• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Zayıflamak İsteyenlerin Paylaşım Alanı ( Yöntemlerimiz ve Deneyimlerimiz )

sempatikçim çok güzel çıkmışın hiç te öyle abartılack bi kilon yokmuş canım en fazla 2 yada 3 kilo versen tamam maaşallah çok ta beceriklisin elbise süper olmuş canım benimde öyle bi kaç denemem var görenler şaşırıyo nası diktim diye ben genelde tuniklerimi elbiseye çeviriyorm oda çok güzel oluyo bide kalın kemer taktınmı tamamdr tavsiye ederim çokgüzel oluyo

evde yatılı misafirim olduğundan yediklerime pek fazla dikkat edemiyorm akşam yemeyi baya geç oluyo budurumada sinir oluyorm neyse misafirlerim gitsin artık akşam 7 den sonra meyve bile yememeyi düşünüyorm
arkadaşlar bugün kızım 5 gibi kalktı uyku falan yok bana yavrucm diş çıkarıyo heralde neyse sabah 6 da tv 8 de ebru şallı nın platesinin tekrarı varmış sabah kaçıranlar yapabilir ben 10 dakini yapamıyodum kızımın uyanma zamanına denk geldiğinden artık yapcam hemde eşimide kaldrcm beraber yaparz artık

evde yatılı misafirim olduğundan yediklerime pek fazla dikkat edemiyorm akşam yemeyi baya geç oluyo budurumada sinir oluyorm neyse misafirlerim gitsin artık akşam 7 den sonra meyve bile yememeyi düşünüyorm
arkadaşlar bugün kızım 5 gibi kalktı uyku falan yok bana yavrucm diş çıkarıyo heralde neyse sabah 6 da tv 8 de ebru şallı nın platesinin tekrarı varmış sabah kaçıranlar yapabilir ben 10 dakini yapamıyodum kızımın uyanma zamanına denk geldiğinden artık yapcam hemde eşimide kaldrcm beraber yaparz artık

yediklerine dikkat etmemene rağmen 60 kg yu koruyorsan tebrik ederim seni.ebru şallının platesini yapıp formunu koruyan çok kişi duydum ama ben o saatlerde işde olduğum için öyle bir şansım yok malesef.sen bu 17 kg mı nasıl verdin şekerim ?

sempatik supersin be yafrum bacaklar felan harikaydi valla cok puruzsuszdu bacaklar epilasyon icin ne kullaniyon kiz?

eeeeee gelelim bana sabah

1 fincan cay
2 adet zeytin
1 dilim borek ve bir dilim kepekli tost ekmegi
domates salatalik surme peynir ve yogurt simdide tibet hareketlerimi yapcem ay iki aydir yapiyorum harika geliyor valla

günaydın hatunlar,
şekerim emeğine sağlık elbisen çok hoş ve çok yakışmış sanada.
hoşgeldin hipokondriyakk, anlat bakalım sen kaç kilo ve boydasın,zayıflamak adına neler yapıyor neler hedefliyorsun?
dünki yediklerim;
sabah: kırmızı meyveli konflakes+ süt
öğlen: 1 tabak kara lahana yemeği 1 dilim çavdar ekmeği
ara: 2 diyet bisküvi
akşam: 1 tabak sulu köfte 4 kaşık sebzeli bulgur pilavı

ayrıca gün içerisinde regl sancılarımı dindirmesi için biberiye çayı içtim bolbol ve malesef spor yapamadım

herkese kolaylıklar dilerim
canim benim tesekkur ederim daha guzelleri senin olur insallah
regl sancin varsa zaten spor yamazsin hatta ben reglim boyunca yapmiyorum ,bence sen bu hafta yapma tabi kendin bilirsin

sempatikçim çok güzel çıkmışın hiç te öyle abartılack bi kilon yokmuş canım en fazla 2 yada 3 kilo versen tamam maaşallah çok ta beceriklisin elbise süper olmuş canım benimde öyle bi kaç denemem var görenler şaşırıyo nası diktim diye ben genelde tuniklerimi elbiseye çeviriyorm oda çok güzel oluyo bide kalın kemer taktınmı tamamdr tavsiye ederim çokgüzel oluyo

cok teskur ederim guzel dileklerin icin canim ,baksana sende benden alir yerin yokmus, oyle herkes beceremiyo ,sende becerdiine gore marifetliymisin benim gibikaydirigubbakcemile3

sempatik supersin be yafrum bacaklar felan harikaydi valla cok puruzsuszdu bacaklar epilasyon icin ne kullaniyon kiz?

eeeeee gelelim bana sabah

1 fincan cay
2 adet zeytin
1 dilim borek ve bir dilim kepekli tost ekmegi
domates salatalik surme peynir ve yogurt simdide tibet hareketlerimi yapcem ay iki aydir yapiyorum harika geliyor valla

dur kiz nazar falan degme bacaklarima:jeyyar:
valla isik los olduundan oyle gozukuyodur, corap var bide oyuzden oyledir normalde oyle purussuz falan degil bende imrenirim puruzsuz bacaklara
bide bi kapatici almistim onu surdum az
bu arada merci canim
dugun icin uzun dikiyorum ,tamam canim uzun olanindan sanada yaparim ,dugununki cok guzel olcak insallah ,dun ekledim 40 beden kemistim acayip buyuk onu 36 bedene dusurmem gerek anlamadim kalip amerikanin heralde oyuzdenmi ne
sende masallah devam ediyosun diyete devam insallah
daha ben kahvalti yapmadim birazdan yaparim

yediklerine dikkat etmemene rağmen 60 kg yu koruyorsan tebrik ederim seni.ebru şallının platesini yapıp formunu koruyan çok kişi duydum ama ben o saatlerde işde olduğum için öyle bir şansım yok malesef.sen bu 17 kg mı nasıl verdin şekerim ?
mooncm ben normalde 63 -64 kiloydm zaten malum doğumda baya kilo aldım doğumdan sonra yediklerimedikkat ettim canım bol su içtim 10 kiloyu öyle verdim sonra 2 ay hiç kilo veremedim diyete başladım hepimizin yaptığı gibi cşekerim farklı bişey yapmadım 4 ay plates yaptım onunla iyi toparlandım şimdide haftada 4 gün yürüyüş yapıyorm tempolu o kadar canım 2 kilom kaldı onuda verirsem iyi olcak:teytey:

mooncm ben normalde 63 -64 kiloydm zaten malum doğumda baya kilo aldım doğumdan sonra yediklerimedikkat ettim canım bol su içtim 10 kiloyu öyle verdim sonra 2 ay hiç kilo veremedim diyete başladım hepimizin yaptığı gibi cşekerim farklı bişey yapmadım 4 ay plates yaptım onunla iyi toparlandım şimdide haftada 4 gün yürüyüş yapıyorm tempolu o kadar canım 2 kilom kaldı onuda verirsem iyi olcak:teytey:

2 kilocuk birşey değil şekerim alma yeterki onu koruman bile çok iyidirkaydirigubbakcemile5
kız rakibem fıstık gibisin yavrum sen , öyle bir anlatmıştınki üstü ince altı kalın benim düşündüğümden farklısın.kendine haksızlık ediyorsun en fazla 3 kg versen yeter sana şekerim.3 çer kilocık verzek çıtır çereziz yani ha gayret kaydirigubbakcemile

slm arkadaşlar ben de evlendigimde 60 kiloydum hamile oldugumda 72 ki
kilodan başladım 79 kadar çıktım şimdi kızım 1 yaşında ve ben 77 kiloyum boyum 1.55 yani yusyuvarlagım kilo vermek istiyorum ama olmuyor ne yapacagımı şaşırdım.küçük bir yerde yaşıyoruz diyetisyen falan ne gezer.ben ne yapacagımmmmm imdaaaaat.yardım edin lütfen bitkisel bişeyler yokmu denesem.

ya ben hamıle olmadan 74üm bacaklarım popom felan hıc yok ama göbek 2metre önde gıdıyo
cok kötü bı şekli var vucudumun :( senağlama

simpatiquecim elbisen cok guzel olmus,sende cok guzelsin masallah.kiz senin hiç fazlaligin yok bu kilonu korusanbile yeter.
gelelim bana bu sabah bi elma yedim sonra bir saat yurudum,yuruyusten geldikten sonra kahfalti yaptim.yagsiz sutle keloks yedim.aslinda oglen olmustu ben yedigimde.yemekten once sogan suyu içtim ( hem zayiflamak için hem hamile kalmayi kolaylastirdigi için).
saat 3 gibi de kahve içtim yaninda da yarim dilim ekler,yarim dilimde çizkek yedim (normalde kahvenin yaninda bisey yemem ama bugun esim disari cikmisti o almis bende oldumu kacirmam.:utangac:
aksamda yemekten once yine sogan suyumu içtim.
zeytinyagli enginar,4-5 kasik pilav,cacik yedim,tatli olarakta meyveli yogurt.
simdilik bu kadar saat 8 gibide bir meyve yerim sonra tamam.

buraya yeni katilan arkadaslar hosgeldiniz hep beraber veririz insallah su kilolari

ben oglen arasi yogurtlu bulgur pilavi yedim azcuk fazla kacirmadim sonra okula dittim sinavim vardi bugun ikitane ingilizce iyi gitti cok sukur tenefuste 4 tane biskuvi yedim 2 si kepekli cikolatali ikisi sade kepekli cikolatayi cok seviom ondan cikolata ihtiyacimi boyle karsiliom yaninda ice tea.

simdide aksami yicem etli nohut pilav mantar sote salata ve komposto hepsinden azcuk yicem bundan sonrada bisey yemem.

optum hepinizi Seniz

2 kilocuk birşey değil şekerim alma yeterki onu koruman bile çok iyidirkaydirigubbakcemile5
kız rakibem fıstık gibisin yavrum sen , öyle bir anlatmıştınki üstü ince altı kalın benim düşündüğümden farklısın.kendine haksızlık ediyorsun en fazla 3 kg versen yeter sana şekerim.3 çer kilocık verzek çıtır çereziz yani ha gayret kaydirigubbakcemile

hadi lennaniknanikben ustum ince altim kalinmi dedim tam tersi altim ince ustum kalin ,bende gogusler ve omuz var ,gobek kalca fazla yok ,usten bakinca kilolu duruyo bu ,elbisede zayif durdum ,gerci sonucta oda benim dimi:roflol::roflol:
yok canim ya3 kilodan bile fazla vermem gerek ama tabi ben 3 kilo versem bile cok iyi
ya rakibecim bi gunde sen koy resminide gorek be merak ettim ,tekrar biz gordukten sonra kaldirirsin ,
3 kilo verdikten sonra citir olcaksam ozaman degmeyin banaaakaydirigubbakcemile4kaydirigubbakcemile4

slm arkadaşlar ben de evlendigimde 60 kiloydum hamile oldugumda 72 ki
kilodan başladım 79 kadar çıktım şimdi kızım 1 yaşında ve ben 77 kiloyum boyum 1.55 yani yusyuvarlagım kilo vermek istiyorum ama olmuyor ne yapacagımı şaşırdım.küçük bir yerde yaşıyoruz diyetisyen falan ne gezer.ben ne yapacagımmmmm imdaaaaat.yardım edin lütfen bitkisel bişeyler yokmu denesem.

cnimcim biz diyetisyene veya spor salonlarinami giderek veriyoruz sanki
kendi cabamizla saglikli beslenerek sporunu evde yap ,bazi yiyecelerden kacin doycak kadar degil ac kalmicak kadr ye iste bi sekilde saglikli beslen yesil caylar bol su ic, aksamlari fazla yeme ,kafaya koyduktan sonra inan oluyo
ben kesinlikle kilo veremiyorum diyodum ama isteyince emkki oluyo ,ozellikle aksamlari yememeye calisiyorum
insallah verirsin kilonu bu senin elinde a.s.

ya ben hamıle olmadan 74üm bacaklarım popom felan hıc yok ama göbek 2metre önde gıdıyo
cok kötü bı şekli var vucudumun :( senağlama

canim bunun icinde spor yapman gerek ,ben yapiyorum ozelikle gobegim icin ,700 kere yapiyorum bilmiyorum ona ne deniliyo ,yat elleri kafa altina koy ayak ucunu gorcek sekilde kalk yat ,sonra ayaklarini topla yap
iste dedigim gibi spor yapman gerek ,benimde yanlarimda vardi sporla kayboldu

simpatiquecim elbisen cok guzel olmus,sende cok guzelsin masallah.kiz senin hiç fazlaligin yok bu kilonu korusanbile yeter.
gelelim bana bu sabah bi elma yedim sonra bir saat yurudum,yuruyusten geldikten sonra kahfalti yaptim.yagsiz sutle keloks yedim.aslinda oglen olmustu ben yedigimde.yemekten once sogan suyu içtim ( hem zayiflamak için hem hamile kalmayi kolaylastirdigi için).
saat 3 gibi de kahve içtim yaninda da yarim dilim ekler,yarim dilimde çizkek yedim (normalde kahvenin yaninda bisey yemem ama bugun esim disari cikmisti o almis bende oldumu kacirmam.:utangac:
aksamda yemekten once yine sogan suyumu içtim.
zeytinyagli enginar,4-5 kasik pilav,cacik yedim,tatli olarakta meyveli yogurt.
simdilik bu kadar saat 8 gibide bir meyve yerim sonra tamam.

merci bidenem begendigine sevindim,yok be fazlaligim var orda belli olmuyo ,hele elbisein altinda ne fazlaliklar var siz bilmiyonuz:roflol::roflol::roflol::roflol:
yediklerin guzel ak o ekler pasta yokmu bayiliyorum ben ,vala sen yarim yemisin ben kesilikle bir tane yerdim
ama ben aksamlari bikac atistirmayla gecirdigim icin ogleleri biraz fazla yiyorum ,fazla dedigim mesela bugun buyuk bi kabla salat yedim yaninda az ekmek
sonra kahve sistim aksamda bisey yemedem bi cay icerim yeter

buraya yeni katilan arkadaslar hosgeldiniz hep beraber veririz insallah su kilolari

ben oglen arasi yogurtlu bulgur pilavi yedim azcuk fazla kacirmadim sonra okula dittim sinavim vardi bugun ikitane ingilizce iyi gitti cok sukur tenefuste 4 tane biskuvi yedim 2 si kepekli cikolatali ikisi sade kepekli cikolatayi cok seviom ondan cikolata ihtiyacimi boyle karsiliom yaninda ice tea.

simdide aksami yicem etli nohut pilav mantar sote salata ve komposto hepsinden azcuk yicem bundan sonrada bisey yemem.

optum hepinizi Seniz

oh oh afiyet olsun yarasin pirensesimedelikafaduldendelikafadulden
benimde canim tatli isteyince az biskui yerim cokacimcoook

ya kızlarrrrr
ben bı hafta sonra almanyaya gıdıyorum aılemın yanına 1hafta ıcınde 3-4kg verme yöntemı yokmu elınızdeeee ne olurrrr verin banaaa :)

ya kızlarrrrr
ben bı hafta sonra almanyaya gıdıyorum aılemın yanına 1hafta ıcınde 3-4kg verme yöntemı yokmu elınızdeeee ne olurrrr verin banaaa :)

eger oyle bir yontem varsa sen bize soyle canimcim :ecrin_bebek:ama malesef oyle bir sey yok 1 hafverdigimzide geri aliyoruz neyse kolay gele hepimizetada ancak 1 yada 2 kilo verebilirsin onuda rejimini SIKI tutarsan ve arti spor yaparsan yoksa bu kilolar gitmez be anam vala biz kac aydir buradayiz azcuk azcuk yerik kilolari dikkat etmesekkaydirigubbakcemile2

Back