Zayıflamak İsteyenlerin Paylaşım Alanı ( Yöntemlerimiz ve Deneyimlerimiz )

sempatik benim dediğim çubuk ucunda çikolata deil
çubuğun kendisi zaten çikolata herçubuk kağıda sarılmış şekilde bir paket içinde
8 tane çubuk var her biri 54 yada 57 kalori eti striks başka markalarında varmı bilmiyorum

sempatik benim dediğim çubuk ucunda çikolata deil
çubuğun kendisi zaten çikolata herçubuk kağıda sarılmış şekilde bir paket içinde
8 tane çubuk var her biri 54 yada 57 kalori eti striks başka markalarında varmı bilmiyorum

e canim marka bilmiyorum ,biliyosun ben fransadayim aynisini nerden bulcam
tamam onuda biliyorum ,burda cok cesit var istedikten yedikten sonra

bu gün yediklerimcokacimcoookcokacimcoook
kahvaltı klasik
4 tane kayısı
öğle fırında patatesli tavuk kanat,4-5 kaşık pirinç pilavı,ayran
az şekerli çay
bir kase kiraz
akşamada sade kahve
bol bol suuuuuuuuuu :içelim:

Son düzenleme:
selem kızlarr galiba herkes gündüz burada oluyor bende tam tersi gece girebiliyorum yaa bu pirinç lapası diyeti ney sonuçları neler bilgi lütfen ne bulursam yapmaya hazırım yapmadığım da kalmadı ya bunu yeni duydum nasıl oluyor sonuç nasıl oluyor çook merak ettim şimdi iyi bişeyse bende yapiim yaaa

süpermişş yaaa vallaha bilmemek değil öğrenmemek ayıp demişler ben hiç duymamıştım bunu harikasınız siz yaaa:lepi:

özel günlerim başlamak üzere bugün yarın eli kulağında zaten çok şiş hissediyorum kendimi yarın ve öbürgün yapsammı acaba CADIARZU

haa bu arada kilomu filan yazdım mı hiç bilmiyorum yaziim bari 72 kiloyum şu an 6 ayda 95 ten indim bu kiloya daha 20 kilo vermek istiyorum burada bu iş olacak galiba:sm_cool: dakka 1 gol 1alkisalkisalkis süper paylaşımlar varrr:kahve:bayıldım size yaa:1hug:Şeniz

gunaydın kızlar bugun moralım cok bozuk mafoldumben yumurta koydum sımdı guzel bır kahvaltı yapcam ( domates salatalık yumurtadan olusan ) hadı sızde gelın bekletmeyın benı bakım yerimseniben

kızlar günaydın bugün yemek memek düşünemiyorum çok heycanlıyım teyze oluyorum çünkü kızkardeşim sezeryanla dogum yapacak neolur dua edin hayırlısıyla dogursun yavrusunu simdiden saolun:ecrin_bebek::ecrin_bebek::ecrin_bebek::lepi:

yaa bende 64 kiloyum 1.65 boyundayım 58 olmak istiyorum 6 ile başlayanlardan kurtulıyımda 59 bile olur yani yaaa off nasıl kilo vericem bide selülit belam var basen kısmımda nasıl yok olur yaa

günaydın hatunlar,nasılsınız? ne oldu bambaşkaben niye moralsizsin? dilekciğim kardeşinde bebeğide hayırlısıyla kurtulur inşallah.ben bugün çok yoğunum yine geleceğim...

süpermişş yaaa vallaha bilmemek değil öğrenmemek ayıp demişler ben hiç duymamıştım bunu harikasınız siz yaaa:lepi:

özel günlerim başlamak üzere bugün yarın eli kulağında zaten çok şiş hissediyorum kendimi yarın ve öbürgün yapsammı acaba CADIARZU

haa bu arada kilomu filan yazdım mı hiç bilmiyorum yaziim bari 72 kiloyum şu an 6 ayda 95 ten indim bu kiloya daha 20 kilo vermek istiyorum burada bu iş olacak galiba:sm_cool: dakka 1 gol 1alkisalkisalkis süper paylaşımlar varrr:kahve:bayıldım size yaa:1hug:Şeniz

yapmak istiyorsan yap canim gercekten iyi sonuc veriyor ben gecen sene bununla zayiflamistim ise yariyor gercekten bizde sana bayildik kokosum hep beraber olduktan sonra daha ne paylasimlar yapcaz insallahopuyorumnanaktan

gunaydın kızlar bugun moralım cok bozuk mafoldumben yumurta koydum sımdı guzel bır kahvaltı yapcam ( domates salatalık yumurtadan olusan ) hadı sızde gelın bekletmeyın benı bakım yerimseniben

afiyet olsun tatlim ama neden moralin bozuk

yaa bende 64 kiloyum 1.65 boyundayım 58 olmak istiyorum 6 ile başlayanlardan kurtulıyımda 59 bile olur yani yaaa off nasıl kilo vericem bide selülit belam var basen kısmımda nasıl yok olur yaa

kalan 6 kiloyuda insallah verirsin canim selulitler icin spor bebem baska hicbirsey selulitleri yok etmiyormafoldumben

saol canım bebegimiz dogdu biraz önce hayırlısıyla herkesten allah razı olsun:lepi::teytey:

ay gozunuz aydin dilegim tebrik ederim hepinizide allah anali babali buyutsun rabbim bizede nasip etsinopuyorumnanaktan

kızlar kekikli acı çehre kullanmış olanınız varmı;iş yerinde şimdide bundan bahsediyorlar birisi sipariş vermiş bende versemmi acaba sonuç alan varmı bu kekikli acı çehreden:çok üzgünüm:

ben hic duymadim o dedigin seyi canim sen biraz daha arastir oyle sparis et alacaksan a.s

bende bugun spor yapmadim kizlar dun sabah hemde aksam yaptim fazla geldi bana her yerim agriyor birden cok yordum kendimi ama aksama yapcam artik sporu simdide kahvalti yapiyorum klasik diyet kahvaltissi:sinifsinif:

devam canim devam sen isi bitirdin simdi uzaktan bakarsin demi:olmaz:arada gel unutma burayi bajim

bu arada bugun benden baska ugrayan olmadi nan buraya nerdesiniz kizlar hadi sempatim pikniktede digerleri nerde:umursamaz:

sevdıgım bır ınsan bana karsı buyuk bır yanlıs yaptı mafoldumben bugun kuzenın kep törenındeydık ya muhtesemdı bır de geleneksel pılav gunu vardı pılav et yedım bıraz bı de bıazcık kola :utangac: bugun tartıldım 56.6 olmusum yasasın

Back