Zayıflamak İsteyenlerin Paylaşım Alanı ( Yöntemlerimiz ve Deneyimlerimiz )

ooooooo burasi olmus benneyaptımkiyine aglayanimiz senağlamayok nerdesiniz huhu bana bakim bu bir tehdittir :mymeka:hemen buraya gelin yoksa cok fena olcak he:oklava: yine dagilmisiz ya olmazki boyle hadi kizlar toplanalim :1hug:yine butun kizlar toplandik toplandik sorduk niye dagildik dagildik dagildik.:delphin:

princess of rain resmine bayıldım.Baktıkça krize giriyorum.az önce haftalık grubuma baktım.Orası tam felaket.Dünden beri 5 mesaj yazılmış.
motive olmak destek için gruplara katıldım.Her nedense ortada kimse yok.

gunaydin kizlar nasilsiniz, kimse yok ,yine donduk basa, valla benide yoruyosunuz topluyoruzm biaraya geri dagiliyo, dun giremedim ,sabah yemek kursu oglen ise gittim ,orda hastalandim ,yedigimi cikardim kafam felaket agridi, artik gece yatmadan sporuu bari yapim dedim 1 saat spor yaptim
prensescim sorma canimya artik bursai terkedildi, ben ugramyinca gelende olmuyo,dun bende yoktum
topraksuu canim kolay gelsin ,sende bu hafta dagitindesene kendini, madem vermedim diyosun alma bari,ben aliklarimin acisini cekiyorum bak
DILEK1 hosgeldin canim ,yarismaya katilmak istiyosan sunanki kilonu soyle ekleyim ,bide diyete basladinmi daha baslicakmisi,
biz pazartesileri yapiyoruz, insallah burda bizlerle olursan senin icin daha iyi olur
nihulikcanim tebrik ederim seni masallahin var hizina diyecek yok ,nasil kafaya koydun ,sen bu gidisle incecik olcaksin ,bana yaklastin artik,benimde gayret etmem gerekli
obur sende hosgeldin canim ,evde stepperin varsa neden yapmiyosun ,benimde varda onunla yapamiyorum ,ama normal 1 saat spor yapiyorum
evdeysen yap canim ben evde olsam hic durmadan yaparim
ah su gorumce elti yokmu
eski eltimin 2 cocugu var ,boy 170den fazla incecik manken gibi
gorumce dersen 4 cocuk ,160 boy, 55 den az kilosu dusun yani ,ben salakta onlari gorunce catliyorum bogaza gelince dayanamiyorum
onlarin yaslari benden 10 yas fazla ,ben kucugum cocuk yok bisey yok ,hala azimlenmiyorum
benimde gaza ihtiyacim var ,ben herkese veriyorum bana veren yok malesef

Bari burası dağılmasında, zaten yok olmuş moralimin helvasını yemeyelim.Başlayayım yediklerimin ve yaptıklarımın listesine:
Dün sabah :K-flex kırmızı ,tarçın ve zencefil takviyeli az sütle yedim
öğlen galeteyle biraz beyazpeynir,3 domates+2 biber+??salatalık hesabını tutmadım.
akşam 1 tabak kıymalı makarna
gece 3-4 adet akide şekeri:oklava:
Akşam yemeğine kadar gayet iyi gidiyorum Akşam yemeğinden sonra birşeyler oluyor.Ben sapıtıyorum.
Dün sabah 10-11 arası fitness'teydim.Sonrasında dışarda işlerim vardı onları haletim.Evde etrafı topladım,dikiş,akşam yemeği hazırladım.Öğleden sonra 1 saat kadar yürüyüş yaptım.
Bugün sabah: K-flex kırmızı ,tarçın ve zencefil takviyeli az sütle yedim.
Öğlen ve akşama şimdilik bilmiyorum.Ama üzerimdeki ölü toprağını atabilsem birşeyler yapacağım.Vallaha denizanası gibi olduğum yere yapışıp kaldım.:kızgın:Dünya işim var.Yerimden kalakasım yok.

canim zaten cok kisi ozellikle bende oyleyim gundur ne guzel gidiyorum ne oluyosa aksam oluyo
aksam fazla yemeyince kilo veriyorum ,yersem kilo veremiyorum ,tabi daha abartirsam kilo aliyorum
sende simdiye kadar guzel vermisind daha vermen gereken kilo baya var ,insallah hep birlikte vercez

ah su gorumce elti yokmu
eski eltimin 2 cocugu var ,boy 170den fazla incecik manken gibi
gorumce dersen 4 cocuk ,160 boy, 55 den az kilosu dusun yani ,ben salakta onlari gorunce catliyorum bogaza gelince dayanamiyorum
onlarin yaslari benden 10 yas fazla ,ben kucugum cocuk yok bisey yok ,hala azimlenmiyorum
benimde gaza ihtiyacim var ,ben herkese veriyorum bana veren yok malesef
Sympathique olmaz hayatım toparlan bak yaz geliyor.Hepsini biz çatlatacağız.(Ben diyorum.Ben de inanmıyorum ama çaktırma!...)Ya şaka bir yana zayıflar nasıl zayıf hayatım.Nasıl ince kalıyorlar?Bak şimdi kendimizi Topluyoruz.Başlıyoruz yediklerimize iyicee dikkat etmeye.
Ben sanırım 3-4 sene önceydi.Eltime çok sinirlendim.Veee kendi kendime söz verip diyet yaptım.Sonuçta 10-15 kilo 10 ayda verdim.Beni kimse tanıyamadı.Sonra zaman içinde ufak ufak geri aldım.2008'de diyetisyene gittim.Gene 3-4 ay içinde 8-9 kilo verdim.74 kilodanm 65 düşmüştüm.Ağustos-Kasım arası verdim.Mart ayına kadar sabit kaldım.(65)Yazın 3 kilo geri aldım.(68)Yaz sonu spor salonuna kayıt oldum.Spor salonun açlışında problem yaşadık.Salon şubatta açıldı.Veeee ben buarada (80kg) 10-12 kilo aldım.Mart ayından buyana bu siteye kayıt oldum.

sonuç 6 mart'tan bu yana 7 kilo verdim.Kim yaptı?Sizlerle beraber yaptım.Spora sürüklenerek gidiyorum.Ama gidiyorum.1 saat su gibi terleyene kadar yapıyorum.Yapmak zorundayım.Yediklerime şu hiç durmyan çeneme dikkat edebilsem daha güzel kilo vereceğim.

Sympathique:ne yapıyoruz yani çenemize sahip oluyoruz!......Birşey yemeğe niyetlendiğimizde kendimize soruyoruz BEN GERÇEKTEN AÇ MIYIM?:sm_confused:BUNU YEMEK ZORUNDA MIYIM?:1no2::sm_confused:yasakkelime
Yemesem ne olur?CADIARZUÇOK DOĞRU OLUR!......alkisalkisalkisZAYIFLARIIIIM:............:dance:NEYMİŞ YEMEMELİYİM........a.salkisalkisalkis
Yapacağımız bu arkadaşlar.Ondan sonarası zaten geliyorrrrrrr.:enbuyukkk:

ya bende kendime oyle diyorum oburcum yeme kizim bak yersen kotu olur sisersin gel sen beni dinle yeme diyorum yemiyorum ama veremiyorumda ne etcem ya ben off ben simdi kalkiyorum eve tesisatci gelecek sonra zamanim olursa yine girecem beni bekleyin anacim

oburcumya ne guzel yazmisin sen burdaoldukan sonra biz haydi haydi kendimize geliriz
pazartesi kilobildirim gunu, ve ogun benim dogum gunum,kilo verip kednime oyle hediye etmem gerek
sende ne guzel vermisin almisin ,iste guzel veriyoruz az bi ipin ucu kacsin geri aliyoruz
al ver al ver insani yipratiyo
bende kac hhaftadir bi aliyorum bi veriyorum ,oyuzden eskisi motivem kalmadi, dunden beri yine iyi basladim ,guzel suyumu icim 1 saat sporumu yapiyorum ,dun hastaydim ,aklimda kaldi spor, o halde yine yptim ,insallah bu hafta veririm

hadi prensescim bu hafta birlikte verelim ,kilmse yok ama biz kendi kendimizi motive edelim
yaz geldi, artik ceketleride kaldiriyoruz ortadan ,birazcikdaha versem rahat etcem
iste benim gogusler var ,bide omuz genis olunca ust tarafim kilolu, alt tarafim incecik duruyo
hele bugun ,giydigim pantalion acayip ince gosteriyo, kalcam falan kucuckte, bende ust bolgem icin baya spor yapiyorum insallah faydali olur

princess of rain resmine bayıldım.Baktıkça krize giriyorum.az önce haftalık grubuma baktım.Orası tam felaket.Dünden beri 5 mesaj yazılmış.
motive olmak destek için gruplara katıldım.Her nedense ortada kimse yok.

oburcumya ne guzel yazmisin sen burdaoldukan sonra biz haydi haydi kendimize geliriz
pazartesi kilobildirim gunu, ve ogun benim dogum gunum,kilo verip kednime oyle hediye etmem gerek
sende ne guzel vermisin almisin ,iste guzel veriyoruz az bi ipin ucu kacsin geri aliyoruz
al ver al ver insani yipratiyo
bende kac hhaftadir bi aliyorum bi veriyorum ,oyuzden eskisi motivem kalmadi, dunden beri yine iyi basladim ,guzel suyumu icim 1 saat sporumu yapiyorum ,dun hastaydim ,aklimda kaldi spor, o halde yine yptim ,insallah bu hafta veririm

hadi prensescim bu hafta birlikte verelim ,kilmse yok ama biz kendi kendimizi motive edelim
yaz geldi, artik ceketleride kaldiriyoruz ortadan ,birazcikdaha versem rahat etcem
iste benim gogusler var ,bide omuz genis olunca ust tarafim kilolu, alt tarafim incecik duruyo
hele bugun ,giydigim pantalion acayip ince gosteriyo, kalcam falan kucuckte, bende ust bolgem icin baya spor yapiyorum insallah faydali olur

:delphin:ah ah sempatim ayni dertten muzdaripiz cucugum benimde gogusler ayni ama omuzlar iyi ve belim cok ince kalcalar kocaman boyleyim istekaydirigubbakcemile2bende isterim kilo vermek ama bakalim verebilcemmi yagmur yagiyor iki gundur yuruyuste yapamiyorum bakalim ne olcak halim bu hafta olmasa bile haftaya kesin verecem artik yetti ya:enbuyukkk:

benim belde kalin ust bolgem tamemen kalin duruyo ,bacak ince kalca kucuk
e omuz ve goguste olunca siniroluyorum
spor yaparken yarim saatten fazla ayakta ust bolgemi calistiriyorum
25 dk kadr alt bolgemi calistiriyorum ,onu fazla yapmiyorum ,simdi ora ince kalipta ust kalin olmasin diye
sen evde yapmiyomusun sporunu, ben yuruyus hic yapamiyorum ,hani ise gel git yuruyorumda onu yuruyusten saymiyorum
ben insallah bu hafta vermek istiyorum ,pazartesi dogum gunu hediye olarak vercem kendime
baska hediye veren veya kutlayan olmaz :)
hic degilsekednime soyle guzel pasta verim burda dimi :)

ay canim saolŞeniz
daha dur dogmadim ,dogmama bir haftadan az kaldi ozaman tebrik etdelikafadulden
zorla pasta isticem yani
he zaten bende meyvali severim cikolatali s bu sevmemcokacimcoook

merhabalar güzel takımcığım a.s.
pazartesiyi bekliyemedim spor hariç diyetime bu günden itibaren çok ciddi olarak başlıyorum yürüyüşde salıdan itibaren inşallah
sempatikciğim bu sabah tartıya çıkınca almadığımı gördüm tabi ağız kulaklarda :roflol: birkaç gün sonramı tartıya yansır bilmiyorum şimdilik mutluyum kilomdan en azından almamış görünüyorum
sende inşallah doğum gününe kadar en azından bir kilo daha vermiş olursun bizde sana pastanı göndeririz nice yıllara canım sağlık mutluluk ve sevdiklerinle :Saruboceq:
hadi kıslar biraz daha çaba bikini mayo giymeye az bir zaman kaldı
kıslar bir teklifim var bilmem ne dersiniz madem çoğumuz akşam yemeklerinden şikayetçiyiz ben de dahil kilomuzun sorumlusu olarak akşam yemeklerini görüyoruz en azından bir haftalığına yada sonrasında duruma göre uzatabiliriz akşamları sadece ya çorba yada salata yiyelim ekmeksiz üstünede sadece yeşilçay kaçamak yapmayalım
varım diyosanız bu akşamdan itibaren başlıyalım :teytey::teytey:

selam kızlar...nasılsınız...ben 2 gündür evde değildim o yüzden gelemiyorum doğru dürüst...elimden geldiğince yediklerime de dikkat ediyorum....bakalım işte ne olacak

hoş geldin cimcimeciğim yediklerine dikkat etmişsin en azından almamışsındır inşallah vermişsindir
bende işler yüzünden pek giremedim ama şükür dün akşam bitti evim şimdi miss gibi ohhh salına salına geziyom iki gün sonra anca başlarım normal temizliğe kendime şimdilik izin verdim
yorgunluğu bahane ettim akşam yemeğinide herife yığdım kral benim şimdiik lülülülülülü
iki gün sonra yeniden hizmetçi senağlama

hoş geldin cimcimeciğim yediklerine dikkat etmişsin en azından almamışsındır inşallah vermişsindir
bende işler yüzünden pek giremedim ama şükür dün akşam bitti evim şimdi miss gibi ohhh salına salına geziyom iki gün sonra anca başlarım normal temizliğe kendime şimdilik izin verdim
yorgunluğu bahane ettim akşam yemeğinide herife yığdım kral benim şimdiik lülülülülülü
iki gün sonra yeniden hizmetçi senağlama

ellerine sağlık canım...ne güzel bende bugün yapıyorum bişeyler...hafta sonu çekmeceleri falan biritdim...camlarım kaldı bitek...nası gözümde büyüyo anlatamam...

ellerine sağlık canım...ne güzel bende bugün yapıyorum bişeyler...hafta sonu çekmeceleri falan biritdim...camlarım kaldı bitek...nası gözümde büyüyo anlatamam...

saol canım sanada kolay gelsin a.s.
ben şimdilik tatil yapıyorum :delphin: darısı sana canım seninde pek bişe kalmamış gözünde büyütme sende tatili hakketmisin :delphin:

Back