- Konu Sahibi lightcola fun
-
- #55.041
bugün diyetimin 7günü ama ben hala acıkıyorum alışamadım:26::26:her akşam yemekten sonra deli gibi abur cubur yiyesim geliyo nezmn alışırım tam olarak acaba ??
sabah1su br ılık su+elma sirkesi
1dilm çavdar ekemeği
1kk peynir,8zeytin
2br şekersiz çay
ara-
yarım lt su
öğle
1yumurta,1 patates haşlama
ara
2dilim ayva
yarım lt su
spor
3mil leslie
acikman gayet normal cok saglikli beslendigin soylenemez canim...aksam yemegi yemiyormusun???
Akşam yiyorum canım ne yewek varsa yiyorum ama ólcülü,makarna varsa 4kaşik,fasulye yemegi oluo bikepçe yiyorum óyle yani.ama alişkin olmadm icn abur cubur canm istiyo zor tutuyorum kendimi
o konuda bende cok zorlaniyorum tatlilara dayanamiyorum...surekli canim tatli istiyor ama sen baya az yiyorsun gercektende nasil dayaniyorsun???ben gece uyuyamam bu kadar az yesem..
ben herhangi bi diyet denemiyorum canım kendi kendime dikkat ediyorum falan ölegünaydın kızlar.......
emyay_8990 allah sabır versin güzelim...
benimde hedefim martın sonuna kadar 11 kilo...
dün tartıldım 76 çıktım....
bugün bende diyetli uyandım....
bi diyet varya bi gün patates bi gün sebze fln onu deniyorum bugün......
sen ne diyeti yapıyosun
özel dönem nedeniyle bildirim yapamıyorum bugün
ben herhangi bi diyet denemiyorum canım kendi kendime dikkat ediyorum falan öle(((
kontes kız naberliste yapılmicak sanırsam ama bikaçgüne tam anlamıyla gaza gelirim ben haftaya ben alırım listeyi inşallah
günaydın kızlarrrrrr nasılsınız
tamam canım pazartesiden itibaren ben yapiyim.
saat 1 e kadar bildirimler yapılsın ama kızlar.çünkü her an müsait olamayabilirim.bildirimlker hazır olursa aksam 5 e kadar bulguum ilk fırsatta hemen listeyi yaparım.güzelde bi format hazırlamaya çalışim bakalım
mrb kızlar diyette bugün 12.günüm ve 3 kilo vermişim..dün sabah tvde dinledim bol su tüketmeden kilo vermenin mümkün olmadığını söyledilr programda..bende sürekli suyu yanımda taşıyorum
sende iyi ki varsın canımm :13::13::13::13:Valla super olur canim ya gûzel bir listeyle motivasyonda artar kanimca....iyiki varsin merveeee
hadi yaaa :26: o zaman yarın bi şişe getirim yanımda.bu arada tebrik ederim canım güzel kg vermişsin maşallahmrb kızlar diyette bugün 12.günüm ve 3 kilo vermişim..dün sabah tvde dinledim bol su tüketmeden kilo vermenin mümkün olmadığını söyledilr programda..bende sürekli suyu yanımda taşıyorum
arkadaşlar lw 6090 kullanan varmı
sende iyi ki varsın canımm :13::13::13::13:
hadi yaaa :26: o zaman yarın bi şişe getirim yanımda.bu arada tebrik ederim canım güzel kg vermişsin maşallah
kullanmadım ama dayımın kızı kullanmıştı.hiçbişey yiyemiyodu.zayıflamıştı baya.
ben hap kullanılmasına en karşı olanlardan biriyim ama düğünüm yaklaştı bu ay çıksında sıkı diyetle ne çıkıyo ortaya bakalım.olmazsa şubat martta hap kullanmak istiorum 2 ayda bişey olmaz galiba:18:
mervecim bence hic hap kullanma derim...bence sen siki bir diyet ve hafif egzersiz ve yuruyusle o zamana kadar rahat 18-20 kilo verirsin...simdi kacsin bilmiyorum ama dugune kadar kendini tutmayi basarabilirsen 60 li kilolari rahat gorursun canim...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?