• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Zayıflamak İsteyenlerin Paylaşım Alanı ( Yöntemlerimiz ve Deneyimlerimiz )

selaaaaam...çok sıkıcı birgün geçirdim ama toparladım kendimia rtık...needersiniz...kimseler yok ama biri görür herlade mesajımı...

iyi akşamlar şekerler
sporumu yaptım geldim
sizde yapıyosunuz dimi sporunuzu şekerler

günaydın hatunlar,nasılsınız ? benim rakibem gelmemiş hala. dün akşam o kadar yorgun ve halsizdimki yemekden sonra sürekli yattım kalkamadım dolayısıyla sporda yapamadım.ama bu pasta adaylarını sevindirmesin bugün hepsini telafi edeceğim :))
dünki yediklerim ;
sabah:klasik kahvaltı
öğlen: 1 tas ezogelin çorba,4 kaşık sebzeli bulgur pilavı
ara:5-6 adet kuru üzüm
akşam:1 tas yayla çorbası,6 adet kara lahana sarması
çayın yanında da 2 adet bisküvi yedim

herkese kolaylıklar dilerim

günaydın hatunlar,nasılsınız ? benim rakibem gelmemiş hala. dün akşam o kadar yorgun ve halsizdimki yemekden sonra sürekli yattım kalkamadım dolayısıyla sporda yapamadım.ama bu pasta adaylarını sevindirmesin bugün hepsini telafi edeceğim :))
dünki yediklerim ;
sabah:klasik kahvaltı
öğlen: 1 tas ezogelin çorba,4 kaşık sebzeli bulgur pilavı
ara:5-6 adet kuru üzüm
akşam:1 tas yayla çorbası,6 adet kara lahana sarması
çayın yanında da 2 adet bisküvi yedim

demek yattin uyudun sen bu gidisle zor alirsin pastayi
bizim 11.30 da misafirimiz gitti ama ben ne tyaptim 12 den sonra 45 dk spor yaptim normalde 1saatten fazla yapiyodum
bu demek oluyoki pasta bu hafta bendeeeeeeeeeecokacimcoook
benimde dunku yediklerim

sabah :2 kepek ekmek,bikac kasik peynbirli omlet, ve bikac tane peynir
ogle yiyemedim
ogleden sonra bir buyuk tas karisik salata
aksam uzeri 2 kasik cacik ,2 kasik kuru fasulye,3 kasikta dolma manti yedim
aksam 1 bardak cay
ve 45 dk spor

mantiyi yememem gerekliydi ama dayanamiyorum
bugun insallah daha az yicemşutarafagitti

demek yattin uyudun sen bu gidisle zor alirsin pastayi
bizim 11.30 da misafirimiz gitti ama ben ne tyaptim 12 den sonra 45 dk spor yaptim normalde 1saatten fazla yapiyodum
bu demek oluyoki pasta bu hafta bendeeeeeeeeeecokacimcoook
benimde dunku yediklerim

sabah :2 kepek ekmek,bikac kasik peynbirli omlet, ve bikac tane peynir
ogle yiyemedim
ogleden sonra bir buyuk tas karisik salata
aksam uzeri 2 kasik cacik ,2 kasik kuru fasulye,3 kasikta dolma manti yedim
aksam 1 bardak cay
ve 45 dk spor

mantiyi yememem gerekliydi ama dayanamiyorum
bugun insallah daha az yicemşutarafagitti

dimplehawk cığım sen artık kıdemli olduğun için ben sana rakip filan olamam.yeni rakibem sempatik şekerim:jeyyar:
bune azim bune gayret gözlerim yaşardı spor yapamayan sen 45 dak spor yaptın haa.bu hırs varya neler yaptırıyor adama değil mi:roflol: bu akşam telafi edeceğim dünüde .zaten normalde 1 saat filan spor yapıyordum,şuan yağmur yağıyor burda akşama yağmur olmazsa işden sonra 1 saat koşacağım.maksat bir gün bunları yapmak değil hafta boyu yapmak sempatikciğim yerimseniben

valla canim ben sporu 5 undur devamli yapiyorum oda en az 1 saat yapiyodum aksam 45 dk oldu ,ve baya tempolu
dun sorma boynumu agritmisim :) araba surdum havada sicakti saga sola don o sayede yumusadi bugunde iyi
evet boyle rakip gerekiyo insani hirsa girmesi icin ,ozellikle benim bi rakibe baya ihtiyacim var
sen ne guzel kosabilirsen kos
ben hani gelin olduumdan dolayi cevremde cok turk var ,bide yanimda biri olmayinca kosu veya yuruyus yapamiyorum ,ama oturan biriside degilim anck evde hareket ediyorum ,bakalim pazartesiye kadr ne olcak sonuc
ya kac gundur spor yapiyorum ,kilomda bi degisiklik yok ona sinir oluyorum :( normalde olmasi gerek dgeilmi

valla canim ben sporu 5 undur devamli yapiyorum oda en az 1 saat yapiyodum aksam 45 dk oldu ,ve baya tempolu
dun sorma boynumu agritmisim :) araba surdum havada sicakti saga sola don o sayede yumusadi bugunde iyi
evet boyle rakip gerekiyo insani hirsa girmesi icin ,ozellikle benim bi rakibe baya ihtiyacim var
sen ne guzel kosabilirsen kos
ben hani gelin olduumdan dolayi cevremde cok turk var ,bide yanimda biri olmayinca kosu veya yuruyus yapamiyorum ,ama oturan biriside degilim anck evde hareket ediyorum ,bakalim pazartesiye kadr ne olcak sonuc
ya kac gundur spor yapiyorum ,kilomda bi degisiklik yok ona sinir oluyorum :( normalde olmasi gerek dgeilmi

tamam işde şekerim senin benim gibi bir rakibe ihtiyacın varmış kaydirigubbakcemile
kiloda bir değişiklik herzaman olmaz çünkü bedende kaslaşma olur buda bedeni ağırlaştırır ama şekil verir.sen sanırım beden ölçülerini alıyordun 2 hafta sonra yada 1 ay sonra tekrar beden ölçülerini al eminim sıkılaşma olacaktır.kaydirigubbakcemile2

rakiben canim SIKILASMA evet oluyo ama ben istiyorum kilodada etkili olsun ,ama cok belli oluyo gercekten dedigin gibi vucut forma giriyo hemen belli oluyo
belki yeni basladigimdan etkisi olmuyo boyl devam edersem insallah bi deri bi kemik kalirim heheheh

günaydın kızlar,nasılsınız bugün? ben dipppçiiikkk gibiyim ! dün işden erken çıktım.yemeğimi yiyip eşofmanlarımı giydim ve kendimi sokağa attım.benim evin yakınında küçük bir stadyum var orda 45 dak koştum.eve gelince atmetimi değiştirdikten sonra 1 saat spor daha yaptım.üzerinede iki bardak yorgunluk çayı içtim ve huzurlu bir şekilde uyudum dün gece.

sempatikciğim sen neler yaptın?

dünki yediklerim;
sabah;klasik kahvaltı
öğlen: 4 adet ızgara köfte,1 tas sebze çorbası
ara:1 elma,
akşam:1 tabak etli nohut yemeği,salata

kiz dur sen kafayimi yedin derdin ne de bu kadra spor yapiyosun anacim sanki biranda zayiflacaginimi zannediyosun ,heralde birinci olcam diye yapiyosun ama ,ben bosuna hirpalama kendini ben varim burda :)

ay bende aksam 1 saat 10 dk spor yaptim ,sonra sirkeli suyumu ictim yttim ,ama ne guzel uyumasi oluyo dimi yorgun olunca, normalde saga sola don uyuyamazdim spordan sonra sip hemen gidiyorum :)

dunku yediklerim ise
sabah: sirkeli su,bir bardak cay ,bir dilim kepek ekmek ,bir haslanmis yumurta ,bikac zeytin
oglen :yarim doner :(,bir tane franbogazli bi sey var hamurlu onu yedim
ara : bi taner dondurma
aksam :1 kasik yemek
ara:bir bardak cay

oglen agir oldu ama aksam bisey yemedim ve sporla telafi ettim
neysem canim benim cikmam gerek ise gidince yine yazarim gorusurtruzzz

yok şekerim gayet akıllıyım geçen günün acısınıda çıkarmış oldum ve çok huzurluyum.hani çocukken oyun oynamaktan yorulurdukda hemen uyurdukya aynen öyle hissettim kendimi valla :)) mecburiyetten veya zorla spor yapmak istemiyorum böylesi daha zevkli geliyor bana.
sen o döneri birde frambuazlı şeyi niye yedin bakayım ? hadi döner yedin o belki olabilir protein ihtiyacı için ama hamurişlerinden uzak dur yoksa beni sevindireceksin :))

:roflol: dimi ama

iyiyim iyiyim hamdolsun yoğun bi şekilde çalışıyorum işte :1closedeyes:
Yok bi aksilik şükür a.s
a.s.

kıslaaaarrrrrr imdat!!!! acil zayıflamam lazım ama kendime uygun bir diyet listesi bulamadım 64 kiloyum ve nasıl zayıflıycam bilmiyorum yardımlarınızı bekliyorum

slm kizlar ya kimse ugramaz olmus buraya neyse ben bugunku yediklerimi yazayim

sabah:2 fincan cay 3 kraker 1 kase yogurt ve domates salatalik

oglen:yine 1kase yogurt

ara:bir muz

aksam:bir kase corba biraz bulgur pilavi sade yalniz ve yogurtlu ve salata

meyveylede kapatcam bu gunu ah bigun daha bitti iste :ecrin_bebek:

Back