Zayıflamak İsteyenlerin Paylaşım Alanı ( Yöntemlerimiz ve Deneyimlerimiz )

ya şimdi aklıma geldi ben yıllar önce akşam yemeğini yemiyerek 15 günde 3 kilo vermiştim
çorba yada salataylada bunun yarısı gitsin deilmi :)

daha yenimi geldi aklinakaydirigubbakcemile3 iyi fazla gec olmadan gelmisya dua etsırnaşık şey
zaten artik burasi terkdildi ,bikac kisiden baska gelen yok ,slm verip geri gidiyolar
artik korler sagirlar birbirini agirlar hesabi bizde birbirimizi agirlicaz, onemli olan verebilmemiz, az kisi veya cok kisi
ya ben bi hafta boyle hirslaniyorum diger hfta durakliyorum
bu hafta tamamda yine haftaya duraklamadan boyle devam ederim ,cizelgemi bize duzeltmuiyorum nsil olsa 55 olacam diyedelikafadulden

ben dayanamiyorum anam agirisini acaip agriyor birde okula gidecem almak zorunda kaldim neyapayim.yap bakalim canim belki hata bendendir bende dun brownie yaptim guzel oldu eklicem vaktim olursa evet ya benim prensim yalniz yemiyor valla hakkikaten kimse kalmadi su topikte nerde digerleri aman bazen doluyor bazen bosaliyor anlamadim he karnim agriyor ya sicak su koycem kizlar.

evet ya yeni geldi aklıma sırnaşık şeysırnaşık şey neyse çok geç kalmış sayılmam sahi neden pek kimse uğramıyor ben burasını baya kalabalık zannediyodum neyse olsun canım herkesin işi gücü vardır şimdi bu günler bizim buralarda tam temizlik zamanı ondandır herhalde
ben bu akşam yayla çorbası yapmak istiyorum sen karar verdinmi

ben dayanamiyorum anam agirisini acaip agriyor birde okula gidecem almak zorunda kaldim neyapayim.yap bakalim canim belki hata bendendir bende dun brownie yaptim guzel oldu eklicem vaktim olursa evet ya benim prensim yalniz yemiyor valla hakkikaten kimse kalmadi su topikte nerde digerleri aman bazen doluyor bazen bosaliyor anlamadim he karnim agriyor ya sicak su koycem kizlar.

kiz bana bi resmini gondersene su browninin ,nasil olmus bakim
tarifide ne zamn eklersen artik
okula gtmeden once su torbasi varsa su koy isit karnina koy ,o biraz hafiflatir, ve ozellikle ilk gunlerde agridigi zaman yesil caylar veya normal cay, ben genelde o gunumu corbayla geciriyorum ,sicak seyler icki hafiflesin agrisi, iyi geliyo agrisina
insallah okula gitmeye biraz azalir ,insan agrdan ders falanda anlayamaz
ah ben calismasam evde olsam herkesi toplarimda ,ben topluyorum benyokken dagfiliyolar hemencik, olsun biz bize bile yeterizŞeniz

evet ya yeni geldi aklıma sırnaşık şeysırnaşık şey neyse çok geç kalmış sayılmam sahi neden pek kimse uğramıyor ben burasını baya kalabalık zannediyodum neyse olsun canım herkesin işi gücü vardır şimdi bu günler bizim buralarda tam temizlik zamanı ondandır herhalde
ben bu akşam yayla çorbası yapmak istiyorum sen karar verdinmi

canim bazilarimiz diger topiklere takiliyolar ,orda daha kalabalik olunca eh birazcik burasini uutturuyolar ,ben hep burdaydim ,burdada olcam
bazilarinin ii gucu iste
mesela bende calisiyorum ,giremiyorum cok zaman ,ama evdeyim bugun hep burda olurum artik
bu aksam pek bisey yemem ,cunku ogleden sonra misafirler var ,onlarla bisey atistirsam ,karnim doyar,
aksama icli kofte var ,yersem belki 1 tane yerim okadar, sonrasinda cay icerim

içli köftemi of of of tam benim yemeğim bayılırım sana afiyet olsun canım ama ben almayım şimdilik
sonrasında bende yaparım bir ara
insan diyetteyken misafirin gelmesi hiçde iyi olmuyor yesen bir dert yemesen ayrı

gunduz geldikleri icin artik gunduz yerim aksam yemem, oyonden iyi ,tabi zaten fazla yemem patates salata falan olcak ondn fazla yerim insallah
ama bugun bademli keke yapicam onun tadina kesin bakmam lazim :)
gel birlikte yiyelim dicem ama baya uzak oluyo
eh artik sende bi ara yaparsin insallah

sempatim ekledim tarifi canim burdan bakabilirsin hakikaten acilmiyor ya ozaman profilime girip bakin kizlar bir zahmet ya kusura bakmayin ama resmini ekleyeyim buraya

spa0775.jpg

spa0779.jpg

Son düzenleme:
herkese meraba,nasil gidiyo diyetler bakim?
prensescim gecmis olsun karnin agriyomus.karniniz agriyinca uzerine sicak su koymayin kizlar.iyi degilmis.ayaklarinizin altina koyun ama sakin karniniza koymayin.
brovnide pek guzel görünüyo.ama burasi zayiflama topigi yemek degil.onun için bu tür resimler koymayin bence.insanin cani cekiyo.
bana sorarsaniz ben halen ayni kilodayim,hatta haftasonu almistim ama dun aksam salata yedim,bu sabah ayni kiloma ulasmisim.bugun yemekleri baharda pisiren makineden aldim.bundan sonra sebzeleri, etleri buharda pisirip yiycem.

sympatigim,nasilsin guzelim?
ben hiç iyi degilim valla.pazartesi jinekologdaydik,asilamaya ne zaman basliycamizi konusmak için gittik.eylulde yapmaya karar verdik.daha dogrusu doktor karar verdi bizede uymak düstü.
yani anliycan 3 ay daha ertelendi.neymis risk alamazmis.haziranin 11inde mr cekilecek hipofiz kuculdumu diye bakilacak.beyin doktoru tamam bir sorun kalmamistir derse o zaman yaparim dedi,o zamanda zaten tatil giriyo,onun için eylule yapalim dedi.bende diger doktor yapabilirsiniz demisti dedim,olmaz dedi.of yaa cok bunaldim artik.doktorda nerdeyse agliycaktim.zor tuttum kendimi.disari cikinca agladim.cok uzuldum ya.kendimi bu duruma hazirlamamistim.hiç bir sorun kalmadi artik bu adetime baslariz diye dusunuyodum.hayal kirikligina ugradim.neyse cok uzattim.kusura bakmayin.birilerine anlatmam gerekiyodu cunku kac gundur içime atmakdan yoruldum.

kizalar ben geldimmm yine misafirleri gonderdim karnimi doyurdum oturdum ,bida agzima sakizi aldimşakkıdı midem biraz rahatlasin
topraksu canim ben hem oglen hemde aksam yemegimi yemis oldum ,icli kofte fazla kacti ama olsun aksam yemicem ,ve spor yapcam idare ederim oyle
bir tas kadar patates salata, kucuk dilim su boregi, bikac yaprak sarma,5 tane icli kofte fazla buyuk degildi,2 bardak caycokacimcoook
masallah dimi:nazar:kaydirigubbakcemile3

prensesim ,bak bugun bademli keki yaptim ,cok guzel oldu fazlasiyla tatliydi, birazda ustune sos doktum acayip tatli oldu, ama guzeldi ayni oldu, begendiler yedilerde
hala seninkini anlmaiyorum tadi nasil borek gibi oldu
bak burayada soslu halini ekledim
http://www.kadinlarkulubu.com/kekler-pastalar/279100-cikolatali-bademli-kek-resimli.html
bunun ozelligi zaten boyle cok pismemesi

hatice canim ya yinemi bisey cikti ,sende kac kez tedaviye gidiyosun bisey cikiyo geri geliyosun ,ne diyim canim vardir bundada hayir, birzdaha bekliceksin ne yapcan ,bizde esim icin urologsdan randovu aldik temmuz 6da bizde bekliyoruz, hele bu avrupada derdin ola beklersin olmasa beklersin
senin diyete gelince yani kilo almadinmi, bak sanada diyorum tilkinin donup dolasacagi yer burasi diye
aldigin buharda pisen tencereyle ne kadr yapcaksinki, sadece kendinemi yapcan esin falan yemez heralde oyle
bende masa uzeri icin isgara aldim oda guzel oluyoda ,bnim oyle tek tek ugrasmaya vaktim yok
demek bundan sonra saglikli beslenceksin ,hadi bakalim kolay gelsin

iyi aksamlar kizlar bende yemegimi yedim sonra 1 saatten fazla yurudum karnim agrisida gecti cok sukur sagol haticecim zaten bende ayagima koyuyorum resimleri koydum cunku link acilmadi be guzelim o yuzden kusura bakma gulum

sempatik gordum kekini canim kekini guzel olmus ellerine saglik bende ayni boyle yaptima ama benimki olmadi iste ilk defa hayatimda basima geliyor boyle birsey ay cok tatsizdi ya benimki seker vardi oysa icinde cikolatada ama tatdan eser yoktu neyse benimki olmadi ne yapalim bunuda yapmayiverim.

evet canim senin malzemelerdevar yada sorun ,valla ben tadindan yiyemedim
zaten buda brovni gibi ,sonucta sen yapiyosun zaten browniyi
bede biraz bakim sonra spor yapcam
kulagima takiliyorum kulakligi, oye daha guzel oluyo
normalde hemen bikiyorum

iyi geceler kızlar ben geldim benim 2 oğlum var o yüzden sık giremiyorum sempatik kilomu sormuşsun 75 kilo 173 boy inşallah 60 olucam ama nasıl bilemiyorum bu kiloya takıldım kaldım hepinize kolay gelsin

Back