Zayıflamak İsteyenlerin Paylaşım Alanı ( Yöntemlerimiz ve Deneyimlerimiz )

selam şekerler
hastaneye gittim bugün kan verdim aç karnına tok karnına açlık ve tokluk şekeri için sonuçları öğleden sonra alıcam bakalım ne olucak
kilom 69,4

slm kızlar ben 82.800 topu topu 200 gr vermişim kızlar ben bugün ankaraya gidiyorum cuma akşamı dönücem paylaşım yapabilirmiyim bilmiyorum
isterseniz bu hafta çıkartın beni listeden istersenizde kalayım:1hug:

gunaysin kizlar nasilsiniz sempatik gulum kilo verememissin bende veremedim oysa oyle cok spor yaptimki bu hafta sonu bisiklet surme, kosu, yuruyus 2 gundur parklara gitik esimle ama yok kilo verecegime kilo almisim birde adet siskinligim var ya balon gibi oldum resmen bu hafta 68.5 yaz bana haftaya insallah gitcek bu kilolar ah ah.

ayrica canim ben dun senin badem tozlu kekini yemek kursunda yaptigin keki yaptim canim darilma ama hic olmadi ya tat desen tat yok o kadar cikolata attim icine hala borek gibi tadi vardi icide bir turlu pismedi herseyi yazdigin gibi yaptim yumurta beyazlarida cok guzel kopurdu ama olmadi yani goruntu felan iyidi ama tat yok be gulum yiyemedik ya atmak zorunda kaldim allah affetsin esim hic sevmedi bende.giden malzemememi yanayim yoksa zamanimami bilemiyorum.sence tadi nasildi kekin yoksa benimkimi boyle oldu anlamadim ama internette arama yaptim bir cok kisi begenmemis bu tarifi bunlari yaziyorum diye darilma lutfen canim seni ve tariflerini kotulemek amacli yazmiyorum benki mercimek koftesini tam kivaminda yapmayi senden ogrenen birisi olarak tariflerini cok begeniyorum ve bazilarinida yaptim biliyorsun ama bunu begenmedim canim hepimiz burda tarif koyuyoruz yaptigimiz yemeklerin iyi olanlari da olur arada iyi olmayanlarida elestiriyede acik olmaliyiz oyle deilmi hepimiz icin gecerli kendim icinde soyluyorum lutfen darilma bitanem

bak buda resmi kekin
]

kiz niye olmadiki acepa ,valla ben yemek kursunda okadr tarif yapiyorum begenirsem ve biz turklerin damak tadina uyarsa oyle buraya ekliyorum ,ve bu keki herkes cok begend, ozellikle esimden bana zor dustu
ayni tadi browni gibiydi
seninki niye oyle tadsiz oldu anlmadim ,bizimkinin tadi cok guzeldi
ayrica nettebaktim demisin ,bu turklerin tarifi degil fransizlarin tarifi ,bende fransiz siteleinden baktim herkes cok begeniyo bunu
icinde hem cikolata hemde seker var nasil tadsiz borek gibi olur anlmadim
senin icin bu tarifi kendim yine denicem ,bakalim nasilolcak
cikolatanin tadi nsildi, bazilariinkinin tadi az oluyo, gerci icinde sekerde var anlamadim
uzuldum simdi, ben denemden ve kendim onaylamadan asla tarif eklemem
bilmiyorum canim nerde ne yaptin ,bidakine denedigimde sana soylerim olurolmadigini
alinmadim ama uzuldum neden olmadi diye:çok üzgünüm:

günaydın hatunlar nasılsınız bugün ? ben çok iyiyim çünkü geçen yaz içine giremediğim eteğimi denedim bu sabah büyük bile geldi bana ve onu giydim neden biliyor musunuz kendimi mutlu etmek için eteğin belinin bol olduğunu hissetmek bile büyük mutluluk veriyor bana kaydirigubbakcemile3 bu arada 1 kg verdim tam 57 kg yum.3 kg cuğum kaldı hayırlısıyla onu verdim mi daha da mutlu olacağım sositososito princes,sempatik hiç üzülmeyin canlarım ben 3,5 haftadan fazladır kilo veremiyordum bu hafta çok şükür bunu yendim. hiç azminizi yitirmeyin hep beraber yola devam edelim

canim ya senin adina sevindim ne guze bisey dimi, giyemdigin elbiseerin icine girmek ,hatta bol bile gemesi
masallah bu hafta sen farkli biseymi yaptinda verdin kilo
ben veremedim cunku cok fazla dikkat etmedim eskisi kadar motivem kalmadi, belki dikkat etseydim vzrirdim kilo ,ama olsun pes etmek yok dedigin gibi
nasil olsa artik buranin sahipleri olduk, hep burdayiz :)

kiz niye olmadiki acepa ,valla ben yemek kursunda okadr tarif yapiyorum begenirsem ve biz turklerin damak tadina uyarsa oyle buraya ekliyorum ,ve bu keki herkes cok begend, ozellikle esimden bana zor dustu
ayni tadi browni gibiydi
seninki niye oyle tadsiz oldu anlmadim ,bizimkinin tadi cok guzeldi
ayrica nettebaktim demisin ,bu turklerin tarifi degil fransizlarin tarifi ,bende fransiz siteleinden baktim herkes cok begeniyo bunu
icinde hem cikolata hemde seker var nasil tadsiz borek gibi olur anlmadim
senin icin bu tarifi kendim yine denicem ,bakalim nasilolcak
cikolatanin tadi nsildi, bazilariinkinin tadi az oluyo, gerci icinde sekerde var anlamadim
uzuldum simdi, ben denemden ve kendim onaylamadan asla tarif eklemem
bilmiyorum canim nerde ne yaptin ,bidakine denedigimde sana soylerim olurolmadigini
alinmadim ama uzuldum neden olmadi diye:çok üzgünüm:

canim uzulme neyse olan oldu senağlamaartik seninde yapacagin birsey yoktu belki benimki tutmadi ama imkani yok resmini gordun gorunus harika kabardida guzel cikolatanin tadida iyidi cikolata olurda tatsiz olurmu sengözlerimebaksanabolmaz sekerde var ama sonuc husran oldu okadarda ozenerek yaptimm yumurtalari kopuk kopuk yaptim ama yok olmadi tadida yoktu gercekten :delphin:esim fransiz sitelerine bakti dun o okudu bana yoksa ben anlamam fransizcadankaydirigubbakcemile3neyse saglik olsun bebem biliyorum senin deneyerek yaptigini begendigin tarifi koydugunu uzulme canim bosver Şeniz

slm kızlar ben 82.800 topu topu 200 gr vermişim kızlar ben bugün ankaraya gidiyorum cuma akşamı dönücem paylaşım yapabilirmiyim bilmiyorum
isterseniz bu hafta çıkartın beni listeden istersenizde kalayım:1hug:

cnim diyete devam etceksen bosuna cikarmayim seni listeden ,gelince yzarsin tekrar ,kilo vermesende olsun sonucta bizde her hafta kilo veremiyoruz
tai ne icin gidiyosun bilmiyorum

canim uzulme neyse olan oldu senağlamaartik seninde yapacagin birsey yoktu belki benimki tutmadi ama imkani yok resmini gordun gorunus harika kabardida guzel cikolatanin tadida iyidi cikolata olurda tatsiz olurmu sengözlerimebaksanabolmaz sekerde var ama sonuc husran oldu okadarda ozenerek yaptimm yumurtalari kopuk kopuk yaptim ama yok olmadi tadida yoktu gercekten :delphin:esim fransiz sitelerine bakti dun o okudu bana yoksa ben anlamam fransizcadankaydirigubbakcemile3neyse saglik olsun bebem biliyorum senin deneyerek yaptigini begendigin tarifi koydugunu uzulme canim bosver Şeniz

valla canm bilemicem ,biz cok begenerek yedik ,aslinda diyememkide devamli yaptigim tarif sende olmadi diy biz yaptik aynen malzeme ve yapilisi yazdim
herkes cok begendi diyorumya esimden bana klmadi hic neysem insallah baska trifleri begenirsin
olsun icinden bitne fis cikabilir
ama ben bunu tekrardan kesn denemm gereki neden olmadi seninki diye
deneyince sana soylerim
ama seninkinin goruntusu cok guzel ayni benimki gibide demkki tadda soru var
saglik olsun n diyelim

hayatim ben senin tariflerini begeniyorum hepside cok guzel beyti kebebini yaptim patatesli yogurtlu yemegini yaptim yani seviyorum tariflerini belki bu tarifi tutturamiyorum bilemiyorum tutturamasamda oyle guzel kabarmazdi neyse unut gitsin bir tarif icin papaz olmayalim ayol hadi optum gulum bugun temizligim var nevresimlerimi yikadim kisliklari ayiriyorum yaz geldi malum

diyete devam edicem sempatikçim eşimin izmire tayini çıktı yani benim memleketime bende tayin istiycem bakalım torpil falan arıycaz ben 5 yıllık memurum eşim 2 yıllık o yüzden problem çıkartıyorlar ne olur bana dua edin kavuşayım artık ya

neyse olsun cani onemli deil sadece malzemelerin gitmis uzuldum ,bazen boyle cikarda kesin denicem hatta yarin badem tozu almam gerekli
hbu raada kabarmadi diyosunya
zaten bu kek kabrmiyo sert hani browni gibi oluyo
kabarmsina gerk yokta onmli olan taddi

kolay gelsin kiz baharla birklikte herkes temizlige basladi

kızlar şimdi elmalı kek yapıyorum geçen yapmıştım çok güzel olmuştu üzerine tarçın dökmem lazımdı elmaların ben hamura atım kafam daldı tadı çirkin olurmu sizce ya o kadarda özenerek yaptım görümceme götürücem diye aklımda 500 tane şey var kafam dalı veriyor

18-25 mayis arası zayıflama yarışmasınin sonuclari

sympathique.............................56.............56................kilo verememis:çok üzgünüm:

moonserose0………..................58..............57................1 kilo vermis:teytey:

princess of rain…………….…....67.5............67.5..............kilo verememis:çok üzgünüm:

whitehall...................................72.4...........71.2..............1.2 kilo vermis:sm_cool:

bilgen35....................................83..............82.8..............200 gr vermisyerimseniben

hcr35........................................64.5............63.8..............700 gr vermisalkisalkisalkis

nihulik.......................................80...............79................1 kilo vermis:teytey:

karbeyaz_84..............................53...............belli degil

akrep33.....................................71................69.4..............1.6 kilo vermis:hooray:

topraksuu..................................59.5..............59.5..............kilo verememis:çok üzgünüm:

cimcime81................................101.5.............101.1.............400 gr vermisyerimseniben

narin_nazenin............................82.1...............belli degil

sempatikciğim özel bişey yapmadım herzamanki gibi dikkat ettim yediklerime ama birtek spor şeklimi değiştirdim.önceleri her akşam spor yapardım şimdi bir akşam yapıyorum öbür akşam dinleniyorum yada hafif sporlar yapıyorum belki onun etkisi olmuştur.birde geçen hafta regl dönemimdi bitti onun hafifliğide olabilir.çok şükür bu hafta inceldim şekerim

diyete devam edicem sempatikçim eşimin izmire tayini çıktı yani benim memleketime bende tayin istiycem bakalım torpil falan arıycaz ben 5 yıllık memurum eşim 2 yıllık o yüzden problem çıkartıyorlar ne olur bana dua edin kavuşayım artık ya
ay canim benim ya ,insallah olur canim ,torpille falan olcak biseyse insallah olurda
hadi olmazsa ne yapcaksiniz, ayri ayrimi durcaksiniz ,n zor ya bu durumlar boyle
allah yardimcin olsun ,dualarimiz seninle insallah olur
kızlar şimdi elmalı kek yapıyorum geçen yapmıştım çok güzel olmuştu üzerine tarçın dökmem lazımdı elmaların ben hamura atım kafam daldı tadı çirkin olurmu sizce ya o kadarda özenerek yaptım görümceme götürücem diye aklımda 500 tane şey var kafam dalı veriyor

yok canim tadi kotu olmaz ne guzel tarcinli olur hamuru ,takma kafana hatta daha fazla begenirler
cunku ben tarcinli biskui falan aliyorum ozel koksun diye
seninkide oyle olur

sempatikciğim özel bişey yapmadım herzamanki gibi dikkat ettim yediklerime ama birtek spor şeklimi değiştirdim.önceleri her akşam spor yapardım şimdi bir akşam yapıyorum öbür akşam dinleniyorum yada hafif sporlar yapıyorum belki onun etkisi olmuştur.birde geçen hafta regl dönemimdi bitti onun hafifliğide olabilir.çok şükür bu hafta inceldim şekerim

bi gun yapip bi gun yapmayinca dahami iyi oluyo
bence hergun yapinc iyi olmasin
nerdeyse ayni kilodayiz, benle sen ayni olduk ,sen bana ulastin ne guzel azminle
ben hala yerimde sayiyorum
yarismadayim ama umursamiyorum onceki gibi motivem kalmadi, bzen yiyorum bazen yemiyorum
gecen hafta ayagimdan dolayi spor yapamadim ,
dun tekrar basladim ,bikac gundurde su icmiyorum bugun basladim
nebileyim biktim valla al ver
55-56 arasinda takildim daha hic 54 goremdim:çok üzgünüm:

18-25 mayis arası zayıflama yarışmasınin 1.2. ve 3.su

1-akrep33...........................1.6 kilo vermis
dessert.jpg

2-whitehall..........................1.2 kilo vermis
kopyasiottosistmodkitch.jpg

3-moonserose0………...........1 kilo vermis
51920155.png

3-nihulik...............................1 kilo vermis
35933043.png

arkadaslar tebrik ederim sizi:hooray: ,cok guzel kilo verdiniz:lepi:
bu pastalarda benden size armagan olsuncokacimcoook

ayy eklere bayılırım sağol hayatım acaba bu akşam hakikisini yesem mi :jeyyar: yok yok ben devam edeyim yoluma resmiyle yetineyim değil mi yerimseniben

Back