Zayıflamak İsteyenlerin Paylaşım Alanı ( Yöntemlerimiz ve Deneyimlerimiz )

e biskuilerle bende icerim cunku zaten yaninda tatli oluyo
sade icmek onemli onu beceremiyorum
ben devamli kullanmiyorum ,bazen sabah kahvaltisi yapiyorum onda bide aksam bi bardak icerim onda
yani gunduzleri is yerinde genelde esmer seker kullaniyorum ,beyaz seker cok nadir ,ancak bi misafirlikte falandir

bende az once 2 seftali 2 kayisi yedim tabi kabuklarini soydum ,bu aralar midem yine kotu eksime yapiyo kabuklari eksi oldugundan soydum yedm

ben bu konuda şanslıyım hatunlar nerdeyse 15 yıldır şekersiz çay içiyorum.bir kere tiksindim şekerli çaydan içemedim öyle devam ediyorum birde demli içerim çayı tam karadenizliyim yani :)) ama kahveyi şekersiz tüketemiyorum.bir ara aç karnına nescafe içmeyi denedim , hem metabolizmayı hızlandırıp zayıflamaya yardımcı oluyor hemde soğuk aylarda ısınmayı sağlıyor diye ama şekersiz içemedim :( tatlandırıcı kullanmayıda hiç denemedim şahsen .ya bende yanıma ara öğünlük bişey almamışım gerçi öğlen çok semizotu salatası yedim şişirdi beni birşey yiyesimde yok

mooncum evet en sanlmiz sensin ,zaten biz turkler cayi cok tuketiyoruz, zaten onuda sekersiz iciyosun kahve fazla icmiyosundur oda iyi
sistiysen yeme ozaman ,cunku aksam yemegi yiceksin daha

kizlarr ben aksa yemeimi yedim 2 kepce kadar pazi yemegi,bikac kasik manti,sonrasinda bi catal helva,
yemegi erken yedim oyuzden fazla oldu dusunun saat simdi 4.30 ben aksam 12-1 gibi yatiyorum ,fazlasiyla yeter bana
aksam bi cay icerim belkide bikac dilim karpuz bukadar
simdide utuye basliyorum en az 1 saat surer artik ,dag gibi birikti ,eritirim birazcik yediklerimi :)

Son düzenleme:
kolay gelsin sempatikciğim ütü işimi ben dün hallettim :)) evet yemeyeyim haklısın,akşama taze fasülye yaptım ondan yerim ekmeksiz bir tabak yeter de artar bile bana ohhhh misler gibi :))

kolay gelsin sempatikciğim ütü işimi ben dün hallettim :)) evet yemeyeyim haklısın,akşama taze fasülye yaptım ondan yerim ekmeksiz bir tabak yeter de artar bile bana ohhhh misler gibi :))

simdi basladim yapiyorum arada bakiyorum buraya :)
taze fasulyeyi turkiyedeyken pek sevmiyodum ,buraya gelince daha cok sevdim ,aslinda tukiyenin fasulyeleri cok guzel kiymetini bilememisim, ye canim afiyet olsun yarasinkaydirigubbakcemile3

simdi basladim yapiyorum arada bakiyorum buraya :)
taze fasulyeyi turkiyedeyken pek sevmiyodum ,buraya gelince daha cok sevdim ,aslinda tukiyenin fasulyeleri cok guzel kiymetini bilememisim, ye canim afiyet olsun yarasinkaydirigubbakcemile3

sağol hayatım , ben çok severim taze fasülyeyi , birde karadenizde yetişeni ayrı tatlı oluyor toprağındanmıdır nedir gerçi bana da öyle geliyor olabilir :))
şekerim sen şimdi git mutfağa ağzına bir meyve at şöyle yavaş yavaş ye kessin tatlı isteğini ama kesmesini de istemelisin kaydirigubbakcemile3

e diyosun baska care yok ,yok meyve istemiyorum:çok üzgünüm:
cunku dolapta seftali kayisi var ,onlarda eksili, ben eksi sevmiyorum bide mide eksimesi var zaten rahatsizim
yada azcik karpuz yiyim
yada hic bisey yemiyorum tamam vazgectim
benim canim cikolatalar serbetli tatlilar istiyo, onuda yiyemicegime gore tamam kalsin ozman:umursamaz:kaydirigubbakcemile3

slm kızlar çay muhabbeti yapmışsınız benim pek çayla aram yok zaten kansızlık oldugu için bende doktorlar da pek tavsiye etmiyor , öğleden sonra zeytinyaglı kabak yedim sebze olun istedim birazda kiraz yedim akşam birsey yemem artıkzemuszemus

Allahım gönlümde olanı hakkımda hayırlı eyle, hakkımda hayırlı olana gönlümü razı eyle...
diğer sayfalarda gördüm hosuma gitti sizlerle paylasmak istedim

amin dilekcim amin bende pizzami yaptim kociste gelid onden bir bardak ayran ictim birde su icimde bari pizzayi az yiyeyim gerci yaninda salatada var emme bakalim ne kadar yiyecem

merhaba canlarım ev ahalisinin yemeğini hazırladım tabaklarına koymadan mutfaktan kaçtım orda kalsam biliyorumki çok zorlanacam banada yazık yani eşim kızıyor ama ne yapim birkaç gün böyle dedim

şu ana kadar yediklerim
aç karnına suuuuuu
8-10 tane küçük kiraz
öğle saatinde kahvaltı avucumun iki katı büyüklüğünde pide ekmeği (ellerim küçücük ) 1 kk kadar süzme peynir (kalorisi çok düşükmüş) 1 domates şekersiz çay
az öncede bir tabak kiraz,6-7 tane kayısı
bol bol suuuuuuu
akşamada ahali için tesi kebabı yapacam tabii ben yemiyecem
bende belki çayla diyet bisküvi yerim birazdan

bu listeye sadece 2 küçük salatalık birde domates yedim hepsi bu kadar
iki gündür hiç fena deilim Allah bozmasın inşallah :nazar:

sempatikciğim moonserosecim afiyetler olsun size bende yeşil fasulyeye bayılırım vede hergün yiyebilirim sempatik yediklerin biraz fazla ama neyse erken saatte yemişsin
bu arada nescafeyi ömrü hayatımda şekerli içmedim hiç hatırlamıyorum ne hikmetse çayı içemiyorum :içelim:

topraksu ablacım bende aynını yaptım eşime hazırladım kactım o garibim yalnız yedi çocuklar önce yemişti ufaklık zaten uyumuştu ama neyapalım katlanacaklar biraz degilmi"]:enbuyukkk::nazar::nazar:

Son düzenleme:
slm kizlar karnim acikti hala bisey yemedim yemicemde sengözlerimebaksanab
aslinda spor yapcaktim ,inanin elim kolum valla hic kalkmiyo hic canim istemiyo yapmadim bende
1.5 litre suyumu ictim iste boylee

prensescim kac dilim yedin bakim pizzadanmirmirmirmir
bambaskaben hosgeldin canim ,nerelerdesin bende diyodum bu niye gelmiyo diye,gel anamda isallah almis olarak gelmezsin
topraksuu ablam yemegi 4.5da yedim saat oldu 12 arada bi bardak cay bi iki dilim karpuz bu, ya hic yemeseydim neolcakti, iyiki az yemisim ,simdi bile karnim ac,sende hic yemiyosun be,sankim kendi kendime diyorum ben cokmu yiyorum diyefisfisfis
DILEK1 ben koca yonunden sasliyim cunku kayinvalidem var onlar birlikte yiyo ,bide gozumun onunde yani salonda yedikleri icin biraz zor, oluyo, ama olsun ben onceden yeis oldugum icin pek canim istemiyo
senindemi tyatli istyo canin ,ya aslinda tatli cok sevmem ,az ysem tamamda, ve canim mutlaka yemeklerden snra istiyo, heralde reglim oyuzden galiba,bazen cok fazla canim istiyo,ozellikle cikolata,cikolatayada fazla seven biri degilim ama iste can bu istiyo anammafoldumben

cokacimcoookcokacimcoookcokacimcoookcokacimcoook
delikafaduldendelikafaduldendelikafadulden
delikafaduldendelikafadulden
delikafadulden
delikafadulden
delikafaduldendelikafadulden
delikafaduldendelikafaduldendelikafadulden
cokacimcoookcokacimcoookcokacimcoookcokacimcoook​

Son düzenleme:
gunaydin kizlar nasilsiniz ben bugun cok iyim artik topallamaktan kutruldum sayilir cok sukur.ayrica sporumuda yaptim erkenden demistim donusum muhtesem olacak diye kizlar harika bir dvd buldum daha dogrusu burda diyet gruplarinda duymustum.hatta bir kac arkadas linki vermisti ama yasak oldugu icin sitede geri silindi.ben baska bir siteden buldum. Leslie sansone yürü ve incel programı (walk at home)yani evde yuruyus icimizden bazilari disariya cikamiyor ya cocuklardan yada cevreden dolayi bu dvd indirin kizlar harika isteyene ozelden atarim linkleri bu sabah topal ayagimda bile yaptim yarim saat bu indirdigim ve 2millik yani 3 kilometre dusunsenize evin icinde 3 kilometre yuruyus disarda bile yuruyemiyoruz okadar ben bugun yaptim ilkkez allahim sular terler icinde kaldim harika birsey ya zamanla daha uzun millerinide indirip yapicam.insallah sizinde isinize yarar.
canım şu linki banada bi atsana özelden bekliyorum tşk ler

Back