Zayıflamak İsteyenlerin Paylaşım Alanı ( Yöntemlerimiz ve Deneyimlerimiz )

hmm galiba simdi anliyorum yukardaki yorumuinunsebebini.ama bu ptesinin listesi oldugu isin ona gore yaptim ben de.:26:sen gelecek ptesiye kadar accik daha kilo ver boylelikle rekor kirmis olursn.
hadi kizlar bu hafta baya salladik sanirim diyeti.yani en azindan benim acimdan oyle oldu.misafirler hazirliklar falanderken ucu kacti ipin
toparlanmaliyim hemen.

heheh tamam
torpilli oliyim

gunaydin topikdaslarim
nasilsiniz ,keyifler nasil?diyet nasil gidiyo?
sabah sabah midem kaziniyo benim.reflum azdi sanirim.
motivasyon sorunum devam ediyo.dun baya bi burdaki resimlere baktim
http://www.kadinlarkulubu.com/diyet...motivasyon-icin-resimlerimizi-paylasalim.html
bu nasil bir kararliliktir dedim kendime
sen neden boyle olamiyosun diye de kizdim
cokmu tembelim ben acaba :26: yada kararsiz:26: yada beceriksiz:26: yada basarisiz
ama pes etmek yok!!!
yolun yarisindayim.cok buyuk hedeflerim yok
5 kilo gitti bile.bir o kadar daha verebilirsem superim

mrb kızlar günaydın ben geldim tekrr.. bugün başladım diyetime kaldım yerden
listeyi benide eklermisnz kızlar kim yapıyo bilmiyrm ama

ilk bu safaya gelip diyete başladığımda 67 kiloydum.baya bi aradan sonra bugün tekrar başladım için o eski kilomumu başlangıç kilosu olarak yazıcm liste için yoksa şuanki kilommu başlangıç kilosu olcak

evet canim yas kis cok su icerim ve meyveyide cok sever ve yerim...

insallah hedefine ulasirsin canim...ha gayret

[SIZE=2]hosgeldin canim.ben yapiyorum listeyi.ptesi gunleri unutmadan bildirim yaparsan sevinirim.baslangic kilonu da zayiflama seruvenin yillaaar once baslamadiysa,son zamanlardaki en kilolu halinile baslayabilirsin.artik kendi bilecegin birsey orasi.istedigin baslangici yaz sen.hangisi seni daha cok motive edecekse onu kullan ne farkederki.
hadi bakalim insallah hergun bikac paylasimda bulunup topigi biraz daha renklendiririz.
diger arkadaslardan da rica ediyorum,lutfen birazcik daha aktif olalim mumkunse.biliyorum herbirimizin bir suru i$i var.yogunuz.bazilarimizin cocuklari var.ama cok olmasada gunluk 10 dk mizi ayirip bikac bisey paylasirsak daha cok motive olmazmiyiz sizcede?[/SIZE]

anladm canm tamm ben şuanki kilomu başlangıç olarak yazayım ozaman.şuan 63 kiloyum.bugün başladım tekrar zaten.hedef kilomda 52..pztesi bildirmn yapılması ii olmuş.önceden cuma günüydü benim oldum zamanlar topikte.haftasonu çok rahat davranıyo insan ozmn.bugün kimse gelmedi çok kaldm ama:26:

bugünki menm
öğle
1 pr meyve
1kase yoğurt
akşam
1 kase tarhana çorbası çok az ekmek(beyaz ekmk olduğu için yemek istemedm çok)
salata

gunaaayyyddııınnnnnnnn
Nasilsiniz kizlarrr...ben yine gec uyandim.gece saat 2den sonra uyudum yine.aliskanlikyapti bubende galiba.2 haftadir tatilde uyku duzenim altust oldu.neyseki ptesi gelio.artik sabah 7de uyanmaya baslarim.

slm kızlar bende artık sıkı rejime girmek istyenlerdenim hep erteledikçe üstüne geliyor başlangıç kilom 59 hedefim 50 bugun itibariyle başlıyorum ikiz doğumdan sonra göbek ölgem çok kötü oldu kendimi morel açısından kötü hised,yorum eski pantılonlar yukarı bile çıkmıyor bu 9 kilo bakalım yaza kadar gitmek zorunda

gunaaayyyddııınnnnnnnn
Nasilsiniz kizlarrr...ben yine gec uyandim.gece saat 2den sonra uyudum yine.aliskanlikyapti bubende galiba.2 haftadir tatilde uyku duzenim altust oldu.neyseki ptesi gelio.artik sabah 7de uyanmaya baslarim.

alışkanlık haline geliyo evt.acayipte kötü bialışkanlk bende genelde 2e doğru uyuyabiliyorum bundn snra erken yatmaya çalışcam yoksa sabah kalkmak mümkün olmuyo

dikkat ettkten snra eminki verlimeyck bikilo değl benmde yaklaşk okadr kilo vermm lazım kolay gelsn cnm

sabah geç kalktım kahvaltımı öğleye doğru yaptm
kahvaltı
ılık su+elma sirkesi
2br şekersiz çay
1kk peynir
1dilim kızarmış ekmek(kalorisi az olsun die kızartıpta yedim sanırım 35 kalori oluyomuş)
7tane zeytin
1salatalk
ara-1 yeşil elma,1br çay
ikindin
1kase tarhana çorbası+bol salata
ara
1 elma
kuru kayısı 2 adt
spor
35dk yürüyüş+15 dk egzersiz

pffffff
arkadasima gittim cay icecektik sozde.
kisir ve 2 dilim borek yedim:18:
sonra cok uzuldum ama dayanamadim yine.sohbet arasinda yiyivermi$im.
bi turlu diyet havasina giremedim:26: ama girebilsem cikmayada niyetim yok hic

pffffff
arkadasima gittim cay icecektik sozde.
kisir ve 2 dilim borek yedim:18:
sonra cok uzuldum ama dayanamadim yine.sohbet arasinda yiyivermi$im.
bi turlu diyet havasina giremedim:26: ama girebilsem cikmayada niyetim yok hic

Afiyet olsun canim ya ben napiyim disardaydik cocuklar tutturdu hamburger diye yok dedim yemicem dedim ama en son hatirladigim yarisi bitmisti diyet kolada ictim ve saat gece 11di(

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…