Zayıflamak İsteyenlerin Paylaşım Alanı ( Yöntemlerimiz ve Deneyimlerimiz )

merveeee kahvaltı yapmıyomusun sen canım :26:
buarada bugünki menm
sabah
3br şekersiz çay
1çavdar ekmeği
7zeytin(siyah)
1kk peynir,yumurta
ara
yarım lt su
öğle
3 yaprak sarma
ara
1muz

olabilir canim ama sen yinede yaz çok abarrtigin seyler olursa uyaririz hem...ve kimse sana uymaz merak etme yemek isteyen senin yediklerini okusada yer okumasada....sen listelerini paylaski bizde eksiklerimiz-hatalarimiz varsa duzeltelimbekliyorum menulerini ben...

Selam kizlar , nasilsiniz???Ben gayet iyiyim bugun temizlik yapiyorum oglusum uyurken bu arada girip menumu paylasayim dedim...

sabah: 1 dilim ekmek, yarim domates, 4 zeytin , 1kk peynir ve 1 tatli kasigi reçel...

ogle:1 tabak kabak yemegi, 1 dilim ekmek ve 1 cay bardagi yogurt...

ara: yarim dilim elmali tart

aksam: sadece yesil salata (ekmeksiz) yemeyi dusunuyorum dengelemek için....ve sonra 2 elma...

bgn hint yağı ile bağırsak temizliği yapayım dedim olmadı niyemi
1 bağırsağımı içtiğim form çayına rağmen çalıştırmadı
2 o lahana çorbası ne feci bişey büyük bi hevesle pişirdim tarifine uygun
saat 1 de onu içtim o saate kdr bişi yemedim
saat 3 te tkrr içmeye kaltım yarısında kusacaktım
zati artık başımda dönmeye başlamıştı kızıma pişirdiğim şehriye pilavından yedim arada 1 yeşil elma yedim
akşamda 2 kaşık bezelyeli pirinç pilavı ve 2-3 parça tavuk yedm
1 tanede kuru kaysı

kızlar ayrıca ben zayıflamak yada incelmek için funda suyunu ve beyaz çayı içiyorum yemeklrden yarım saat önce çok faydasını gördüm söyliyim

Son düzenleme:

canım umudunu kaybetme başarabilirsin bende şu an 73 kiloyum zayıflamaya çalışıyorum seni çok iyi anlıyorum 87 kilo olduğum zamanlar çok duymuştum eşimin eşofmanlarını giyip çıkardım dışarı ama istersen yapabilirsin kendine program yap ertesi gün ne yiyeceğini yaz planla uymaya çalış uyamadığın zaman sporunu biraz artır ben sağlıklı şekilde yavaş yavaş kilo verme taraftarıyım şok diyet filan yapmıyorum özelden yazabilirsin bana inşallah yaza kadar veririz kilolarımızı.

yapamıyorum canım müsait olmuyorumki bende meyve yiyorum artık sabahları.

meyve kahvaltının yerini tutmz canmya budefada abur cubura yönelirsin..yanına alsan kahvaltılık

dengelemk için fazlalık ne var canm sadece salata az değilmi:26:ben hala çok acıkıyorum yemekten snra

akşamki menm
1 kase mercimek çorbası
6çatal patates kızartması
6 yaprak sarma
1kase yoğurt
ara
1portakal
1çiğ köfte(kalorisi kaç bilmiyorum hiç
yarım saatte plates

Merhabalar
Bende hergun dikkat edicem diyorum ama olmuyor cok istiyorum yaza kadar 6-7 kilo vermeyi.. Gecen yil 3 ayda 8 kilo verdim. 68 leri gordum tartida. Simdilerde tekrar geri aldim 4 kiloyu

Bende sizlere katilmak istiyorum.

meyve kahvaltının yerini tutmz canmya budefada abur cubura yönelirsin..yanına alsan kahvaltılık

dengelemk için fazlalık ne var canm sadece salata az değilmi:26:ben hala çok acıkıyorum yemekten snra
dengelemedim zaten canim daha beter yedim....yedimde yedimmm:2::2:
Merhabalar
Bende hergun dikkat edicem diyorum ama olmuyor cok istiyorum yaza kadar 6-7 kilo vermeyi.. Gecen yil 3 ayda 8 kilo verdim. 68 leri gordum tartida. Simdilerde tekrar geri aldim 4 kiloyu

Bende sizlere katilmak istiyorum.

insallah burda bizimle motive olursun diyetine ve kurtulursun fazlaliklardan canim....haftalik yarislarimiz var çok motive ediyor insani sende katil istersen...bu arada hosgeldin aramiza ...boyun ve yasin kac???

selam kızlar nasılsınız.
dün aksam komşunun oglunun dogum günü vardı 1 dilim pasta be 1 dilim börek yiyiverdim gari neyse bu sabah yine kahvaltı yapamadım.
öğlende 1 tabak makarna yedim.

Hosbuldum :)
Yasim 31 . Boy 175.evliyim 3 yasinda bir kizim var.. Katilmayi cok isterim ..kilo vermk icin istemek yetmiyor hirs ve azimde gerek..inss sizlerle birlikte verebilirim.

Ben kilo verdigim donemde nerdeyse herseyden yedim. Ama miktari azalttim hep..tabiiki yediklerimle doymuyordum ama doymak icin degil ihtiyacim oldugu icin yiyorum diye surekli kendime telkinde bulundum..

Son düzenleme:
Hosbuldum :)
Yasim 31 . Boy 175.evliyim 3 yasinda bir kizim var.. Katilmayi cok isterim ..istemek yetmiyor hirs ve azimde gerek..

ooo masallah boy super manken gibisin valla 68 kilo neki bu boya gore...ama insan yinede daha ince daha narin olmak istiyor dimi azimde hirsta gelir sen merak etme topigi takip et hepsi olur bende 29 yasindayim 2.5 yasinda oglum var bir tane boyum 1.70 63 kiloyum yarismaci arkadaslara basarilar dilerim

:) evet boy uzun olunca 80 bile kotu durmuyor. Ust tarafimdan daha fazla kilo verdigim icin herkes boyle iyisin diyo ama ben en fazla 67 olmak istiyorum.. Seninde boyuna gore kilon fazla degilmis... Ama daha ince olsak fenami olur

:) evet boy uzun olunca 80 bile kotu durmuyor. Ust tarafimdan daha fazla kilo verdigim icin herkes boyle iyisin diyo ama ben en fazla 67 olmak istiyorum.. Seninde boyuna gore kilon fazla degilmis... Ama daha ince olsak fenami olur

çok kafaya taktim bu aralar 55 altina inicem kararliyim ...gerçi bu aralar saçmaladim biraz ama olsun çok kilo almadan akillandimsen evleneli kaç sene oldu baska bebek dusunmuyormusun?ben biraz zayiflayip oyle dusunuyorum ya sen?

4 yil oldu evleneli .baska cocuk dusunmuyorum canim allah olmayanlara ve isteyenlere versin. Cok yiprandi sinirlerim ,yoruldum mucadele etmekten. Yemek ve uyku sorunumuz var bu beni biktirdi artik. Calismayi dusunuyorum uygun bir is bulursam. Sen calisiyormusun? Birde ismin neydi ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…