Zayıflamak İsteyenlerin Paylaşım Alanı ( Yöntemlerimiz ve Deneyimlerimiz )

--------------- başlangıç ---------------- geçen hafta ----------------- bu hafta -----------------
emyay_8990-------97-------------------------93----------------------------93---------- aynı
kkontes -----------64-------------------------60,7--------------------------60,5 --------200 gr verdi :46::46::46::46:
love_my ----------63 --------------------------58---------------------------58 ----------aynı
tgcgny ------------78,9------------------------71,6--------------------------72----------400 gr aldı

haftanın birincisi : kkontes ----- 200 gr ile :65::65::65:

ikinci ve üçüncü yok :1::1::1::1::1::1::1:

arkadaslar mehay arkadasımız işe girdiği için,küçük bebegi oldugu için listeden ayrılmak istediğini,daha sonra yeniden aramıza katılacagını söyledi.
seni seviyoruz mehay.arada gel özletme kendini
:29::29::29:

--------------- başlangıç ---------------- geçen hafta ----------------- bu hafta -----------------
emyay_8990-------97-------------------------93----------------------------93---------- aynı
kkontes -----------64-------------------------60,7--------------------------60,5 --------200 gr verdi :46::46::46::46:
love_my ----------63 --------------------------58---------------------------58 ----------aynı
tgcgny ------------78,9------------------------71,6--------------------------72----------400 gr aldı

haftanın birincisi : kkontes ----- 200 gr ile :65::65::65:

ikinci ve üçüncü yok :1::1::1::1::1::1::1:

arkadaslar mehay arkadasımız işe girdiği için,küçük bebegi oldugu için listeden ayrılmak istediğini,daha sonra yeniden aramıza katılacagını söyledi.
seni seviyoruz mehay.arada gel özletme kendini
:29::29::29:

aaa ben :1:

yupii yupii:24::23::10:

Merve kaç haftadır kilo vermiyorsun???
Kaçamakları arttırdın mı yoksa???
Sen şu detoksu bir uygula bakalım canım yaa
Biliyourm canın sıkkın ama Düğüne az kaldı
Biraz gazlayalım birbirmizi

Merve kaç haftadır kilo vermiyorsun???
Kaçamakları arttırdın mı yoksa???
Sen şu detoksu bir uygula bakalım canım yaa
Biliyourm canın sıkkın ama Düğüne az kaldı
Biraz gazlayalım birbirmizi

cumartesi yapcam detoksu.ya da çarşamba yapim.cumartesi tekrar yapim süper olur.3 hafta oldu canım ya

başınız sağolsun canım:5:

görürüm tabi :1:
bi hafta şişiyorum bi hafta iniyorum :60: anlamadım ne ayak
su mu vardır nedir

canım yediğin şeylerin tuz oranına dikkat et bence bundan kaynaklanıyodur.
tuz çok fark ediyo yaaaa.annem hsta benim.doktor tuzu yasakladı.tamam sıfır tuz deil ama minnacık katıyo.geri kalan tabagına ekliyo mecbur.bende eklemedim bi süre.ellerimin şişi çekildi yemin ederim 2 günde.annemde 5 kilo birden verdi 10 günü bi sürede.
tuza dikkat edin.tuz kadar zararlı bişey yok.

kızlar bu arada bende yavastan kacıyorum.kendinize iyi bakın.yarın görüşürüz.inşallah yarın moral depolamış sekilde gelirim.öpüyorum hepiciğinizi tek tek.iyi aksamlarrrr :10:

Back