Zayıflamak İsteyenlerin Paylaşım Alanı ( Yöntemlerimiz ve Deneyimlerimiz )

günaydın kıslar anahtar bendeydi bugün dükkanı ben açtım o yüzden erkenden
kısmetler bol olsun şanslar açık olsun alınan kaloriler az olsun güzel güzel zayıflıyalım inşallah :Saruboceq:
kıslar bugün evde temizlik var o yüzden erken kalktım birazdan yardımcı gelecek o yüzden yani yerimseniben

Son düzenleme:
slm kizlar karnim acikti hala bisey yemedim yemicemde sengözlerimebaksanab
aslinda spor yapcaktim ,inanin elim kolum valla hic kalkmiyo hic canim istemiyo yapmadim bende
1.5 litre suyumu ictim iste boylee

prensescim kac dilim yedin bakim pizzadanmirmirmirmir
bambaskaben hosgeldin canim ,nerelerdesin bende diyodum bu niye gelmiyo diye,gel anamda isallah almis olarak gelmezsin
topraksuu ablam yemegi 4.5da yedim saat oldu 12 arada bi bardak cay bi iki dilim karpuz bu, ya hic yemeseydim neolcakti, iyiki az yemisim ,simdi bile karnim ac,sende hic yemiyosun be,sankim kendi kendime diyorum ben cokmu yiyorum diyefisfisfis
DILEK1 ben koca yonunden sasliyim cunku kayinvalidem var onlar birlikte yiyo ,bide gozumun onunde yani salonda yedikleri icin biraz zor, oluyo, ama olsun ben onceden yeis oldugum icin pek canim istemiyo
senindemi tyatli istyo canin ,ya aslinda tatli cok sevmem ,az ysem tamamda, ve canim mutlaka yemeklerden snra istiyo, heralde reglim oyuzden galiba,bazen cok fazla canim istiyo,ozellikle cikolata,cikolatayada fazla seven biri degilim ama iste can bu istiyo anammafoldumben

cokacimcoookcokacimcoookcokacimcoookcokacimcoook
delikafaduldendelikafaduldendelikafadulden
delikafaduldendelikafadulden
delikafadulden
delikafadulden
delikafaduldendelikafadulden
delikafaduldendelikafaduldendelikafadulden

cokacimcoookcokacimcoookcokacimcoookcokacimcoook​

ne sen sor sempatim ne de ben soylemis olayim :kedi:kare kare kucuk dilim 4yada 5 oldu galiba:kedi::sinifsinif::gitme:ama yedikten sonra hemen yuruyuse ciktim valla baya yurudum kosa kosa hemindekaydirigubbakcemile3benimde canim tatli istiiii hemindem serbetli of yaaa :gitme:

canım şu linki banada bi atsana özelden bekliyorum tşk ler

ozelin acksa hemen atiyorum canim oradaki verdigim linklerin hepsini indir ilk sayfadaki 3 linki daha sonra rar dosyasindan gecir ve media playerle ac insallah olur bazi arkadaslar acamadi galiba ama bende sorun olmadi ha bu arada media player sunucun wmp9 olsun eger sorun olursa 9 larda oluyormus genellikle ben anlamamda kocis dedi:kedi:

selammmyerimseniben
bende zayıflamak istiyorum yaaa bana da bi el atın sevabına:1hug:

hosgeldin kokos gel bacim burda herkese dermam var allahin izniyle gelkaydirigubbakcemile5

of ya canim acayip tatli biseyler istiyo cokacimcoook:çok üzgünüm::olmaz:
ozellikle yemek sonrasindamirmirmirmir

bu tatlı krizlerine karşı ben şunu uyguluyorum bir arkadaş önermişti çok iyi geliyor tavsiye ederim
eti striks küçücük ince çubuk çikolata bir pakette 8 tane var tabi çeşitleride
kriz anında onlardan bir tanesini ağzımda emerek yiyorum öyle yavaş yiyorumki o zaman çok yediğimi zannediyorum yerimseniben her bir çubuk 54 yada 57 kalori
evde bulunduruyorum evde olunca yemekde istemiyorum beyin var olduğunu biliyor herhalde ondan istemiyor diyorum

Allahım gönlümde olanı hakkımda hayırlı eyle, hakkımda hayırlı olana gönlümü razı eyle...
diğer sayfalarda gördüm hosuma gitti sizlerle paylasmak istedim

:Saruboceq::Saruboceq: aminn canım benimde çok hoşuma gitti

topraksu ablacım bende aynını yaptım eşime hazırladım kactım o garibim yalnız yedi çocuklar önce yemişti ufaklık zaten uyumuştu ama neyapalım katlanacaklar biraz degilmi"]:enbuyukkk::nazar::nazar:

iyi yapmışsın canım yoksa başka türlü tutamıyoruz kendimizi kaydirigubbakcemile3
ne garibi be garip olan bizleriz hazırlayıp yemiyoruz kokusundan bile uzak kaçıyoruz :roflol::roflol:

ben baya bır aldım canım en son 57 cıkıyodum ıste bugun basladım 1 ay kendımı kampa aldım sempatıgım benneyaptımki ıstersen benı dıger pazartesı al gec kaldım galıba bu hafta ıcın ?
herkeslere gunaydın.....opuyorumnanaktan

gunaydin hatunlar nasilsiniz bakalim diyetler sporlar nasil gidiyor hosgeldin bambaskaben yine dondun dolastin geldina bak olmuyor anam burasiz bunu untma.ben sabah erken kalktim 2mil yurudum Leslie bacimla yani 3 kilometre walk at home yaptim dus aldim ve kahvalti yapiyorum klasik kahvalti bugun sinavim var kizlar dualarinizi eksik etmeyin aksi gibi regl oldum karnim agricak yine simdiden agri kesici indircem mideye sinav esnasinda agrimasin karnim ya

kızlar metabolizmam biraz hızlandı galiba çok mutluyum sabah çocukların ikisinide arabaya oturttum biraz yürüdüm yoksa baska türlü yürüme sansım yok onları sürerkende efor harcıyorum şimdide spor yapıcam

kizlar allahtan bir mani olmazsa ben cuma gunu pirinc lapasi diyeti yapcem bana katilan olurmu acaba diye sorayim dedim ne dersiniz haftada birgun yapalimmi cuma gunleri yada baska gun eskidende yapardik hatirlayanlar olacktir sempatim ne dersin bajim

yenmiyor evet ama yogurt ve baharatlarla tuketirsek yeniliyor canim sicakken hemen yiceksin tadi iyi olmaya bilir ama aninda etki gosteriyor naberlaelaelaelaelae

slm kizlar nasilsiniz, benim hic vaktim yok yazip cikim dedim sabah yemek kursundaydim ,yarin piknigimiz icin firinda makarna yaptim yarin sabahtan aksama kadar piknikteyim bi satoya gitcez,
simdide isteyim isler var onlari yapiyorum yarin olmucam ,kalmasin diye
arada girip yine yazmaya calisirim

bambaskaben canim daha inan bu hafta listeyi duzenlemedim ,zaten kimler oldugu belli, bi yeni olarak sen varsin ,listeyi duzenleyince eklerim senide
anam sen ne yaptin 57 kilomu oldun ,kiz 53 kiloydun ne yaptin sen boyle, simdi ayni kilodayiz desene, anam dikkat et ver su ,kiloyu zaten yasta kucuk bide yaz geldi biliyosun

topraksu ablam tatli icin soyledigin fikir valla cok guzel ,hani ucunda cikolata olan cubuklardan diyosun dimi,guzel olur bende bundan sonra oyle yapim,saol soyledigin icin ,aklima yatti valla

prensesim lapa diyetine ben varim ,evet once yapiyoduk haftada bir coktandirda yapmiyoruz iyi guzel olur,sen cumami yaplim diyosun ,ben varimda iste pazar gunu fazla kaciriyorum ondan korkuyorum
normal yendigi zaman tadi kou bende yogurtla yiyirum ozaman guzel oluyo gerecek
ve bide cok soguk olunca iyi olmuyo
yapan olursa sen soyle yapalim insallah

22-29 haziran arası zayıflama yarışmasında olanlar

sympathique............................57

moonserose0………..................56

princess of rain…………….….....69

nihulik......................................76.. belli degil

cimcime81................................100.3..belli degil

dilek1.......................................72.4

topraksu....................................60.5

akrep33.....................................68.5

bambaskaben............................57.4

Hadi kizlar kolay gelsin insallah hepimiz bu hafta kilo vermis olcaz:Saruboceq::lepi:

Son düzenleme:
Back