- 30 Ekim 2008
- 3.380
- 10
- 318
- 43
- Konu Sahibi lightcola fun
-
- #6.841
saol canım sanada kolay gelsin a.s.
ben şimdilik tatil yapıyorumdarısı sana canım seninde pek bişe kalmamış gözünde büyütme sende tatili hakketmisin
dimi ama...hoş benimki hayatta yemek yapmaz:)))olsun dışardan yeriz kaydirigubbakcemile3
benimkisi yemek işinde çok becerikli salata et yemeklerinde ona ulaşamam canı istemezse benimkiside yapmaz garibim bana acıdı herhalde bende keyfini çıkarıyom -tatlicadiarzu-
ne şanslısın....1 defa mutfağa girdi kahvaltıda sucuk yapıcam dedi...1 yılımızda..onda da yaktı:)))bi daha da ben sokmadım zaten...savaş alanına dönüyo mutfak...ama ev işlerinde yardım eder..hakkını yiyemem:))
:roflol::roflol: benimkiside savaş alanına çevirir mutfağı ama bu sefer söz verdi maydanoz yaprakları kapıya kadar gelmiyecek sırnaşık şey benimkiside ev işinde yardım etmez canı çok kıymetlidir
şimdi aklıma geldi canım seninkisi kasden yakmasın sucukları bidaha yaptırmayasın diye eğer niyet buysa adam başarmış
ne kadar şanşslı olduğunu anlamış ne güzel mutluluğunuz daim olsun canım :Saruboceq:
canım benim orda 75 kiloyum..liseden mezun olduğum sene çekildi o resim:)))))))))
amin RABBİM herkesi mutlu etsin inşallah..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?