- Konu Sahibi lightcola fun
- #5.561
3 haftada 7 kilomu canım fazla vermişsin ve duraklamaya girmişsin ben 2 aydır gram veremedim ama moralini bozma bu metebolizmanın tepkisi düzelir zamanla
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
3 haftada 7 kilomu canım fazla vermişsin ve duraklamaya girmişsin ben 2 aydır gram veremedim ama moralini bozma bu metebolizmanın tepkisi düzelir zamanla
günaydın hatunlar nasılsınız bugün? valla benim gözüm princes of rain in pastasında kaldı haftaya kesin ben alacağım onu ,var mı bana rakip biri ? bu arada benim rakibem vardı birzamanlar öyle kapışırdık
ki bilmem hatırlar mısınız onun sayesinde,onun gazıyla 60 kg dan aşağıya düştüm . buralara uğramaz oldu gerçi şimdi ama çok özlüyorum onu cidden(
dünki yediklerim;
sabah: klasik kahvaltı
öğlen: 1 tabak ıspanak yemeği,2-3 kaşık etli nohut
akşam: 1 tas yayla çorbası,4-5 adet karalahana sarması
ara: 10 adet fındık,2 parça cips
herkese kolaylıklar dilerim
:çok üzgünüm: oyyy
işte geldim burdayımmmmmm :sm_cool: Şeniz Şeniz
ben artık mezun ettim kendimi tatlımm kaydirigubbakcemile3
artık yiter ya 4 aydır rejimdeyim pöff yanii :bbo:
darısı başınızaa kaydirigubbakcemile5
ayy inanmıyorum ayy inanmıyorummmma.s.
hoşgeldin canım valla özlemişim seni yahu Şeniz
benimde 3-4 kilocuğum kaldı onuda versem tamamdır .bana bak mezun oldum diye homili gırtlak yeme bak yine başlarsan üzülürüm.zira ben o zaman mezun olmuş olurum kaydirigubbakcemile3
:roflol: ayy bilmiyorum yaa biraz kıtlıktan çıkmış gibiyim kaydirigubbakcemile3 ama umarım çabuk toparlanırım :1hug:
yoksa sonum burası olur yineee kafamçokkarıştı :roflol:
özlemiş beniiii Şeniz :asigim: :1hug: a.s. :lepi:
günaydın hatunlar nasılsınız bugün? valla benim gözüm princes of rain in pastasında kaldı haftaya kesin ben alacağım onu ,var mı bana rakip biri ? bu arada benim rakibem vardı birzamanlar öyle kapışırdık
ki bilmem hatırlar mısınız onun sayesinde,onun gazıyla 60 kg dan aşağıya düştüm . buralara uğramaz oldu gerçi şimdi ama çok özlüyorum onu cidden(
dünki yediklerim;
teşekkürler :asigim: :1hug:bencede canimcim yediklerine yine dikka et biz kadinlar omur boyunca dikkat ederek gecircez hayatimizi, malesef az biseyden hemen kilo aliniyo
kilo verenler ,bi daliyo yemeye yine kilo aliyo aman sende oyle olma
hani bi laf var tilkinin donup dolasacagi yer burasi diye,
sen gel yinede kilo almis gelme ama:1hug:
demek gozun pastada kaldi
eeee ancaim kim fazla verirse o kazaniyo
malesef ben hic kazanamadim ,sende adam az oldugundan 200 gr yle yirttin hadi yine:jeyyar::jeyyar:
kiz illaki rakibe ariyosan kendine ben varim benii begenmiyomusun yoksam:dilcikar:
biliyosun benimde boyle bi gaza ihtiyacim cok var bu aralar
ama sen benden daha azimlisin masallah
kabul ediyonmu beni bakimşutarafagitti
evet canim hazirim tabiki
gorcez bakalim haftaya ne kadr vercez
hadi bakalim rakibem haftaya o pastayi kim kazanacak
artik biktim su 56 yi gormekten :)
o pasta benim kıslar heveslenmeyin hiç
dünki yediklerim;
Sympathique kullanıcısından alıntı![]()
demek gozun pastada kaldi
eeee ancaim kim fazla verirse o kazaniyo
malesef ben hic kazanamadim ,sende adam az oldugundan 200 gr yle yirttin hadi yine:jeyyar::jeyyar:
kiz illaki rakibe ariyosan kendine ben varim benii begenmiyomusun yoksam:dilcikar:
biliyosun benimde boyle bi gaza ihtiyacim cok var bu aralar
ama sen benden daha azimlisin masallah
kabul ediyonmu beni bakimşutarafagitti
65,5 kiloydum 59 kg oldum sempatikçim boyum 1,67 cm süprizzzzzkiz sen ne zaman mezun oldun anam ,ben senin daha vercek kilon var zannediyodum
kacdin kac oldun hedef kacti
siumdi memnunmusun halkinden
ve bide boyun kacti
amma soru sordum ha dimi :)
nee :1shok: :dilcikar:ben seni rakibem olarak kabul ederim şekerim ederimde sen baştan malup oluyorsun.bana dimplehawk gibi dişli,cadaloz naniknanik rakip lazım.benimle kapışmaya hazırsan tamamdır kaydirigubbakcemile
kaydirigubbakcemile3üçüncünün pastasını diyorsun değil mi tabiki senin şekerim bu gayretle ben birinci rakibem sempatik ikinci sende üçüncü pastasını yeriz artık:sm_cool:
kızlar mrb. herhangi bi diyet grubuna girmedim ama sizlere bişey sormak istiyorum. yaklaşık 3 haftada 7 kg verdim. biraz daha vermem gerekiyor ama bir haftadır 1 gr bile veremedim. günde nerdeyse 3 saat spor yapıyorum günlük aldığım kalori 500 ü geçmez. sizce neden böyle takılmış kalmış olabilirim moralim bozuluyo çok senağlama