- Konu Sahibi lightcola fun
-
- #54.981
60.9 olmuşum oleleyoooooooooo
sanırım bende şişlik var, çünkü maydonozlu yeşil çay içtiğimde kilom düşüyor
bu ara (yaklaşık 2 haftadır) hiç yemek istemiyor canım.
kahvaltıda yarım dilim ekmek,1 yumurta,1büyük fincan çay,3-4 çatal ucu peynir yetiyor
saat 13 gibi 1 fincan kahve 1 adet kruvasan
sonra yanıma 1 koca kase nar alıyorum,aklıma geldikçe yiyorum
tüm gün bir şey yiyor oluyorum ama aslında yemiyorum(gerçi bilmiyorum kalorisini)
saat 18'de de azcık buçuk akşam yemeği.
hiç öyle deli gibi acıkmıyorum sebebini de anlamadımmaşallah diyeyim
hmm galiba simdi anliyorum yukardaki yorumuinunsebebini.ama bu ptesinin listesi oldugu isin ona gore yaptim ben de.:26:sen gelecek ptesiye kadar accik daha kilo verboylelikle rekor kirmis olursn.
hadi kizlar bu hafta baya salladik sanirim diyeti.yani en azindan benim acimdan oyle oldu.misafirler hazirliklar falanderken ucu kacti ipin
toparlanmaliyim hemen.
evet canim yas kis cok su icerim ve meyveyide cok sever ve yerim...aslında o bahsettiğim kitabı okurken hep aklımdan geçtiniz geçen gün... eğer inanırsanız böyle şeylere, sayfaları fotolayabilirim, siz de okuyun
meyve ve suya ağırlık veriyor musunn
kız yukarda ilk ben söyledimdi ya yineay bu kız beni çatlatacak
gunaydin topikdaslarim
nasilsiniz ,keyifler nasil?diyet nasil gidiyo?
sabah sabah midem kaziniyo benim.reflum azdi sanirim.
motivasyon sorunum devam ediyo.dun baya bi burdaki resimlere baktim
http://www.kadinlarkulubu.com/diyet...motivasyon-icin-resimlerimizi-paylasalim.html
bu nasil bir kararliliktir dedim kendime
sen neden boyle olamiyosun diye de kizdim
cokmu tembelim ben acaba :26: yada kararsiz:26: yada beceriksiz:26: yada basarisiz
ama pes etmek yok!!!
yolun yarisindayim.cok buyuk hedeflerim yok
5 kilo gitti bile.bir o kadar daha verebilirsem superim
ilk bu safaya gelip diyete başladığımda 67 kiloydum.baya bi aradan sonra bugün tekrar başladım için o eski kilomumu başlangıç kilosu olarak yazıcm liste için yoksa şuanki kilommu başlangıç kilosu olcak
[SIZE=2]hosgeldin canim.ben yapiyorum listeyi.ptesi gunleri unutmadan bildirim yaparsan sevinirim.baslangic kilonu da zayiflama seruvenin yillaaar once baslamadiysa,son zamanlardaki en kilolu halinile baslayabilirsin.artik kendi bilecegin birsey orasi.istedigin baslangici yaz sen.hangisi seni daha cok motive edecekse onu kullan ne farkederki.
hadi bakalim insallah hergun bikac paylasimda bulunup topigi biraz daha renklendiririz.
diger arkadaslardan da rica ediyorum,lutfen birazcik daha aktif olalim mumkunse.biliyorum herbirimizin bir suru i$i var.yogunuz.bazilarimizin cocuklari var.ama cok olmasada gunluk 10 dk mizi ayirip bikac bisey paylasirsak daha cok motive olmazmiyiz sizcede?[/SIZE]
eneeeeeeeeeee kuzum gelmişhoşgeldin aşkitom yaaa özledim seni
günaydın bu arada kızlarr nasılsınız.
gunaaayyyddııınnnnnnnn
Nasilsiniz kizlarrr...ben yine gec uyandim.gece saat 2den sonra uyudum yine.aliskanlikyapti bubende galiba.2 haftadir tatilde uyku duzenim altust oldu.neyseki ptesi gelio.artik sabah 7de uyanmaya baslarim.
slm kızlar bende artık sıkı rejime girmek istyenlerdenim hep erteledikçe üstüne geliyor başlangıç kilom 59 hedefim 50 bugun itibariyle başlıyorum ikiz doğumdan sonra göbek ölgem çok kötü oldu kendimi morel açısından kötü hised,yorum eski pantılonlar yukarı bile çıkmıyor bu 9 kilo bakalım yaza kadar gitmek zorunda
pffffff
arkadasima gittim cay icecektik sozde.
kisir ve 2 dilim borek yedim:18:
sonra cok uzuldum ama dayanamadim yine.sohbet arasinda yiyivermi$im.
bi turlu diyet havasina giremedim:26: ama girebilsem cikmayada niyetim yok hic
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?