• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Zayıflamak İsteyenlerin Paylaşım Alanı ( Yöntemlerimiz ve Deneyimlerimiz )

boyum 1,56. geçen hafta başladım diyete. 2 kilo falan verdim ama zaten son 2 hafta içinde aldığım yerleşmemiş kilolarımdı hemen gitttiler. yerleşmiş kilom 62. hala diyete devam ama tatlıya hiç dayanamıyorum. arada bozuyorum sanki. a.s

burdaki bikac kisininde boyu ayni senin gibi yani bende ayni senin boydayim ayni cizelgemdeki gibiyim ,bakalim sonuna kadar devam diyorum ,bazen cok zorlaniyorum
canim bende ayni senin gibi tatliya duskunum yada daha dogrusu tatliya fazla duskun degilim ama ,diyet yaptigim zamnlarda acayip canim tatli biseyler istiyo, bende ozman bikac light biskui yiyorum napalim canim iste bizde can tasiyoruz insaniz, iste yerinde zamninda yemek lazim,insallah sende basarrsin

merhaba hatunlar nasılsınız? bugünde o kadar yoğundum ki yazmaya yeni fırsatım oldu. hoşgeldin hatunarik,aynı boyda sayılırız sakın diyetini bırakma arkadaşım diyetle beraber spor vermeyede çalış ve hap,kapsül...tarzı şeyler kullanmanı tavsiye etmem. ben 5 ocakdan buyana diyete devam ediyorum,arada kaçamaklarım olsada verdiğim kiloları geri almadım çok şükür.yavaş yavaş veriyorum ama sağlıklı kilo verdiğime inanıyorum.sempatikciğimbambaşkabenciğim nasıl gidiyor bakayım diyetler?
dünki yediklerim;
sabah:klasik kahvaltı
öğlen : 1 küçük karnıyarık
ara:1 avuç kuru üzüm
akşam:1 tas şehriye çorbası,4 kaşık ciğer sote
ara:1 elma,1 portakal

herkese kolaylıklar dilerim

mooncum canim benim ya saol ben iyiyim ,iste senin gibi bizde bi yogunluk gidiyo ,bende suanda isteyim arada girip bakiyorum ,allahtan is kendimizinde rahatim degilse bi patronum olsa boyle rahat olamam
ve dunku yediklerinde yine guzel ,egerki bukadr yuyosan insallah haftaya kilo verisin
bende bugun iki kepek ekmek ,iki bardak cay cayi sekersiz icemiyorum tatlandirici attim ,yaninda peynir bikac zeytin
oglen bir porsiyon pirasa yemegi uzerine yogurt, arada,bi tane ekler pasta ayni profiterole benziyo kahveli ,kalorisi bol biliyorum ama aksam yemek yemicegim icin yedim ,sadece aksamda bikac atistirmam olur bukadar
bakalim ne kadr vercem iki hafta icinde kilo vermem lazim benimmmmmmmmm

selam kizlar nasilsiniz bakiyorum kadromuz gittikce azaliyor dokuluyoruz resmen geride kalanlarimiz insallah yola devam ederiz.ben bu sabah yarim kase musli 1 dilimcik ekmek ve 2 incecik dilim kasar peyniri yedim ara ogundede tuzsuz kraker yedim simdide aksam yemegimi yicem ve bugunude bitirmis olcam ay yuruyusumude yapiyorum bir kac gundur insallah bu hafta azda olsa kilo kaybim olur.

kızlar slm neler yapıyosunuz valla ben okul ve sürekli dr kontrolü hiç siteye bile giremez oldum cmt toplama işlemim var bgn son iğnelerimi vurunucam pzt embriyo oluşursa transferim olcak dua edin bana olurmu
yine epey süre buralarda olmıycam girdikçe yazdıklarınızı okuyom
bişiler yazmaya çalışıyom
ama topik çok sessiz olmuş
ama herkesin hayat gailesi ne yapsınlar gönül istiyoki daha çok yazmak ama malesef bazen bu mümkün olmuyo

selam kizlar nasilsiniz bakiyorum kadromuz gittikce azaliyor dokuluyoruz resmen geride kalanlarimiz insallah yola devam ederiz.ben bu sabah yarim kase musli 1 dilimcik ekmek ve 2 incecik dilim kasar peyniri yedim ara ogundede tuzsuz kraker yedim simdide aksam yemegimi yicem ve bugunude bitirmis olcam ay yuruyusumude yapiyorum bir kac gundur insallah bu hafta azda olsa kilo kaybim olur.

hadi prensesim yola devam gorelim seni birakmak yok
evet cok kisi gitti ama kalanlarda azimle sabirla vercek insallah
bendebu hafta insallah veririm ,kafaya yine baya taktim
bakalim sonuclarimiz ne olcak
ben pek s^por yapmiyorum ama insallah ise yarar

kızlar slm neler yapıyosunuz valla ben okul ve sürekli dr kontrolü hiç siteye bile giremez oldum cmt toplama işlemim var bgn son iğnelerimi vurunucam pzt embriyo oluşursa transferim olcak dua edin bana olurmu
ama herkesin hayat gailesi ne yapsınlar gönül istiyoki daha çok yazmak ama malesef bazen bu mümkün olmuyo

hadi canim benim hayirlisi olsun sonuclarini insallah guzel bi haberle bekleriz
,bizde gordugun gibi aynen devam ediyoruz kaldigimiz yerden ,kilolarla debellesiyoruz
arada gel yaz ,zaten sende fazla giremezsin ozellikle transferin olduktan sonra
bak mehay hanim unuttu hic girmez oldu ,tabi onemli olan onun mutlulugu bugunlere nasil geldi insallah seninde guzel haberini aliriz benim is baya bi bekler artik:çok üzgünüm:

canım benim Allah gönlüne göre versin..a.s.

iyi temennileriniz için çok teşekkür
siz benim yanımda olduğunuz sürece sırtım yere gelmez animallah çok dua edin olurmu herşey yolunda gitsin cimcimem ve sempatiğim en kısa zamnda sizlerinde iyi haberlerinizi alırım burdan
hadi dişinizi sıkın verin kiloları

iyi temennileriniz için çok teşekkür
siz benim yanımda olduğunuz sürece sırtım yere gelmez animallah çok dua edin olurmu herşey yolunda gitsin cimcimem ve sempatiğim en kısa zamnda sizlerinde iyi haberlerinizi alırım burdan
hadi dişinizi sıkın verin kiloları

inşallah bitanem...sen git bizde arkandan gelicez kısmetse:)))))))))a.s.:nazar:

hayırlı sabahlar kızlarr a.s.
Allah gönlündekinin hayırlısını versin.
İşlerini rast getirsin inş.

hayırlı sabahlar kızlarr a.s.
Allah gönlündekinin hayırlısını versin.
İşlerini rast getirsin inş.

sanada hayırlı sabahlar şekerim özlemişim valla görünce pek sevindimŞeniz
myocean arkadaşım ALLAH yardımcın olsun,hayırlısı neyse onu versin.
sempatikciğim ne alemdesin,niye spor yapamıyorsun? spor yapmak için illede salona gitmek gerekmiyor biliyorsundur ve eminim evde yapılacaklarıda biliyorsundur o zaman hareket şekerim hareket!
dünki yediklerim;
sabah; klasik kahvaltı
öğlen:1 tas mercimek çorba,1 tabak ıspanak
ara:5-6 adet kuru kayısı
akşam:1 adet ızgara uskumru,salata
1 tas şehriye çorbası

herkese kolaylıklar dilerim

selam arkadaşlar
nasıl motive oluyorsunuz ya?kilo vermem lazım ama bi türlü
başaramıyorum.özellikle tatlı konusunda.resmen krizlere giriyorum
sizler nasıl düşünüyorsunuz ve başarıyorsunuz??

yaaa özlemcimm ne desen haklısın
özür dilerim
affet beni nolurrrrrrrrrrr senağlama

brz düşününiyim bakem affedebilcemmi
fıstık ben sana kıyarmıyım
eski kilona döndünmü
okul fln nasıl gidiyo
sağlığın yerindedir umarım ben de çok giremiyom siteye yoğunum kolay gelsin öptümŞeniz

selam arkadaşlar
nasıl motive oluyorsunuz ya?kilo vermem lazım ama bi türlü
başaramıyorum.özellikle tatlı konusunda.resmen krizlere giriyorum
sizler nasıl düşünüyorsunuz ve başarıyorsunuz??

canın tatlı çekince 2 tane kuru kaysı ye üstüne 2 brdk sıcak su iç hem bağırsakları çalıştırıyo
hemde anlık krizi bastırıyo
kolay gelsin

Back