• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Zayıflamak İsteyenlerin Paylaşım Alanı ( Yöntemlerimiz ve Deneyimlerimiz )

brz düşününiyim bakem affedebilcemmi
fıstık ben sana kıyarmıyım
eski kilona döndünmü
okul fln nasıl gidiyo
sağlığın yerindedir umarım ben de çok giremiyom siteye yoğunum kolay gelsin öptümŞeniz

ayy bitanemmm
3 kilocuk kalmış sende dee
64 oldum, memnunum bu halimden
arada göbiş çıkıyor ama olsun o kadar sositososito
sen de iyisindir umarım
kocamannn Şeniz

günaydın hatunlar,nasılsınız? ben bugün kendimi çok enerjik ve iyi hissediyorum yarın tatil ya ondan sanırım :)) umarım keyfimi kaçırmazlar
dünki yediklerim ;
sabah; klasik kahvaltı
öğlen; 1 tabak tavuk güveci,3-4 çatal turşu kavurması
ara: 5-6 adet kuru üzüm
akşam; 1 tas şehriye çorbası,3 adet ızgara baget

herkese kolaylıklar dilerim

selam arkadaşlar
nasıl motive oluyorsunuz ya?kilo vermem lazım ama bi türlü
başaramıyorum.özellikle tatlı konusunda.resmen krizlere giriyorum
sizler nasıl düşünüyorsunuz ve başarıyorsunuz??

canım krom al kullan tatlı krizlerine acaip engel olur şeker

yok canım vitamin bu..
ben solgarın kromunu aldım tatlı krizine engel oldu hemde midem bulandı süper dimi
vücutta krom eksikliğinde tatlı yeme isteği oluyr vede kilo verme zorlanıyor
sporda yaparsan yağların yanmasına yardımcı oluyor

yok canım vitamin bu..
ben solgarın kromunu aldım tatlı krizine engel oldu hemde midem bulandı süper dimi
vücutta krom eksikliğinde tatlı yeme isteği oluyr vede kilo verme zorlanıyor
sporda yaparsan yağların yanmasına yardımcı oluyor

vaaaay :1shok:
ondanmı kaynaklanıyormuş...
a.s ben bi bakayım en iyisi.
çok tşkler yardımın için a.s.

gunaydin kizlar nasilsiniz
dun ugrayamadim bugun bi bakim dedim
benim diyet iyi gidiyo akam 45 dk spor yaptim sonra sirkeli suyumu ictim yattim
gecen hafta 1 kilo vermistim tam pazartesi 56 oldum derken bi baktim kilo bildirimden sonra regl olunca sali 57 olmusum inanamadim ,neyse iste bu hafta nu vermeye calisiyorum ,yani listede kilo vermis gozukurmuyum bilmem ,bakalim 2 gun daha var

eeeee sizler ne yaptiniz ,moon canim her zamnki gibi menun cok guzel ,ya ne guzel hic kacamaklarin olmuyo ,benim hala oluyo kacamaklarim ama iste aksam fazla yemeyerek onu telafi etmeye calisiyorum

evet kızlar sınav dönemimdi o yzden gelemedm bu sürede laptop un tuşlarına meyveli soda döktm :( ekran klavyesnden yazıyorum çok zor oluyor
benm bu haftam kötüydü baya ama bugn dedm pazartesi kesinlikle başlamam lazım 2 ay kaldı samsuna gtmeme zayıf olmalıyım o yznden daha azimli olacam inş.

gunaydin kizlar nasilsiniz
dun ugrayamadim bugun bi bakim dedim
benim diyet iyi gidiyo akam 45 dk spor yaptim sonra sirkeli suyumu ictim yattim
gecen hafta 1 kilo vermistim tam pazartesi 56 oldum derken bi baktim kilo bildirimden sonra regl olunca sali 57 olmusum inanamadim ,neyse iste bu hafta nu vermeye calisiyorum ,yani listede kilo vermis gozukurmuyum bilmem ,bakalim 2 gun daha var

eeeee sizler ne yaptiniz ,moon canim her zamnki gibi menun cok guzel ,ya ne guzel hic kacamaklarin olmuyo ,benim hala oluyo kacamaklarim ama iste aksam fazla yemeyerek onu telafi etmeye calisiyorum

merhaba şekerim sende iyisin en azından akşam telafisini yapıyorsun .yarın arkadaşıma bebek görmeye gideceğiz oda öyle bir insandırki diyet filan dinlemez yedirmeden yollamaz , bakalım ne yapacağım ,olmadı senin gibi yesemde akşam telafi ederim .

sınavlar nasıl geçti bambaşkaben? samsuna neden geliyorsun gezmeyemi ? gel şekerim hava çok güzel burda tam gezme havası hihoyyyt

sınavlarım iyiydi 2 sınavım kaldı geriye onlarda en zorları ...
evet canım gezmeye gelecem samsuna yaz için tartıldım bugn 53.6 yım gerçi bu bile iyi bu hafta hep yedm makarnalar falan ama pazartesi çok farklı olacak çünkü son 2 ay :mymeka::dilcikar:

merhaba şekerim sende iyisin en azından akşam telafisini yapıyorsun .yarın arkadaşıma bebek görmeye gideceğiz oda öyle bir insandırki diyet filan dinlemez yedirmeden yollamaz , bakalım ne yapacağım ,olmadı senin gibi yesemde akşam telafi ederim .

sınavlar nasıl geçti bambaşkaben? samsuna neden geliyorsun gezmeyemi ? gel şekerim hava çok güzel burda tam gezme havası hihoyyyt

senin dedigin gibi bazi kisiler var kesinlikle diyet dinlemiyo ille yiyeceksin diyolar ,bizim icin iyi yapmiyolar ama yemedigin zamnda kiriliyolar
canim gunduz gitceksen ,bence abarmadan ye mesela bi borek yicegin yerde yarim ye hepsinin tadina bak hafif seylerden biraz daha fazla ye ,ben oyle yapip aksam yemiyorum ,veya aksm iyi bi spor yapip ,ogunu oyle gecistiriyorum ,e napalim bazen boyle oluyo

sınavlarım iyiydi 2 sınavım kaldı geriye onlarda en zorları ...
evet canım gezmeye gelecem samsuna yaz için tartıldım bugn 53.6 yım gerçi bu bile iyi bu hafta hep yedm makarnalar falan ama pazartesi çok farklı olacak çünkü son 2 ay :mymeka::dilcikar:

insallah canim bu kalan sinavda iyi gecer
tabi sen bu sinav stresiyle yemisindir, yinedeiyi almamisin ,aman dikkat haaaa
sizin daha tatile cok var bizim dugune iki hafta kaldi ben daha kilo veremedim stres icindeyim ,valla ne kadr stres yaparsan okadar verilmiyo
ha bide iyiki bu yarismayi pazartesiden pazartesiye yapiyoruz genelde diyetler hep pazartesi baslanirya
neyse hadi bakalim sende tekrardan pazartesi basla

6-13 nisan arası zayıflama yarışmasında olanlar

sympathique..................................….56

moonserose0………………….……..….58,7

yarisci………………………………...….78

bambaskaben.………………..…….…..53,2

reyyan_06…………...……………….……75

princess of rain…………………...….……69

şişgo………………………………………..61,4

reyyan_06…………………………….…….74

not: arkadaslar lutfen yarismada oldugumuzu unutmayalim ,kilo bildirimi yapmayanlari o hafta listeden cikarcam ,ve lutfen paylasimda bulunalim

senin dedigin gibi bazi kisiler var kesinlikle diyet dinlemiyo ille yiyeceksin diyolar ,bizim icin iyi yapmiyolar ama yemedigin zamnda kiriliyolar
canim gunduz gitceksen ,bence abarmadan ye mesela bi borek yicegin yerde yarim ye hepsinin tadina bak hafif seylerden biraz daha fazla ye ,ben oyle yapip aksam yemiyorum ,veya aksm iyi bi spor yapip ,ogunu oyle gecistiriyorum ,e napalim bazen boyle oluyo

tam üstüne bastın şekerim benim arkadaşımda o yemeyince kırılan hatta küsenlerden.neyseki gündüz gideceğim azcık bakarım tadına yemekteyiz programı gibi kaydirigubbakcemile3 akşamada sporu bolca yaparım

stres yapınca cidden daha kötü oluyor canım ya,başta kendine olan güven zayıflıyor.en doğrusu stres yapmadan kendine güvenmek ve gerekeni yapmak ki sen yaparsın zaten sıkma tatlı canını şekerim düğündeki resimlerini de merakla bekliyorum bu arada

iyi geçmesine sevindim sınavlarının diğerlerini de başarıyla atlatırsın inşallah bambaşkacığım. daha 2 koca ay var önünde şekerim ben 2 ayda 4 kg verdim kaydirigubbakcemile5 sınavlardan sonra diyete devam edersin şekerim

bakalim insallah dugune kadrda az veririm ,hani insan elbisenin icinde kendini daha rahat hissetsin
bide elbiseleri kendim dikiyorum simdi kinadaki elbisemle ugrasiyorum insallah ortaya guzel bi model cikacak
tabiki dugun resimlerini eklerim ama elbisemin modelini de eklicem dikis bilenlere bi model olur

bravo canım ya kendin dikiyorsun demek..
ne güzel elinden böyle şeylerin gelmesi

evet canim kendim dikiyorum ,daha once cok sey diktim ama kednime boyle dugun icin bisey dikmemistim
simdi hem kinaya hem dugune insallah guzel olur
dikis meslegim is yerim var ,oyuzdenbakalim insallah guzel bisey cikar ortaya

hadi bakalım o zaman
ama eminim çok güzel bişi olacak şeker
ohh incecik incecik te ne yakışır şimdi sana

Back