• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Zayıflamak İsteyenlerin Paylaşım Alanı ( Yöntemlerimiz ve Deneyimlerimiz )

günaydın hatunlar,günaydın dimplehawkcığım nasılsın? ben iyiyim çok şükür canım , herşeye aynen devam...
sempatikciğim aklımda öyle kalmış ama bbende yanlışım sende hiç gülme ağlanacak halimize,verelim 3er kilocukda rahatlayalım işde ! haftaya tutmayın beni fırtına gibi geliyorum...!
tamam şekerim bende bir resim çeker eklerim gün içerisinde o zaman gör bakalım sen mi tombulsun ben mi ? gerçi bu beni tombul olarak son görüşün olacak inşallah :))

dünki yediklerim;
sabah : klasik kahvaltı
öğlen: 3-4 çatal yoğurtlu makarna 1 tas köfteli çorba
akşam: 1 tabak pırasa 4 çatal makarna salata

herkese kolaylıklar dilerim

sağol tatlımmm a.s. iyiyim hamdolsun çalışmaya devammm işte :1closedeyes:
resim koyunca beni çağırın bak hee kaydirigubbakcemile

kızlar günaydın nasılsınız bakem özlemişim sizleri valla
bensiz diyet nasıl gidiyo?
ben buraya döndüğümde hepiniz manken olmuş olcaksınız

gunaydin kizlar bakiyorum hepimiz iyiyiz cok sukur rejimlerde iyi gidiyor simdilik

sabah yediklerim
1 tane tost kasarli
1 fincan cay
1 kase yogurt ve salata domates

okula giderkende 1 dilimcik ekmekten tost yaptim onu yicem yanimada meyve alcem aksama kadar idare eder bunlar beni.

günaydın hatunlar,günaydın dimplehawkcığım nasılsın? ben iyiyim çok şükür canım , herşeye aynen devam...
sempatikciğim aklımda öyle kalmış ama bbende yanlışım sende hiç gülme ağlanacak halimize,verelim 3er kilocukda rahatlayalım işde ! haftaya tutmayın beni fırtına gibi geliyorum...!
tamam şekerim bende bir resim çeker eklerim gün içerisinde o zaman gör bakalım sen mi tombulsun ben mi ? gerçi bu beni tombul olarak son görüşün olacak inşallah :))

dünki yediklerim;
sabah : klasik kahvaltı
öğlen: 3-4 çatal yoğurtlu makarna 1 tas köfteli çorba
akşam: 1 tabak pırasa 4 çatal makarna salata

herkese kolaylıklar dilerim

gunaydin rakibecim oçlsun canim aklinda nasil kalirsa kalsin sonucta kilolar varmi var ,
valla edigin gibi 3 kilo versekte rahhatlasak
seninde benimde tam verecek 5 kilocugumuz var ayni gidiyoruz
demk haftaya birinci olcaksin ,valla ben bu hafta 54 olmayi dusunuyorum bilmem becerebilcekmiyim ,sporu kac gundur yapamiyoirum ,gun icinde vakit olmuyo aksamlari yapiyodum ,benim koca erkenden gelip yatiyo malesef oda kaliyo ,ama iste yediklerime dikkt ediyorum ,daha vermis degil dur bakalim ne olcak
resimi bugunmu eklicen kiz ona gore bekleyelim ,bak soyle enden boydan olsun kaydirigubbakcemile3 tamam sadece yuz olursa kabul etmem, guzel oldugun simdiden belli yani cirkin kadinimiz varmiki hic

yadiklarina gelince canim sen aksamlari geneldebir tabak yiyosun ,be kesinlikle bir tabak yiyemiyorum ozamn imkansiz kilo veremem,
benimde dunku yediklerim
senin dedigin gibi klasik kahvalti
sonra 2 biskui
oglen yien bol bi salata yaninda azicik ekmek
sonrasinda bi sutlu kahve
aksamda bikac kasik fasulye yemegi
bir bardak cay yaninda kucuk hazir brovni bbukadarcik canim

sağol tatlımmm a.s. iyiyim hamdolsun çalışmaya devammm işte :1closedeyes:
resim koyunca beni çağırın bak hee kaydirigubbakcemile

buraya gelmeyenlere resim falan yok anacim:dilcikar::dilcikar:
ha bider senin resmini gorsek olmazmi ben kilolarimi verdim diye hava atiyon laelaelaelaelaebakalim soyle manken gibimi oldun:icecream:kaydirigubbakcemile3

kızlar günaydın nasılsınız bakem özlemişim sizleri valla
bensiz diyet nasıl gidiyo?
ben buraya döndüğümde hepiniz manken olmuş olcaksınız

sanada gunaydin canim diyeti sorarsan aynen devam napalim baskoyduk bi kere bu yola pes etmek yok
sen nasilsin bakim nasil gidiyo az kaldi sonuclara
tabi canim kesin insallah hamilesindir benim icime oyle doguyo dogum yaptiktan baya bi sonra gelirsen biz manken olmak degil 0 beden olcaz bak gor sen:roflol::roflol
:

gunaydin kizlar bakiyorum hepimiz iyiyiz cok sukur rejimlerde iyi gidiyor simdilik

sabah yediklerim
1 tane tost kasarli
1 fincan cay
1 kase yogurt ve salata domates

okula giderkende 1 dilimcik ekmekten tost yaptim onu yicem yanimada meyve alcem aksama kadar idare eder bunlar beni.

evet canim iyi olmazmiyiz iyi ama aksam baska bi topikte birisi moralimi bozdu ona sinir oldum neyseki yattim kalktim sizi gorunce moralim yerine geldi
evet dedigin gibi rejimler iyi gidiyo
afiyet olsun ,canim
okulda insallah acikmazszin ,insan ozamanlar acikiyo normal zamanlarda aramiyo
sana basarilar hadi bakalim ,ne zamn mezun oluyosun

tamam şekerim ilk fırsatta en boy yüz fotoğraflarını ekliyorum :)) bugün içerisinde eklerim , ayy bugünde çok bakımsızım ama idare edeceksiniz artık.temmuzda kuzenin düğününden fotolar eklerim o zaman farkı anlayacaksınız inşallah temmuzda 54 kg olacağımda :))

sen bakimsizim diyosunya esas bakimsizim diyenden korkacaksin bi bakiyosun masallah bakimlilar yaninda halt ediyo ,
tamam canim bugun veya baska bi gun kendini bakimli hissettigin bi gun koy :) :)
daha temmuza var tabi ozamanada kadarda manken gibi olan seve seve koyarsin
bende bugunden sonra yine tombul halimi eklerim anam :)

yeni gelen arkadaşlar hoş gelmişler haftaya bende yarışmadayım sempatikcm eklersen sevinirm canım burası baya hareketlendi hadi bakalım artık kim tutar bizi kızım uyansın yürüyüşe çıkcm karnımada strecmi saracam çok güzel terletiyo hepinize kolay gelsin iradenize hakim olun tatlıdan uzak meyve sebzeye yakın olun hepinizi optümŞeniz

iyidir kiz nerelerdesin seni sormali ,burdan ayrilanlarda ugramaz oluyo anam ,bazen boyle selam ver emia.s
burdayım güzelimm :teytey: bi yere gittiğim yok kaydirigubbakcemile5
slm vermiyos mu zaten :dilcikar:
buraya gelmeyenlere resim falan yok anacim:dilcikar::dilcikar:
ha bider senin resmini gorsek olmazmi ben kilolarimi verdim diye hava atiyon laelaelaelaelaebakalim soyle manken gibimi oldun:icecream:kaydirigubbakcemile3
demek öle :1shok: hehe ama sana soran kim :)) girer bakarım ben :dilcikar: umumi değel mi kaydirigubbakcemile3
tamam geldiğinde haber ette koyayım resmimi manken gibin olmuş muyum :lepi:
hee bi de başka bi topikte resmini gördüm bennn :jeyyar:
işdee tombiş ayşegülün dünki ve bugünki hali
fıstığım benim :nazar:
düğüne kadar o göbek gidecekk ona göre :mymeka:

burdayım güzelimm :teytey: bi yere gittiğim yok kaydirigubbakcemile5
slm vermiyos mu zaten :dilcikar:

demek öle :1shok: hehe ama sana soran kim :)) girer bakarım ben :dilcikar: umumi değel mi kaydirigubbakcemile3
tamam geldiğinde haber ette koyayım resmimi manken gibin olmuş muyum :lepi:
hee bi de başka bi topikte resmini gördüm bennn :jeyyar:

fıstığım benim :nazar:
düğüne kadar o göbek gidecekk ona göre :mymeka:

bende göbek sıfır şekerim :1closedeyes:, elim cebimde ya ondan öyle duruyor :dilcikar:

herkese merhaba,
bu sabah bir kase keloks ve bir tane muz yedim,sonra bir saat yurudum.
oglende dunden kalan enginar yemegimi ve yaninda pilavimi yedim.bide cacik yaptim, bu havalard iyi oluyo serinletiyo.sonra bir tane 26 grlik cikolata yedim.aksamada kendimi tutabilirsem sadece salata yemek istiyorum bakalim.

işdee tombiş ayşegülün dünki ve bugünki hali

kiz anam sana kim diyo tombul diye iste biraz benim gibi balik etlisin ,sende bu azim olduktan sonra mankeni bile gecersin valla hadi gorum seni
bu arada sende cok guzelsin canimya ,benim gibi tatli bi yuzun varkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile
merci canim resim icin merakimi iderdin azcik fazla merakliyimda ,gelelim diger gormediklerime hepsinin resmini koydurtcam burayayerimseniben

Back