Zayıflamak İsteyenlerin Paylaşım Alanı ( Yöntemlerimiz ve Deneyimlerimiz )

----------Başlangıç--- Geçen hafta Bu hafta
Emyay_8990----- 97-----------95 ---------- 95-----aynı
durusuuuu --------------- 73,6--------------73,6------yeni arkadaşımız
mehay---------- 65 -----------63--------------63 ----- aynı
Myocean76 -------------------57----------- 56 -------- 1 kg vermiş

haftanın birincisi: myocean 76 :65::65::65::65::65::65::65:
ikinci ve üçüncü : mehay,emyay8990 :52::52::52::52::52:
diğer arkadasımız yeni zaten.umarım haftaya daha çekişmeli bi liste hazırlarım :31::31::31:

kevser nerdesin kuşum :20::20::20::19::19::19:

ayyyyy eski günlerdeki gibi yine birinci olmuşum kaldı 3 kilo 1 kilosu regl bitince gider 2 kiloyuda lapa ve ayranla veridimmi korumaya geçcem:nazar::nazar:

Son düzenleme:
bildirm oldunu yine unutmuşum yine:52::52: k.bakmayın kızlar pazardaydım bugün tamamen çıkmış yine aklımdan.1kilo vermişim ama işe yaramadı sanırım geç kaldım:26:

tamam olur
durusuuu nun şu ayran diyetine baktım demin o da baya hoşmuş herkeste en az 1 kilo vermiş bi arada hep beraber onu yapalım
bende incelim bi ara şunu canım evet yapalım tabi.hep birlikte yapınca zevki çıkıyo zaten bi rekabet olması gerekiyo.tam bi ekip çalışması :27::27::27:
ayyyyy eski günlerdeki gibi yine birinci olmuşum kaldı 3 kilo 1 kilosu regl bitince gider 2 kiloyuda lapa ve ayranla veridimmi korumaya geçcem:nazar::nazar:
inşallah canımmm tebrikler valla
bildirm oldunu yine unutmuşum yine:52::52: k.bakmayın kızlar pazardaydım bugün tamamen çıkmış yine aklımdan.1kilo vermişim ama işe yaramadı sanırım geç kaldım:26:

kevsoşum geç kaldın :20::20::20::20::22::22::22::22::22: haftaya sana msj atcam hatırlatcam

Kilo verenleri tebrik ederim.inss haftaya hepimiz azda olsa vermis oluruz.ne guzel burasi fazla kalabalik degil :34:Ayran detoksunu yarin yapicam dayanabilirsem 2 gum yaparim.. Biraz egzersiz yaptim bacaklarim kesildi .uzun zamandir yapmiyordum :( benim sorunum sadece kilo vermek degil ayni zamanda sikilasmak..

bende incelim bi ara şunu canım evet yapalım tabi.hep birlikte yapınca zevki çıkıyo zaten bi rekabet olması gerekiyo.tam bi ekip çalışması :27::27::27:

kesinlikle gaza gelmek gerekiyo
mehayım tatlım çocuklardn aynı anda giremiyoz artık snle sohbet etmeyi özlemişim kuzum:54:

Kizlar menumu yazayim

Sabahi yazmistim
Ara
1 kayisi bi avuc sari leblebi
Ogleden sonra
Yarim kucuk kase nesfit yulaf ezmeli
1 sade sekersiz nescafe
Aksam
1kepce pirinc pilavı,1 kepce etli bezelye susuz.gene 1 kepce kadar havuc salatasi
Cok az sekerli turk kahvesi
2 litre su
Yarim saat egzersiz,ilk gunum oldugu icin kendimi fazla zorlamadim.25 dk titresimli kemerimi taktim ( basen bolgesi )
Yoruma acik:51:

günaydın kızlar nasılsınız.bende bu günden itibaren yazcam spor menü ne varsa :)
kahvaltım:
-1 bardak ıhlamur çayı
-1 tane altın ekmek (197 kl)

ara:
-bi bardak kırmızı meyveli çay (bimden aldım sakız gibi kokuyo muhteşemmmm :7: )

bu arada durusuu canım menün gayet güzel süper gidiyosun.hadi bakalım haftaya baslıyo yarış :))
bende eğer bugün pazar kurulursa lahanayla kereviz alcam lahana diyeti için.

----------Başlangıç--- Geçen hafta Bu hafta
Emyay_8990----- 97-----------95 ---------- 95-----aynı
durusuuuu --------------- 73,6--------------73,6------yeni arkadaşımız
mehay---------- 65 -----------63--------------63 ----- aynı
Myocean76 -------------------57----------- 56 -------- 1 kg vermiş

haftanın birincisi: myocean 76 :65::65::65::65::65::65::65:
ikinci ve üçüncü : mehay,emyay8990 :52::52::52::52::52:
diğer arkadasımız yeni zaten.umarım haftaya daha çekişmeli bi liste hazırlarım :31::31::31:

kevser nerdesin kuşum :20::20::20::19::19::19:
yasasiiiiinnnnnnnn ikinci olmusum hemde hiç kilo vermeden:62::62::62::64::64::64::64:gayet iyi gidiyorum :66::66::66: :1::1:
:65::65: tebrik ederim canim arkadasim ...yalniz çok sevinme:37:haftaya birinci benim :19:
unutmadigim haftami var kevsosum :1::1: alistik biz artik:37: ama dikkat et aralarda diyet yapmayida unutma sakin:60::60::60:

kesinlikle gaza gelmek gerekiyo
mehayım tatlım çocuklardn aynı anda giremiyoz artık snle sohbet etmeyi özlemişim kuzum:54:
valla bende cok ozledim canimmmmm:69::69:
askum sefkulum :71::71:

kizlar dun ne yedigimi unutacak kadar cok yedim bugunude yarin toptan yazarim artik..bugunden yazinca aksamlari abartiyorum nede olsa yazdim diye sanirim...:17::17:

Kizlar bugun ayran detoksuna basladim ama ancak simdi bi kase yiyebildim.sabahdan beri disariyiz kizimla kar oynadik komsua gittik falan. Bakalim yarinda devam edecegim malzemeyi abartmisim ancak bitirebilirim heralde..az yemeye baslayin hemen midem kuculuyo su bi kaseyi zor yedim :52: kizi uyutabilirsem biraz egzersiz yapicam..

:çok üzgünüm:selam bayanlar bende bir basarı öyküsü yazmak istiyorum kendimce suan 105 kilo 165 boyundayım 24 yasındayım...8 ay önce dogum yaptım 105 oldum onun öncesindede sark bölgesine gelince 25 kilo birden alıp üzerine hamile kaldım velhasıl kelam nefret edici bir durum benimkisi kendimi traktörün arka tekeri gibi görüyorum kocaman esim 75 kilo yanyana bi hayal edin...en kötüsü merdivenleri nefes nefese çıkıyor bir yere giderken yolda durup dinlenmek aksi taktirde tıkanıp kalıyorum ... ve en ama en kötüsü igrenç espiriler size araba gerekmez ayten yuvarlanarak gider sana otobüsten çift bilet isterler yarım dünya hahahaha kikiki gülüsler ...kıyafet desem rezillik diktiriyorum çuval gibi bicimsiz kıyafetler sanki hamilelik gibi ... her sabah yataktan kalktıgımda ayaklarım agrıyor bünye tasıyamıyor bu koca bedeni ... kızımla oyun oynarken bile yoruluyorum ... etrafa kendimle barısık gibi görünsemde içimde depremler oluyor ... yasadıgım en acı ve kötü olay eşim polis ve sark hizmetindeyiz poolisler burda çok samimi bir birlerine gidip gelirler yine toplanmıstık 3 aile bize gelmisti polis bi abi çok kilo almıs esim bu ne göbek oglum ver bu göbegi dedi bu polis abi herkezin içinde ayten ne zaman zayıflarsa bende o zaman verecem dedi e buda imkansız olduguna göre dedi ve herkez güldü yıkıldım resmen esim dahi güldü:çok üzgünüm: VEL HASIL KELAM BUNLARI BURAYA YAZDIM ÇÜNKİ BUNLARI KİMSEYE ANLATAMIYORUM İÇİMDE BÜYÜDÜKCE İYİCE YEMEGE VURUYORUM KENDİMİ İÇİMDE KALMAMASI LAZIM... BU GÜNDEN İTİBAREN HERSEY FARKLI OLACAK BUNA İNANIYORUM VE YAPACAGIM ZAYIFLAYACAGIM İDEALİM BÜYÜK 60 KİLO OLACAGIM ....VERDİGİM RAHATSIZLIKTAN DOLAYI ÖZÜR DİLİYORUM :)

kardeşim biz seninle kader mahkumu gib olmuşuz senin yazını okuduğumda sanki benim hayatımı anlatıyorsun bende 105 oldum ve yaşım 22 bir kızım var eşim de 73 kilo senin çektiğin sıkıntıları aynen yaşıyorum bunalımdayım belli etmiyorum kendini yalnız hissetme önemli olan farkında olmak ve başarabileceğine inanmak bende şuanda artık yeter diyip yarın başlıyacağım dedim ve ilgili konulara bakınırken yazını gördüm.. önce inanalım sonra tüm irademizle başaralım bol şans canım;)

günaydın kızlarrrr lahana çorbası diyetine basladım.
öyle kötü bi tadı yok ama nedense öğüre böğüre yedim.blendırdan çektim hemde.neyse alışırım elbet onu yemeye odaklandım.
sabah 1 tabak yedim öyle çıktım

alıntılanınca okudum eu'nun yazısını ama sanırım çoookkk eski bir üyelikmiş ki nicki bilem kalmamış. umarım ulaşmıştır hedefine...

bu hafta bildirim yapmadım çünkü aynı yerdeyim,
hiç bi şi yapmıyorum.
hatta pasta filan yiyorum her gün hem de:18:

Kizlar bende ayran detoksumun ikinci gunundeyim 300 gr vermisim :) wcye cikmamis hali...gerci harfiyyen uymadim ama olsun genede kendmi hafiflemis hissediyorum..ozellikle gobek bolgesi inceldi sanki... İlerleyen gunlerde tekrarliyacagim tam uygun sekilde yapicam bu defa...gerci boyle detoks yada diyet olunca uymakta cok zorlaniyorum ama sinirlarimi zorlicam...istegim subat sonu 70 olmak...

kızlar napıyonuz nerdesinizzzzz.
ben öğlende 3-4 kaşık lahana çorbası yiyebildim sadece midem bulandı :25::25::25::25::25:
yarım elma yedim 2 brdak ıhlamur içtim o kadar

Back