• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Zayıflamak İsteyenlerin Paylaşım Alanı ( Yöntemlerimiz ve Deneyimlerimiz )

günaydın kızlar

geçen haftaki kilo: 65.7
bu haftaki kilo: 65.7

Hiç mi değişiklik olmaz ya :))
yeşilçayı biraz azaltmıştım tekrar yükleneyim bari
bide dün akşam canım çok ekmek çekti ilk dfea böle oldum
3 dilim kadar beyaz ekmek yedim akşam

selam kizlar nasilsiniz??? listeyi hazirlamaya girdim ama 2 kisi disinda kimse bildirim yapmamis...simdilik bildiren kisileri ekliyip çikicam gelenleri sonra eklerim ama herkes cok gec bildirirse listeyi birdaha yapamam sanirim çok vakit kaybediyorum yoksa burda :50:

31 agustos 7 eylul zayiflama yarismasi sonuçlari

mehay.........................64.5..............63.5........1kilo vermis
minyatur......................63.5...............62.9........600 gr vermis
sympathique................68
mnskc..........................62.6
hersey-mumkun............65.7..............65.7..........ayni
elifangel......................101
theraven.....................54

Bugun kilo bildirim gunuydu dimi unutmusum :) benim gecen haftaki kilom 68 di düne kadar kilo vermemiş görünüyordum ama ama bugun 67.7 ciktim azda olsa kilo vermişim buna sevindim

31 agustos 7 eylul zayiflama yarismasi sonuçlari

mehay.........................64.5..............63 .5........1kilo vermis
minyatur......................63.5...............62.9........600 gr vermis
sympathique................68...................67.7
mnskc..........................62.6
hersey-mumkun............65.7..............65.7.......... ayni
elifangel......................101
theraven.....................54

ben aslinda hafta içi 63.1 e kadar dusmustum ama 5 eylul dogum gunumde ve dun çok pasta turu seyler yedim 1.5 kilo vermisken 500 gr geri almisim
:50:

Aslında yarışmaya 54 başlamıştım ama pazartesi 55'i gördüm sonra 53.5'e düştüm. Baya oynak bir haftaydı yani :52: Şu an 53.5 kg ile yeni haftama devam edicem..

Erkek arkadaşımla ayrıldık dün gece o yüzden bütün gün keyfim yoktu hiç bişey yemedim akşama kadar. Akşam da annemin zoruyla bir tabak fasulye yedim ayranla. Spora da gidemedim. Bugün yediklerim:

[1] Yeşil Üzüm 0.5 100 gr 28.5
[2] Magnum mini (fındıklı) 1 ADET 149
[3] Ayran (Büyük Bardak 295gr) 1 adet 118
[4] Küçük Ekmek 1 ADET 168
[5] Kuru Fasulye 1 PORSİYON 336
Toplam : 799.5 kal.

Erkek arkadaşımla ayrıldık dün gece o yüzden bütün gün keyfim yoktu hiç bişey yemedim akşama kadar. Akşam da annemin zoruyla bir tabak fasulye yedim ayranla. Spora da gidemedim. Bugün yediklerim:

Merhaba hanımlar :)

Mehay kusura bakma canım ama benim internet çalışmıyor. Yamulduğundan beri bir hoş. Bazen çalışıyor bazen çalışmıyor. Perşembe günü öğlende bir gitti daha bugün şu saatte çalıştı yani :(( Yoksa ben kilo bildirimlerimi hep düzenli yaparım ama oldu bi aksilik, yenisini de alacak param yok malesef ::((

Böyle çalıştıkça girebiliyorum. Sana da zahmet veriyorum biliyorum.

Benim geçen hafta 101 di, bu hafta tam 100. Sadece 1 kilo vermişim. Sporu yapmadım nasıl da hemen az gitti. Bu hafta salmamam lazım kendimi..

Merhaba hanımlar :)

Mehay kusura bakma canım ama benim internet çalışmıyor. Yamulduğundan beri bir hoş. Bazen çalışıyor bazen çalışmıyor. Perşembe günü öğlende bir gitti daha bugün şu saatte çalıştı yani :(( Yoksa ben kilo bildirimlerimi hep düzenli yaparım ama oldu bi aksilik, yenisini de alacak param yok malesef ::((

Böyle çalıştıkça girebiliyorum. Sana da zahmet veriyorum biliyorum.

Benim geçen hafta 101 di, bu hafta tam 100. Sadece 1 kilo vermişim. Sporu yapmadım nasıl da hemen az gitti. Bu hafta salmamam lazım kendimi..

zahmet vermek degilde canim dedigim gibi benimde islerim oluyor oglumla ilgileniyorum ...okula basladi ama sadece sabahlari gidecek buna bile sevinemedim 2 gun gitti hastalik kapti simdi hasta bebek bakiyorum dun gece hiç uyumadi hep agladi:2: benimde ilgilenmem gereken bir bebegim var senin gibi...yani durumunu izah ettin kendi isteginle yaptigin bisey degil bu elinde olmayan durumlardanb bildirememissinde sadece sen degilsin ki 2-3 arkadas dedigim saat araliklarinda bildirdi sadece digerleri ya bildirmedi ya cok gec bildirdi...benimde sonuclari aciklamam için herkesin belli bir saatte bildirmesi lazimki sonuclari açiklayip çikayim dedim ama kimse anlamamis...ne yapayim bende kendimi paralayamam bosuna dedim ve liste yapmaktan vazgectim....
yine burdayiz ama paylasimlar , fikirler , oneriler hep olacak ama liste yapmam artik bu duyarsizlik ve disiplinsizlikle ben....millet buraya girip kilosunu bildirip cikmaya acizken ben niye butun gunumu burda gecireyim baskalari için....haksizmiyim???neyse canim senin de kafani sisirdim kusura bakma...:16:

Merhaba!
Ben 20 yaşındayım.Kilom 59 boyum da 1.59.Şöyle bi 52 kilo olsam hiç fena olmazdı ama kendimi gaza getiremiyorum bi türlü.Ne zaman diyet yapayım desem akşama birisi elinde baklava börekle geliyo ya :) Ha bugün ha yarın diyet yapıcam dediğim günleri (gün değil ay :D) toplasam ohooo o süre zarfında şimdiye çoktan vermiştim istediğim kiloları yahu.Herşey kafada başlıyo aslında.

Ama yooooook bugün farklı.An itibariyle bişeyler yapmalıyım.Okul açıldığında arkadaşlarım beni zayıflamış görmeli."Aaa sen ne kadr zayıflmışsın öyle" demeleri lazım.O sihirli sözcükleri duymaya ihtiyacım vaaar!!!:52::52::52::52::52:

slm kızlar deneyimlerimizi paylaşıp şu kilo derdindsen birbirimizi kurtarabiliriz bence.. ben spor yaptım bir ay mesela düzenli diyet 4 kilo vermiştim ramazan girdi bıraktım:( şunu söyleyebilirim yürüyüş sadece bacaklarda işe yarıyo göbek bölgemden şikayetçiydim orada hiç bir etkisini göremedim mesela sanırım egzersiz de şart bunun için bayaa yemek tarifi buldum kendimce zamanla onları da paylaşmaya çalışacağım sizinle umarım faydalı olurum

Merhaba!
Ben 20 yaşındayım.Kilom 59 boyum da 1.59.Şöyle bi 52 kilo olsam hiç fena olmazdı ama kendimi gaza getiremiyorum bi türlü.Ne zaman diyet yapayım desem akşama birisi elinde baklava börekle geliyo ya :) Ha bugün ha yarın diyet yapıcam dediğim günleri (gün değil ay :D) toplasam ohooo o süre zarfında şimdiye çoktan vermiştim istediğim kiloları yahu.Herşey kafada başlıyo aslında.

Ama yooooook bugün farklı.An itibariyle bişeyler yapmalıyım.Okul açıldığında arkadaşlarım beni zayıflamış görmeli."Aaa sen ne kadr zayıflmışsın öyle" demeleri lazım.O sihirli sözcükleri duymaya ihtiyacım vaaar!!!:52::52::52::52::52:

slm kızlar deneyimlerimizi paylaşıp şu kilo derdindsen birbirimizi kurtarabiliriz bence.. ben spor yaptım bir ay mesela düzenli diyet 4 kilo vermiştim ramazan girdi bıraktım:( şunu söyleyebilirim yürüyüş sadece bacaklarda işe yarıyo göbek bölgemden şikayetçiydim orada hiç bir etkisini göremedim mesela sanırım egzersiz de şart bunun için bayaa yemek tarifi buldum kendimce zamanla onları da paylaşmaya çalışacağım sizinle umarım faydalı olurum

oncelikle hos geldiniz aramiza kizlar:16::16: insallah el birligiyle birbirimize destek olarak zayiflayacagiz burda...birkaç sene once ne kilolar vermistik bazi arkadaslarla bu topikte...ben yine basarabileceimize inaniyorum...:72:

ilk tarifimi paylaşmak istiyorum kızlar umarım faydalı olurum bu istege bağlı ve göz kararı olacak el yordamıyıyla tutturabilirsiniz eminim:)
patateste nişasta olduğu için çok önerilmeseda tok tutma oranıyla bence diyette kulaanılabilecek bir besin malzemelere gelince

PEYNİRLİ PATATES TOPLARI (1 KİŞİLİK)
1 adet orta boy patates
beyaz peynir (istediğinizi kullanabilirsiniz)
kırmızı biber, isot
dere otu veya maydanoz (tercihe göre)

YAPILIŞI:
patatesleri soyup halka halka dilimleyin, dilimlenmiş patatesleri kaynar suda haşlayın.
onlar haşlanırken beyaz peynirin içine baharatları ve maydanozları koyup elinizle biraz yogurun ceviz büyüklüğünde parçalar koparıp elinizle köfte yapar gibi düzeltin.
haşlanmış olan patateslerden birini bir tabaga koyun içine yaptığınız peynir topunu koyun ve diğer patates dilimini üstüne kapatın. bu işlemi digerleri içinde tekrarlatın patatesin sıcaklıgıyla peynir hafif eriyo içinde hem tok tutuyo hemde görünüşü güzel gözüküyo. yaptım ben arkadaşlarım çok beğendi uydurma bi tarif:))
umarım anlatabilmişimdir şimdiden afiyet olsun

Mrb kizlar nasilsiniz bugun kimse gelmemiş , bende hafta sonunda giremedim günlerim full dolutuydu ve Bol kaliriliydi, Ben hafta sonu diyeti saldim :( tatli, pogaca, gözleme yedim, kilo almis degilim ama hemen geri toparlandım , kac gundur benim cadi fazla uyumuyor onun stresi var, insallah bu hafta kilo verebilirim , sizlerde durum nasil

Günaydın kızlar
2 gündür regl dönemindeyim topiiğe ugrayamadım haliyle diyeti saldım
canım çok abur cubur istedi bugunu de atlatayaım tekrar diyete devam edicem
fırsat buldukça yürüyüş yapıyorum en azından bu da iyi bişidir :))

didemss_23 tarifini deneyeceğim.Canım patates çektiği zaman fırınlıyorum bende.Patatesleri kesip baharatlarla karıştırıyorum iiyice.Sonra yağlı kağıdın üzerine koyuyorum.Yallah fırına.Yanına yoğurt koyup yiyorum :56::56:

Gunaydin kizlar bugun benim kahvaltımda yarım gözleme, 1 tane haslanmis yumurta, bikac çatal peynir, domates, sekersiz cay ara olarak sut tozu ile neskafe icerim sekersiz tabi

Back