- Konu Sahibi lightcola fun
- #7.441
selammmyerimseniben
bende zayıflamak istiyorum yaaa bana da bi el atın sevabına:1hug:
Şeniz gel canım gel burda herkes sevabına çalışıyor opuyorumnanaktan
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
selammmyerimseniben
slm kizlar karnim acikti hala bisey yemedim yemicemde sengözlerimebaksanab
aslinda spor yapcaktim ,inanin elim kolum valla hic kalkmiyo hic canim istemiyo yapmadim bende
1.5 litre suyumu ictim iste boylee
prensescim kac dilim yedin bakim pizzadanmirmirmirmir
bambaskaben hosgeldin canim ,nerelerdesin bende diyodum bu niye gelmiyo diye,gel anamda isallah almis olarak gelmezsin
topraksuu ablam yemegi 4.5da yedim saat oldu 12 arada bi bardak cay bi iki dilim karpuz bu, ya hic yemeseydim neolcakti, iyiki az yemisim ,simdi bile karnim ac,sende hic yemiyosun be,sankim kendi kendime diyorum ben cokmu yiyorum diyefisfisfis
DILEK1 ben koca yonunden sasliyim cunku kayinvalidem var onlar birlikte yiyo ,bide gozumun onunde yani salonda yedikleri icin biraz zor, oluyo, ama olsun ben onceden yeis oldugum icin pek canim istemiyo
senindemi tyatli istyo canin ,ya aslinda tatli cok sevmem ,az ysem tamamda, ve canim mutlaka yemeklerden snra istiyo, heralde reglim oyuzden galiba,bazen cok fazla canim istiyo,ozellikle cikolata,cikolatayada fazla seven biri degilim ama iste can bu istiyo anammafoldumben
cokacimcoookcokacimcoookcokacimcoookcokacimcoook
delikafaduldendelikafaduldendelikafadulden
delikafaduldendelikafadulden
delikafadulden
delikafadulden
delikafaduldendelikafadulden
delikafaduldendelikafaduldendelikafadulden
cokacimcoookcokacimcoookcokacimcoookcokacimcoook
canım şu linki banada bi atsana özelden bekliyorum tşk ler
selammmyerimseniben
of ya canim acayip tatli biseyler istiyo cokacimcoook:çok üzgünüm:lmaz:
ozellikle yemek sonrasindamirmirmirmir
Allahım gönlümde olanı hakkımda hayırlı eyle, hakkımda hayırlı olana gönlümü razı eyle...
diğer sayfalarda gördüm hosuma gitti sizlerle paylasmak istedim
topraksu ablacım bende aynını yaptım eşime hazırladım kactım o garibim yalnız yedi çocuklar önce yemişti ufaklık zaten uyumuştu ama neyapalım katlanacaklar biraz degilmi"]:enbuyukkk:![]()
günaydın hatunlar,hoşgeldin bambaşkabenciğim nasılsın? neler yapıyorsun?
gunaydın canım ıyıyım ıste kılo alarak dönduk buraya ...