- Konu Sahibi lightcola fun
-
- #55.141
merveeee kahvaltı yapmıyomusun sen canım :26:
buarada bugünki menm
sabah
3br şekersiz çay
1çavdar ekmeği
7zeytin(siyah)
1kk peynir,yumurta
ara
yarım lt su
öğle
3 yaprak sarma
ara
1muz
bence ben ne yediğimi burda paylaşmayayım
zira benim yüzümden herkes kilo alabilir çok koşturduğum için normalde de çok fazla yiyom aksi halde ayakta duramam
okul iki çocuk temizlik yemek ütü ............ hepsini ben yapıyom aksi şekilde ayakta duramam
şimdide eşim de öğrtmen olduğu için evde sabh kahvaltısın da ne ararsanız var
ama yarın hint yağı ile bağırsak temizliği yapmayı düşünüyom inşlh yapabilirim
buraya fırsat bulunca yazarım gelişmeleri
:çok üzgünüm:selam bayanlar bende bir basarı öyküsü yazmak istiyorum kendimce suan 105 kilo 165 boyundayım 24 yasındayım...8 ay önce dogum yaptım 105 oldum onun öncesindede sark bölgesine gelince 25 kilo birden alıp üzerine hamile kaldım velhasıl kelam nefret edici bir durum benimkisi kendimi traktörün arka tekeri gibi görüyorum kocaman esim 75 kilo yanyana bi hayal edin...en kötüsü merdivenleri nefes nefese çıkıyor bir yere giderken yolda durup dinlenmek aksi taktirde tıkanıp kalıyorum ... ve en ama en kötüsü igrenç espiriler size araba gerekmez ayten yuvarlanarak gider sana otobüsten çift bilet isterler yarım dünya hahahaha kikiki gülüsler ...kıyafet desem rezillik diktiriyorum çuval gibi bicimsiz kıyafetler sanki hamilelik gibi ... her sabah yataktan kalktıgımda ayaklarım agrıyor bünye tasıyamıyor bu koca bedeni ... kızımla oyun oynarken bile yoruluyorum ... etrafa kendimle barısık gibi görünsemde içimde depremler oluyor ... yasadıgım en acı ve kötü olay eşim polis ve sark hizmetindeyiz poolisler burda çok samimi bir birlerine gidip gelirler yine toplanmıstık 3 aile bize gelmisti polis bi abi çok kilo almıs esim bu ne göbek oglum ver bu göbegi dedi bu polis abi herkezin içinde ayten ne zaman zayıflarsa bende o zaman verecem dedi e buda imkansız olduguna göre dedi ve herkez güldü yıkıldım resmen esim dahi güldü:çok üzgünüm: VEL HASIL KELAM BUNLARI BURAYA YAZDIM ÇÜNKİ BUNLARI KİMSEYE ANLATAMIYORUM İÇİMDE BÜYÜDÜKCE İYİCE YEMEGE VURUYORUM KENDİMİ İÇİMDE KALMAMASI LAZIM... BU GÜNDEN İTİBAREN HERSEY FARKLI OLACAK BUNA İNANIYORUM VE YAPACAGIM ZAYIFLAYACAGIM İDEALİM BÜYÜK 60 KİLO OLACAGIM ....VERDİGİM RAHATSIZLIKTAN DOLAYI ÖZÜR DİLİYORUM :)
yapamıyorum canım müsait olmuyorumkibende meyve yiyorum artık sabahları.
Selam kizlar , nasilsiniz???Ben gayet iyiyim bugun temizlik yapiyorum oglusum uyurken bu arada girip menumu paylasayim dedim...
sabah: 1 dilim ekmek, yarim domates, 4 zeytin , 1kk peynir ve 1 tatli kasigi reçel...
ogle:1 tabak kabak yemegi, 1 dilim ekmek ve 1 cay bardagi yogurt...
ara: yarim dilim elmali tart
aksam: sadece yesil salata (ekmeksiz) yemeyi dusunuyorum dengelemek için....ve sonra 2 elma...
dengelemedim zaten canim daha beter yedim....yedimde yedimmm:2::2:meyve kahvaltının yerini tutmz canmya budefada abur cubura yönelirsin..yanına alsan kahvaltılık
dengelemk için fazlalık ne var canm sadece salata az değilmi:26:ben hala çok acıkıyorum yemekten snra
Merhabalar
Bende hergun dikkat edicem diyorum ama olmuyorcok istiyorum yaza kadar 6-7 kilo vermeyi.. Gecen yil 3 ayda 8 kilo verdim. 68 leri gordum tartida. Simdilerde tekrar geri aldim 4 kiloyu
Bende sizlere katilmak istiyorum.
selam kızlar nasılsınız.
dün aksam komşunun oglunun dogum günü vardı 1 dilim pasta be 1 dilim börek yiyiverdim garineyse bu sabah yine kahvaltı yapamadım.
öğlende 1 tabak makarna yedim.
dengelemedim zaten canim daha beter yedim....yedimde yedimmm:2::2:
insallah burda bizimle motive olursun diyetine ve kurtulursun fazlaliklardan canim....haftalik yarislarimiz var çok motive ediyor insani sende katil istersen...bu arada hosgeldin aramiza ...boyun ve yasin kac???
Hosbuldum :)
Yasim 31 . Boy 175.evliyim 3 yasinda bir kizim var.. Katilmayi cok isterim ..istemek yetmiyor hirs ve azimde gerek..
:) evet boy uzun olunca 80 bile kotu durmuyor. Ust tarafimdan daha fazla kilo verdigim icin herkes boyle iyisin diyo ama ben en fazla 67 olmak istiyorum.. Seninde boyuna gore kilon fazla degilmis... Ama daha ince olsak fenami olur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?