- 30 Ekim 2008
- 3.380
- 10
- 318
- 43
- Konu Sahibi lightcola fun
- #5.601
selaaaaam...çok sıkıcı birgün geçirdim ama toparladım kendimia rtık...needersiniz...kimseler yok ama biri görür herlade mesajımı...
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
benim rakibem gelmemiş hala.
günaydın hatunlar,nasılsınız ? benim rakibem gelmemiş hala. dün akşam o kadar yorgun ve halsizdimki yemekden sonra sürekli yattım kalkamadım dolayısıyla sporda yapamadım.ama bu pasta adaylarını sevindirmesin bugün hepsini telafi edeceğim :))
dünki yediklerim ;
sabah:klasik kahvaltı
öğlen: 1 tas ezogelin çorba,4 kaşık sebzeli bulgur pilavı
ara:5-6 adet kuru üzüm
akşam:1 tas yayla çorbası,6 adet kara lahana sarması
çayın yanında da 2 adet bisküvi yedim
herkese kolaylıklar dilerim
iyi akşamlar şekerler
sporumu yaptım geldim
sizde yapıyosunuz dimi sporunuzu şekerler
demek yattin uyudun sen bu gidisle zor alirsin pastayi
bizim 11.30 da misafirimiz gitti ama ben ne tyaptim 12 den sonra 45 dk spor yaptim normalde 1saatten fazla yapiyodum
bu demek oluyoki pasta bu hafta bendeeeeeeeeeecokacimcoook
benimde dunku yediklerim
sabah :2 kepek ekmek,bikac kasik peynbirli omlet, ve bikac tane peynir
ogle yiyemedim
ogleden sonra bir buyuk tas karisik salata
aksam uzeri 2 kasik cacik ,2 kasik kuru fasulye,3 kasikta dolma manti yedim
aksam 1 bardak cay
ve 45 dk spor
mantiyi yememem gerekliydi ama dayanamiyorum
bugun insallah daha az yicemşutarafagitti
valla canim ben sporu 5 undur devamli yapiyorum oda en az 1 saat yapiyodum aksam 45 dk oldu ,ve baya tempolu
dun sorma boynumu agritmisim :) araba surdum havada sicakti saga sola don o sayede yumusadi bugunde iyi
evet boyle rakip gerekiyo insani hirsa girmesi icin ,ozellikle benim bi rakibe baya ihtiyacim var
sen ne guzel kosabilirsen kos
ben hani gelin olduumdan dolayi cevremde cok turk var ,bide yanimda biri olmayinca kosu veya yuruyus yapamiyorum ,ama oturan biriside degilim anck evde hareket ediyorum ,bakalim pazartesiye kadr ne olcak sonuc
ya kac gundur spor yapiyorum ,kilomda bi degisiklik yok ona sinir oluyorumnormalde olmasi gerek dgeilmi
mecbur şekerim mecbur sositososito senin gibi havalı havalı bikaç kelime yazıp çıkmak , başarı öyküsü yazmak , sağlıklı,guzel ve mutlu yaşamak için....moonn :jeyyar: maşaallah maşaallahh