- Konu Sahibi lightcola fun
- #55.181
myocean canım ben 2 gün deil ama 1 gün yaparım sana eşlik ederim
tamam olur
durusuuu nun şu ayran diyetine baktım demin o da baya hoşmuş herkeste en az 1 kilo vermiş bi arada hep beraber onu yapalım
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
myocean canım ben 2 gün deil ama 1 gün yaparım sana eşlik ederim
----------Başlangıç--- Geçen hafta Bu hafta
Emyay_8990----- 97-----------95 ---------- 95-----aynı
durusuuuu --------------- 73,6--------------73,6------yeni arkadaşımız
mehay---------- 65 -----------63--------------63 ----- aynı
Myocean76 -------------------57----------- 56 -------- 1 kg vermiş
haftanın birincisi: myocean 76![]()
ikinci ve üçüncü : mehay,emyay8990![]()
diğer arkadasımız yeni zaten.umarım haftaya daha çekişmeli bi liste hazırlarım
kevser nerdesin kuşum![]()
bende incelim bi ara şunu canım evet yapalım tabi.hep birlikte yapınca zevki çıkıyo zaten bi rekabet olması gerekiyo.tam bi ekip çalışmasıtamam olur
durusuuu nun şu ayran diyetine baktım demin o da baya hoşmuş herkeste en az 1 kilo vermiş bi arada hep beraber onu yapalım
inşallah canımmm tebrikler vallaayyyyy eski günlerdeki gibi yine birinci olmuşum kaldı 3 kilo 1 kilosu regl bitince gider 2 kiloyuda lapa ve ayranla veridimmi korumaya geçcem![]()
bildirm oldunu yine unutmuşum yinek.bakmayın kızlar pazardaydım bugün tamamen çıkmış yine aklımdan.1kilo vermişim ama işe yaramadı sanırım geç kaldım:26:
bende incelim bi ara şunu canım evet yapalım tabi.hep birlikte yapınca zevki çıkıyo zaten bi rekabet olması gerekiyo.tam bi ekip çalışması
inşallah canımmm tebrikler valla
kesinlikle gaza gelmek gerekiyo
mehayım tatlım çocuklardn aynı anda giremiyoz artık snle sohbet etmeyi özlemişim kuzum![]()
anoreksi ne canım
ben ünv yken bunun çeyreğini yiyodum bişi olmadı :44:
yasasiiiiinnnnnnnn ikinci olmusum hemde hiç kilo vermeden----------Başlangıç--- Geçen hafta Bu hafta
Emyay_8990----- 97-----------95 ---------- 95-----aynı
durusuuuu --------------- 73,6--------------73,6------yeni arkadaşımız
mehay---------- 65 -----------63--------------63 ----- aynı
Myocean76 -------------------57----------- 56 -------- 1 kg vermiş
haftanın birincisi: myocean 76![]()
ikinci ve üçüncü : mehay,emyay8990![]()
diğer arkadasımız yeni zaten.umarım haftaya daha çekişmeli bi liste hazırlarım
kevser nerdesin kuşum![]()
ayyyyy eski günlerdeki gibi yine birinci olmuşum kaldı 3 kilo 1 kilosu regl bitince gider 2 kiloyuda lapa ve ayranla veridimmi korumaya geçcem![]()
unutmadigim haftami var kevsosumbildirm oldunu yine unutmuşum yinek.bakmayın kızlar pazardaydım bugün tamamen çıkmış yine aklımdan.1kilo vermişim ama işe yaramadı sanırım geç kaldım:26:
valla bende cok ozledim canimmmmmbende incelim bi ara şunu canım evet yapalım tabi.hep birlikte yapınca zevki çıkıyo zaten bi rekabet olması gerekiyo.tam bi ekip çalışması
inşallah canımmm tebrikler valla
kesinlikle gaza gelmek gerekiyo
mehayım tatlım çocuklardn aynı anda giremiyoz artık snle sohbet etmeyi özlemişim kuzum![]()
askum sefkulum![]()
:çok üzgünüm:selam bayanlar bende bir basarı öyküsü yazmak istiyorum kendimce suan 105 kilo 165 boyundayım 24 yasındayım...8 ay önce dogum yaptım 105 oldum onun öncesindede sark bölgesine gelince 25 kilo birden alıp üzerine hamile kaldım velhasıl kelam nefret edici bir durum benimkisi kendimi traktörün arka tekeri gibi görüyorum kocaman esim 75 kilo yanyana bi hayal edin...en kötüsü merdivenleri nefes nefese çıkıyor bir yere giderken yolda durup dinlenmek aksi taktirde tıkanıp kalıyorum ... ve en ama en kötüsü igrenç espiriler size araba gerekmez ayten yuvarlanarak gider sana otobüsten çift bilet isterler yarım dünya hahahaha kikiki gülüsler ...kıyafet desem rezillik diktiriyorum çuval gibi bicimsiz kıyafetler sanki hamilelik gibi ... her sabah yataktan kalktıgımda ayaklarım agrıyor bünye tasıyamıyor bu koca bedeni ... kızımla oyun oynarken bile yoruluyorum ... etrafa kendimle barısık gibi görünsemde içimde depremler oluyor ... yasadıgım en acı ve kötü olay eşim polis ve sark hizmetindeyiz poolisler burda çok samimi bir birlerine gidip gelirler yine toplanmıstık 3 aile bize gelmisti polis bi abi çok kilo almıs esim bu ne göbek oglum ver bu göbegi dedi bu polis abi herkezin içinde ayten ne zaman zayıflarsa bende o zaman verecem dedi e buda imkansız olduguna göre dedi ve herkez güldü yıkıldım resmen esim dahi güldü:çok üzgünüm: VEL HASIL KELAM BUNLARI BURAYA YAZDIM ÇÜNKİ BUNLARI KİMSEYE ANLATAMIYORUM İÇİMDE BÜYÜDÜKCE İYİCE YEMEGE VURUYORUM KENDİMİ İÇİMDE KALMAMASI LAZIM... BU GÜNDEN İTİBAREN HERSEY FARKLI OLACAK BUNA İNANIYORUM VE YAPACAGIM ZAYIFLAYACAGIM İDEALİM BÜYÜK 60 KİLO OLACAGIM ....VERDİGİM RAHATSIZLIKTAN DOLAYI ÖZÜR DİLİYORUM :)