Zayıflamak İsteyenlerin Paylaşım Alanı ( Yöntemlerimiz ve Deneyimlerimiz )

dilek canim ,hepimizin ayni isi gucu ugrasi oluyo, seninde iki cocuk normal
bidzde kilolarimiz vermeye calisiyoruz
ben coktandir veremedim ,ama burayda birakmiyorum
hala verme umudum var ,iste hep burda olrak biraz motive olmaya calisiyorum

slm kıslar
sempatik yani yediklerine maşallah deyim :oklava: yemişsin bikere ne yapalım ama lütfen bidaha bu kadar olmasın yediklerin kötükedihüso
whitehall neden işden ayrılıyosunki canım
hatice canım her işde vardır bir hayır bu kadar beklemişsin inşallah hamiş oluşunu burda hep birlikte kutlarız kaydirigubbakcemile5
bugün yediklerim cokacimcoookcokacimcoook
kahvaltı yeşilçayla birlikte 2 küçük domates,1 salatalık,2 kk peynir, 1 dilim kepekli ekmek
bol bol sıcak su
1 tane eti stricks çikolata 54 kalori
2 küçük salatalık
akşam 3 kase yayla çorbası
bunlarda bana alkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkis

günaydın hatunlar,cenazemiz olduğu için memlekete gittim geldim siteye giremedim , nasılsınız?

25 mayis-1 haziran arası zayıflama yarışmasında olanlar​

sympathique.............................56

moonserose0………..................57

princess of rain…………….…....67.5

whitehall...................................71.2

bilgen35....................................82.8

nihulik.......................................79

akrep33.....................................69.4

topraksuu..................................59.5

cimcime81................................101.1

not: arkadaslar bu yeni uygulama 2 hafta ust uste kilo alanlar diger hafta listeden cikarilcak ,belki boyle kendimize geliriz, buna bende dahilim

lutfen arada girip paylasimda bulunalim ve yeni gelen arkadaslarimizi yanliz birakmayalim,burada devamli kalmalarini saglayalimki ,bizden memnun olsunlar

mooncum canim basiniz saolsun
kim yakininizmiydi
allahim geride kalanlara sabir versin
senin memeleket neresiki

sağolasın canım , dayımın eşini kaybettik.ben aslen trabzonluyum geçen gece gittim bu sabah döndüm, yemek,spor,diyet hiçbirşey yapamadım zaten birşeyde yiyemedim doğru dürüst . sizler nasılsınız?

ay canim benimya basiniz saolsun gercekten uzuldum yakinizmis
peki sebebi neydi, yasli falanmi gencmiydi, yada beklenen bi olummuydu
bekleyen olum olunca cok kotu oluyo allahim sair versin tekrardan
e canim normal senin bisey yapamaman boyle durumda diyet spor dusuncek halin yokya
bende nasil olum ,birazdan ise gitcem ,oglen misafir var yine ,tekrar geri gelcem
iste boyle geciyo gunler

ay canim benimya basiniz saolsun gercekten uzuldum yakinizmis
peki sebebi neydi, yasli falanmi gencmiydi, yada beklenen bi olummuydu
bekleyen olum olunca cok kotu oluyo allahim sair versin tekrardan
e canim normal senin bisey yapamaman boyle durumda diyet spor dusuncek halin yokya
bende nasil olum ,birazdan ise gitcem ,oglen misafir var yine ,tekrar geri gelcem
iste boyle geciyo gunler

göğüs kanseriydi canım,2 senedir savaş veriyordu ama son dönemler iyiydi,gençdi zaten 44 yaşındaydı.karedenizin dezavantajı bu işde ben herkesi kanserden kaybediyorum.belki duymuşsundur çernobil vakasından sonra karadenizde kanserli ölümler %85 arttı.neyse bu konu çok geniş açarsak ben dalarım ve çıkamam içinden uzun süre.sanada kolaylıklar dilerim canım görüşürüz

günaydın arkadaşlar
moonserosecim başınız sağ olsun canım Allah sabır versin
sempatikciğim bu gündemi misafir var yine böyle olunca tabiiki kilo veremezsin yani çok zor be güzelim

gunaydin kizlar nasilsiniz basin sagolsun moonserosecum ya cok uzuldum ah o kanser illeti bende dayimi 10 yil once karaciger kanserinden kaybettim ama dayim hollandadaydi.evet cernobilden sonra artti kanser vakalari bir ara hatta karadenizde yetisen caylarin bile kanser yaptigi soylendi bilemiyorum ne kadar dogru ama biz yinede buyuk bir zevkle tuketiyoruz buralarda bile,

ben yeni kahvalti yaptim 1 kase musli,1kase yogurt,1 domates ve 1 fincan cay

hadin anam kimse yokmu bende bugun carsiya gitcem bugun kendime geldim karin agrim gitti cok sukur ama olcektim ya

ben burdaydım ama kimse olmayınca diğer topikleri gezdim biraz bende çıkıyorum kuaföre gidecem dip boya falan işte :))
yiğenimin yarın kınası var ona hazırlık -tatlicadiarzu-

kızlar mrb vücudun şifresi diye bir kitap gördüm omder diye bir programa sokuyorlarmış günde 7 kilo ayda 15 -20 kilo veriyormussun duydunuzmu fikriniz varmı

hiç duymadım deniz ama araştırırım zaten bu pazar kitapçıları gezeceğim aranacak listelere ekler bilgi toplar sizleri haberdar ederim

ohh topraksuu ablacim git git suslen puslen vallaha bizlere tas cikartirsin sen masallah ayrica sagol evet iyim bugun

yokbe canım ne süslenmesi saçımda o kadar beyaz varki mecburen gidiyorum dip boyaya
aama her gidişim bana tam bir işkence bende boyun fıtığı olduğuiçin saçları yıkama esnasında o kadar ağrı oluyorki işlem bitince birinin desteğiyle doğruluyorum günlerce normalden daha fazla ağırıyor boynum
yarın bide pazar günü süslenecem o kadarda olsun yani dimi yerimseniben
kına gecesi sositososito düğün gecesi sositososito
darısı tüm bekarlara :teytey::teytey:

SEMPATİKÇİĞİM VE DİĞER TÜM ARKADAŞLARIM SİZE 29 GÜNLÜK ÇABAM SONUNDAKİ TABLOMU HAZIRLADIM YOLLUYORUM.

SEMPATİKÇİĞİM ŞUAN KİLOM 77 TATLIM.SENİN TABLONDA 79 DU ONU 77 YAPARSIN BİTANEM.

tebrik ederim canım harika gidiyosun maşallah :nazar:

Back