céanim ya bir gunden bisey olmaz etkilese en fazla 100 veya 200 gr etkiler ,onemli olan bu yediginin devamini getirmemek
merak etme kim sinifta kalcak dedimya ben kaldim sen az bisey kurtardin bile,
biliyosun bu hafta regl gunumde oyuzden bir gunde hemen 57 oldum onun savasuini verdim listede vermemeis duruyorum ama verdim ,olsun onemli olan liste bakalim bu hafta kesin bir kilo vermem gerek kendimi sartlandirdim
elbiseye gelince canim suan kina elbisemle ugrasiyorum ,oyle cok degisik modeli yok gogus uzerinde askili gogus alta kadar oturuyo diz kapaga kadar bollasiyo tam bitmedi ama istersen koyum moodelini ,tabi uzerine bolero giycem oyle acik giyemem
elbisemin kumasi desenli cok hosuma gitmisti
ama dugun icin daha baslamadim bugun kesicem daha ,tabi sizin dugun ne zamn bilmem bizim 2 hafta sonra ozamana kadar eklerim
dugun kiyafetimde oyle abartili bisey degil ,alti acik eflatun uzerinde siyah dantel yine gogus uzerinde, gogus altindan sonra bollasiyo buda uzun yapiyorum gogus altina serit ,bolerosunun kolunuda yine tulsen ,ve bol kesim yapcam
ben oyle cok cok degsik model yapamiyorum belki yaparimda simdilik boyle iyi ,sen diktircem diyosan bence cok degisik modeller diktirebilirsin ,yinede ben eklerim resmini sana