Zayıflamak İsteyenlerin Paylaşım Alanı ( Yöntemlerimiz ve Deneyimlerimiz )

canim o keki nice beceriklilerde bazen tutturamiyo,ya firindan yada yaparken bisey oluyo ,kopuk cokuyo, benimki baya bi kabardi sonradan coker diye bekledim ama hic cokmedi
neden cok pisirdinki, ben uzeri kizarinca kapattim
birazcik firinda durdu sonra aldim
benimkininde kakaolu bolumu azcik pismemisti,ama guzeldi sanki cikolata gibi duruyodu guzeldi
niye rendelemedinki sen ,uzerinidemi rendelemedin yoksa

merhaba kıslar
sempatikcim kilo bildirimimi şimdiden yapayım iki gün giremem evde büyük temizlik var inşallah bu sefer bitecek
kilom aynı değişmemiş 59.5 kg
inşallah sizler vermişsinizdir ben bu hafta çok dengesiz yediğim için böyle oldu inşallah önümüzdeki hafta verebilirim :uhm:
hepinize iyi akşamlar sağlıklı zayıflamalar diliyorum a.s.

ii hafta sonları kızlar..gerçi hafta sonu geçti ama..:)))çok yoğun geçtiği için çok sık giremedim nete...dün gece geldim ama kimsecikler yoktu...yarın tartı günü bakalım ne olacak...bu arada sabah belki spor salonuna yazılabilirim bakalım hayırlısı:))

hamur elimde eridi gitti beceremedim çok sıcak burası belki ondan rendeleyemedim denedim olmadı

kiz sen belki hamuru fazla dondurmmisindir
ben buzlukta yarim saat durdurdum ilk once kakaoluyo rendeledim ,digeri dolapta durdu ,yapicagim zaman onu cikardi
havlar siccaksa oyuzdende olabilir
kopuk iyi kabardimiydi peki
piserkenmi sondu kopuk yoksa cikarincami

merhaba kıslar
sempatikcim kilo bildirimimi şimdiden yapayım iki gün giremem evde büyük temizlik var inşallah bu sefer bitecek
kilom aynı değişmemiş 59.5 kg
inşallah sizler vermişsinizdir ben bu hafta çok dengesiz yediğim için böyle oldu inşallah önümüzdeki hafta verebilirim :uhm:
hepinize iyi akşamlar sağlıklı zayıflamalar diliyorum a.s.

tamam canim yarin eklerim
bende ayni kilo veremedim
sanada kolay gelsin
bu hafta yine dokulduk gibi sanki
benim hic motivem falan kalmadi valla

ne bilimya dikat etmiyorum yiyorum
kilo almadim bu hafta ama vermedimde
of iste cok sinirm
artik yarindan sonra yine baslicam
valla biktim
soyle bi sihirli degnelk olsada zayiflayi versem ne var sanki :)

offf eşimle konuştum şimdi ay başında başlayabilir mişim spora ...valla üzülmedim desem yalan olur yaaaa

bende uzuldum canim keske hemen baslasaydin
bizim burdada var spor salonu ama ,biimkiler gondermez beni
bende evde kendi basima yapmaya caliscam
hatta simdi kalkip yapim bari bir haftadir ayagimdan dolayi yapamiyodum

daha kimsecikler gelmemis
benim kilomda 56
kilo veremedim ayniyim
simdi dil kursuna gidiyorum gelince bakarim artik

hacercim tamam canim
hadi bekliyoruz seni mezun ol gel bakim ,

gunaysin kizlar nasilsiniz sempatik gulum kilo verememissin bende veremedim oysa oyle cok spor yaptimki bu hafta sonu bisiklet surme, kosu, yuruyus 2 gundur parklara gitik esimle ama yok kilo verecegime kilo almisim birde adet siskinligim var ya balon gibi oldum resmen bu hafta 68.5 yaz bana haftaya insallah gitcek bu kilolar ah ah.

ayrica canim ben dun senin badem tozlu kekini yemek kursunda yaptigin keki yaptim canim darilma ama hic olmadi ya tat desen tat yok o kadar cikolata attim icine hala borek gibi tadi vardi icide bir turlu pismedi herseyi yazdigin gibi yaptim yumurta beyazlarida cok guzel kopurdu ama olmadi yani goruntu felan iyidi ama tat yok be gulum yiyemedik ya atmak zorunda kaldim allah affetsin esim hic sevmedi bende.giden malzemememi yanayim yoksa zamanimami bilemiyorum.sence tadi nasildi kekin yoksa benimkimi boyle oldu anlamadim ama internette arama yaptim bir cok kisi begenmemis bu tarifi bunlari yaziyorum diye darilma lutfen canim seni ve tariflerini kotulemek amacli yazmiyorum benki mercimek koftesini tam kivaminda yapmayi senden ogrenen birisi olarak tariflerini cok begeniyorum ve bazilarinida yaptim biliyorsun ama bunu begenmedim canim hepimiz burda tarif koyuyoruz yaptigimiz yemeklerin iyi olanlari da olur arada iyi olmayanlarida elestiriyede acik olmaliyiz oyle deilmi hepimiz icin gecerli kendim icinde soyluyorum lutfen darilma bitanem

bak buda resmi kekin

spa0739.jpg

günaydın hatunlar nasılsınız bugün ? ben çok iyiyim çünkü geçen yaz içine giremediğim eteğimi denedim bu sabah büyük bile geldi bana ve onu giydim neden biliyor musunuz kendimi mutlu etmek için eteğin belinin bol olduğunu hissetmek bile büyük mutluluk veriyor bana kaydirigubbakcemile3 bu arada 1 kg verdim tam 57 kg yum.3 kg cuğum kaldı hayırlısıyla onu verdim mi daha da mutlu olacağım sositososito princes,sempatik hiç üzülmeyin canlarım ben 3,5 haftadan fazladır kilo veremiyordum bu hafta çok şükür bunu yendim. hiç azminizi yitirmeyin hep beraber yola devam edelim

Back