• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Zayıflamak İsteyenlerin Paylaşım Alanı ( Yöntemlerimiz ve Deneyimlerimiz )

merhaba hatunlar,
bambaşkaben, kuzum okuldan dolayımı ara veriyorsun? bir aksilik yoktur inşallah?
çaysaati hoşgeldin arkadaşım,bende diyete başladığım da 64 kiloydum.burdan yediklerini ve zayıflamak adına yaptıklarını bizle paylaşarak başlayabilirsin .birbirimizden aldığımız bilgi ve motivasyonla zayıflamaya çalışıyoruz ki kendi adıma konuşayım başarıyorumda bunu.boyun kaç,ideal kilon ne ?

sempatikciğim hayatım nerelerdesin,bu arada ne kadar saat farkımız var senle?
dünki yediklerim ;
sabah:klasik kahvaltı(kepek ekmeği yerine çavdar ekmeği yemeye başladım)
öğlen:1 tas sebze çorbası,1 tabak nohut yemeği
ara:yarım puaça
akşam: 1 tasköfteli yoğurt çorbası
ara: 5-6 adet fındık

herkese kolaylıklar dilerim

selam şekerler ayrılmak bana iyi geldi biraz kafamı toparladım sürekli diyetle meşkul olmak fena yormuştu beni bu arada kilo vermem hala devam ediyo sizler baya hırslanmışınız ne güzel ben bundan sonra kendi haline bıraktım bugün uzun bi aradan sonra ölçülerimi aldım inanılmaz sevindim 86 66 95 bundan 4 ay önceki ölçülerimi söyleyeyim size 92 75 104 arada inanılmaz fark var sadece vermem gereken 2 kilom kaldı onun içinde hiç acele etmiyorm hepinizi öpüyorm ince ve sağlıklı günler diliyorm

kızLar beni de listeden çıkarın lütfen diyet yapamıyorum şu an kendi başıma kalmak istiyorum sonra yine dönerim....:a015:

iyi hadi bakalim canim ,nasil olsa donusun bursi olcak ,sanirim sinavlardan dolayi sinir stres oldun ,izin verdik ,ama kilo almis halde gelme bence
seni simdi cikariyorum listeden yine istedigin zamn girersin ok optummmm

slm kizlar ya kimse ugramaz olmus buraya neyse ben bugunku yediklerimi yazayim

sabah:2 fincan cay 3 kraker 1 kase yogurt ve domates salatalik

oglen:yine 1kase yogurt

ara:bir muz

aksam:bir kase corba biraz bulgur pilavi sade yalniz ve yogurtlu ve salata

meyveylede kapatcam bu gunu ah bigun daha bitti iste :ecrin_bebek:

oooooo ne guzel seni buralarda gormekgamyoncuiremsugamyoncuiremsu
ne o sndemi birincilige kosuyosun ,oyuzden yazmisin bakiyorum hadi baklim 3 kisi kiyasiya yarisiyoruz km birinci olup guzel pasta kazanacak
birakmak yok ona goreŞeniz

merhaba hatunlar,
bambaşkaben, kuzum okuldan dolayımı ara veriyorsun? bir aksilik yoktur inşallah?
çaysaati hoşgeldin arkadaşım,bende diyete başladığım da 64 kiloydum.burdan yediklerini ve zayıflamak adına yaptıklarını bizle paylaşarak başlayabilirsin .birbirimizden aldığımız bilgi ve motivasyonla zayıflamaya çalışıyoruz ki kendi adıma konuşayım başarıyorumda bunu.boyun kaç,ideal kilon ne ?

sempatikciğim hayatım nerelerdesin,bu arada ne kadar saat farkımız var senle?
dünki yediklerim ;
sabah:klasik kahvaltı(kepek ekmeği yerine çavdar ekmeği yemeye başladım)
öğlen:1 tas sebze çorbası,1 tabak nohut yemeği
ara:yarım puaça
akşam: 1 tasköfteli yoğurt çorbası
ara: 5-6 adet fındık

canim ya sorma iki gundur kostur kostur bi kaldim ,ben kinayi haftaya zannediyodum kina bu haftaymis, dun gelin olcak kizlar kuafore gittik bi sac denettirdi iste su bu derken acayip yoruldum spor yapamadim,bide yetmez aksam misafir vardi
bugun sabah pazara gittim bisey alcakti ordan ise geldim ,gelin kizin kina elbisesin bolere ve bazi yerleri yapilcakti onlari yaptim daha birazdaha var ,sonra 2 saat araba surdum ,y allahim suan oluyorum, daha aksama birsuru is var yarin kina bugunde spor yapamam
yarinda daha kei elbismin isleri var onlari yapcam ,ogleden sonra hazirlan akam kina of of yrinda zaten spor yapamam gerci oynayarak guzel sor olurda banayerimseniben
bugunki yediklerimi yazim klasik kahvalti
oglen azicik ekmek arasi omlet,
arada neskafe
aksam bir tas icinde 3 yemek kasigi bulgur pilavi 2 yemek kasigi et kavurma azda yogurt yedim
ve bi cay tamam yeter
yarinda fazla yicegimi zannetmiyorum
of baya yazdim ya
pazar gunu ancak yazarim artik
optum canim bakalim kim fazla kilo vercek ,suan 3 kisi kiyasiya yarisiyoruz demektir :)

selam şekerler ayrılmak bana iyi geldi biraz kafamı toparladım sürekli diyetle meşkul olmak fena yormuştu beni bu arada kilo vermem hala devam ediyo sizler baya hırslanmışınız ne güzel ben bundan sonra kendi haline bıraktım bugün uzun bi aradan sonra ölçülerimi aldım inanılmaz sevindim 86 66 95 bundan 4 ay önceki ölçülerimi söyleyeyim size 92 75 104 arada inanılmaz fark var sadece vermem gereken 2 kilom kaldı onun içinde hiç acele etmiyorm hepinizi öpüyorm ince ve sağlıklı günler diliyorm

canim benim ya zaten cizelgenden belli oluyo ne kadr kio verdigin ,bencede artik birak yani dikkat et kilo almamaya biliyosun biz kadinlarn omru dikkatle gececek ,az bi kacirsan gidiyo tum emekler
masallah canim ya suan supersin manken kadar olmusun be
darisi insallah bize
yine arada gel yaz ,seni gorunce daha bi hirslanali
bizde iste tekrardan gaza geldik bakalim pazartesiye ne olcak

günaydın hatunlar,sempatikciğim ALLAH kolaylık versin canım sen bu koşuşturmayla birinci olursun :))
dünki yediklerim;
sabah: klasik kahvaltı
öğlen: 1 tabak domates kavurması
ara:1 avuç beyaz leblebi
akşam: 1 tabak barbunya
1 tabak yoğurtlu pazı
ara:5-6 adet fındık

arkadaslar bugun ilk gunum tartildim lw6090dan aldim ve otuzdakka sonra kahvalti ettim bi dilim uno sekersiz cay bi dilim light beyazpeynir
ogle bi enginar uc kasik mantarli hindi yedim

kızlar iyi pazarlar kusura bakmayın uzun süredir yazamıyodum
evde sıkı yönetim var annem ve kayınvalidem yerimden kaldırmıyorlar
ve laf aramızda bana zorla yemek yedirmelerinden 3 kilo almışım 59 kioyum şu an tabi ilaçlarda şişkinlik yapıyo 3 aylıkmış gibi bi göbek benden önda gidiyo
herkese kolay gelsin muckssssssss

bu ne kizlar ya ben yogundum gelemedim derken kimse gelmemis
neysem biz kina telasini atlattik ,bi gorseniz acayip yoruldum ,ayaklaimin agrisindan uyuyamadim ,aslinda cok oynamadim ama ona git buna git ,en yakinlar bizdik
veeeeeee para kazandim :teytey: kaynanayi cagirdim gel bakalim kina yogurcaz ,ama nasil yogurcam ,bi yardim et falan iste soyle boyle derken nerdeyse iki kilodan fazla kina yogurdum kadindan ancak 45 euro aldim fazla vermedikötükedihüso
elbisemde herkes begendi:hooray:
sira dugun elbisesinde baklim onumuzdeki pazarda dugun var artik bu haftada ona kosustururuz gun gecer
sizler nasiliniz bakalim gorusmeyeliyerimseniben
myceon canim sen rahatina bak ,az kaldi surda sonuclara bosver kiloyu falan ,sonuclar bell olsun ona gore hareket edersin ama insallah sonuc iyi olcak cunku benim icme oyle doguyoŞeniz:CüvCüv:

Son düzenleme:
13-20 nisan arası zayıflama yarışmasında olanlar​

sympathique.............................56

moonserose0………………….....58.5

yarisci………………………….….78

princess of rain…………….…..…67

şişgo………………………….…....61

whitehall...................................72

hatunarik..................................61

duygu89....................................89

Not: arkadaslar lutfen yarismada oldugumuzu unutmayalim ,kilo bildirimi yapmayanlari o hafta listeden cikarcam ,ve lutfen paylasimda bulunalim:oklava:

Son düzenleme:
ya kızlar 10 gündür 1buçuk saat hemen hergün yürüyüş yapıyorum, spor yapıyorum. ekmek yemiyorum sebze yemekleri yiyorum daha bir kilo bile veremedim. 62-63 kiloyum ben nezaman 58 kilo olucam. lütfen bişeyler yazınbenneyaptımki

alla alla canim neden veremedin anlamadim regl doneminmi yakin acaba veya vucudun bisey yedinde sumu tuttu mesala ben deniz borulcesi salatasi yedigimde vucudum su tutar ve ertesi gun fazla cikarim

kızlar kılo bıldırımı nezaman yapıyosunuz bende katılsam aranıza nasıl olur, alırmısınız benıde aranıza
kilom 74 boy 1,70
sızden haber beklıyorum tek başıma veremıcem yoksa bu kıloları sızınle paylasırsam belkı daha ıyı olurkaydirigubbakcemile5

canim yarin yapiyoruz kilo bildirimini ,ve tekrardan yeni haftanin listesini duzenliyoruz,
kilo vermek istiyosan tabikide eklerim seni ,inan boyle olunca insan daha guzel motive oluyo
insallah sende verirsin kilonu
yarin listeye eklerim seni ,ama sen yinede birakip gitme gel aralarda paylasimda bulun
peki kac kilo fazlan var ,suan 74 sun kac olmak istiyosun

canım suan 74kıloyum
2ay öncesıne kadar 80kg idim zor bela verdım bıraz 65kılo olmak ıstıyorum
ama sımdı motıvasyonum gıttı veremıyorum sızle beraber olunca belkı verırım ümidi var
ben hergün burdayım hergün paylasırım sohbet ederım sızınle

ozaman hosgeldin canim aramiza
biz oncelerde cok kisisydik ,ama burda fazla kis faylasimda bulunmayinca millet kacismaya basladi, ama olsun biz hep burdayiz, sonucta baskasina degil kendimize vercez kiloyu
listeyle ben ilgileniyorum senide eklerim
bende bu hafta yogun olabilirim ama yinede burayi bos birakmiyorum ,sonucta hepimiz birbirimize destk olmamiz gerek
ne guzel canim yinede kendi basina baya kilo vermisin onu nasil basardin anlatsana biraz

ac kaldımmmmmmmm valla 4-5 den sonra sadece su ıctım cunku hayatımda daha 75 in üstüne cıkmamıstım 9ay önce evlendım bı bakdım 80olmuşum hemen cabaladım 6kg gıttı
ama sımdı cabalayamıyorum ınsallah burda sızlerle beraber önce 70e sonra da 65e düserım

Back