Zayıflamak İsteyenlerin Paylaşım Alanı ( Yöntemlerimiz ve Deneyimlerimiz )

gunaydin kizlarr.
neden kimse gelmemis bildirim yapmaya:26:.yoksa siz de benim gibi kilo veremeyenlerdenmisiniz?:1:
gecen hafta vermis oldugum 600 grami geri almisim.ama artik bana ne form caylari ne de ilaclar kar ediyo:50:.:50:tas oldu karnim resmen.galiba bagirsaklarim o cozum yollarina alistigi icin tepki vermiyo artik.ama napiim?,baska bisey yapamamkiii.bu sorun kronik hale geldi artik care bulamiyorum.bi keresinde doktorum pralin yagi ic demisti ama yapamamki ben:50:.midem kalkar daha cok.
baslangic:75.5
gecen hafta:70.4
bu hafta:71
gelen:600 gr
toplam giden:4.5 kg
hedef:65

gunaydin kizlarr.
neden kimse gelmemis bildirim yapmaya:26:.yoksa siz de benim gibi kilo veremeyenlerdenmisiniz?:1:
gecen hafta vermis oldugum 600 grami geri almisim.ama artik bana ne form caylari ne de ilaclar kar ediyo:50:.:50:tas oldu karnim resmen.galiba bagirsaklarim o cozum yollarina alistigi icin tepki vermiyo artik.ama napiim?,baska bisey yapamamkiii.bu sorun kronik hale geldi artik care bulamiyorum.bi keresinde doktorum pralin yagi ic demisti ama yapamamki ben:50:.midem kalkar daha cok.
baslangic:75.5
gecen hafta:70.4
bu hafta:71
gelen:600 gr
toplam giden:4.5 kg
hedef:65

walla filizcim aynen ben de karın şişliğinden yakınıyorum,patlıcam sanki...diyet miyet de kalmadı...2 haftadır misafir baskınına uğruyorum,misafir varken de diyet yapılmıyo yaa....bugün tartıldım tam bi kilo fazla çıktım,şok oldum:53::53::53:şişkinliktendir inş. kilom 67.5 çıktı..malesef:36::36::36:

kızlar dukan diyetini deneyen var mı ?
sitesindeki soruları cevapladım.
yavaş kilo verme* periyodunda 36 gün sonra ideal kiloma ulaşabileceğimi söyledi.:52:

evreleri kişiye göre hesaplayan bir sistem kurmuşlar sitelerinde.

kızlar dukan diyetini deneyen var mı ?
sitesindeki soruları cevapladım.
yavaş kilo verme* periyodunda 36 gün sonra ideal kiloma ulaşabileceğimi söyledi.:52:

evreleri kişiye göre hesaplayan bir sistem kurmuşlar sitelerinde.

kontess,hangi site o??ben de bi cevapliyim..

baslangıç:65
geçen hafta:61.4
bu hafta:61.4
giden:0
toplam gıden:3.6

Kizlar bende ne aliyorum ne veriyorum bu ara... sanirim kilo vermede duraklama evresindeyim...:26:

sorulari bende çozdum...
benim için ideal kilonun 59 oldugunu ve bundan sonrki hayatimda bu kiloyu korumak için çabalamam gerektigini soyluyor...ve 49 gun sonra 59 kiloda olacagimi soyluyor ki bu mumkun degil ...yani soyle mumkun degil ben duzenli diyetime (hiç bozmadan) devam edersem 49 gun degil 25-30 gunde 59 kiloya inerim ..o da yavas kilo verirsem yani....soyledikleri zaten benimde bildigim seylerdi....ama cizelgeyi begendim...

Son düzenleme:
sorulari bende çozdum...
benim için ideal kilonun 59 oldugunu ve bundan sonrki hayatimda bu kiloyu korumak için çabalamam gerektigini soyluyor...ve 49 gun sonra 59 kiloda olacagimi soyluyor ki bu mumkun degil ...yani soyle mumkun degil ben duzenli diyetime (hiç bozmadan) devam edersem 49 gun degil 25-30 gunde 59 kiloya inerim ..o da yavas kilo verirsem yani....soyledikleri zaten benimde bildigim seylerdi....ama cizelgeyi begendim...

aynen,ben o kadar diyet yapsam fazla fazla veririm zaten o vakte kadar.sorun diyet programini uygulayamiyo olmam zaten:37:

sorulari bende çozdum...

düzenli diyetin dukan diyeti mi peki canım?

diyetin 4 evresi var
her bir evrede yiyeceklerin başka
mesela ilk evre bende 2 gün çıktı ve o 2 gün sadece et balık yumurta diyor
sonraki evre yanına sebzeler ekleniyor,bende 2. evre 14 gün çıktı
yani 14 gün sadece et ve sebze yiyeceğim filan filan

bu şekilde yaparsan o idealine ulaşacaksın.
mümkün değil deme bence denemeden:29:

arkadaşlar zayıflamak kilo vermek yada almak isteyen arkadaşlar
hepinize yardımcı olmak için burdayım
2 ayda 16 kilo veren arkadaşlarımız var 3 ayda 23 kilo veren arkadaşlarımız da var daha bir sürü ama hep istenen sonucu aldılar hemde sağlıklarını koruyarak sağlıklı beslenerek
ücretsiz vücüt analizi ücretsiz danışmanlık

xxxxxxxxxxx

Son düzenleyen: Moderatör:
gunaydin arkadaslar
bakiyorum gun gectikce paylasimlar azaliyor,giren cikan yok topige.hic tadi tuzu kalmadigini dusunuyorum.4kisinin bildirimiyle de liste olusturulmazki.bu yuzden ben listeyi yapmiyorum.tabiki herkes kendinden sorumlu ama genellikle bir gun oncesinden hatirlatma bile yaptigim halde gunu geldiginde bildirim yapani bulamiyorum.ptesi gunleri genelde evde olmaya calisiyorum.cook onemli isim cikarsa geceleri bile bildirim yapilmismi diye bakiyorum.ama ben herkes icin ugrasirken hickimse kendisi icin bile ugras ve dikkat gostermiyor(istisnalar haric).hic paylasim yapilmiyor,madem ozen gostermiyorsunuz,yorumda ,paylasimda bulunmuyorsunuz bence bildirimdede bulunmaniz fazla olur zaten.mehay listeyi birakirken serzeniste bulunmustu belki hakliydi ama benim listeyi birakma sebebim bambaska gordugunuz gibi.bildirim yapabilen ve topigi hatirlayip yorum yapan arkadaslardan ozur dileyerek liste isini yapamayacagimi belirtmek istiyorum.ben de aklim estiginde,canim istediginde herkes gibi girip cikarim artik buraya.
gorusmek uzere...

gunaydin arkadaslar
bakiyorum gun gectikce paylasimlar azaliyor,giren cikan yok topige.hic tadi tuzu kalmadigini dusunuyorum.4kisinin bildirimiyle de liste olusturulmazki.bu yuzden ben listeyi yapmiyorum.tabiki herkes kendinden sorumlu ama genellikle bir gun oncesinden hatirlatma bile yaptigim halde gunu geldiginde bildirim yapani bulamiyorum.ptesi gunleri genelde evde olmaya calisiyorum.cook onemli isim cikarsa geceleri bile bildirim yapilmismi diye bakiyorum.ama ben herkes icin ugrasirken hickimse kendisi icin bile ugras ve dikkat gostermiyor(istisnalar haric).hic paylasim yapilmiyor,madem ozen gostermiyorsunuz,yorumda ,paylasimda bulunmuyorsunuz bence bildirimdede bulunmaniz fazla olur zaten.mehay listeyi birakirken serzeniste bulunmustu belki hakliydi ama benim listeyi birakma sebebim bambaska gordugunuz gibi.bildirim yapabilen ve topigi hatirlayip yorum yapan arkadaslardan ozur dileyerek liste isini yapamayacagimi belirtmek istiyorum.ben de aklim estiginde,canim istediginde herkes gibi girip cikarim artik buraya.
gorusmek uzere...

senin sebebinin benden farkli hiçbir yani yok canim...bende bu sebepten birakmistim iste, beni simdi daha iyi anlamissindir kesin, hak vermissindir...:40:

Back