Zayıflamak İsteyenlerin Paylaşım Alanı ( Yöntemlerimiz ve Deneyimlerimiz )

gunaydin kizlar nasilsiniz bugun ,benim kilom 57 1 kilo vermis gorunuyorum ,aslinda daha fazla verebilirdim ama reglden dolayi ancak bu kadar oldu,ve bu kiloyuda kolay verdim cunku 58 yerlesmemis kilomdu kolay gitti, bu hafta onemli olan benim icin
gecen hafta 3 gun falan spor yaptim sonrasinda yapamamdim
bugun tekrardan baslicam insallah,zaten herseyin baslangici pazartesi oluyokaydirigubbakcemile3

topraksu ablam ,dun demistimya mangal yapcaz diye, iste aksam degilde ikindi diyim mangal yaptik,valla ne kadar yedim bilmiyorumkaydirigubbakcemile3 cunku kalabalikta insan ne yedigini bilmiyo ,hani kalk otur et derken ,cok fazla yemedim tabi biberden falan cok yedim
sonrasinda cay ,karpuz kiraz, yani normalde yememe gerekliydide ,olmadi
neysem ben bugun basliyorum artiik aksam yememeye veya azcik atistirmaya

mooncum canim demek pizza yedin kac dilim yedin peki, canim sana benim kizmaya hakkim yok ,cunku ben diyetteyken bile yemistim pizzayi, ve sen masallah hic kacamak yapmadan devam ettin, buda hakkin sende insansin yani, hani bigun yediginden dolayi kilo almazsin hemen ,bunun devamini getirmemek ,bunun gibi bi daha yemis olsan hemen kilo olrak gelir sana

kizlar simdi karnim acayip ac kaydirigubbakcemile3 bizimkiler bi yere gitti gelsinler artik kahvalti yapcaz,oh mis gibi dus alim ne guzel oldu

zemuszemuszemuszemuszemuszemuszemuszemus
zemuszemuszemuszemuszemuszemus
zemuszemuszemuszemus
zemuszemus
turkbayragi
zemuszemus
zemuszemuszemuszemus
zemuszemuszemuszemuszemuszemus
zemuszemuszemuszemuszemuszemuszemuszemus​

sanada günaydın moonserosecim
afiyet olsun canım üzülme uzun zamandır diyettesin maşallah güzelde kilo veriyosun hakkettin sen bunu zaten gün boyu yaptığın işler yürüyüşler onu çoktan eritmiştir
bende bu hafta en az 1 kilo vermeyi istiyorum inşallah hepimiz veririzde bu hafta moraller biraz toparlanır
sempatikciğim daha öncede yazmıştım
benimde 60,5 kg canım senağlama diğer hafta gülecem inşallah

ayy sağol ablacığım bu gazla ben kesin bu hafta kilo veriyorum kesinn opuyorumnanaktan

selam kızlar hemen bakıp çıkcam çünkü spor yapıcam topraksu ablam gerçekten insan akşam yemeyince ne rahat oluyormuş kuş gibi gibiydim valla, yeşil çayı hiç sevmezdim ama bu azimle o da bal gibi geliyor çocuklar çizgi film izliyor hemen ben sporumu yapayım bu arada sempatikciğim 72.4 kilom :lepi:hihoyyyt

15-22 haziran arası zayıflama yarışmasında olanlar

sympathique............................58................58...............1 kilo vermis:sm_cool:

moonserose0………..................56................56...............kilo verememis:çok üzgünüm:

princess of rain…………….….....69................69...............kilo verememis:çok üzgünüm:

nihulik.......................................76................belli degil

cimcime81................................100.3............belli degil

dilek1........................................73.5.............72.4.............1.1 kilo vermis:hooray:

banucan4...................................82................belli degil

topraksu.....................................60................60.5.............500 gr almis:mymeka:

Son düzenleme:
[B]opuyorumnanaktanKIZLAR HEPıNıZE KUCAK DOLUSU SEVGıLER BURASI BENı ÇOK MOTıVE EDıYOR ıNANIN HERKESE TEŞEKÜRLER[/B]

Son düzenleme:
gunaydin kizlar gec kaldim ya kilo bildirimine kusura bakmayin yeni kalktim zaten bildircek kilomda yok 69 yaz sempatim ama o 69 son gorusum olcek insallah bu hafta simdi hemen spor yapicam ardindan bir dus ve kahvalti ya sempatim bak aldigin kiloyu vermisssin dilek senide tebrik ederim canim masallah.topraksuu ablam iyi dileklerin icin sagolasin sende haftaya verirsin insallah mooncum bugun bende pizza yapcem kocacim istedi insallah az yerim ya

kizlar bu arada benim baskul dijital degil evin heryerinde tartildim hep farkli kilo cikiyor nasil tartilsamda dogru kilom cikar ya bir bileniniz varsa soylesin pilis fayans uzerindede tartildim

gunaydin kizlar gec kaldim ya kilo bildirimine kusura bakmayin yeni kalktim zaten bildircek kilomda yok 69 yaz sempatim ama o 69 son gorusum olcek insallah bu hafta simdi hemen spor yapicam ardindan bir dus ve kahvalti ya sempatim bak aldigin kiloyu vermisssin dilek senide tebrik ederim canim masallah.topraksuu ablam iyi dileklerin icin sagolasin sende haftaya verirsin insallah mooncum bugun bende pizza yapcem kocacim istedi insallah az yerim ya

kizlar bu arada benim baskul dijital degil evin heryerinde tartildim hep farkli kilo cikiyor nasil tartilsamda dogru kilom cikar ya bir bileniniz varsa soylesin pilis fayans uzerindede tartildim

bence sen kendine küçük bir dilim ayır gerisini eşinin önüne koy ve alma ondan kaydirigubbakcemile5 canım sabah aç karnına wc den sonra ve hep aynı yerde tartıl,düz bir yer olmalı ki fayans doğru bir seçim bence

merhabalar şekerler yazdıklarınızı okuyup geldim
sempatikcim ve dilekcim sizi candan kutluyorum opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
sempatik dün ne yediğin hiç önemli deil artık önümüze bakacağız bugün hepimiz için yeni bir başlangıç olsun işleri dahada sıkı tutalım ben öyle yapacam sizleride bekliyorum zemuszemus
dilekciğim teşekkür etmene hiç gerek yok canım burda herkes katkıda bulunmaya çalışıyor sende bu oluşuma kilo vererek verdiğin destekle güç katıyorsun o zaman sanada kocaman teşekkürler opuyorumnanaktan
prensesim inşallah canım haftaya en azından 68 i görürsün bu arada pizza yapıyormuşsun dikkat et çok tehlikeli bir yemek öncesinde bir tabak kiraz falan ye üstünede koca bir bardak suuuu yemeğe yerin varsa otur bir dilim ye :jeyyar: kötükedihüso

evet cani aldigim 1 kiloyu verdim aslinda aldigim kiloyu veremedim ,cizelgeyi degistirmiyorum o kiloda olcam yine diye
tartiya gelince aynen benimkide oyle ,kac yrde tartilirsam tartilim degisik cikiyo
bende bikac yerde ayni ciktigimi yaziyorum
sanki oylanasa ne kadr oyuyo en fazla yaim kilo
jkabul edelimki zaten kiloluyuz:çok üzgünüm:

şeker sen yarışmayıbıraktın diye ben yazmıyodum kilomuu
ben bu hafta 68,5 uummm benida kat listeyeee

sempatik dün ne yediğin hiç önemli deil artık önümüze bakacağız bugün hepimiz için yeni bir başlangıç olsun işleri dahada sıkı tutalım ben öyle yapacam sizleride bekliyorum zemuszemus
dilekciğim teşekkür etmene hiç gerek yok canım burda herkes katkıda bulunmaya çalışıyor sende bu oluşuma kilo vererek verdiğin destekle güç katıyorsun o zaman sanada kocaman teşekkürler opuyorumnanaktan
prensesim inşallah canım haftaya en azından 68 i görürsün bu arada pizza yapıyormuşsun dikkat et çok tehlikeli bir yemek öncesinde bir tabak kiraz falan ye üstünede koca bir bardak suuuu yemeğe yerin varsa otur bir dilim ye :jeyyar: kötükedihüso

saol ablacım a.s.a.s.

şeker sen yarışmayıbıraktın diye ben yazmıyodum kilomuu
ben bu hafta 68,5 uummm benida kat listeyeee

canim birakalim birakmayalimmi falan diye yazdim kesin bisey yoktuortada ,demkki fazla girmemeisin buraya ,girmis olsaydin yarisma oldugunu bilirdin
ama olsun bu hafta seni tekrardan ekleyim
bu hafta listede yoksun ya ne kadr kilo verdigini bilmiyoruz ,sen yine guzel kilo vermisindir

eet topraksu ablam dun oyle oldu ,bugun kesin basladim
ama bugunde kendimi nsl sis hissediyorum karnim kocaman ,su bile almicak kadar midem,bakalim suyu zorla iccem yemek zaten fazla yemicem
haftaya sonucu gorcez insallah hep birlikte

eet topraksu ablam dun oyle oldu ,bugun kesin basladim
ama bugunde kendimi nsl sis hissediyorum karnim kocaman ,su bile almicak kadar midem,bakalim suyu zorla iccem yemek zaten fazla yemicem
haftaya sonucu gorcez insallah hep birlikte

inşallah canım haftaya hepimiz vermiş olacağız zemuszemus
şu ana kadar yediklerim cokacimcoookcokacimcoook
aç karnına suuuuuu
8-10 tane küçük kiraz
öğle saatinde kahvaltı avucumun iki katı büyüklüğünde pide ekmeği (ellerim küçücük yerimseniben) 1 kk kadar süzme peynir (kalorisi çok düşükmüş) 1 domates şekersiz çay
az öncede bir tabak kiraz,6-7 tane kayısı
bol bol suuuuuuu
akşamada ahali için tesi kebabı yapacam tabii ben yemiyecem
bende belki çayla diyet bisküvi yerim birazdan

oh afiyet olsun ablam yarasinsengözlerimebaksanab
bende kahvaltda bir susamli simit yedim iste yaninda bol domatesli menemen yedim az, cay isctim ama kesinlikle skersiz cay icemiyorum bi birakamadim sekeri,ama tadlandirici aliyorum o zararlimi bilmiyorum
ikindi gibide biraz pazi yemegi var onu yerim aksam yemem cay faalan yeter yani

canım ben kebabı yemiyecem ben gariban şimdi kalkıp sade nescafeyle diyet biküvi yiyecem garip garip senağlama
canım tatlandırıcıyı fazla kullanmamak gerekliymiş bende uzun yıllar kullandım ama normal şekerle yer değiştirerek yani bir ondan bir ondan yada sabah tatlandırıcıysa akşam beyaz şeker yani dönüşümlü
bende yeniden başlamak istiyorum aslında eskisi gibi yine dönüşümlü bende yanında yenecek bişe olmazsa tek başına şekersiz içemiyorum ama diyet bisküvilerle şekersiz içiyorum

Back