Zayıflamak İsteyenlerin Paylaşım Alanı ( Yöntemlerimiz ve Deneyimlerimiz )

selam canlaaaarrrrnasilsiniz bakalim???
ben bugun bomba gibiyim cunku diyetim 3 gundur masallah cok iyi gidiyor...
aslinda 10 gundur diyetteyim ama kilo veremiyordum 500 gr vermistim sadeceama yarisma her zamanki gibi beni acayip motive etti (hep ise yaramistir zaten)
ve ben hizla kilo vermeye basladimbu sabah tartildim ve gordugum rakam beni çoookkk mutlu etti ve cumaya daha 4 gun oldugunu dusunursek birde ben bu hizla gidersem kaçari yok birinci benim....

evet hemen bugun yediklerimi paylasayim...bu arada artik oglum uyuduktan sonra (2 gundur erken uyuyor) hafif hafif egzerzizler (mekik,kalça basen hareketleri falan) yapiyorum...gunde en az 3 lt su içiyorum fazlasida olabilir...iste bunlarda bu sabah yediklerim:

[1] Beyaz Peynir 30 GRAM 75
[2] nutella 0.10 100 gr 53
[3] Şeker (küp) 2 ADET 39
[4] Çay 2 ADET 10
[5] siyah zeytin 5 adet (3gr) 40
[6] Doygun Tam Çavdar Ekmeği 1 DİLİM 60

Toplam : 277 kal.

Son düzenleme:
Mehay'cim geldim geldim :) ancak cocugu kendini doyur kaldir ONU uyut derken saat kac oldu. Masallah seni pek neseli gordum pek guzel gidiyosun, ben bu hafta sonunda iyi degildim cunku gunler kizartmaliydi hep , pazar gunu öyleydi ama Cumartesi gunude karniyarik vardi buyuzden pek pek iyi degildim ama senin su neşeni gorunce kendime geldimm , sen citir olcanda ben seenin yaninda tombilimi kalacam :)). Bende bugun sabah 4 tane yumurta yedim :)) oha bana dimi. Esim geldi kahvalti hazirladim sonrada ben yemem dedi peyniri omlet yapmistim, domates azcik ekmek ve çaylar oturdum yedim :)) benim sabahı menüm buydu

yani ehh biraz oha tabi canim ne yapmissin sen oyle?bari ikisini sabah ikisini oglen yeseydin
evet canim neseliyim bugun diyetim iyi gidiyor kilolarda gidiyor oglum 2 gun sonra okula basliyor :119:daha ne olsungel keyfim gell:126:darisi basina canimmm:116::116:

selam kızlar hafta sonu giremedım hafta sonu diyetim gayet iyiydi ama ayağımdaki ufak bi sakatlıktan dolayı yürüyüşlerim bi süre iptal ve bu da beni çok olumsuz etkiledi bugün yedim de yedimmm(( bu gafta sonuncu benim kesin belli oldu :))) olsun ben de önümüzdeki maçlara bakarımmm hehehheheheh:))

Bende güne yumurta ve peynir ile başladım. Öğlende de yoğurt yedim. Akşam için balık çıkardım dolaptan, hadi bakalım iyi gidiyoruz. Yalnız bugün 1 tane enerji içeceği içtim yaa.. İçmesem çok iyiydi ama ( poff dayanamadım içtim.

selam arkadaşlar ben 63 kgım boy 163cmim çok mu sizce?arkadan bakınca bişey yok da önden maşallah göbek önden gidiyor.tatilde hemen 2 kilo almışım.benim için dikkat etmek diye bişey yok ya diyetteyim ya değilim...

bugünden itibaren topluyorum kendimi hedef 58-59 ve öyle de kalmak..

doğru anlamışmıyım şekersiz çayda 5 kalorimi var ben 0 kalori sanıyorum....:26:

Merhaba kızlar
dün rahatsızdım işe gelemedim, evde de foruma girme şansım olmadı
Sizler Nasılsınız??
Benim diyet güzel gidiyor, arada kaçamaklarım olsa da bozmadım şükür
Sabah tartıldım kilom cuma günü ile aynı
Haftasonu da bozmadım diyetimi ki bu benim için büyük bi başarı

tebrık ederım senı canım ıstıkrarın super
bende 54 kılo olmusum yarın yıne baslıcam dıyete:)
naber nasılsın ve kac kılo oldun

tebrık ederım senı canım ıstıkrarın super
bende 54 kılo olmusum yarın yıne baslıcam dıyete:)
naber nasılsın ve kac kılo oldun

Hully cim bana kalırsa senin boyuna göre kilon süper daha fazla kilo verme derim
iyi sayılırm işte şu aralar iş hayatı biraz problemli, onun dışında bir sorun yok
65.7 yim canım
senin kadar hızlı kilo veremesem de yavaş yavaş, gram gram gidiyo işte :))
dün akşam yemeğinde az yiyince gece içim kazındı dondurma,çiğdem falan yedim arkadaşlara gitmiştik yarım ekler tatlı yedim
onları yemeseydim bi kaç gr daha giderdi de neyse artık bu akşam kaçamak yapmıcam
sen neler yapıyorsun ??

çok tabikiii:26:
ideal kilonu hesaplamissindir mutlaka en azindan 53-54 olmalisin hadi 55 diyelim 59 bile çok....
dikkat etmek bizdede yok bir basladikmi oyle gidiyoruz neyi ne kadar yiyoruz belli olmuyor o yuzden diyet modunda olmak lazim her daim....
senin yasin kaç peki evlismisin??yasin kucukse cabuk kilo verirsin dert etme...

çok geçmis olsun canim neyin var?
valla haftasonu bozmamak benim içinde buyuk basari...zafer kazanmis gibi hissediyorum kendimi o zaman ben

kizlar bugun giremedim bu saate kadar randevularim vardi... o kadar yogun geçtiki bu saate kadar farkinda olmadan 450 kalori almisim ki normalde 1000 i bile geçerdi...ve simdi biseyler yedim biraz , hemen ekliyeyim bugun neler yedigimi....yemek yapamadim sebze yemegi falanda yok menumde zaten evde sebzede yok yarin alisveris gunu...bugun karbonhidrat gunu olmus bana resmen

[1] Ezogelin Çorbası 0.7 PORSİYON 98
[2] Ekmek 1 DİLİM 65
[3] Kellogg`s Special K-Bar Çikolatalı 1 adet 88
[4] nutella 0.10 100 gr 53
[5] Şeker (küp) 5 ADET 97.5
[6] Çay 3 ADET 15
[7] kruvasan UNO 1 adet 88.44
[8] Beyaz Peynir 20 GRAM 50
[9] siyah zeytin 5 adet (3gr) 40
[10] Reçel 0.5 YEMEK KAŞIĞI 35
[11] Ekmek2 DİLİM 130

Toplam : 759.94 kal.

Son düzenleme:
Mrb kizlar bende ancak girebildim minigin yemeklerini yap yedir içir disari gezmeye gotur , simdi biraz uyudu hemen Bügünki yediklerimi yazayım , bu arada arkadaslar özür dilerim kimseye alinti yapıp tek tek cevap veremiyorum, suan bunu yazmaya bile zorlanıyorum, benim Bügünki yediklerim Sabah: 1 dilim ekmek-birazcık sucuklu omlet, bir tane zeytin, bir dilim peynir,1 cay kasigi reçel ve domates. Ara: cok sutlu kahve yaninda 3 tane tahlili galeta. Oglen: bir porsiyon yeşil fasulye , bir lokma sogan ve ekmek. Aksamı birazdan yicez biraz sulu kofte suyundan daha fazla icerim, bikac kasıkta kendi yaptığımız peynirli eriste ve salata. Daha sonrada cay Olur

Bugün spora gittim sonunda 2 gündür gitmiyordum. Yediklerim:

[1] İncir (yaş) 40 GRAM 32
[2] Yeşil Üzüm 0.6 100 gr 34.2
[3] makarna (haşlanmış) 2 100 gr 264
[4] Yağsız Izgara Et 200 GRAM 334
[5] Coca Cola Zero 1 KUTU 0.66
[6] İce Tea Şeftali (250 ML) 1 ADET 73
[7] Sütaş Tam Yağlı Taze Kaşar Peyniri 30 GRAM 102
[8] Uno Tost Ekmeği 2 DİLİM) 116
Toplam : 955.86 kal.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…