• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Zayıflamak İsteyenlerin Paylaşım Alanı ( Yöntemlerimiz ve Deneyimlerimiz )

canim ben nerdeyse 2 aydir ugrasiyorum bazen aldigim ve geri aldigim verdigim oluyo iste oyle oyle devam ediyoruz, son zamanlarda cok zorlasti kilo vermem bakalim su iki haftada biraz vermem gerek dugun var :)
canim benim boyum kisa 155- 156 gibi anlicagin kilomda cok ,boyumdan dolayi
senin kac boy

sonuçta verilecek kilolar azaldıkça kilo vermek zor oluyor tabi

benim boyum 168 cm. O yüzden bundan sonra kilo vermem daha zorlaşıcak biliyorum, işte bu durumda da motivasyon şart

işte o da burda varhihoyyyt

e canim ya sen cok zayifsin baksana su czelgene bide benim boya kiloya baka ,senin yaninda ben baya kiloluyum ,bide diyosun fazlaliklar diye ne fazlaligin varki,ama tabi rahatsiz oluyorum diyosan insallah verirsin ,52 kilo olursn iskelet olursun onuda soyleyim

valla sempatik doğru söylüyor arkadaşım ben bile 1,55 boyla 52 iken çocuk gibi oluyorum incecik filan.bizim göğüsler bol miktarda olduğu için daha da tombul duruyoruz.sorunun bölgeselse bişey diyemem ama kilonu koru yeterli bence senin için

valla sempatik doğru söylüyor arkadaşım ben bile 1,55 boyla 52 iken çocuk gibi oluyorum incecik filan.bizim göğüsler bol miktarda olduğu için daha da tombul duruyoruz.sorunun bölgeselse bişey diyemem ama kilonu koru yeterli bence senin için

ha canim diline saglik ,ama tabi arkadasimizin rahatsiz oldugu fazlaliklari varsa o ayri ,bence insan illaki zayif olcam diye kendini yipratmamali ,
ah dedigin gbi bizim su gogusler olmasi, bu hafta reglim ,acayip sis sinir oluyrum ya

evet ya regl dönemlerimden nefret ediyorum şiştiğim için ama bir yandanda mutlu oluyorum çünkü sağlıklı bir bayan olduğumu gördüğüm için şükrediyorum . ayy anacığım yemek tariflerine baktımda sen neler yapmışsın öyle,bunları yapmaya devam ediyorsan zayıflayamazsınki,yapıpta yememek olmazki :))

aynen canim ,o gunlerde sissiyoruz ama ,bide olmazsak halimiz tumden harap baksana cimcimeye yazik sinir stres ,kadinlarin en buyuk derdide regl olamamasi ,en iyi saglikli ve her ay regl olabilmesi

canim yemek tariflerim evet cok guzel ,ama ben yapip sadece tadina bakarim oturup yemem daha fazla ikram etmeyi severim
rejim ve su yogunlugum olmasa neler yaparimda iste kendimi frenliyorum ,yemek yapmayi sunmayi, degisik seyler uretmeyi severim anlicain

iyi geceler kizlar valla bilgisayari herufun:jeyyar: elinden alip zorla oyle giriyorum ben buraya giremesemde aklim hep burda sizde ve kilolarda cicilerim o yuzden ben hala buralardayim yani gitmeyede kilo almayada niyetim yok sizleri cok seviyorum firsat buldukca ugrucam ben rejim yapmasamda yediklerime dikkat ediyorum bakalim kilo vercemmi bu hafta optum kizlar hepinizi gorusmek uzerea.s.

selam arkadaşlar bende aranızdan ayrılıyorm sizlerle iletişim kurmak için uğraştım ama yok olmuyo nedense arada iletişimsizlik oldu sebebi ne bilmiyorm sizlerle en güzen anlarımı en özel anlarımı paylaştım ama olmadı cevap gelmedi bu topikte pen pek paylaşım göremiyorm herkes kendi kafasına göre takılıyo artık
ben hedefimin büyük bi çoğunluğuna ulaştım sayılır böylede gayet iyi görünüyorm benim boyum 172 cm kilomla arada şu anda 12 birim var kalanıda yavaş yavaş vercm artık sizlere başarılar dilerim böyle giderse ayrılan çok olur neyse hepinize kolay gelsin sempatikçm benide silersen sevinirm canım

iyi geceler kizlar valla bilgisayari herufun:jeyyar: elinden alip zorla oyle giriyorum ben buraya giremesemde aklim hep burda sizde ve kilolarda cicilerim o yuzden ben hala buralardayim yani gitmeyede kilo almayada niyetim yok sizleri cok seviyorum firsat buldukca ugrucam ben rejim yapmasamda yediklerime dikkat ediyorum bakalim kilo vercemmi bu hafta optum kizlar hepinizi gorusmek uzerea.s.

vall canim ,sadece yediklerine dikkat etmekle kilo verilmiyo sahsen ben oyleyim ,ben hep dikkat ediyorum ama yinede veremiyorum ,baya bi dikkat etmek gerekiyo kilo vermek icin ,
2 hafta sonra dugun var ,allahim onun stresi basti kilo veremicem korkusu basladi ,hirslandim bakalim ne kadr vercem ,daha veremedim hic
dua ediyorum biraz vereyim diye

selam arkadaşlar bende aranızdan ayrılıyorm sizlerle iletişim kurmak için uğraştım ama yok olmuyo nedense arada iletişimsizlik oldu sebebi ne bilmiyorm sizlerle en güzen anlarımı en özel anlarımı paylaştım ama olmadı cevap gelmedi bu topikte pen pek paylaşım göremiyorm herkes kendi kafasına göre takılıyo artık
ben hedefimin büyük bi çoğunluğuna ulaştım sayılır böylede gayet iyi görünüyorm benim boyum 172 cm kilomla arada şu anda 12 birim var kalanıda yavaş yavaş vercm artık sizlere başarılar dilerim böyle giderse ayrılan çok olur neyse hepinize kolay gelsin sempatikçm benide silersen sevinirm canım

ne diyim cam ayrilmakta haklisin gercekten kimse olmayinca kendi kendimize yaip geri kendimiz okuyoruz
evet dedigin gibi sen baya bi vermisin ,ve boyun 172 ise suan inceciksin ,bence diyet yapmana bile gerek yok ,sadece kilonu koru yediklerine dikat et
uzgunum canim ,boyle ayrilik olunca, ben oldugum zaman herkesi topluyorum ama bende cok yogunum vaktim fazla olmuyo ,ev temizledim simdi hazirlanip ise gitcem ,
ayrilsan bile yinede gel arad ugra canim ok tamma seni listeden siliyorum ,yada pazartesiye kadr dursaydin ama sen bilirsin optum snei

Merhaba arkadaşlar,
ben dün yeni oldum. kilo vermek istiyorum.şuan 62 kiloyum ve 55 kiloya inmem lazım.
bu arada vegafit diye bi lahana kapsülü kullanıyorum. kullanan varsa sonuçları nasıl söylermisiniz

canım ben de lahana hapı kullandım
adı vegetıf dııldı gercı bu heryerde ortada olan cababge pow var ya ondan kullandım.
hıc ama hıc bır faydasını gormedım.
ustelık sıvılcelerı azdırması da cabası. guzelleselım derken bı de cirkinlestim o oldu:) ama vazgecmedım basladıktan sonra sonuna kadar kullandım.
galıba bıttıkten sonra faydası oldu bana kutu bittiginde tartıldıgımda basladıgımla aynı kılodaydım 2 hafta sonra durduk yerde kılo vermeye basladım hayırdır ıssallah:) aman nazar degmesın kızlar masallah dıyıınhihoyyyt

Merhaba arkadaşlar,
ben dün yeni oldum. kilo vermek istiyorum.şuan 62 kiloyum ve 55 kiloya inmem lazım.
bu arada vegafit diye bi lahana kapsülü kullanıyorum. kullanan varsa sonuçları nasıl söylermisiniz

hosgeldin canim aramiza insallah istedigin kiloya ulasirsin
diyete basladinmi baslamakmi istiyosun ,bide boyun kac
o kapsulle ilgili bi fikrim yok canim

kızLar bu ne ya 0 payLaşım .... benim sınavlarım var o yüzden katılamıyorum aranıza en kısa zamanda gene dönecem kızLar ...

evet canim ya kimse yok olanlarda yavas yavas gidiyo listemiz iyice dusuye, normal cikmalari cunku kimsepaylasimda bulunmuyo ,hani kimse derken bikac kisi ,napalim bizde her girmemizde buraya yazmaya caliscazartik
sanada kolay gelsin basarilar canim

6-13 nisan arası zayıflama yarışmasında olanlar​

sympathique..................................….56

moonserose0………………….……..….58,7

yarisci………………………………...….78

bambaskaben.………………..…….…..53,2

reyyan_06…………...……………….……75

princess of rain…………………...….……69

şişgo………………………………………..61,4

reyyan_06…………………………….…….74

ve bir kisi daha ayrildi aramizdan her hafta kayibimiz oluyo ,insalah kalanlar kendimizi toparlariz

not: arkadaslar lutfen yarismada oldugumuzu unutmayalim ,kilo bildirimi yapmayanlari o hafta listeden cikarcam ,ve lutfen paylasimda bulunalim:oklava:

boyum 1,56. geçen hafta başladım diyete. 2 kilo falan verdim ama zaten son 2 hafta içinde aldığım yerleşmemiş kilolarımdı hemen gitttiler. yerleşmiş kilom 62. hala diyete devam ama tatlıya hiç dayanamıyorum. arada bozuyorum sanki. a.s

merhaba hatunlar nasılsınız? bugünde o kadar yoğundum ki yazmaya yeni fırsatım oldu. hoşgeldin hatunarik,aynı boyda sayılırız sakın diyetini bırakma arkadaşım diyetle beraber spor vermeyede çalış ve hap,kapsül...tarzı şeyler kullanmanı tavsiye etmem. ben 5 ocakdan buyana diyete devam ediyorum,arada kaçamaklarım olsada verdiğim kiloları geri almadım çok şükür.yavaş yavaş veriyorum ama sağlıklı kilo verdiğime inanıyorum.sempatikciğimbambaşkabenciğim nasıl gidiyor bakayım diyetler?
dünki yediklerim;
sabah:klasik kahvaltı
öğlen : 1 küçük karnıyarık
ara:1 avuç kuru üzüm
akşam:1 tas şehriye çorbası,4 kaşık ciğer sote
ara:1 elma,1 portakal

herkese kolaylıklar dilerim

Back