• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Zayıflamak İsteyenlerin Paylaşım Alanı ( Yöntemlerimiz ve Deneyimlerimiz )

geçmiş olsun canım önemli bir durum yoktur inşallah , iyi bak kendine rakibem sen lazımsın bana :))

saolasin canim benim
esim icin gittik ,aile doktorumuza ,onun tavsiye etcegi bi tup bebek merkezi var pariste onu sormaya
ve ayagimda nasir cikmisti ,turkiyede aldirttim tekrardan cikti onu gosterdim isle ilac gibi seyler verdi oyle yani
sen nasilsin bu aradaa

selam arkadaşlar,
ben bu hafta 60 kg oldum. yani 1 kg. verdim. ama bi durum var soğan suyu kullanıyorum ben ama regl oldum günüm değildi ve ben doğum kontrol ilacı kullanıyorum olması imkansız bu durumda. bu konu ile ilgili bi fikri olan varsa söylermisiniz.

bu konuda bi fikrim yok canim ,ama soga suyu ,kadinlar icin birebirmis, sanirim ondan dolayi olabilir, yumurtaliklari falan duzene sokuyo ondardir belki bilemicem yani

saolasin canim benim
esim icin gittik ,aile doktorumuza ,onun tavsiye etcegi bi tup bebek merkezi var pariste onu sormaya
ve ayagimda nasir cikmisti ,turkiyede aldirttim tekrardan cikti onu gosterdim isle ilac gibi seyler verdi oyle yani
sen nasilsin bu aradaa

hayırlı haberlerini bekliyoruz o zaman şekerim, ben hiç iyi değilim ya reglim bu sefer çok rahatsız ediyor beni.hem şişim hemde belime çok sancı yapıyor. regl dönemlerimde rahatlattığı için biberiye içerdim onuda unuttum yok yanımda senağlama

sanada gecmis olsun canim ya bilmemi sanciyi ,benimde cok agrir karnim
biberiyenin iyi oldugunu bilmiyodum bende papatya cayi iyi gelir diye onu iciyodum
bugun gecince rahatlarsin biraz

herkese merhaba,ben yeniden geldim.bu kacagi araniza tekrar alir misiniz?
67.9 kilo oldum offf cok kotu.
bugun arkadasimla yuruyuse basladik,bakalim her gun yapmaya caliscaz.sizinde desteklerinizle insallah bende istedigim kiloya ulasmak istiyorum.
sympatiquecim sende tup bebek yaptiriyormussun,insallah guzel hayirli haberlerini aliriz.

eeeee ne oldu herkese soyluyorum bu lafi tilinin donup dolasacagi ye burasi canim ,tabi kilo almasan daha iyiydi ama almisin ,artik bastan basla bakalim
insallah bizlerle verirsin ,canim sen fazla paylasimda bulunmuyosun ,zaten burda cok kisi degiliz paylasim az oluyo ama yinede bos birakmamaya calisiyoruz
eeeee gorusmeyeli nasilsin bakim ,senin tedavi ne durumda ,canim ben daha baslamadim ,bi hastaneden randovu alcaz bakalim onlar ne dicekler

evet valla kurkcu dukkanina geri dondum ama fazlaliklarla.tamam bundan sonra hergun buradayim,yaptiklarimi paylasmaya caliscam.
bendeki durumlar, hipofiz ve prolaktin için kullandigim hap cuma gunu bitti.mayisin 25'inde randevumuz var bakalim ne olacak.prolaktinimde normalinde altina dusmus.hayirlisi bakalim.insallah ikimiz içinde hayirlisi olurda bizde saglicakla bebeklerimi kucagimiza aliriz.

hepimizin derdi fazlaliklar degilmi bizde onun icin burdayiz, ben hic birakmiyorum burayi, devamlida kilo verdigim yok duruldugu zamn oluyo aldigim zamnlarda oluyo ama yinede benim icin burasi daha iyi ,sende iyi edersin buraya gelmekle
canim bildigim kadar sen bayadir prolaktinle ugrasiyosun degilmi
bende daha once ilac kullandim 3 ay icinde hemen dusmustu ,ben ilac kullaninca dusuyo benimki hemen ,iyi seninkide dusmus ne guzel
randovu kadin dogum doktordanmi aldin bi tup bebek merkezinden falanmi
biz daha almadik bakalim ne zaman verekler
insallah canim dedigin gibi saglikli bi sekilde hamile kaliriz off valla benim isler baya karisik

:utangac: merhaba kızLar ben de dönmek istiyorum yer var mı ?
bugün başladım bende tartılınca kilomu yazarım sempatiğim bu sefer kararlıyım ( hep aynısını yazıyorum ) çook az kaldı yaa 2ayda 6-7 kilo vermem lazım spor da yapacam ama başım çatlıyo şu an :bbo:

Bugün yediklerim : domates salatalık biraz beyaz peynir
okulda 1paket susamlı çubuk yedim ama bundan sonra okula elma ve süt götürecem
saat 16:30 gibi 4 yk ıspanak ve 1 dilim ekmek yedim yarım litre su içtm gün boyunca 2 litreye tamamlarım umarım daha bir şey yemem artık :teytey:

:utangac: merhaba kızLar ben de dönmek istiyorum yer var mı ?
bugün başladım bende tartılınca kilomu yazarım sempatiğim bu sefer kararlıyım ( hep aynısını yazıyorum ) çook az kaldı yaa 2ayda 6-7 kilo vermem lazım spor da yapacam ama başım çatlıyo şu an :bbo:

sen var ya sen kiz bu kacinci :oklava::oklava:gir gir cik anam ,sende bi karar ver yanikafamçokkarıştı
haaaa ben seni anladim yarismada sonuncu olmayim diye ciktin bugun geldin dimikaydirigubbakcemile3
tamam canim daha yeni listeyi duzenlemedim
bugunde masallah geri donusler basladi hadi hayirlisi ,eskisi gibi cok kisi oluruz ozamn daha iyi olur
bak bi daha birakmak yok tamam:oklava:
bak ben birakiyomuyum aldigim oluyo ,veremiyorum cok zamn ama yine burdayim temem canim hadi gorum seni

canım kilo aldığım zaman gelmek istemiyorum buraya :( ama bu sefer az kaldığı için döndm yine 6-7 kilo vermek istiyorum benm amacım kilo vermekten çok incelmek aslında o yüzde spor da yapacam inş.

canım kilo aldığım zaman gelmek istemiyorum buraya :( ama bu sefer az kaldığı için döndm yine 6-7 kilo vermek istiyorum benm amacım kilo vermekten çok incelmek aslında o yüzde spor da yapacam inş.

hoşgeldin kuzum , bu sefer kaçmak kaytarmak yok.dün samsun sahilinde yürüyüş yaptım çok güzeldi bak burda hava güzel mekanlar güzel biran önce incelde gel kaydirigubbakcemile5

13-20 nisan arası zayıflama yarışmasınin sonuclari

1.sympathique...........................1 kilo vermis

1.yarisci…………………………….1 kilo vermis

1.hatunarik.................................1 kilo vermis

4is7.jpg

3 tane birincimiz var tebrik ederim arkadaslar ,bu pasta tam bize gore cokacimcoookpaylasalim artik kaydirigubbakcemile3

20-27 nisan arası zayıflama yarışmasında olanlar​

sympathique.............................55

moonserose0………………….....58.5

yarisci………………………….….77

princess of rain…………….…..…67.5

whitehall...................................71.8

hatunarik...................................60

saziye19....................................74

Hatice27....................................67.9

bambaskaben............................53.6

Not: arkadaslar lutfen yarismada oldugumuzu unutmayalim ,kilo bildirimi yapmayanlari o hafta listeden cikarcam ,ve lutfen paylasimda bulunalim:oklava:

iyi akamlar canim sen istedikten sonra tabiki aliriz, onemli olan gelip bizlerle olman paylasimda bulunman yarismada oldugunu unutmaman ,en onemlisi kilo bildirimini yapman
anladin canim
istersen ekleyim listeye seni

günaydın hatunlar,
şekerim emeğine sağlık elbisen çok hoş ve çok yakışmış sanada.
hoşgeldin hipokondriyakk, anlat bakalım sen kaç kilo ve boydasın,zayıflamak adına neler yapıyor neler hedefliyorsun?
dünki yediklerim;
sabah: kırmızı meyveli konflakes+ süt
öğlen: 1 tabak kara lahana yemeği 1 dilim çavdar ekmeği
ara: 2 diyet bisküvi
akşam: 1 tabak sulu köfte 4 kaşık sebzeli bulgur pilavı

ayrıca gün içerisinde regl sancılarımı dindirmesi için biberiye çayı içtim bolbol ve malesef spor yapamadım

herkese kolaylıklar dilerim

Back