herkese meraba,nasil gidiyo diyetler bakim?
prensescim gecmis olsun karnin agriyomus.karniniz agriyinca uzerine sicak su koymayin kizlar.iyi degilmis.ayaklarinizin altina koyun ama sakin karniniza koymayin.
brovnide pek guzel görünüyo.ama burasi zayiflama topigi yemek degil.onun için bu tür resimler koymayin bence.insanin cani cekiyo.
bana sorarsaniz ben halen ayni kilodayim,hatta haftasonu almistim ama dun aksam salata yedim,bu sabah ayni kiloma ulasmisim.bugun yemekleri baharda pisiren makineden aldim.bundan sonra sebzeleri, etleri buharda pisirip yiycem.
sympatigim,nasilsin guzelim?
ben hiç iyi degilim valla.pazartesi jinekologdaydik,asilamaya ne zaman basliycamizi konusmak için gittik.eylulde yapmaya karar verdik.daha dogrusu doktor karar verdi bizede uymak düstü.
yani anliycan 3 ay daha ertelendi.neymis risk alamazmis.haziranin 11inde mr cekilecek hipofiz kuculdumu diye bakilacak.beyin doktoru tamam bir sorun kalmamistir derse o zaman yaparim dedi,o zamanda zaten tatil giriyo,onun için eylule yapalim dedi.bende diger doktor yapabilirsiniz demisti dedim,olmaz dedi.of yaa cok bunaldim artik.doktorda nerdeyse agliycaktim.zor tuttum kendimi.disari cikinca agladim.cok uzuldum ya.kendimi bu duruma hazirlamamistim.hiç bir sorun kalmadi artik bu adetime baslariz diye dusunuyodum.hayal kirikligina ugradim.neyse cok uzattim.kusura bakmayin.birilerine anlatmam gerekiyodu cunku kac gundur içime atmakdan yoruldum.