- 13 Şubat 2008
- 3.492
- 21
- 358
- Konu Sahibi lightcola fun
- #5.581
dal gibisin çilek hanımm herhalde memnun olucaksın halinden
ayran içtik ayrı düştük bu arada :mymeka:
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
kızlar bana bişey deyin noluuur
kahvekolik günde aldığım kalori 500 ü geçmez ne demek vücut belliki kendini korumaya almış canım yanlış yapıyorsun bu kadar eziyet etme kendine bence...
kilo vericem diye sağlığından olma canım yaaa....
canım bak kilon boyuna göre ideal ama illede vereceğim dersen zaten 15 gün sonra başlar evlilik ile ilgili sıkıntı ama kendini yemeğe verme
gelinliğe gelince sanırım hazır alacaksın yoksa yetişmez ama hazırda alsan düğünden 1 hafta önce aldığın yere götür son provanı yaparlar merak etme verirsin daha önünde 45 günün var
sağolll kuzucumm :asigim:dal gibisin çilek hanımm herhalde memnun olucaksın halinden
tabi canım ya önünde daha vakit var hem veremesen bile bence gayet güzel durur üstünde haa bide onların zaten bikaç beden küçük gösteren korseleri var onlardan da alırsın bence gerek yok ama
sağol tatlım :1hug: kısmet olursa cuma alıcam herhalde şutarafagittiçilek tebrikler canım almışsın diplomayı
kahvekolik arkadaşım Allah şimdiden mesut etsin inş.. a.s.
kilon gayettt ideal bence yerimseniben
inş.. ama pek öykülük bi başarı sayılmaz be cnm kaydirigubbakcemile3 6,5 kg cuk fisfisfisişallah canım tabi başarı öykünü hazırlarsın artıkk
o zaman spor spor sporrr :lepi:
tşk ederim canım bende orantısızlık var. leğen kemiklerimin üstünde toplanıyor yağlar. komik görünüyorum.
inş.. ama pek öykülük bi başarı sayılmaz be cnm kaydirigubbakcemile3 6,5 kg cuk fisfisfis
o zaman spor spor sporrr :lepi:
inş.inş.. hadi bakalımmm :lepi:şayet ben planladığım gibi olursa en geç haziran sonunda hedeflediğim kilodayım(inşallah!) kısa ve öz başarı öyküsü yazacağım ama öykümde en güzel yeri dimplehawk a ayıracağım Şeniz şekerim ben burayı fena karıştırdım herkes ben pastayı alacağım diyor kıran kırana yarış devam ediyor . tahminlerim tutarsa bu hırsla hepimiz kilo vermiş olacağız:lepi: