Zayıflamak İsteyenlerin Paylaşım Alanı ( Yöntemlerimiz ve Deneyimlerimiz )

gunaydin kizlaaarrrr
gunaydin diyorum cunku ben uyanali henuz 1 saat falan oldu.
2 hafta tatilin tadini boyle vucudumu dinlendirerek cikariyorum.saolsunlar bebislerim de hicc uyandirmiyolar beni.yazik onlarda farkindalar annelerinin nasil yorgun oldugunun.
ben yine bekledim wc icin tartilmadan once ,ama yine tik yok.ben de tartildim ve yaptim kahvaltimi:19:.napiim,yarim kg eksik cikabilmek icin aksamakadar bekleyemem ama dimi:1:
baslangic:75.5
gecen hafta:71
bu hafta:70.4
giden:600gr
toplam giden:5.1
hedef:65

gunaydin kizlaaarrrr
gunaydin diyorum cunku ben uyanali henuz 1 saat falan oldu.
2 hafta tatilin tadini boyle vucudumu dinlendirerek cikariyorum.saolsunlar bebislerim de hicc uyandirmiyolar beni.yazik onlarda farkindalar annelerinin nasil yorgun oldugunun.
ben yine bekledim wc icin tartilmadan once ,ama yine tik yok.ben de tartildim ve yaptim kahvaltimi:19:.napiim,yarim kg eksik cikabilmek icin aksamakadar bekleyemem ama dimi:1:
baslangic:75.5
gecen hafta:71
bu hafta:70.4
giden:600gr
toplam giden:5.1
hedef:65

hadi filiz 69 a az kalmış....ii veriyosun ha...bi de kendimi tutamıyorum diyosun:nazar::nazar:

bu hafta 6 larri gormek fana olmazdi tabi ama nasip kismet.belki haftaya gorebilirim.reglimin son gunu sanirim bugun.agirlik yok uzerimde pek.
istah acilmasina ugramazsam gelecek hafta uzunbir aradan sonra 6 yi gormek bana moral olacak insallah.
tarci-bal kurune de yeniden baslamayi dusunuyorum bu aksamdan itibaren.aslinda midem bulanmasa da $u lahana suyunu da yapabilsemiyi olucak ama onun kokusu beni cok etkiliyo.wc sorununu cozebilsem aslinda bunlarin hicbirine gerek kalmayacak ama o da olmuyo.
neyse ben simdi yesil cay demliim bari.katlanicak camasirlarim var birikmis.onlari da yapabilirsem,sonrasinda yine disarda islerim var tel bekliyorum..ama o zamana kadar topik acik bildirimlerinizi bekliyorum.

hadi filiz 69 a az kalmış....ii veriyosun ha...bi de kendimi tutamıyorum diyosun:nazar::nazar:

saol seker.evet az kaldida $oyle bisey var.hmmm nasil anlatsam nerden baslasam:26:
hani ben diyetisyene gidiyodumyaa iste ondan once evde kendi tartimda tartiliodum.baslangic kilom 75.5 ti.
sonrasinda diyetisyene gittim.kadinin tartisi acayip bisey.cok hassas.ama orada baslangicta 75 ciktim.kadina soyledim ben buraya gelmeden once tartildim 75.5 kg ydum diye.kadin dedi ki benim tartim kesin sonuc verir.demekki seninkisi 500 gr eksik tartiyo:53:.neyse ben de buraya yazarken cizelgemi doktora gore yapamay basladim.baslangic kilomu 75e cektim ve evde tartildiktan sonra 500 gr cikariyodum.ama gecen ay itibariyle diyetisyenimi biraktim ve surekli evde tartildigim icin her seferinde 500 gr cikarinca (her ne kadar oyle olmasada)kendimi kandiriyomusum gibi geldi.onun icin ben de cizelgemi yine kendi bildigimgibi ayarladim.bikac haftadan beri duraklamamin asil sebebi de aslinda benim kendi tartimda gordugumu yazmaya baslamamdan kaynakli:37:
ama gecenlerde banyoda degilde yatak odasinda tartilayim dedim ,bir baktim 69.7:52:
ama ayni tartiyi her zamanki tartildigim yere(banyoya) goturdugumde gordumki hala 7 lerdeyim:50:.mekan degisikligi yaramio benim tartima.o an icin gonul dedi tabi bosver artik bundan sonra burda tartil daha iyiymis diye ama olmaz tabi:26:.nerde basladiysam orada devam etmeliyim.ohhh soyledim rahatladim.:31:

saol seker.evet az kaldida $oyle bisey var.hmmm nasil anlatsam nerden baslasam:26:
hani ben diyetisyene gidiyodumyaa iste ondan once evde kendi tartimda tartiliodum.baslangic kilom 75.5 ti.
sonrasinda diyetisyene gittim.kadinin tartisi acayip bisey.cok hassas.ama orada baslangicta 75 ciktim.kadina soyledim ben buraya gelmeden once tartildim 75.5 kg ydum diye.kadin dedi ki benim tartim kesin sonuc verir.demekki seninkisi 500 gr eksik tartiyo:53:.neyse ben de buraya yazarken cizelgemi doktora gore yapamay basladim.baslangic kilomu 75e cektim ve evde tartildiktan sonra 500 gr cikariyodum.ama gecen ay itibariyle diyetisyenimi biraktim ve surekli evde tartildigim icin her seferinde 500 gr cikarinca (her ne kadar oyle olmasada)kendimi kandiriyomusum gibi geldi.onun icin ben de cizelgemi yine kendi bildigimgibi ayarladim.bikac haftadan beri duraklamamin asil sebebi de aslinda benim kendi tartimda gordugumu yazmaya baslamamdan kaynakli:37:
ama gecenlerde banyoda degilde yatak odasinda tartilayim dedim ,bir baktim 69.7:52:
ama ayni tartiyi her zamanki tartildigim yere(banyoya) goturdugumde gordumki hala 7 lerdeyim:50:.mekan degisikligi yaramio benim tartima.o an icin gonul dedi tabi bosver artik bundan sonra burda tartil daha iyiymis diye ama olmaz tabi:26:.nerde basladiysam orada devam etmeliyim.ohhh soyledim rahatladim.:31:

kız filiz benim tartıma da mekan değişikliği yaramıyor,hemen coşuyor:))ben de hep banyoda aynı yerde tartılırım,çünkü banyodan hiç kaldırmam,ama bu hafta p.tesiye kadar tartılmamayı hedefliyorum,tutabilrsem kendimi...beni baya etkilediğini farkettim...çıkıyorum basküle kilom az gelmeye başladı mı salıyorum kendimi,sonra topla toplayabilirsen:(((

selam kizlar nasilsiniz???filizcim kilom ayni bu hafta canim 61.4 yani bir degisiklik yok...

baslangic:65
gecen hafta:61.4
bu hafta:61.4
giden:0
toplam giden:3.6
hedef:52

günaydın kızlar nasılsınız neden kimde yazmıyo yaaaa.
ben değişik bi karışım denemeye baslicam bugün öğleden sonra.bakalım işe yaricak mı tok tutuyomuş.
diyet yöntemlerimiz ve deneyimlerimiz baslıgında bu karışımla ayda 8 kilo vereceksiniz yazıyo merak edenler için sölim dedimmm

günaydın kızlar nasılsınız neden kimde yazmıyo yaaaa.
ben değişik bi karışım denemeye baslicam bugün öğleden sonra.bakalım işe yaricak mı tok tutuyomuş.
diyet yöntemlerimiz ve deneyimlerimiz baslıgında bu karışımla ayda 8 kilo vereceksiniz yazıyo merak edenler için sölim dedimmm

ne karisimi ki bu bizede soylesene aramayalim baska yerlerde.
bu arada kizlar kusura bakmayin liste icin hic vaktim yok.bugun misafirim gelicek.cok yogunum.belki aksama ayarlayabilirim.ayagim da hala feci agriyo.:50: nasil sabrediyorum ve hala ayaktayim bilemiyorum.hadibana kolay gelsin

60.9 olmuşum oleleyoooooooooo:52::52::52::52::52::52:

sanırım bende şişlik var, çünkü maydonozlu yeşil çay içtiğimde kilom düşüyor:27:

bu ara (yaklaşık 2 haftadır) hiç yemek istemiyor canım.
kahvaltıda yarım dilim ekmek,1 yumurta,1büyük fincan çay,3-4 çatal ucu peynir yetiyor
saat 13 gibi 1 fincan kahve 1 adet kruvasan
sonra yanıma 1 koca kase nar alıyorum,aklıma geldikçe yiyorum
tüm gün bir şey yiyor oluyorum ama aslında yemiyorum :1: (gerçi bilmiyorum kalorisini)
saat 18'de de azcık buçuk akşam yemeği.
hiç öyle deli gibi acıkmıyorum sebebini de anlamadım:nazar:maşallah diyeyim

Son düzenleme:

sanırım bende şişlik var, çünkü maydonozlu yeşil çay içtiğimde kilom düşüyor:27:

bu ara (yaklaşık 2 haftadır) hiç yemek istemiyor canım.
kahvaltıda yarım dilim ekmek,1 yumurta,1büyük fincan çay,3-4 çatal ucu peynir yetiyor
saat 13 gibi 1 fincan kahve 1 adet kruvasan
sonra yanıma 1 koca kase nar alıyorum,aklıma geldikçe yiyorum
tüm gün bir şey yiyor oluyorum ama aslında yemiyorum :1: (gerçi bilmiyorum kalorisini)
saat 18'de de azcık buçuk akşam yemeği.
hiç öyle deli gibi acıkmıyorum sebebini de anlamadım:nazar:maşallah diyeyim
ahhh bende bir gorebilsem 60 i ne guzel olur:31: motivasyonum artar ...ben en son 61.1 gorebilmistim sonra yine 61.4 oldum bir ileri iki geri ilerliyorum offff:25:

sabah 1,5 tatli kasigi krem peynir , 1 tatli kasigi recel, 1 yumurtadan omlet yarisini oglum yedi yarisini ben ve 2 dilim ekmek...normalde domates, salatalik ,yesil biber bazen marulda yerim kahvaltida...haslanmis yumurtam,sinirli sayida zeytinim ve peynirimde eksik olmaz kahvaltida ama bu hafta alisveris yapmadik dolayisiyla bunlari yedim sadece...
ogle yemeginde ne yerim bilmem ama aksama tavuk sote ve patates puresi yerim 1 dilim ekmekle ...sizler ne durumdasiniz kizlar?

Kizlar diyetisyen doktor ayca karanin sitesinde, incelten tarifler bolumunde ayda 8 kilo verdiren bir diyet buldum ,cok saglikli hosuma gitti...ben deniycem sizde bir goz atin isterseniz...cok kilolu olanlar 8 kilo kesin verir belki kilosu cok olmayanlarda 4-5 kilo verir ama kalici verir...listeyi paylasiyorum ama yinede merak edenler linke tiklasin...

Ayda 8 Kilo Verdiren Beslenme Listesi

1.BESLENME LİSTESİ

SABAH : Bir dilim çavdar ekmeği , bir kibrit kutusu kadar peynir, tere, maydonoz,limon

ÖĞLEN : Bir dilim ekmek, bir tavuk baget veya 3 köfte, 1 kase yoğurt

İKİNDİ : Bir yağsız tost, bir ayran, bir büyük portakal

AKŞAM : Bir kasee çorba veya bir dilim ekmek, 6 kaşık etsiz sebze yemeği,salata,yoğurt

2.BESLENME LİSTESİ:

SABAH: 1bardak süt, 4 müsli, 1 portakal

ÖĞLE: 1 dilim ekmek, 6 kaşık etsiz sebze yemeği, salata yoğurt

İKİNDİ: 1 bardak süt, 4 erik, 10 badem

AKŞAM: 1 kase çorba, yoğurt, salata

ncelten Tarifler | Uzm. Dr. Aya KAYA | Salkl Yaam Rehberlii, Kalc Zayflamann nemi

Ve yine doktor ayca kaya'danbir tarif...

Hızlı Zayıflatan Çorba Tarifi...21.09.2011 doktorum...

50 gr kıyma

1 soğan

2 domates

1 kabak

1 havuç

yarım fincan bulgur

biraz ıspanak

yarım bağ maydonoz

50 gr kıyma ile 1 adet soğanı hafif kavur, üzerine domatesleri rendele domatesler suyunu çekince 1.5litre su ekleyin.Üzerine kabak, ıspanak, havuç, bulgur, ve maydonozu ekleyin öğlen ve akşam bu çorbayı içtiğinizde metabolizmanız daha hızlı çalışır daha hızlı kilo verirsiniz..

----nick---------gecen hafta---------bu hafta---------fark
-filizzz64................71kg.....................70.4kg............-600gr..

bilge85.............66.7kg....................66.4kg............-300gr..

-nisam_81...........70.8kg...................71.4kg............+700gr.

-mehay...............61.4kg.................61.4kg...............000gr..

-emyay_8990........94kg...................94.kg................000gr..

-kkontess............61.2kg................61.2kg...............000gr..

-incirreceli............62.8kg..................62.3kg.............-500gr..

günaydın kızlarrr nasılsınızzz.mehaycım ne güzel bilgiler paylaşmışsın öyle sen çok teşekkür ederim.

filizcim karışımı sormuşsun.

-3 elma
-1 limon
-1 çubuk tarçın
-yarım tatlı karışı top karabiber
-yarım tatlı kaşığı karanfil
-3 litre su

hepsini doğrayıp karıştırıp kaynatıyosunuz kaynamaya basladıktan sonra sadece 5 dk kaynatıp kapatın.5 saat beklettikten sonra süzün.
günde 3 öğün,yemeklerin peşinden 2 şer bardak için.
oda sıcaklıgında beklesin.
tok tutuyo bunu içerken psikolojik olarak yemeken sonra zaten bunu içicem şişicem diye düşünüp az yiyip 2 bardakda bundan için.
içinde hem tok tutucu hem yağ yakıcı hemde metobolizma hızlandırıcı şeyler var tadıda fena deil denemenizi tavsiye ederim.

ahhh bende bir gorebilsem 60 i ne guzel olur:31: motivasyonum artar ...ben en son 61.1 gorebilmistim sonra yine 61.4 oldum bir ileri iki geri ilerliyorum offff:25:
aslında o bahsettiğim kitabı okurken hep aklımdan geçtiniz geçen gün... eğer inanırsanız böyle şeylere, sayfaları fotolayabilirim, siz de okuyun
sabah 1,5 tatli kasigi krem peynir , 1 tatli kasigi recel, 1 yumurtadan omlet yarisini oglum yedi yarisini ben ve 2 dilim ekmek...normalde domates, salatalik ,yesil biber bazen marulda yerim kahvaltida...haslanmis yumurtam,sinirli sayida zeytinim ve peynirimde eksik olmaz kahvaltida ama bu hafta alisveris yapmadik dolayisiyla bunlari yedim sadece...
ogle yemeginde ne yerim bilmem ama aksama tavuk sote ve patates puresi yerim 1 dilim ekmekle ...sizler ne durumdasiniz kizlar?
meyve ve suya ağırlık veriyor musunn
----nick---------gecen hafta---------bu hafta---------fark
-filizzz64................71kg.....................70.4kg............-600gr..

bilge85.............66.7kg....................66.4kg............-300gr..

-nisam_81...........70.8kg...................71.4kg............+700gr.

-mehay...............61.4kg.................61.4kg...............000gr..

-emyay_8990........94kg...................94.kg................000gr..

-kkontess............61.2kg................61.2kg...............000gr..

-incirreceli............62.8kg..................62.3kg.............-500gr..

kız yukarda ilk ben söyledimdi ya yine :1: ay bu kız beni çatlatacak:29::1:

Back