• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Zayıflamak İsteyenlerin Paylaşım Alanı ( Yöntemlerimiz ve Deneyimlerimiz )

canim tamamen ac kalmak dogru degil sende biliyosun ozaman hemen kilo tekrardan aliniyo
ama aksamlari yemiyorum dersen o iyi
bende suanda oyle yapiyorum ,gunduz dikkat ediyorum aksamda bikac atistirmayla geciyo ,karnim acikinca biraz biseyler atistiriyorum ,aksam az dahi yesen sahsen ben kilo veremiyorum
ve spor yapiyorum ,bi kacgunur telasliyiz biraktim yarin tekrardn baslicam
sen daha once verdikten sonra bizlerle ozellikle yarismayla daha iyi verirsin
yarismada 1.2.ve 3. seciyoruz ,ve benden pasta hediye oluyo baklaim

ay pastamııı dedin:) hepımıze ozaman basarılar dılıyorummmm :) bu arada saziye ismim 20yasındayım 9aylık evlıyım yurtdısından gelmeyım suan tr de kalıyorum gıdıp gıdıp gelıyorum ıste aılemin yanına yurtdısına.sımdı kacıyorum maglum kociş gelecek yemek lazım:) yarın burdayım yıne
gecenız ıyı olsunnnnnn kaydirigubbakcemile4

günaydın hatunlar,nasılsınız? ben davul gibiyim reglmin ilk günündeyim.bu sefer çok şişti bedenim sanırım baharın etkisi de var.sabah tartıldım aynı kilodaydım ama bu gerçek kilom değil eminim. çünkü haftaboyu zayıflamak adına çok gayret gösterdim reglden dolayı aynı kilodayım dikkate alırsanız sevinirim.
herkese kolaylıklar dilerim

günaydın hatunlar,nasılsınız? ben davul gibiyim reglmin ilk günündeyim.bu sefer çok şişti bedenim sanırım baharın etkisi de var.sabah tartıldım aynı kilodaydım ama bu gerçek kilom değil eminim. çünkü haftaboyu zayıflamak adına çok gayret gösterdim reglden dolayı aynı kilodayım dikkate alırsanız sevinirim.
herkese kolaylıklar dilerim

canim ya uzuldum ama neyse sende haftaya vermis olursun ,seni anlarim ,cunku bende regle olmadan bir kilo eksikken olduktan sonra tam 1 kilo farketmisti
neyse saglik olsun elimizde olmayan bisey bu

gunaydın kızlar naberrr?
ben yurtdısı almanyadanım, gecen yaz evlenıp tr geldim ama bıkac ayda bir gıdıyorum tabi kopamam ordan:) 9 gün sonra yıne gıdıyorum 15gün için.
kilo bıldırımı yapıyım 74kıloyum yani ac karnına sabah 73,7 cıktım 74de gıtsın ısteee

kıslar günaydın

bunhaftaki kilom 77 ; 1 kilo daha vermişim.

yalnız beni bu haftadan sonra listeden çıkartın kızlar olur mu?

gunaydin kizlar bu haftaki kilom 67.5 tuh bana:dilcikar: 500 gr almisim oysa hem spor hem yuruyus yaptim yediklerimede dikkat ettim ama kilo gitmemis hayret ettim:1shok: ya neyse hepinizi optumm gorusuruz.

kimselerde kalmamis bizim topikte nerdesiniz yaw hanimlar ya sempatik nerden yapiyon kilo cizelgeni sitedekine baktim hep ayni modeller seninki farliymis hangi siteden yaptin yafrum yardim edermisin pilis ayrica dugun oldumu elbiseni diktinmi ve siteye koydunmu?

13-20 nisan arası zayıflama yarışmasınin sonuclari

sympathique.............................56...................55................1 kilo vermis:hooray:

moonserose0………………….....58.5.................58.5.............kilo verememis:çok üzgünüm:

yarisci………………………….….78....................77................1 kilo vermis:hooray:

princess of rain…………….…..…67...................67.5..............500 gr almis:oklava:

şişgo………………………….…....61..................belli degil

whitehall...................................72...................71.8..............200 gr vermisa.s

hatunarik..................................61...................60.................1 kilo vermis:hooray:

duygu89....................................89..................belli degil

Son düzenleme:
geçmiş olsun canım önemli bir durum yoktur inşallah , iyi bak kendine rakibem sen lazımsın bana :))

selam arkadaşlar,
ben bu hafta 60 kg oldum. yani 1 kg. verdim. ama bi durum var soğan suyu kullanıyorum ben ama regl oldum günüm değildi ve ben doğum kontrol ilacı kullanıyorum olması imkansız bu durumda. bu konu ile ilgili bi fikri olan varsa söylermisiniz.

Back