• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Zayıflamak İsteyenlerin Paylaşım Alanı ( Yöntemlerimiz ve Deneyimlerimiz )

canım gonlunden ne gecerse onu bul ama
ben sana ne sorcam ya dr la tam olarak ne konustun ılacı bırakmak dısında folık asıt falan ver dı mı bende bırakayım yavaş yavaş

canım gonlunden ne gecerse onu bul ama
ben sana ne sorcam ya dr la tam olarak ne konustun ılacı bırakmak dısında folık asıt falan ver dı mı bende bırakayım yavaş yavaş

canım ben doktora gittim ve dedimki
adetim çok azaldı neredeyse 1-2 gün sürüyor ve çok az geliyor bikaç aydır bu böyle
erken menopozdan endişelendim dedim

o da bana menopoz olamaz dedi
doğum kontrol hapını bırak düzene girer spiral kullanabilirsin dedi

ben 6 ay kadar sora bebek düşünüyoruz diyince
ozaman spiralda takma madem bebek düşünüyosun dedi

başka hiçbi ilaç vermedi

muayene etti herşey temiz dedi o kadar

canım ben doktora gittim ve dedimki
adetim çok azaldı neredeyse 1-2 gün sürüyor ve çok az geliyor bikaç aydır bu böyle
erken menopozdan endişelendim dedim

o da bana menopoz olamaz dedi
doğum kontrol hapını bırak düzene girer spiral kullanabilirsin dedi

ben 6 ay kadar sora bebek düşünüyoruz diyince
ozaman spiralda takma madem bebek düşünüyosun dedi

başka hiçbi ilaç vermedi

muayene etti herşey temiz dedi o kadar
tamam canım bende o zaman bırakayım senın gıbı 22 sınde adet olcam ondan sonra ıcmın esım korunsun 1 2 ay

pazartesı baslıorz :52::52::52::52::52:[/QUOTE]

Kızlar bende pazartesi başlıyorum sizinleyim c.tesi diyetisyen randevum var desteklerinizi bekliyorum 10-15 kilo vermem gerekiyorrrrrr :(((

pazartesı baslıorz :52::52::52::52::52:

Kızlar bende pazartesi başlıyorum sizinleyim c.tesi diyetisyen randevum var desteklerinizi bekliyorum 10-15 kilo vermem gerekiyorrrrrr :((([/QUOTE]

Gel canım
topiği her gün ziyaret edeceksen güzel paylaşımlarda bulunacaksan sen de katıl bize
hepberaber zayıflayalım, diyette önemli olan motivasyon
verirsin seende 10-15 kilo ne olcak canım yeter ki iste, kaç kilosun?? yaş kaç

Gel canım
topiği her gün ziyaret edeceksen güzel paylaşımlarda bulunacaksan sen de katıl bize
hepberaber zayıflayalım, diyette önemli olan motivasyon
verirsin seende 10-15 kilo ne olcak canım yeter ki iste, kaç kilosun?? yaş kaç

Motivasyon çok önemli kızlar destek olalım birbirimize yaş 29 2 yıl önce doğum yaptım 80 kilo ile hamile kaldım doğumdan sonra 85 kilo kaldım fakat şimdi 95 kiloyum hipotroid var çok zor kilo verebiliyorum ve hemen alıyorum desteklerinizi bekliyorum

Mrb kizlar Yeni konu açılmış herkes oraya gitmis heralde :( artik kimse görmez ama ben dun toplamda 1057 kalori almisim , aksam bur tabak kuru fasulye cok az salata ve ara olarak 2 butuk sekersiz cay ictim. Bu sabah ise 2dilim kepek ekmek , 2 dilim peynir , 1 haslanmis yumurta, 1 buyuk bardak sekersiz cay ara olarak sür tozu ile neskafe. Birde benim tartım beni bir kilo eksik gösteriyormuş , dun doktora gittim orda 69 ciktim pek fena moralim bozuldu:(

Mrb kizlar Yeni konu açılmış herkes oraya gitmis heralde :( artik kimse görmez ama ben dun toplamda 1057 kalori almisim , aksam bur tabak kuru fasulye cok az salata ve ara olarak 2 butuk sekersiz cay ictim. Bu sabah ise 2dilim kepek ekmek , 2 dilim peynir , 1 haslanmis yumurta, 1 buyuk bardak sekersiz cay ara olarak sür tozu ile neskafe. Birde benim tartım beni bir kilo eksik gösteriyormuş , dun doktora gittim orda 69 ciktim pek fena moralim bozuldu:(

canim ayda yilda bir ugruyor herkes topige bizde hersey mumkunle yalniz kaldik burda...o da kendine topik açti...arada gelen olursa burayada yazicam ama olmassa ordayim ve diger topiklerde...biktim kendim yazip kendim okumaktan hiç tadi kalmadi buranin artik:19::19:

Tamam canim istedigim topikte yaz s'en biliyosun ben sohbete katilamiyorum gunde bir iki kez ancak giriyorum, bende zaman bulursam yazarim

canimcim sende gel oraya istersen, bilgisayarin yapilinca surekli girebilecegin zaman istersen bir gunlukte ikimiz açariz ortak, ne dersin???seni yalniz birakmak degil dusuncem sen yazdikça ben buraya da yazarimda çok seri degil burasi SIKINTI veriyor o yuzden...ama teklifimi bir dusun istersen...:34:

Bilgisayar biraz zor tamirine 200 Euro demisler esimde ben yaptırmam diyor yeni alsa.500 Euro onuda almaz artik baya bı bilgisayarsuz kalirim, o degilde Simay'in dogdugundan beri okadar resimleri vardi o gitti ona yanıyorum :( yada parasını ben kendim verip yaptircam, yani yine uzun zaman bilgisayarsizim, diger tarafa gelenek isterim ama aktif olmadigindan pek giremem diye gelmİyorum, degilse kendim iyi guzel devam ediyorum, dun 67 kıloydum, tabi bilgisayar olunca yeni konu acma fikri cok guzel nasil olsa senle benim kilo derdimiz bitmez :)

Bilgisayar biraz zor tamirine 200 Euro demisler esimde ben yaptırmam diyor yeni alsa.500 Euro onuda almaz artik baya bı bilgisayarsuz kalirim, o degilde Simay'in dogdugundan beri okadar resimleri vardi o gitti ona yanıyorum :( yada parasını ben kendim verip yaptircam, yani yine uzun zaman bilgisayarsizim, diger tarafa gelenek isterim ama aktif olmadigindan pek giremem diye gelmİyorum, degilse kendim iyi guzel devam ediyorum, dun 67 kıloydum, tabi bilgisayar olunca yeni konu acma fikri cok guzel nasil olsa senle benim kilo derdimiz bitmez :)

valla bitmez canim bizim kilo derdimiz daha uzun seneler oraya da yazariz biz :60:
sen yaptirabiliyorsan yaptir ikili bir ekip olarak baslar belkide sonradan çogaliriz...:34:

Bu kiloyu verelim 2. Cocuk baslicak onun kilosu onlar büyürken aman biraz fazla kacirdim sukadar kilo aldim, belki 3. Cocuk :) onun kilosu, sinrasinda yas aldi basını gidiyor bakmışin 40 a yaklasmisin yada olmuşun, aman benim dikkat etmem lazim bundan sonra kiloda vermek zor olur , iste oyle boyle hep burdayiz onumuz baya uzun , anlatırken bile ılerde daha ne cok diyetler yapacakmisiz onu farkettim :))

Bu kiloyu verelim 2. Cocuk baslicak onun kilosu onlar büyürken aman biraz fazla kacirdim sukadar kilo aldim, belki 3. Cocuk :) onun kilosu, sinrasinda yas aldi basını gidiyor bakmışin 40 a yaklasmisin yada olmuşun, aman benim dikkat etmem lazim bundan sonra kiloda vermek zor olur , iste oyle boyle hep burdayiz onumuz baya uzun , anlatırken bile ılerde daha ne cok diyetler yapacakmisiz onu farkettim :))

hemde baya uzun , yaslaninca da burdayiz kesin :60:
canim bu arada sen 3. yu de mi dusunuyorsun birde bunu bilmiyordum:53: ben 2. de olsun insallah baska istemiyorum ....:31:

sympathique 'cim ben hersey-mumkun un topiginin yani sira aksam 6 dan sonrada yemeyerek zayiflayanlar topiginede takilicam sende gel istersen aksam 6 dan sonra yemeyince cok guzel kilo veriliyor canim...:34:

Back