Zayıflamak İsteyenlerin Paylaşım Alanı ( Yöntemlerimiz ve Deneyimlerimiz )

benimkisi yemek işinde çok becerikli salata et yemeklerinde ona ulaşamam canı istemezse benimkiside yapmaz garibim bana acıdı herhalde bende keyfini çıkarıyom -tatlicadiarzu-

ne şanslısın....1 defa mutfağa girdi kahvaltıda sucuk yapıcam dedi...1 yılımızda..onda da yaktı:)))bi daha da ben sokmadım zaten...savaş alanına dönüyo mutfak...ama ev işlerinde yardım eder..hakkını yiyemem:))

ne şanslısın....1 defa mutfağa girdi kahvaltıda sucuk yapıcam dedi...1 yılımızda..onda da yaktı:)))bi daha da ben sokmadım zaten...savaş alanına dönüyo mutfak...ama ev işlerinde yardım eder..hakkını yiyemem:))

:roflol::roflol: benimkiside savaş alanına çevirir mutfağı ama bu sefer söz verdi maydanoz yaprakları kapıya kadar gelmiyecek sırnaşık şey benimkiside ev işinde yardım etmez canı çok kıymetlidir
şimdi aklıma geldi canım seninkisi kasden yakmasın sucukları bidaha yaptırmayasın diye eğer niyet buysa adam başarmış :delphin:

:roflol::roflol: benimkiside savaş alanına çevirir mutfağı ama bu sefer söz verdi maydanoz yaprakları kapıya kadar gelmiyecek sırnaşık şey benimkiside ev işinde yardım etmez canı çok kıymetlidir
şimdi aklıma geldi canım seninkisi kasden yakmasın sucukları bidaha yaptırmayasın diye eğer niyet buysa adam başarmış :delphin:

o benimde aklıma geldi ama sonradan gözledim anacım yok adamın eline yakışmıyo...neskafe yapıcak kendine bana sesleniyo kaç kaşık kahve koyuca ben buna diye:)))))))bi yere gitme sakın kahvemi yapamıyorum diyo...beceriksiz güzelim yok başka açıklaması:))

canım avatar resminin arkasındaki resim senmisin
öyleyse kilolu görünmüyon can sıkacak kadar fazlan yok ve maşallah fıstık gibisin :))

kimsecikler gelmemiş hadi arkidişler gelin artıkın motivasyona ihtiyacımız var
ben bir öneride bulunmuştum kimse uğramadığı için haliyle yorum yapılmamış
neyse ben tek başımada olsam yarından itibaren başlıyorum bundan sora benim için akşam yemeği olarak ya salata yada çorba olacak bide yeşilçay cokacimcoook

topraksu kizgeldim anam ben varim
yeni okudum yazini ben aksam yemegimi yemistim ,5 kasik pilav 1 kopte, yesil sogan bi tane biber oyle yedim
simdide bi bardak cy icicem
yrindan itibaren baslayalim isteyenler buyursun
zaten benim icinde en onemli aksamlari ,onu yemesem yada cok azcik yesek kilo veririm ,zaten sporda yapiyorum
hadi bakalim bu hata ne kadr vercez

tmm sempatikciğim yarın başlıyoruz artık diğer arkadaşlarda yarın okuyup duymuş olurlar ayrıca bana katılmana çok sevindim yalnız zor olacaktı umarım diğer arkadaşlarda katılırlar hem aç kalmıyacağız hemde hafif geçiştirmiş olacağız
hadi bakalım hepimize hayırlı olsun kaydirigubbakcemile5

gunaydin arkadaslar nasil diyetler bakim ben regl oldum acaip karin agrilarim var olcem sanki agri kesici aldim.

topraksuu canim ben aksam yemegini yiyorum cunku benim esim yalniz basina yemez ona eslik etmem lazim zaten ben aksamlari az yiyorum hemde erken yiyoruz 5-5.30 arasi yerim ben yemegimi sonrada zaten bir cay icerim yersem meyve oylece kapatirim geceyi.

simdi kahvalti yapiyorum

dun brownie yapmistim 1 dilim brownie 1 kase yogurt yarim domates ve cay

okula gitmedende birseyler atistiririm

bu arada hadi gelin artik nirdesiniz looo

gunaydin kizlarrrrrrr ben geldimmm
nasilsiniz bakim bugun
perensesim gecmis olsunya demek senindekarin agrin var ,of ya cok kotu oluyo bende her ay cekiyorum ,ilac falan aliyomusun peki, ben cok agrirsa ozellikle gecelei agrirsa aliyorumm
kiz bugun benim bademli keki denicem aklima takildi ,seninki niye olmadi diye, sali gunu yemek kursunda herkese soyledim tadi nasildi diye, herkes cok begenmis hic kalmadi dediler, esime soyledim sen hep yedin nasildi diye, oda guzeldi ayni browni gibiydi diyo,bende nlamadim ,bugunde misafirler varya ,birazdan yapicam, sana yine resim ceker koyarim bakalim ii olcakmi, cunku biz onu okulda yaptik evde denicem bugun yazarim sana sonucu

topraksu canim heralde ancak aksamlari ikimiz yapabiliriz, prensesimiz, prensini yanliz birakamiyokaydirigubbakcemile3 artik bizde kendi basimiza yapariz

aksam 1 saat spor yaptim sirkeli suyumu istim ve 3 tane kuru kayisi yiyip yattim

günaydın herkese
prensesim tamam canım madem akşam az yiyosun zaten bir sorun olmaz
bende tam tersine akşam akşam çok yiyenlerdenim bugün başlıyoruz bakalım hayırlısıyla bide bunu deneyelim

topraksu canim biz daha once bunu myceon arlkadasimla denedik ,sonuc iyi oluyo, ben zaten kendmden biliyorum aksam yemsem allahim bi guzel oluyo sabah karnin dumduz oluyo, tabi kiloda veriliyo ,insallah bu haft vercez ,bakalim ben hala ayniyimdaonumuzde gunlerimiz var

günaydın sempatikciğim
evet görünürde sadece biz varız gibi
tabii diğer arkidişlerinde katılımı bizi mutlu ederdi ama neyse biz bir başlıyalım bakalım :))

Back