- Konu Sahibi lightcola fun
-
- #55.201
iyi valla yiyebilmişin ben aynı gün döktüm kokusu fln evde midemi bulandırıyodugünaydın kızlarrrr lahana çorbası diyetine basladım.
öyle kötü bi tadı yok ama nedense öğüre böğüre yedim.blendırdan çektim hemde.neyse alışırım elbet onu yemeye odaklandım.
sabah 1 tabak yedim öyle çıktım
yasasiiiiinnnnnnnn ikinci olmusum hemde hiç kilo vermedengayet iyi gidiyorum
tebrik ederim canim arkadasim ...yalniz çok sevinme haftaya birinci benim
inşlh hadiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
unutmadigim haftami var kevsosumalistik biz artik ama dikkat et aralarda diyet yapmayida unutma sakin
şenşin oo:26:valla bende cok ozledim canimmmmm
askum sefkulum
kızlar napıyonuz nerdesinizzzzz.
ben öğlende 3-4 kaşık lahana çorbası yiyebildim sadece midem bulandı
yarım elma yedim 2 brdak ıhlamur içtim o kadar
bravooooooooooooo
ben akşam 7 den sonra brz abarttım bulgur pilavı ve salata yedim 1 tane halka tatlı yedim brzda kızımın çikolatasından kaçırdım
1 tenede nescafe yedim iyki yarın detoks yapçam kesin 1 kilo fazla çıkarım
Bulgur pilavindan bisey olmazseninle lapa yapicaktim ama iki gundur ayran yaptim hala bitmedi yarin da yerim sanirim....
Mehay baya karisik yemissin nutellayi uzaklastir evden ben de evde olunca aklim kaliyo
Gerci sozde detoks yaptim ama hic uymadim kacamak cips ve kek yedimama pisman degilim nedense :))
Kendimi hafiflemis hissediyorum bakalim yatin sabah tartida yuzum gulecek mi:26:
Bugun biraz evisi yaptim ama spor sayilmaz heralde soyle duzenli yapabilsem ne guzel olur. Ozellikle gobek ve basen cok kotu lop lop
günaydın kızlar nasılsınızzzzz
myoceancım ben eşlik etcem sana bugün canım.dün aksam eve gidince lahana çorbası içmeyi denedim annemde bebeye yedirir gibi hadi bi kaşık daha bi kaşık daha diyoanne kusarsam görürsün bi kaşıgı dedim tamam yeme o zaman ama arada git kokla iştahını kaçırsın diyo deli karı ya
neyse vazgeçtim ondan ben.daha pişerken evin içine iğrenç bi koku yaymmıştı
öğleni yazmıştım kızlar.
eve erken gittim ara:
yarım paket form kraker (80-90 kl arası )
ıhlamur çayı
aksam:
1 kase şehriye çorbası
bu sabah:
-yarım domates(evden acele çıktımda düzene sokcam inşallah)
ara:
çay(şimdi içcem)
kızlar çayı ne kadar içtğimizin önemi var mı ben tek şekerli içiyorum da.tatlandırıcı alcam bi ara
o kadar iğrençse neden içiyosun bebek ya:26:
çaydaki şekerden cay onu içeceğineee
kahvaltım 2 dilim kepek ekmek(1 tanesiyle doymuştum ama zorladım kendimi:26:)
azcık pekmez, 4 tane kızarmış biber, 1 fincan şekersiz çay, 2 mini parça sucuk
ayyyyyyyyyyy valla çıktı 2 gündür abartmanın sonucu verdiğim 1 kiloyu geri almak oldu
bende lapadan vazgeçtim ayran detoksu daha cazip geldi
lapayı haftaya evde olduğum gün yapçam zaten 1 haftada 2 ayrı detoks uygulanmaz
akşamdan nohut ve fasulyemi ıslatmıştım şimdi pişiyorlar
keşke 2 kilo versemde 55 i görsem hiç görmrdim şimdiye kdr
gazamız mübarek ola
evet bence de olmasa süper olurdu ama nedense zorla yiyesim tuttuahh kesebilsem keşke bunca zamanın vermiş oldugu alışkanlık.bırakamadım gitti
canım menün güzel begendim.2.dilim ekmeği yemesende olurmuş ama.kızarmış biber var.sucuk var.ondan yani bebeemm
kızlar öğlen menüm:
-yarım tabak buldur lapası
(yarım domates doğradım içine,azcık limon sıktım,az da karabiber)
lahanadan sonra bana kebap gibi geldi valla
bi kupa form çay içtim bi de :))
canım % 100 detoks diyeti varya tüm ayrıntılar orda yazıyokızlar biri şu ayran detoksunu bi anlatıversin
Nohut ve yesil mercimekti sen fasulye ile mi yapiyosun ? Ben iki gunun sonunda 800gr vermisim :) duzgun bi sekilde uygulamadim ..bide salatalik katmadim icine.. Ama olmasi gerektigi gibi yapilirsa 1.5 2 kilo verilir. Bu halimle bile cok iyi.. Gobegim indi resmen buda beni motive etti. Ilerleyen gunlerde tekrar yapicam bu defa duzgun bi sekilde ..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?