Zayıflamak İsteyenlerin Paylaşım Alanı ( Yöntemlerimiz ve Deneyimlerimiz )

sabah
ılık su
1 çavdar ekmeği
1kk peynir
1şekersiz çay
ara
yarım saat yürüyüş
öğle
1kızarmış ekmek arası domates
1şekrsiz çay
ara
1havuç
spor
3mil leslie

bugün diyette 5.günüm ve ben 1kilo vermişimsıkı bidiyete girdim hiç bişyden taviz vermiyorum tatlı tuzlu..
sporda yapınca hakikaten fark oluo bikaçgünde bile.

canimcim dukan diyetini hic denemedim, acikcasi okumadimda....ama tv de dinledigim,ve internette girdigim diyetisyen sitelerinden aldigim orneklerle kiyaslarsam senin verdigidin bu evre orneklerini, bu diyet bana oyle cokta saglikli gelmedi açikçaci...yani en saglikli beslenme seklinin tum gun boyunca aldigimiz protein, vitamin, karbonhidrat ve kalsiyumun vucuda esit bir sekilde aktarilmasi oldugunu herkes biliyor artik...2 gun sadece et, balik , yumurta yemek ne kadar saglikli tartisilir mesela??
ama sen benim mumkun degil dememi yanlis anlamissin sanirim ben mumkun degil derken yani bu sekilde bir diyet uygulayip okadar az kilo vermem mumkun degil demek istemistim...cunku ben cok hareketli ve cok cabuk kilo veren biriyim...3-4 gun dikkat edeyim hemen gozle gorulur sekilde zayifliyorum....yani dukan diyetiyle bu kadar kilo vermek mumkundur tabi, hatta fazlasida ama saglikli bir biçimdemi orasini bilmem...bu benim kendi kanaatim canim herkesin kendi fikri farkli olabilir...

sabah
ılık su
1 çavdar ekmeği
1kk peynir
1şekersiz çay
ara
yarım saat yürüyüş
öğle
1kızarmış ekmek arası domates
1şekrsiz çay
ara
1havuç
spor
3mil leslie

bugün diyette 5.günüm ve ben 1kilo vermişimsıkı bidiyete girdim hiç bişyden taviz vermiyorum tatlı tuzlu..
sporda yapınca hakikaten fark oluo bikaçgünde bile.

supersin aynen boyle devam...

senin sebebinin benden farkli hiçbir yani yok canim...bende bu sebepten birakmistim iste, beni simdi daha iyi anlamissindir kesin, hak vermissindir...bu arada ben kimseye serzeniste bulunmadim, sadece sorumsuzca davrandiklari için sitem ettim (ayni senin gibi)... serzenis : basa kakmadir çünkü...

yok ayni degil bence sebepler.cunku sen "benim kucuk cocugum var yetisemiyorum,o olmasa neyse "falan da demistin ama benim demek istedigim o degil.yani ben islerden feragat etmeye de hazirdim ve ettim decogu kez.neyse tekrar tekrar aciklama yapmak istemiyorum.
valla adi her neyse siz koyun artik serzenismi olur sitemmi olur yada herneyse ondan iste.

bilemedim
bizim komşunun kızları uyguluyormuş
biri 8 kilo vermiş biri 4 kilo
ama ayrıntısını bilmiyorum tabii

bugün 60.7 çıktım tartıda
çok mutluyummm

guunaaydiinn
birr suru isim var ama sabah sabah aklima geldiniz bi bakiim dedim.nevar ne yok
bugun benim bebisler okuldan oglen cikiyolar o zamana kadar islerimi bitirmeliyimmm.
yaaa aksam esimler diziyee bakiyoduk netten.1 kadin 1 erkek ordada adana kebap muhabbeti gecti.benimkisi basladi olsada yesek demeye.ya yapma bu saatte ne adanasi ne kebabi dedikce ,ayy anlattikca anlatti.kebapci olsaymis super satarmmis yalniz onu anladim.iyi tamam dedim gitti gecenin bi yarisi aldi geldi yaaa.haa bide o arada buyukkizim da uyandi.anne midem bulaniyo benim diye.hemen tel ettim adanalari 3 yaptir diye
12den sonra oturduk ucumuzde utanmadan yedik yaaaa
sonrasinda bendeki pismanligi gormeliydiniz.ayyy komediydi.yaticam yatamiyorum.kalkicam kimildayacak derman kalmadi.sistik resmen.soylene soylene yattim artik.ama oldu bi kere :18::18:.bikac hafta tartiyla gorusmek istemiyorum sanirim.

aynen bende islerimi ihmal ettim cogu kez, çocugumuda ama bir yere kadar iste seninde gordugun gibi...herkesin sorumluluklari var o yuzden ayni sey degisen bisey yok...sonunda sende daha fazla sabredemedin ve biraktin listeyi sonuc ayni yani...neden kabul etmek istemedigini anlayamiyorum...ama seninde dedigin gibi daha fazla aciklama yapmana gerek yok mecbur degil kimse liste konusunda...topige girme konusundada tabi, canin ne zaman isterse girersin arkadasim gorusmek uzere...

bilemedim
bizim komşunun kızları uyguluyormuş
biri 8 kilo vermiş biri 4 kilo
ama ayrıntısını bilmiyorum tabii

bugün 60.7 çıktım tartıda
çok mutluyummm

tebrikler canim belliki iradelisin ve araliksiz devam ediyorsun diyetine...bu ara bende sacmaladim biraz kendime gelmem sart oldu yoksa rakamlar yukselmeye baslayacak yavas yavas yine tartida... sen nasil bir diyet uyguluyorsun tam olarak su anda peki???

bişey uygulamıyorum ki ben kuzumm
iştahsızım bu ara,sanırım o yüzden
kahvaltıda yarım dilim ya da 1 dilim ekmek yiyorum
azcık peynir
büyük bir kupa şekersiz çay
onun dışında o gün ne varsa, sosis olur mantar olur azcık tartaklıyorum ucundan
1 yumurta
yetiyor...

saat 12 gibi 1 kupa kahve, yanına kruvasan ya da kurabiye varsa evde,ondan alıyorum.

saat 16 gibi acıkırsam nohut,brokili, karnıbahar dan hangisi varsa evde haşlanmış salata halini yiyorum 1 dilim ekmekle

bu öğün her gün olmuyor, misal saat 13 gibi yanıma 1 kase nar almışsam, tüm gün hatırladıkça yiyorum onu, haliyle akşam yemeğine kadar tok oluyorum.

akşam yemeği de artık ne varsa

evet istahsizlikta guzel zayiflatiyor bazen gerçekten canim ama dikkat et boyle istahsiz birkac gunun arkasinda mutlaka istah patlamasi yasanir hep...verdiklerini almamaya bak o donemde

bugün diyetimin 7günü ama ben hala acıkıyorum alışamadım:26::26:her akşam yemekten sonra deli gibi abur cubur yiyesim geliyo nezmn alışırım tam olarak acaba ??
sabah1su br ılık su+elma sirkesi
1dilm çavdar ekemeği
1kk peynir,8zeytin
2br şekersiz çay
ara-
yarım lt su
öğle
1yumurta,1 patates haşlama
ara
2dilim ayva
yarım lt su
spor
3mil leslie

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…