Zayıflamak İsteyenlerin Paylaşım Alanı ( Yöntemlerimiz ve Deneyimlerimiz )

ben çalisiyordum çiktim canim esim ise basliyacak 2 hafta sonra ....bebege bakacak kimse yok o yuzden bende çiktim isten...ismimi yazmiyayim foruma canim sen nickimi kullanabilirsin bana bisey soyleyeceginde

bugunku menum :)

sabah : 2 dilim ekmek, 1 kk peynir, 3 zeytin , 3 dilim sucuk ve yagda yumurta yedim 1 tane kizmayin birdaha çok kaçmaz :18:

ara : 1 elma

ogle: 1 dilim pizza ,1 fincan çay

ara 1 fincan kahve ( bugun canim hiç bisey istemiyor nedense)

aksam : ceyrek ekmek arasi ton balikli sandvic yiycem...baska hiçbisey istemiyor canim...

Himm pazartesi sabahi tarliim o zaman.
Ben yediklerimi hic yazmiyayim iki gundur sapittim iyice.ama yarin disarida olcaaz tum gun kendime hakim olucam..
Yaa su tatli kirizlerim olmasa yediklerime dikkat ediyorum ama tatli beni mahvediyo

Himm pazartesi sabahi tarliim o zaman.
Ben yediklerimi hic yazmiyayim iki gundur sapittim iyice.ama yarin disarida olcaaz tum gun kendime hakim olucam..
Yaa su tatli kirizlerim olmasa yediklerime dikkat ediyorum ama tatli beni mahvediyo

aynen su tatli krizleri benimde tek dusmanim...o olmasa harikayim...ama yediklerini yaz bence canim paylasim olmuyorki o zaman...hatali besleniyorsanda uyaririz dikkat edersin

slm kızlar 2 gün evde yoktum o yüzden yazamadım gezmede çok kaçırmadım ama regl oldum bu yüzden bu hafta kilo vermeyi pek hedeflemiyom şişlikten fazla çıkmasam kafi
sbh: peynir zeytin yağda yumurta azcık fıstık ezmesi ( şu sıralar cnm acayip tatlı istiyo)
1 tanede kepekli ekmekle tost yedim
yiyince az geliyode yazınca baktım sbh kahvaltısını abartmışım
ara:1 kurabiye
öğlen: mantar az yağda kavrulmuş ekmeksiz yedim
akşam; nesfit yerim artık

ayrıca üzerine form çayı içtim
şimdide yeşil çayımı içiyom yanında karpuz çekirdeği yiycem
karpuz çekirdeği kilo yaparmı bilginiz varmı
bide sbh 1 tane nescafe içmiştim az şekerli

günaydın kızlar nasılsınız.sabah tartıldım kilom geçen haftayla aynı çıktı.95 yani.
evden çıkmadan önce 1 dilim kepek ekmegiyle 2 dilim peynir yedim.
şimdi çay içiyorum bi de geçen haftaki kilolarımızı yazdıgım kagıt etegimin cebindeydi annemde etegimi yıkayınca kagıt gitti kızmayın nolur.geçen haftyıda söyleyin olar mı sizi çok seviyorum

Merhabalar
Bende bu sabah tartildim 73.6 gerci wc ye cikamadim dunde tum gun disaridaydik onumuzdeki hafta ekside cikacak
Gec kalktigim icin kahvaltiyida gec yaptim maglesef
Yagda 2 yumurta
Bi parca dil peyniri
2 minik dilim ekmek ( cavdar unuyla kendim yapiyorum)
2 fincan cay

Selam kizlar nasilsiniz???Mervecim bende gecen haftayla ayniyim bu hafta cok abur cubur yedim aksamlari hic zayiflayamamisim, ama almadigima sukrettim acikcasi...
baslangiç kilom 65 geçen haftaki 63 canim...
Kizlar bu arada tekrar sorayim neden gunluk tum gun neler yediginizi hangi sporlari yaptiginizida paylasmiyorsunuz???Motivasyonumuz duser boyle arada sirada girersek ama

hiçde çok degil canim yaa hatta cok az bile bu yediklerin...dikkat et anoreksi olursun Allah korusun....

geçen haftaki kilom 57 idi şimdi 56 regl olmama rağmen kilo vermişim üstelik dün dayanamadım akşam 2 gofret yedim
bgn sabh : 1 parça gözlem az tahin pekmezve peynir yedim
şimdi hırsım dahada arttı ben buraya takılınca daha hızlı kilo veriyom
dün akşam olmayan bi kaç patolonumu denedim üzerime oldu bekarlık pantolonlarım bgn çok mutluyum
belki lahana çorbası yerim az makarnayla ben kapuska yemeği yapıyom lahanayla çok seviyorum tadını
perşembe ve cuma lapa yapıcam
bana katılacak varmı aranızda beraber yapınca daha zevkli oluyo

Lapa dedigin pirinc lapasimi .nasil pisiriyorsun? bir gunluk deneyebilirim bende.

evet pirinç lapası ama ben bulgurlayapmayı düşünüyorum ödem atıyo vücuttan reglim bittiği zmn yani perşmbe ve cuma yapcam misafir fln gelmezse tuz konmuyo baharat katabilirsin kahvaltıda dahil olmak üzere onu yiyosun 3 öğün vücudunda kilo verme durduysa çok işe yarıyo zaten sitede de ayrıntılı var nasıl yapıldığı istersen bak
kızlar başka katılan varmı

Bende bulgurla yaparim. Yarin ayran detoksu yapicam.sonrada bulgur lapasi...bu hafta azimliyim..kilo veremesemde almicam.disarsi soguk cikamiyoruz evde olunca tum gun abur cubur
Egzersize basliyorum bugun pilates yapacagim simdi..biraz da bacak hareketleri birde aksam yatmadan yapabilirsem suppper olur

ayran detoksu ne canım ilk defa senden duydum
bak bunu atlamışım:2:
kızlar
ara; 2 tane tek lıkmalık olanlardan pop kek yedim form çayımı içti
brz önce yemeğimi yedim kıymalı kapuska
yeşil çayımı demledim onun yanındada 2 tane gofredo yemeyi düşünüyom reglde canım çok tatlı istiyo
bgnü böyle kapatırım artık

----------Başlangıç--- Geçen hafta Bu hafta
Emyay_8990----- 97-----------95 ---------- 95-----aynı
durusuuuu --------------- 73,6--------------73,6------yeni arkadaşımız
mehay---------- 65 -----------63--------------63 ----- aynı
Myocean76 -------------------57----------- 56 -------- 1 kg vermiş

haftanın birincisi: myocean 76
ikinci ve üçüncü : mehay,emyay8990
diğer arkadasımız yeni zaten.umarım haftaya daha çekişmeli bi liste hazırlarım

kevser nerdesin kuşum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…