Zayıflamak İsteyenlerin Paylaşım Alanı ( Yöntemlerimiz ve Deneyimlerimiz )

Kızlaarr hepinize günaydın.Motivasyonum yerlebir.Buraya yazmak istedim:5:tam 3 aydır diyetteyim.10.400 kg verdim.Son 20 gündür yediklerime dikkat etmeme rağmen topu topu ne kadar vermişim dersiniz?? 100 gramcık:5:Niye böyle oldu:43:

Canım vücut bir süre sonra duruşa geçiyor..
Biraz değişik şeyler yaparak hareketlendirmelisin metobolizmanı

kızlar bugün beni mazur görün çok fazla yazamicam kafam çok dolu canım acayip sıkkın eve gidip yatmak ağlamak istiyorum çok kötüyüm.nişanlımı da beni de mahvettiler allahın belaları.
herşeyden kısma çabası
hem altınları istiyolarmış düğünden sonra HEM esya borcuna yardım istiyolarmış kendileri ne b.... yapcak bilmiyorum.allahım tikniyorum onlardan.nişanlım sabahtan beri aglıyo.kötüğyüz ikimizde.biraz kafamı toplamam lazım.

kızlar bugün beni mazur görün çok fazla yazamicam kafam çok dolu canım acayip sıkkın eve gidip yatmak ağlamak istiyorum çok kötüyüm.nişanlımı da beni de mahvettiler allahın belaları.
herşeyden kısma çabası
hem altınları istiyolarmış düğünden sonra HEM esya borcuna yardım istiyolarmış kendileri ne b.... yapcak bilmiyorum.allahım tikniyorum onlardan.nişanlım sabahtan beri aglıyo.kötüğyüz ikimizde.biraz kafamı toplamam lazım.

Mervecim canım sıkma canını lütfenn..
Oluyor böyle şeyler biliyorsun keşke yaşanmasa ama yapıyorlar..Benim olaylarıda biliyorsun sakın takılarını verme gibi birşey yapma
onlar senin hakkın

Mervecim canım sıkma canını lütfenn..
Oluyor böyle şeyler biliyorsun keşke yaşanmasa ama yapıyorlar..Benim olaylarıda biliyorsun sakın takılarını verme gibi birşey yapma
onlar senin hakkın

para olarak geleni zaten alcaklar alsınlarda ses etmiyorum tugce yeterki kessinler seslerini.
ama altınları da istiyolarmış.hediyelikleri yani.
iyi de benm ailemde takcak dedem amcam halam akrabalarımda takcak.akıl var mantık var kendi akrabalarımın taktıgı altını onlara mı verim.
bende nişanlıma dedimki sizin tarafın taktıgı çeyrekleride veririm en fazla.daha fazlasını beklemesinler beni dedim.
resmen kurtar beni bunlardan diye yalvardı bana agladı işe gitmedi bugün yazarken bile gözümden yaş akıyo çıldırıcam.

Canım vücut bir süre sonra duruşa geçiyor..
Biraz değişik şeyler yaparak hareketlendirmelisin metobolizmanı

Teşekkür ederim cnm.Peki ne gibi şeyler yapabilirim metabolizmayı hızlandırmak için.Günde 2 kere yeşil çay içiyorum bide 40 dk yürüyüş yapıyorum.
Önerilerin neler?

para olarak geleni zaten alcaklar alsınlarda ses etmiyorum tugce yeterki kessinler seslerini.
iyi de benm ailemde takcak dedem amcam halam akrabalarımda takcak.akıl var mantık var kendi akrabalarımın taktıgı altını onlara mı verim.
bende nişanlıma dedimki sizin tarafın taktıgı çeyrekleride veririm en fazla.daha fazlasını beklemesinler beni dedim.
resmen kurtar beni bunlardan diye yalvardı bana agladı işe gitmedi bugün yazarken bile gözümden yaş akıyo çıldırıcam.

ahhh kuzum benim yaaa
Ne saçma adet
Zaten hep borçla evleniyoruz
Takıları vermek de ne??
Bunu da bu topikde öğrendim
Bizde takılan her şey kızda kalır
Annenler biliyo mu?

ahhh kuzum benim yaaa
Ne saçma adet
Zaten hep borçla evleniyoruz
Takıları vermek de ne??
Bunu da bu topikde öğrendim
Bizde takılan her şey kızda kalır
Annenler biliyo mu?

canım normalde gelinle damatta kalır takılar evet.ama esyayı onlar alacagı için ses etmiyoruz.ama altınlarımı vermem asla.öldürseler alamazlar.
annemler biliyo evet.babam da biliyo.sen nişanlı9ndan memnun musun sıkıntı var mı dedi babam yok baba herşey ailesi yüzxünden dedim.dediki siz iyi olun gerisini bana bırakın ben borç da bırakmicam bıraktıttırmicamda dedi.

canım normalde gelinle damatta kalır takılar evet.ama esyayı onlar alacagı için ses etmiyoruz.ama altınlarımı vermem asla.öldürseler alamazlar.
annemler biliyo evet.babam da biliyo.sen nişanlı9ndan memnun musun sıkıntı var mı dedi babam yok baba herşey ailesi yüzxünden dedim.dediki siz iyi olun gerisini bana bırakın ben borç da bırakmicam bıraktıttırmicamda dedi.

Sen karışma ailen konuşsun ben aileme söylememek için karıştım hoş olmadı bana yakışmadı
Bırak herkes kendi yaptığından utansın
Anlamıyorum bu işnsanları uğraştıkları kişiler evlatları yaa

Teşekkür ederim cnm.Peki ne gibi şeyler yapabilirim metabolizmayı hızlandırmak için.Günde 2 kere yeşil çay içiyorum bide 40 dk yürüyüş yapıyorum.
Önerilerin neler?

Mesela diyetini dğeiştir..
Yürüyüşe 1hafta kadar gitme vücudunu dinlendir..
sonra kilo vermen başlayabilir
Buda bir iki günlük diyetler var onlaro uygula mesela

Mervemin paylaştığı bulgur lapası diyeti var
Elma kürünü deneyeceğim ben bu hafta birde ayran detoksu varmış bulamadım naısl uygulanıyor

herşeyden kısma çabası

Allah sabır versin kuzum kendine iyi bak :26:

böyle şey de ilk defa duydum, neden verilecekmiş ki :26:

amma garip insanlar var:53:

Işte parorum
hafta sonu kaçamaklı oldu
cumartesi akşamı türlü yedim bi parçada gözleme yedim turşu felan
pazar sabahı her zaman ki gibi peynir zeytin bi dilim ekmekle
ögleyin siz dn izin aldıgım için pizza akşamda bi kaç parça kuşbaşı et ve karnı bahar yemegi ve yogut yedim bu sabahta 4 zeytin k.k. Kadar peynir 1 dlm ekmek şekersz çay bide misafirlikteydim zaten orda yaptım kahvaltımı 1 küçük kurabiye ama bugün elma diyetine başladım ya bundan sonrası elma ve akşama babamlar kızmasın diye ya çorba yada biraz sebze yemegi yerim kızmayacakları kadar cumartesi akşamı sporumu yaptım pazar yapamamıştımm ama pazar baya yürüdüm:42::42::42::42:

Işte parorum
hafta sonu kaçamaklı oldu
cumartesi akşamı türlü yedim bi parçada gözleme yedim turşu felan
pazar sabahı her zaman ki gibi peynir zeytin bi dilim ekmekle
ögleyin siz dn izin aldıgım için pizza akşamda bi kaç parça kuşbaşı et ve karnı bahar yemegi ve yogut yedim bu sabahta 4 zeytin k.k. Kadar peynir 1 dlm ekmek şekersz çay bide misafirlikteydim zaten orda yaptım kahvaltımı 1 küçük kurabiye ama bugün elma diyetine başladım ya bundan sonrası elma ve akşama babamlar kızmasın diye ya çorba yada biraz sebze yemegi yerim kızmayacakları kadar cumartesi akşamı sporumu yaptım pazar yapamamıştımm ama pazar baya yürüdüm:42::42::42::42:

:46::46::46:
Canım senin şu yaptığın elma ve ayran detoksu bir işe yarıyormu ve naısl uyguluyorsun??

kızlar kahvaltım :
küçücük incecik ve yagsız krepn içine 2 kk beyaz peynir koydum yedim

öğlen:
1 kase şehriye çorbası
1 tabak salata
1 tane küçük ince yagsız krepin içine 2 çiğ köfte koydum yedim.

nasıl

kızlar kahvaltım :
küçücük incecik ve yagsız krepn içine 2 kk beyaz peynir koydum yedim

öğlen:
1 kase şehriye çorbası
1 tabak salata
1 tane küçük ince yagsız krepin içine 2 çiğ köfte koydum yedim.

nasıl

ayyy canım çok fena krep çekti kızzzz ben de çayla birlikte öğlen yemeği yapayım onu du sen :1:

bence normal yediklerinn:38:

Back