• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Zayıflamak İsteyenlerin Paylaşım Alanı ( Yöntemlerimiz ve Deneyimlerimiz )

valla beklerim resimlerini bende merak ediyodum zaten
sen ben gordunmuydu heralde ,gerci onceki simdiki halimle azcik fark var ,ben en cok yuzumden belli ediyorum hemencik cokuyo, ama benimde hosuma gidiyo
vucudun guzel canim ,benimde bel kalin olunca sinir oluyorum kenarlarim cikiyo ince bel olunca kenarlar fazla cikmiyo

selam sympatigim nasilsin ????myoceandan haber varmi yapildimi transferi??

iyim caim ya nerelerdesin sen nasilsin nasil geciyo hamilelik :CüvCüv:
bizde gordugun gibi buralarda surunuyoruz halakaydirigubbakcemile3
myocean dun bana mesaj yazdi bi tane emriyo olusmus yarin transferim var diyodu ,yani bugun yapilcak transfer ,insallah tutar
25 nisandada test gunum var diyodu, insallah tutarda seviniriz

iyim caim ya nerelerdesin sen nasilsin nasil geciyo hamilelik :CüvCüv:
bizde gordugun gibi buralarda surunuyoruz halakaydirigubbakcemile3
myocean dun bana mesaj yazdi bi tane emriyo olusmus yarin transferim var diyodu ,yani bugun yapilcak transfer ,insallah tutar
25 nisandada test gunum var diyodu, insallah tutarda seviniriz

ayyy insallah canim yaa Rabbim yuzunu guldursun sen ne yaptin??

bende ani bildigin gibi ,turkiyede tedavi olmak istiyodum onada baya i para gerekli oda suan elimizde yok ,burdad sigorta faan karsiliyo biliyosun ,iste hem doktor yada tup bebek merkezine bakiyoruz en iyi olanindan degilse bekle bekle olmuyo ,sonucta bi sekilde tedavi gorcez ,bi soracaz, bakalim baska doktorlar ne dicek

6-13 nisan arası zayıflama yarışmasınin sonuclari

sympathique.............................56..................56..................kilo verememis:dilcikar:

moonserose0………………….....58.7................58.5...............200 gr vermis:teytey:

yarisci………………………….….78...................78..................kilo verememis:dilcikar:

bambaskaben.………………......53.2.................53.6...............400 gr almis:oklava:

princess of rain………….....….…69....................67..................2 kilo vermis:hooray:

şişgo………………………….…..61.4.................61..................400 gr vermis:sm_cool:

reyyan_06………………….…….74...................belli degil

Son düzenleme:

sympathique.............................56........ ..........56..................kilo verememis:dilcikar:

moonserose0………………….....58.7................58.5... ............200 gr vermis:teytey:

yarisci………………………….….78...................78....... ...........kilo verememis:dilcikar:

bambaskaben.………………......53.2.................53.6. ..............400 gr almis:oklava:

reyyan_06…………...………..…75....................belli degil

princess of rain……………….…69....................67.............. ....2 kilo vermis:hooray:

şişgo………………………….…..61.4.................61........ ..........400 gr vermis:sm_cool:

reyyan_06………………….…….74...................belli degil

ay bu durumda bu haftanin sampiyonu benmi oldum ay cok mutluyum be:utangac:sey pastam nerde hani odul vardi ya hatirlatayimdacokacimcoook:utangac:

odulu unutmuyorum canim suan hazirladim pastan duruyo :)
ama daha 2 arkadas var kilosunu bildirmeyen onlari bekliyorum ,bence kesinlikle sen birincisin soyle guzel cilekli neyli bi pasta geliyo sana bekle ama

13-20 nisan arası zayıflama yarışmasında olanlar​

sympathique.............................56

moonserose0………………….....58.5

yarisci………………………….….78

bambaskaben.……………….......53.6

princess of rain…………….…..…67

şişgo………………………….…....61

reyyan_06………………….……...belli degil

whitehall...................................72

hatunarik..................................61

duygu89....................................89

Not: arkadaslar lutfen yarismada oldugumuzu unutmayalim ,kilo bildirimi yapmayanlari o hafta listeden cikarcam ,ve lutfen paylasimda bulunalim:oklava:

1-princess of rain………….…2 kilo vermis
dsc01361l.jpg

2-şişgo…………………….…..400 gr vermis
mutlu1.jpg

3-moonserose0…………….....200 gr vermis
anneikielma.jpg

1. arkadasimizi tekrik ediyorum cok guzel kilo vermis:hooray:, 2.ve 3. arkadaslar sizide tebrik ediyorum:teytey: ,yinede guzelsiniz bize bakarak:çok üzgünüm:

1-princess of rain………….…2 kilo vermis
dsc01361l.jpg

2-şişgo…………………….…..400 gr vermis
mutlu1.jpg

3-moonserose0…………….....200 gr vermis
anneikielma.jpg

1. arkadasimizi tekrik ediyorum cok guzel kilo vermis:hooray:, 2.ve 3. arkadaslar sizide tebrik ediyorum:teytey: ,yinede guzelsiniz bize bakarak:çok üzgünüm:

ayy hemde sütlü tatlı bayılırım , sağol şekerim gözüm doydu valla yemiş kadar oldum ama üzüldüm şimdi 200 gr la 3. olunurmuymuş yaa,haftaya bu gr lar kiloya dönüşecek hep ona göre asılalım hatunlar kaydirigubbakcemile

eh canim 200 grma bu hediye olmaz ama listeye bakarak sen 3. olduguna gore bu elmali tatlida benden olsun dedim
insallah dedigin gibi haftaya kilo olur grm olmaz

bayanlar tebrik ederim hepinizi....

sempatiğim nasılsın canım...myocean dan haberin var mı..ne yapmış

iyim canim seni sormali sen nasilsin ,
onun bugun transferi olcakti olmustur bugun ,bundan sonra bol bol dinlemesi gerek heralde fazla nete giremez sanirim sonucta 25 haziranda belli olcakmis insallah tutar bunda

kızlar mrb. herhangi bi diyet grubuna girmedim ama sizlere bişey sormak istiyorum. yaklaşık 3 haftada 7 kg verdim. biraz daha vermem gerekiyor ama bir haftadır 1 gr bile veremedim. günde nerdeyse 3 saat spor yapıyorum günlük aldığım kalori 500 ü geçmez. sizce neden böyle takılmış kalmış olabilirim moralim bozuluyo çok senağlama

Back