- Konu Sahibi lightcola fun
-
- #55.161
4 yil oldu evleneli .baska cocuk dusunmuyorum canim allah olmayanlara ve isteyenlere versin. Cok yiprandi sinirlerim ,yoruldum mucadele etmekten. Yemek ve uyku sorunumuz var bu beni biktirdi artik. Calismayi dusunuyorum uygun bir is bulursam. Sen calisiyormusun? Birde ismin neydi ?
Anladim ok..
Zayiflayip ikinciyi yapicam diyosun :)
Hangi gun tartilma gununuz genelde cuma oluyo ama?
Himm pazartesi sabahi tarliim o zaman.
Ben yediklerimi hic yazmiyayim iki gundur sapittim iyice.ama yarin disarida olcaaz tum gun kendime hakim olucam..
Yaa su tatli kirizlerim olmasa yediklerime dikkat ediyorum ama tatli beni mahvediyo
slm kızlar 2 gün evde yoktum o yüzden yazamadım gezmede çok kaçırmadım ama regl oldum bu yüzden bu hafta kilo vermeyi pek hedeflemiyom şişlikten fazla çıkmasam kafi
sbh: peynir zeytin yağda yumurta azcık fıstık ezmesi ( şu sıralar cnm acayip tatlı istiyo)
1 tanede kepekli ekmekle tost yedim
yiyince az geliyode yazınca baktım sbh kahvaltısını abartmışım
ara:1 kurabiye
öğlen: mantar az yağda kavrulmuş ekmeksiz yedim
akşam; nesfit yerim artık
hiçde çok degil canim yaa hatta cok az bile bu yediklerin...dikkat et anoreksi olursun Allah korusun....
Lapa dedigin pirinc lapasimi .nasil pisiriyorsun? bir gunluk deneyebilirim bende.
Bende bulgurla yaparim. Yarin ayran detoksu yapicam.sonrada bulgur lapasi...bu hafta azimliyim..kilo veremesemde almicam.disarsi soguk cikamiyoruz evde olunca tum gun abur cubur
Egzersize basliyorum bugun pilates yapacagim simdi..biraz da bacak hareketleri birde aksam yatmadan yapabilirsem suppper olur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?