Zayıflamak İsteyenlerin Paylaşım Alanı ( Yöntemlerimiz ve Deneyimlerimiz )

acikman gayet normal cok saglikli beslendigin soylenemez canim...aksam yemegi yemiyormusun???

acikman gayet normal cok saglikli beslendigin soylenemez canim...aksam yemegi yemiyormusun???

Akşam yiyorum canım ne yewek varsa yiyorum ama ólcülü,makarna varsa 4kaşik,fasulye yemegi oluo bikepçe yiyorum óyle yani.ama alişkin olmadm icn abur cubur canm istiyo zor tutuyorum kendimi

Akşam yiyorum canım ne yewek varsa yiyorum ama ólcülü,makarna varsa 4kaşik,fasulye yemegi oluo bikepçe yiyorum óyle yani.ama alişkin olmadm icn abur cubur canm istiyo zor tutuyorum kendimi

o konuda bende cok zorlaniyorum tatlilara dayanamiyorum...surekli canim tatli istiyor ama sen baya az yiyorsun gercektende nasil dayaniyorsun???ben gece uyuyamam bu kadar az yesem..

o konuda bende cok zorlaniyorum tatlilara dayanamiyorum...surekli canim tatli istiyor ama sen baya az yiyorsun gercektende nasil dayaniyorsun???ben gece uyuyamam bu kadar az yesem..

bianda kestim abur cuburu ben.çünkü hareket halinde değilm canm evde.dışarı çıkmıyorum mesela sürekli evdeym.bispor falan yaparsam öle hareket halinde oluyorum.yani boğazımı tutmadıktan snra verememyemektn snra meyveyle bastırmaya çalışıyorum artık .tatlı aynen canm istio benmde

birde kalori hesabı yapıyorum ben..ne yediysem hesabını yapıyorum hemen geçerim diye aklım gidiyo ondanda yemiyorum sanırım

KOLAY KILO KONTROLÜ

Aç kalmadan sevdiğiniz yiyecekleri yiyerek
İdeal Kilosuna ulaşmak isteyenler
Düşük Kilolardan şikayetçi olanlar
Özel aletli jimnastik yapmadan,ilaçlar kullanmadan,kalıcı bir şekilde nasıl İdeal Kilonuza ulaşacağınızın yolunu öğrenmek istermisiniz?

Bunun için bana ulaşmanız yeterli!

e-mail adresim:just_ayida@hotmail.com

(zayıflama konusunda kararlıysanız ve ciddi anlamda sonuç almak istiyorsanız yardımcı olmak istiyorum,bunun için sıkı diyetlere de gerek yok çünkü o şekilde tüm bağışıklık sisteminizi çökertiyorsunuz,kafanıza takılan şeyleri sorun sizleri nasıl doğru kilo verilir konusunda bilgilendirmekten mutluluk duyarım)

kızlar günaydın nasılsınız.bu sabah artık sıkı di diyetteym diyerek uyandım hakkımda hayırlısı.sabah 97 kilo çıktım çok ut6anıyorum
aksam yarım saate yakın kolbasto roman havası falan oynadım evin içinde.bu sabahda diyetli olarak baslıyorum.
hedefim martın ortalarına kadar 15 kg.
2 ayda 15 kilo
biliyorum imkansıza yakın ama bilmiyorum zorlicam kendimi.

günaydın kızlar.......
emyay_8990 allah sabır versin güzelim...
benimde hedefim martın sonuna kadar 11 kilo...
dün tartıldım 76 çıktım....
bugün bende diyetli uyandım....
bi diyet varya bi gün patates bi gün sebze fln onu deniyorum bugün......
sen ne diyeti yapıyosun

ben herhangi bi diyet denemiyorum canım kendi kendime dikkat ediyorum falan öle (((
özel dönem nedeniyle bildirim yapamıyorum bugün

kontes kız naber liste yapılmicak sanırsam ama bikaçgüne tam anlamıyla gaza gelirim ben haftaya ben alırım listeyi inşallah

ben herhangi bi diyet denemiyorum canım kendi kendime dikkat ediyorum falan öle (((

kontes kız naber liste yapılmicak sanırsam ama bikaçgüne tam anlamıyla gaza gelirim ben haftaya ben alırım listeyi inşallah

günaydın kızlarrrrrr nasılsınız

selam mervecim ben kendi adima iyiyim sen nasilsin? diyet nasil gidiyor???

listeyi eskisi gibi sen yapsan en iyisi olacak sanirim... listeyi benden sonra en iyi ve en uzun idare eden sendin cunku...

tamam canım pazartesiden itibaren ben yapiyim.

saat 1 e kadar bildirimler yapılsın ama kızlar.çünkü her an müsait olamayabilirim.bildirimlker hazır olursa aksam 5 e kadar bulguum ilk fırsatta hemen listeyi yaparım.güzelde bi format hazırlamaya çalışim bakalım

Valla super olur canim ya gûzel bir listeyle motivasyonda artar kanimca....iyiki varsin merveeee

mrb kızlar diyette bugün 12.günüm ve 3 kilo vermişim..dün sabah tvde dinledim bol su tüketmeden kilo vermenin mümkün olmadığını söyledilr programda..bende sürekli suyu yanımda taşıyorum

Valla super olur canim ya gûzel bir listeyle motivasyonda artar kanimca....iyiki varsin merveeee
sende iyi ki varsın canımm :13::13::13::13:
mrb kızlar diyette bugün 12.günüm ve 3 kilo vermişim..dün sabah tvde dinledim bol su tüketmeden kilo vermenin mümkün olmadığını söyledilr programda..bende sürekli suyu yanımda taşıyorum
hadi yaaa :26: o zaman yarın bi şişe getirim yanımda.bu arada tebrik ederim canım güzel kg vermişsin maşallah
arkadaşlar lw 6090 kullanan varmı

kullanmadım ama dayımın kızı kullanmıştı.hiçbişey yiyemiyodu.zayıflamıştı baya.
ben hap kullanılmasına en karşı olanlardan biriyim ama düğünüm yaklaştı bu ay çıksında sıkı diyetle ne çıkıyo ortaya bakalım.olmazsa şubat martta hap kullanmak istiorum 2 ayda bişey olmaz galiba :18:

selam kizlaaarrr gunaydinlar herkese....

nasilsiniz bakalim bugun??hemen sabah yediklerimi paylasayim:

sabah: 1 kk peynir, 5 zeytin, 2 dilim salam (uzun zamandir yemiyordum ama) 1 tatli kasigi bal ve 2 dilim cavdar ekmegi...

NOT:Kizlar motivasyonu arttirmak icin birbirimizin liste ve menulerine elestiri ve yorumlarda bulunalim ki hatalarimizi dogrularimizi bilelim...

mervecim bence hic hap kullanma derim...bence sen siki bir diyet ve hafif egzersiz ve yuruyusle o zamana kadar rahat 18-20 kilo verirsin...simdi kacsin bilmiyorum ama dugune kadar kendini tutmayi basarabilirsen 60 li kilolari rahat gorursun canim...

mervecim bence hic hap kullanma derim...bence sen siki bir diyet ve hafif egzersiz ve yuruyusle o zamana kadar rahat 18-20 kilo verirsin...simdi kacsin bilmiyorum ama dugune kadar kendini tutmayi basarabilirsen 60 li kilolari rahat gorursun canim...

95 kiloyum.97 iyim pazartesi sabah.ama bu sabah 95 çıktım
mehaycım şimdilik hedefim 2 ayda 15 kilo.nisan ayı telaşlı geçer koşturmaca zayıflarım zaten diyorum.ama gelinlik bakmaya basladıgımda 79a düşmüş olsam,düğüne bir ay kala 69-70e düşerim ya :2:ama bakalım duruma baglı öyle çok deil 1 ay kullansam nolurki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…