- Konu Sahibi lightcola fun
-
- #55.121
2. çok almadım ama önceki kilolar olduğu çin şişmandım oğlumda 68 kilodan 80 kiloya düştüm 76 la kaldı bebek 6 aylıkken 73 klodaydım
oğlum 9 aylıkken 60 olmuştum ondan sonrasıda yavaş yavaş gr gr gitti
bu sürede ne yaptım bilirsin beni diyet spor btki çayları fln çok asıldım çok çalıştım
beni nette bi ara görmüştünya şimdi o kilodayım
o zamnda 53e kafayı takmıştım inemedim
şimdide taktım
bakalım vermesemde sorun değil versem mutlu olcam
zamanında yarım bırAKTIĞIM İŞİ BİTİRİCEM
SEN 2. Yİ DÜŞÜNÜYAONMO
SEMPATİĞİN ÇOCUĞU OLMUŞ SAYFASINDA okudum çok mutlu oldum ne zaman nasıl oldu yazsana kız özetle
mehayım ben çıkıyom oğlum içerde tek tedirginim bulunduğm oda soğuk diy getiremiyom artı görüşürük öpüldün
günaydın kızlarrrrrrrrmyocean canımmmmmm hoşgeldin sefalar getirdin hemen ekleyiverdim seni kağıtıma pazartesileri 2 ye kadar bildirim yapıyoruz.
günaydın kızlarrrrrrrrmyocean canımmmmmm hoşgeldin sefalar getirdin hemen ekleyiverdim seni kağıtıma pazartesileri 2 ye kadar bildirim yapıyoruz.
dalga mı geçiyon kızçok guzel canim suremizde baya genis
ellerin dert görmesin mervecim...
güzel valla menün mehaycımmmseam kizlar nasilsiniz?bugunku menumu paylasayim hemen:
sabah: 2 dilim ekmek, 1 haslanmis yumurta, 4 zeytin , 1 domates, 1 kk peynir...
ara 1 tane light meyveli yogurt
ogle: 1 kase çorba , 2-3 kasik makarna...
ara :1 elma yerim (aksama ne yerim bilmem)
tmm canım 4 olsun bildirim saatı.iş yerinden yapamasamda evden yaparım listeyi o zamansağol tşkrler ben pztleri okul açılınca 3 ten sonra girebilirim haberin olsun inşallah verebilirim belli kilonun altına inmek zor oluyo
tmm canım benimmervcm buhafta tartılalamdm ben malesf oyüzdn bildirm yapamadım.tartı yok bende tartılmak içinde dışarı çıkıyorum pztside mümkün olmadı..başlangç kilom 63 hedef 52..şuanki kilom en son 61 di
dalga mı geçiyon kız
güzel valla menün mehaycımmm
tmm canım 4 olsun bildirim saatı.iş yerinden yapamasamda evden yaparım listeyi o zaman
[/B]
ben paylaşcam bugünden itibarenkizlar gunluk menulerimizide paylasalim elimizden geldigince ya boyle olmazki...burasi paylasim alani kilo bildirimi paylasip cikmayalim:26::26:
kizlar dunden beri çok uzgunum çok etkiledi beni bu son olaylar
kizlar gunluk menulerimizide paylasalim elimizden geldigince ya boyle olmazki...burasi paylasim alani kilo bildirimi paylasip cikmayalim:26::26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?