Zayıflamak İsteyenlerin Paylaşım Alanı ( Yöntemlerimiz ve Deneyimlerimiz )

canım yediğin şeylerin tuz oranına dikkat et bence bundan kaynaklanıyodur.
tuz çok fark ediyo yaaaa.annem hsta benim.doktor tuzu yasakladı.tamam sıfır tuz deil ama minnacık katıyo.geri kalan tabagına ekliyo mecbur.bende eklemedim bi süre.ellerimin şişi çekildi yemin ederim 2 günde.annemde 5 kilo birden verdi 10 günü bi sürede.
tuza dikkat edin.tuz kadar zararlı bişey yok.

bizde de az tuzlu pişer aslında, tansiyon muhabbetinden dolayı ama bilemedim yaa:18:
ne zaman mısır püskülü içsem daha az çıkıyorum:56:

Günaydın Kızlarrr...
Nasılsınız???

Mervemmm bugün Salıymış...
Ben bulgur lapası yapcaz diye onu getirdim takvimi şimdi gördüm...
Yarın seninle tekrar yapsam birşey olmaz herhalde??

Son düzenleme:
Günaydın Kızlarrr...
Nasılsınız???

Mervemmm bugün Salıymış...
Ben bulgur lapası yapcaz diye onu getirdim takvimi şimdi gördüm...
Yarın seninle tekrar yapsam birşey olmaz herhalde??
canımm sen bilirsin.ama bu lapa zaten ilk gün verdiriyo ikinci gün 100-200 gr gidiyo.2.gün çok gerekli deil.boşa aç kaldıgınla kalırsın.ben sabah sadece 1 ısırık kepek ekmeğiyle 1 çatal peynir atıştırdım.öğlende bende lapa yerim.beraber ypmış oluruz.aksamda yerim.annastık mı ?
tamam canım.ben bugün başladım daha dukana.bakalım daha önce yapmıştım bi 4 kg vermiştim.inşallah veiririm bu seferde.

dukan zengin diyeti yahu :1:

canımm sen bilirsin.ama bu lapa zaten ilk gün verdiriyo ikinci gün 100-200 gr gidiyo.2.gün çok gerekli deil.boşa aç kaldıgınla kalırsın.ben sabah sadece 1 ısırık kepek ekmeğiyle 1 çatal peynir atıştırdım.öğlende bende lapa yerim.beraber ypmış oluruz.aksamda yerim.annastık mı ?

Tama kuzucum anlaştık :)
Dükkan diyetide ne yahuuuuuuuu

İlahi canım ya.valla eşimle başladık ben yalvarıyorum rejim yap diye yapmıyo dün arkadaşlarının gazına gelmiş migrosu eve taşımış.benimde işime geldi.kolay veriliyo çünkü bu diyette açta kalmıuyosun tek sıkıntım baş ağrısı oluyo inşallah bu sefer olmaz.

Tama kuzucum anlaştık :)
Dükkan diyetide ne yahuuuuuuuu
ya ne bilim sürekli yagsız et ızgara tavuk ızgara vs var.zaten sevmiyorum et tavuk balık ben.bide acayip sürekli takip gerekiyo.o kadar takip etsek böylede veririz.bunaldım ben onu okurken bile :)))
İlahi canım ya.valla eşimle başladık ben yalvarıyorum rejim yap diye yapmıyo dün arkadaşlarının gazına gelmiş migrosu eve taşımış.benimde işime geldi.kolay veriliyo çünkü bu diyette açta kalmıuyosun tek sıkıntım baş ağrısı oluyo inşallah bu sefer olmaz.

çok sıkıcı o diyet valla.allah yardımcın olsun hadi bakalım

ya ne bilim sürekli yagsız et ızgara tavuk ızgara vs var.zaten sevmiyorum et tavuk balık ben.bide acayip sürekli takip gerekiyo.o kadar takip etsek böylede veririz.bunaldım ben onu okurken bile :)))

çok sıkıcı o diyet valla.allah yardımcın olsun hadi bakalım

Fotoğraf değşmiş:46::46::46::46:
Bende okudum şimdi
Zaten tuz,yağ,ekmek hayatımızdan cıkarsak şimdide veririz

protein diyeti canım sadece et ürünleri süt ürünleri yumurta istediğin kadar yiyorsun.

1 evre atak evresi kilo vermek istediğine göre 5-10 gün arası yapıyosun sadece protein.bol su

2 evrede 1 gün protein 1gün protein sebze ideal kilona ulaşana kdara
son ra 2 evresi daha var onları yeni öğrenicem ama ben 10 günde 4 kilo vermiştim daha önce

protein diyeti canım sadece et ürünleri süt ürünleri yumurta istediğin kadar yiyorsun.

1 evre atak evresi kilo vermek istediğine göre 5-10 gün arası yapıyosun sadece protein.bol su

2 evrede 1 gün protein 1gün protein sebze ideal kilona ulaşana kdara
son ra 2 evresi daha var onları yeni öğrenicem ama ben 10 günde 4 kilo vermiştim daha önce

hadi bakalım hayırlısı olsun deneyimlerini buraya da paylaş ama

evet değişiklik istedi canım yaaa :31: bende linki vercektim kız sana neyse :6:

Dükkan diyeti linkimi boşverr ben eti seviyorumda iş yerim müsait değil yapamam ki :ssz::ssz:
Güle güle kullan canım
Durumlar nasıl oldu???
Birde Merve bu topiğe biraz sıkı rejim uygulayalım yaa
Hergün girip yediklerimizi paylaşmak şart olsun
Paylaşamayacağımız zaman nedeni ile bilgilendirelim
Ama sen ben hergün giremem demiştin değil mi:ssz::ssz::ssz: Özlerim ben seni ama yaaa...
Ne zaman ayrılcan işten?

Back