Zayıflamak İsteyenlerin Paylaşım Alanı ( Yöntemlerimiz ve Deneyimlerimiz )

kizlar iyi pazarlarrrrrrhihoyyythihoyyyt
nasilsiniz bakalim yine benim en nefret ettigim gun ,is bulamadim utu yapiyorum ,:çok üzgünüm:
yarina az kaldi bakalim kimler sinifta kalcak kimler gececek:1rolleyes:

günaydın hatunlar, ben bu hafta sınıfta kalmadım öncelikle onu söyleyeyim ama başım göğede ermedi çünkü sadece 200 gr cık verebilmişim.ama dünki yediklerimden sonra ağlayacaktım resmen çok pişman oldum.arkadaşım öyle güzel şeyler hazırlamıştıki ve öyle güzel yedimki kilo aldım diye düşünmüştüm ama neyseki almamışım 58,50 kg mım tam. sempatikciğim bu arada elbise modellerini çok merak ediyorum eklersen sevinirim.benimde arkadaşımın düğünü var diktireceğim ama birtürlü kendime model bulamıyorum seninkilerden fikir edinirim
herkese kolaylıklar dilerim

günaydın arkadaşlar

Bu aralar pek uğrayamıyorum ama açıkçası çokta ilerlememiş topik fazla bişey kaçırmamışım.

Bu haftaki kilom yine 78 bir değişiklik yok geçen hafta ile aynı.

herkese günaydın kıslar sempatiğim beni bu hafta listeye ekle canım kaldığım yerden devam edeyim çünkü siz olmadan hiç olmuyoo
kilom 72

slm kizlar benimde kilo 56 listede kilo veremedim gozukuyo ama
normalde verdim cunku pazartesi 56 olmustulm sali regl oldum bi baktim hemen 57 olmusum anlicaginiz onun savasini verdim yine 56 oldum
ama kesin haftaya 55 olcam olmam lazim nbaska caresi yok
birazdan geliim cevaplarinizi yazarim ok

céanim ya bir gunden bisey olmaz etkilese en fazla 100 veya 200 gr etkiler ,onemli olan bu yediginin devamini getirmemek
merak etme kim sinifta kalcak dedimya ben kaldim sen az bisey kurtardin bile,
biliyosun bu hafta regl gunumde oyuzden bir gunde hemen 57 oldum onun savasuini verdim listede vermemeis duruyorum ama verdim ,olsun onemli olan liste bakalim bu hafta kesin bir kilo vermem gerek kendimi sartlandirdim
elbiseye gelince canim suan kina elbisemle ugrasiyorum ,oyle cok degisik modeli yok gogus uzerinde askili gogus alta kadar oturuyo diz kapaga kadar bollasiyo tam bitmedi ama istersen koyum moodelini ,tabi uzerine bolero giycem oyle acik giyemem
elbisemin kumasi desenli cok hosuma gitmisti
ama dugun icin daha baslamadim bugun kesicem daha ,tabi sizin dugun ne zamn bilmem bizim 2 hafta sonra ozamana kadar eklerim
dugun kiyafetimde oyle abartili bisey degil ,alti acik eflatun uzerinde siyah dantel yine gogus uzerinde, gogus altindan sonra bollasiyo buda uzun yapiyorum gogus altina serit ,bolerosunun kolunuda yine tulsen ,ve bol kesim yapcam
ben oyle cok cok degsik model yapamiyorum belki yaparimda simdilik boyle iyi ,sen diktircem diyosan bence cok degisik modeller diktirebilirsin ,yinede ben eklerim resmini sana

gunaydin hatunlar nasilsiniz bakem ben bu hafta en sonunda kilo vermisim be 69 dan 67 dusmusum sadece az yemege gayret gosterdim ve yuruyuse ciktim birazda belki onunda faydasi oldu insallah bu haftada boyle devam ederim hepinize kolay gelsin ben kacar mucux.he sempatik listede kilomu degistirmeyi unutma optum canim.Şeniz

günaydın arkadaşlar

Bu aralar pek uğrayamıyorum ama açıkçası çokta ilerlememiş topik fazla bişey kaçırmamışım.

Bu haftaki kilom yine 78 bir değişiklik yok geçen hafta ile aynı.

canim cim sen listeye baksana kac kisi kaldikki ilerleyelim ,gelenlerinde isi gucu oluyo elimizden geldigi kadar bos birakmamaya calisiyoruz
bak sende demkki pazartesileri mutlaka gelip yazabiliyosan diger gunlerde gel bazen yaz biseyler, ve insan yazmadikca motive olamiyo
hadi insallah haftaya verirsin canim

herkese günaydın kıslar sempatiğim beni bu hafta listeye ekle canım kaldığım yerden devam edeyim çünkü siz olmadan hiç olmuyoo
kilom 72

ne demisler tilkinin onup dolasacagi yer kurkcu dukkaniymis
malesef canim birakinca insan kendini toparlayamiyo
aslinda bira listeden cikmn iyi oldu ,ozaman insan daha fazla anliyo buranin kiymetini
neysem aramiza tekrardan hosgeldin ,tamma sonuclardan sonra seni eklerim ama gel aralada paylasimda bulun ok canim
had insallah kilo verirsin

hadi ya bir haftada 2 kilomu verdin sen:1shok::1shok:
valla masallah gerci kilo nekadr fazlaysa okadar kolay oluyo azaldikca vermete zorlasiyo
tebrikler canim bence simdide birincisin benden iyi bi pastayi haketceksin birazdanyerimseniben
tabi kilo verdinya gururla diyosun degilmi unutma diye
insallah bende haftaya dicem senin gibi bakalim bu hafta sinifta kaldik
kilolarin devamini dilerim insallah:Saruboceq:

haklısın hayatım bir güncük zaten hayatta bozmam diyetimi kolaymı verdim o kiloları yasakkelime
benim regl olmaya daha 1 haftam var bu hafta iyi asılmam gerek sıkıldım artık gr gr kilo vermekten,netten stepper diye bir alet aldım onla çalışacağım akşamları birde.zaten beden ölçülerimide alıyorum her hafta bakalım ne kadar incelebileceğim :dance:
bizim düğün temmuzda daha çok var yani.anlattığın kadarıyla modeller banada uyar,bende çok açık giymem askılı olsada bolero kullanırım çünkü koltuk altı ve göğüslerimin gözükmesinden rahatsız olurum.biliyorsun benimde senin gibi göğüsler maşallahlık,bel incecik olduğu için ve boyda kısa olduğundan mecbur diktireceğim

ay tisikur ederim canim pasta icin amma simdiden soyliyim kucuk dilim olsum malum rejimdeyim haha valla kiz bende sasirdim 2 kilo verince regl donemim biitince kiloda gitti cok sukur cok sistim sislikler gidince kiloda gitti valla darisi sana olsun hayatim

aynen bende SIKILDIM ama naparsin ,ben hatta verememekten SIKILDIM ama bu hafta kesin olcak
canim o stepper bende var 2 sene once almistim gereckten cok ise yariyo ,ben yazin onunla kilo vermistim ,bacaklarin ozellikle calisiyo ,ust icinse kollarla hareket yapiyosun cok guzel oluyo
simdi ben onla calisamiyorum ,biliyosun kayinvalidemlerle oturuyorum ,bide spor aksam yapinca o cok ses cikariyo ,malesef aletim ar amakendi kendime yapiyorum
ancak onlar izine gidince onunla yapiyoum ve ayna karsisinda cok guzel oluyo ,ozellikle tvye bakarak ,insan anlamyo ne kadr yaptigi
ilk zamanlar zorlanirsin ama zamnla bacaklarin alisiyo
hadi bakalim insallah onunla daha guzel verirsin ,sporun ne kadar faydali oldugunu hepimiz biliyoruz
bende rahatsiz olurum oyle giyinmekten zaten giyemem esimden cok kayinpeder kizar:mymeka:
hatat boleronun kollarini siyah tul yapacam ,aceba yarim kolun uzertinemi tul yapsam diyorum ondan cekindigimden, ama oyle daha guzel durur eminim
senin ne guzel belin ince benim bel kalin omuz geinis goguslerde buyuk ust bedeni kalin altim bacaklarim kalcam kucuk siniroluyorum kendime
seninbacak ve kalca nasil peki

selam arkadaşlar bende 89 kiloyum.bu gün 90.diyetime başlıyorum:bbo::bbo:.kadınlar klübüne hayırlı uğurlu olsun.benide listeye eklerseniz sevinirim.arkadaşlar ben bugün itibari ile sandoloz sakızi ile elma sirkesi ve beşi bir yerde çayını içeceğim.inşallah bu kez başarırım

insallah darisi bana bende regl guum bitti bu hafta cok sistim diyorumda bir gunde 1 kilo almisim oyuzden vermemis gibi gorunuyorum umudum insallah bu hafta
senin gibi oyle 2 kilo verememde 1 kiloya bile raziyim ben

suan 89 sun ve 90. diyetemi basliyosunkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
allahim ya biz kadinlarin su diyetini saysak kim bilir kac yuz olmustur sırnaşık şey
sende hosgeldin canim aramiza
yenimi basliyosun diyete, sonuclardan sonra sende yeni listeye eklerim
sandaloz sakizini okudum ama burda bulaadigimdan ou icmiyorum 5li cay mi ne onuda burda bulamaiyorum ancak elma sirkesini kulaniyoruz
insallah sende faydasi olur

haklısın çok ses çıkartıyor ama bekarlığın faydasını kullanarak odama çekilip yaparım artık :dance:
hayatım ben tipik türk kadına ölçülerindenim ince belli kalçalı göğüslü . tombul olsamda elbise yakışıyor bu sebepten.zaten bir 3 kg cuk daha versem yeter bana sonrasında kilomu korumaya çalışacağım.eski resimlerimden bulayım yeni halimide çeker eklerim .
yeni gelen arkadaşlarım hoşgeldiniz.burda bol azim ve gayret var,diyet var,spor var eee bunlar olunca sonuçta zayıflamakta var kaydirigubbakcemile5

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…