Zayıflamak İsteyenlerin Paylaşım Alanı ( Yöntemlerimiz ve Deneyimlerimiz )

he becede buu sana kac kaloriye maal olur
ben olsam dayanam yedim a
ama sen yeme sakin bozma bak bu hafta ne guzel vermisin ,azcik kaldi zaten vermen gereken kilo
bende zaten gozunuz doyssun diye koyuyorum :)

18-25 mayis arası zayıflama yarışmasınin 1.2. ve 3.su

1-akrep33...........................1.6 kilo vermis
dessert.jpg

2-whitehall..........................1.2 kilo vermis
kopyasiottosistmodkitch.jpg

3-moonserose0………...........1 kilo vermis
51920155.png

3-nihulik...............................1 kilo vermis
35933043.png

arkadaslar tebrik ederim sizi:hooray: ,cok guzel kilo verdiniz:lepi:
bu pastalarda benden size armagan olsuncokacimcoook

at canım saol ya nasılda pastaya boğdun bizleri valla bugünde götürdüm senin göndereceğini bildiğimdencokacimcoook

25 mayis-1 haziran arası zayıflama yarışmasında olanlar​

sympathique.............................56

moonserose0………..................57

princess of rain…………….…....67.5

whitehall...................................71.2

bilgen35....................................82.8

hcr35........................................63.8

nihulik.......................................79

karbeyaz_84..............................53.....belli degil

akrep33.....................................69.4

topraksuu..................................59.5

cimcime81................................101.1

narin_nazenin............................82.1....belli degil

not: arkadaslar bu yeni uygulama 2 hafta ust uste kilo alanlar diger hafta listeden cikarilcak ,belki boyle kendimize geliriz, buna bende dahilim

lutfen arada girip paylasimda bulunalim ve yeni gelen arkadaslarimizi yanliz birakmayalim,burada devamli kalmalarini saglayalimki ,bizden memnun olsunlar

Arkadaşlarrrrr ben burayı yeni keşfetttim.Bu site okyanus gibi her sayfada yeni birşeyle karşılaşıyorum.Hepside birbirinden faydalı konular.Ben haftalık diyet gruplarına üyeyim.Şimdi hem burdan hemde kendi grubumdan yarışmaya devam etsem haksızlık mı etmiş olurum?Ya da olurmu?
Benim biraz gaza gelmem lazım.Bir hızla marta ayını başında 80 kiloyu göründe gözlerim yerinden çıktı.Hemen siteye üye olup bir hışım kilo vermeye başladım.Ama dediğim gibi yavaşladım.Bahar yorgunluğumu, yoksa benim herzaman ki miskinliğim mi bilemiyorum?gaza gelmem lazııım.Buradan sizlerle ve hemde kendi grubumla devam etme imkanım var mı?Yoksa sadece buradan nmı yarışmam gerekli?...

Arkadaşlarrrrr ben burayı yeni keşfetttim.Bu site okyanus gibi her sayfada yeni birşeyle karşılaşıyorum.Hepside birbirinden faydalı konular.Ben haftalık diyet gruplarına üyeyim.Şimdi hem burdan hemde kendi grubumdan yarışmaya devam etsem haksızlık mı etmiş olurum?Ya da olurmu?
Benim biraz gaza gelmem lazım.Bir hızla marta ayını başında 80 kiloyu göründe gözlerim yerinden çıktı.Hemen siteye üye olup bir hışım kilo vermeye başladım.Ama dediğim gibi yavaşladım.Bahar yorgunluğumu, yoksa benim herzaman ki miskinliğim mi bilemiyorum?gaza gelmem lazııım.Buradan sizlerle ve hemde kendi grubumla devam etme imkanım var mı?Yoksa sadece buradan nmı yarışmam gerekli?...
olmaz oburum neden olsun bende burdayım bak:)))

hosgeldin canim aramiza
hangi guruptasin
bizim icin onemli degil ,sonucta burasi zayiflamak isteyenlerin yeri
bende diger topikte carsamba yarismasindayim ,ve burda cok arkadaslar diger guruplarda
aynen dedigin gibi ne kadr cok olursa okadr motive daha fazla oluyo
ama bizim burdakilerde cok fazla paylasimda bulunulmuyo, herkesin icinden gucunden dolayi
ama gel sende bizlerle olursun ,
bi fazla yarismanin zarari degil sana faydasi olur insallah
guzel kilo vermisin ,daha vermen gereken var insallah sonuna kadr verirssin ,diledigin kiloya kavusursun

sempatikim ben seni bıraktığımda da 56 ydın hala 56 sın...hemde gayet güzel duruyo vücudun...incecik maşallah...zorlamasan kendini...belkide senin ideal kilon budur bacım...gerçi üstüme vazife diil ama sadece söyliyim dedim::))kızmazsın umarım

yok canim ya ne kizicam olan ortada dimi
ideal kilom bu degil ama iste vucudum cok zor veriyo aslinda dikkat ediyorumda ,ben ozellkle aksamlari hic yememem gerekli
bieraz yiyince kiloyu koruyorum
oyle boyel geciyo
olsun ben her haftaya umutla basliyorum belki bu hafta veririm diye
hatta 1 haziran benim dogum gunum ,bu hafta insallah kilo veririmde pazartesiye hediyem olmus olur

1 haftadır diye yapıyorum...yapmaya çalışıyorum...egzersizler mekikler vs 55 den 1 gr aşağı oynamıyo kilom...:çok üzgünüm: temmuz başına kadar 53 bari olabilsem yaaa:a015:

18-25 mayis arası zayıflama yarışmasınin 1.2. ve 3.su

1-akrep33...........................1.6 kilo vermis
dessert.jpg

2-whitehall..........................1.2 kilo vermis
kopyasiottosistmodkitch.jpg

3-moonserose0………...........1 kilo vermis
51920155.png

3-nihulik...............................1 kilo vermis
35933043.png

arkadaslar tebrik ederim sizi:hooray: ,cok guzel kilo verdiniz:lepi:
bu pastalarda benden size armagan olsuncokacimcoook

ayyy çok teşekkür ederim şekeer..
pek sevindirik oldum şimdii darısı bu haftaya da inşallahdelikafadulden

günaydın hatunlar, hoşgeldin obur ve beyaz _ kelebek , beyaz_ kelebek hemşerim bir haftada belli olmaz ki sonuç bünyeden bünyeye değişir canım . nasıl bir diyet yapıyorsun ?

dünki yediklerim
sabah:klasik kahvaltı(çavdar ekmekli)
ara; 3 adet kayısı
öğle: 1 tabak pazı yemeği
yarım tas yoğurt
ara : 6 erik
akşam; 1 tas yayla çorbası
5 kaşık mantarlı tavuk güveci

herkese kolaylıklar dilerim

Günaydın benide dahil edin bu haftaya olur mu?Neee olluuuur!......Beni gaza getirecek arkadaş arıyorum.Evde 2senedir duran bir stepper var.Her gün yapacağım diyerek uyanıyorum.Akşama kadar sürekli bir iş çıkıyor.Akşam yatarken yarın yapacağım diyorum.ama halen yapacağım gün gelmedi.
Yok mu birileri birbirimizi gaza getirip, şu aletleri eskitelim.Yazlık kıyafetleri gönül rahatlığıyla ,oramı buramı nasıl gizlesem diye düşünmeden giyinelim.Görümcelerimizi, eltilerimizi çatlata çatlata 20 lik çıtırlar gibi gezelim.

gunaydin kizlar nasilsiniz dereceye girenleri tebrik ederim ve aramiza yeni katilanlarada hosgeldiniz diyorum dun temizlik yapmistim baya yoruldum gec kalktim simdi kahvalti yapiyorum.

1 kase yogurt,2 dilim tost ekmegi bir domates ve cay daha sonrada okula gidecem

ooof cok yorgunum bugun ya

sempatikçiğimmmm

sağol benim canım.gayet iyi gidiyorum.yürüyüş süper.sabah akşam yürüyorum ve sahıl boyu.hıç kesıntı yok.Ordunun sahılı meşhurudr.Harikadır.bu arada suya devam ediyorum.diyetimde gayet ıyı gıdıo.elbet bı ara kılo vermem durucak ve tekrar başlayacak.genelde bu zayıflarken böyledır.ama 2 ay sonunda bu kadar yurumeyle bayağı incelirim.şuan kotlarım 1 beden küçüldü bile.moralim gayette iyi bebeğim.
Pasta içinde thank you

gunaydin kizlar nasilsiniz dereceye girenleri tebrik ederim ve aramiza yeni katilanlarada hosgeldiniz diyorum dun temizlik yapmistim baya yoruldum gec kalktim simdi kahvalti yapiyorum.

1 kase yogurt,2 dilim tost ekmegi bir domates ve cay daha sonrada okula gidecem

ooof cok yorgunum bugun ya

sağol canım evet derecedeyız keşke bırıncı olsak kılo verme namına ama kılolar hemende verılmıyokı yahuuu

slm kıslar nihayet temizlik bitiyor birazdan :lepi: bir uğrayıp nasılsınız diye bakmak istedim bende durumlar çok vahim gibi görünüyor bu hafta büyük ihtimalle kilo almış olacam :mymeka: yediklerim tartıya yansıyacak biliyorum neyse cumartesi -pazarda yiğenimin düğünü var ondan sonra rahatım artık
diyetime ve yürüyüşlerime çok ciddi olarak başlıyacam inşallah
kilo veren herkesi kutluyorum a.s.
yeni gelen arkadaşlar hoş gelmişler hep birlikte kaydirigubbakcemile5 başaracağız inşallah :lepi:
ben şimdi çıkayım yediklerimi hiç yazmayım yoksa hep birlikte beni komaya :mymeka: :oklava: sokarsınız pazartesiden sonra yazmaya başlarım naniknanik
hepinize sağlıklı zayıflamalar diliyorum a.s.

Back