Zayıflamak İsteyenlerin Paylaşım Alanı ( Yöntemlerimiz ve Deneyimlerimiz )

sempatik canım senin adına çok sevindim olsun azda olsa vermeye başlamışsın gerisi gelecektir şeker hadi bakim darısı bizlere :))

opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan saol canım inşallah vereceğiz aslında az da olsa veriyodum işte kayınvalidem gelince benim de diyetime büyük bir darbe yapmış oldu
kendi gitti ama etkisi haala sürüyor :çok üzgünüm:

kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
kendi dogru gitti arkada neler birakti gitti hemde:jeyyar:

sempatik canım senin adına çok sevindim olsun azda olsa vermeye başlamışsın gerisi gelecektir şeker hadi bakim darısı bizlere :))

valla insalla dedigim gibi bu hafta kolaydi onemli olan haftaya vermek
inanin gece yatarken karnim guruluyo, mesela aksamlari ,bi tas bisey yiyorum 7 gibi falan ,taaa 1 de yatiyorum bi cay iciyorum okadr ,mecbur acikiyorum yatmaya ,ama yine yemiyorum
ve yinede fazla etki yapmiyo

bende en iyisi akşam yemeğimi tamamen kaldırim diyorum bir sürahi suyuda yanıma alayım acıktıkça suuuuuuuuuuuuuu içeyim en azından birkaç akşam yapsam vermeye başlasam moralim düzelir sevindirik olurum :))

zaten hatirlarsan en son gittiginde 1 kilo vermistin ,ozaman ikimiz birlikte aksam yemegini kaldirdik ,veya salat corba ictik ,sen oyuzden vermistin ,iste bende aslinda aksam yemesem oluyoda,yiyince olmuyo
yine bu hafta yapalim ne dersin ablam

tamam olur, bugunden baslayalim ,bugun biz bahceye gitcez belki mangal yapariz, tabi erken yeriz, genelde 12-1 gibi yatiyorum ,benim icin iyi valla
gunduzleri ne yersem yerimde aksam yemeyim istemiyorum ozaman oluyo

tmm hadi hayırlı olsun
bende kahvaltımı öğle saatlerinde yaptım aç deilim şu an yani
akşama kadarda birkaç meyve tabi abartmadan günü tamamlarım
tek başına olmuyor şeker katıldığın için teşekkür ederim
şimdi sana karşıda sorumlu olduğum için kesinlikle uyacağımı düşünüyorum

evet zaten boyle bikac kisi olunca oluyo, hani insan baskasina sorz vemis o gun yeegi yerse sozu tutmami gibi oluyo
kendi basina yapinca bigun ye bi gun yeme hesap verck kimse olmuyo
bende gec yaptim kahvaltiyi, ogleden sonra bahceye gidersek yeriz biseyler ondan sonra yemme, tabi simdi bol bol su iciyorum
suyun icinide naneli tatlandirici dokuyorum az daha bi zevkli okluyo icmesi

oh sanada afyet olsunda ,daha biz bisey yemedi
sabah kahvaltiyi gec yaptik ve kahvaltida 1 tane susamli simit yedim ,cunku nerdeyse 1 senedir susamli simiit yemdim en son turkiyede yemistim ,esim sabah turk firinina gitmi oda simit gorunce almis gelmis bende yedim vallacok ozlemisim, tabi turkiyedeki gibi oluyo ama yinede insain ozlemini gideriyo

ne guzel haslanmis tavuk yogurt,hafif menu, iste bizde yaparsam mangalda tavuk et yapariz, yada bilmiyoruz yapamiyiz yapmazmiyiz simdilik ortada kimse yok daha :)

selam canlar bakiyorum sohb etiniz koyu masallah tahtalara vurayim yarin kilo olcumu var emme bende tik yok ayagimdan dolayi iyice hareketsiz kaldim ve sistim durdugum yerde bakalim yarin tartilicam kac cikacak kilom yaram kapandi sayilir ama hala cevresinde bi sislik var of ya bi iyilisemedi cok derindi emme.bende ders calisiyorum katilamiyorum buraya sali gunu sinavim var bu sinav bu yilin son sinavi insallah gecerim dua edin benim icin kizlar sene 3.sinif olayim.bir yandanda is bakiyorum okul kapaninca bos durmayacagim bu yil insallah zaten izinde yok bu yil calisirim insallah iyi bir is bulursam oyle iste yoguduruk geciii bu hafta benim

kıslar ben akşam yemeği yemedim
kendimi çok aç hissetmiyorum sadece suuuuuuu suuuuuuuuu
1-2 gün zorlanırım sonra alışırım herhalde

bugün yediklerim cokacimcoookcokacimcoook
1 büyük bardak suu
kahvaltıyı öğle saatlerinde klasik
1 kase çilek,2 kayısı
1 paket form bisküvi şekersiz çay
tekrar 1 kase çilek

yatana kadarda sadece sade bir nescafe ve suuuuuuuuuuuuu:içelim:

ii geceler kızlar çocukları yatırdım geldim oh nihayet rahatım , topraksu ablacım bende seni dinledim akşam yemegi yemedim sadece birkactane çilek ve kiraz yedim bol su ve şimdi de yeşil çayım yanımda ondan yudumluyorum.

ii geceler kızlar çocukları yatırdım geldim oh nihayet rahatım , topraksu ablacım bende seni dinledim akşam yemegi yemedim sadece birkactane çilek ve kiraz yedim bol su ve şimdi de yeşil çayım yanımda ondan yudumluyorum.

herkeslere günaydın a.s.
oohhh afiyet olsun dilekcim bize katılmana çok sevindim kaydirigubbakcemile5
ne kadar çok olursak okadar başarılı oluruz aynı zamanda birbirimize karşıda sorumlu oluyoruz buda başarıyı arttıracaktır opuyorumnanaktan
bende akşam yemek yemedim bir sade nescafe ve 1 tanede yeşilimsi bir kayısı tatlı bile deildi
ben hiç zorlanmadım gecede mis gibi uyku çektim :nazar:
şimdide koca bir bardak su ve 8-10 tane küçücük çilek yedim kahvaltıyıda öğle saatlerinde yapacam gün içinde daha az yemiş olacam yerimseniben
bakalım sempatik ne yaptı inşallah oda yememiştir :olmaz:

günaydın hatunlar,nasılsınız bugün? maşallah topraksuu ablacığım hızlı gidiyorsun :) ben malesefki dün pizza yedim . bana kızabilirsin ama çok tatlı geldi yaa aylardır ilk defa bir kaçamak yaptım.annemler hala memlekette olduğu için dün öğlene kadar temizlik yaptım.ehh kahvaltıyıda öğlen yaptım.sonra kardeşimle sahilde yürüyüş yaptık,alışveriş yaptık derken kurt gibi acıkmışız.beni kandırdı hain kardeşim .yemekden sonra bir yürüyormuşum ki kardeşim dalga geçiyordu benle .neyse arkadaşlar bu hafta bu pizzayla beraber en az 1 kg daha eriteceğim :enbuyukkk:

bu arada 56 kg yum sempatikciğim :))

sanada günaydın moonserosecim
afiyet olsun canım üzülme uzun zamandır diyettesin maşallah güzelde kilo veriyosun hakkettin sen bunu zaten gün boyu yaptığın işler yürüyüşler onu çoktan eritmiştir
bende bu hafta en az 1 kilo vermeyi istiyorum inşallah hepimiz veririzde bu hafta moraller biraz toparlanır
sempatikciğim daha öncede yazmıştım
benimde 60,5 kg canım senağlama diğer hafta gülecem inşallah

Back