- Konu Sahibi lightcola fun
- #7.361
prenses canım insallah iş bulursun hayırlısı olsunopuyorumnanaktan
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
iyi geceler kizlar bugun girdim bi bakip ciktim zaten cocuklardan bahsetmisiniz, benim olmadigi icin ,konuya cok da dahil olamazdim
dilek bi tek sen varsin galiba,profilden resim gordum, burdan gayet zayif gibi gorunuyosun ,tabi dedigin gibi net dgeil
Zayıflamak isteyen KK üyeleri buraya!... :hooray:
sempatiğim"canım anormal bir kilom ,fazlalıgım yok aslında , 73 kiloyum ama işte boy uzun olunca belli etmiyorum herkes boşver daha fazla verme diyor ama ben dogumlardan önceki halime dönmek istiyorum birde daha zayıfları görünce hevesleniyorum işte onlara böyle dil çıkarasım geliyor lülülü
kızlarrrr bende zayıflamak isteyom
herkese iyi pazarlarrrrr
hoş geldin nezoş doğru yerdesin vereliniortak
sempatikcim ben kendimi hiç iyi hissetmiyorum kilo açısından
yarın ufaktan yürüyüşlere başlıyacam 3-4 gündür dikkat etmeme rağmen daha önceki götürdüklerimin cokacimcoook etkisi çıkıyor olacakki yarım kilo daha almışım bu sabahki kilom 60,5 kg çıktı moralim çok bozuk senağlama verirken gram gram alırken kilo kilo
sporcuların dediği gibi artık önümüzdeki haftaya bakacağız gramda olsa artık vermek istiyorum mafoldumben
kızlar yogun bile çalışıyor olsanızda evde işte rahatlıkla spor yapabilirsiniz kalçanızı ve karnınızı aklınıza geldikçe sıkıp bırakın inanın faydasını göreceksiniz kaslarınız böylece boş durmamış çalışmış olacak bu şekilde kilo veremesenizde sıkılaşıp zayıf görünürsünüz denenmiştir kolay gelsin.
canim ben calisiyorum ama cok yorgun gecmiyo isim ,rahatim ,ama bos zamnim olmuyo o ayri
bende sporumu yatmadan once 1 saat yapiyorum ,bu hafta 3 gun yaptim 2 gundur yapamadim malum gunden dolayi
aslinnda aklima hic gelmemisti ,oyle iyi ise yariyomu
ozaman oturdugumuz yerdede yapabiliriz
topraksu ablacım sende canını sıkma veririrsin inşallah