• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Zayıflamak İsteyenlerin Paylaşım Alanı ( Yöntemlerimiz ve Deneyimlerimiz )

günaydın hatunlar ,nasılsınız? insan zaman zaman uzak kalmak istiyor bazı şeylerden cimcimeciğime hak veriyorum bu konuda ama dayanamaz o önümüzdeki haftalarda görürüz yarışmamızda :))
benimki de ayrıldı yarışmadan ama paylaşımını sürdürüyor , rakibem olmaya devam ediyor bu arada nerde bu şimdi yine erken gelmemiş

dünki yediklerim;
sabah :klasik kahvaltımı yaptım yine
öğlen: 1 tabak lahana yemeği,karışık salata
ara: 1 avuç beyaz leblebi
akşam: 1 tabak sebzeli et güveci,1 küçük dilim mısır ekmeği

herkese kolaylıklar dilerim

günaydın kızlarrr
günaydın hatunlar ,nasılsınız? insan zaman zaman uzak kalmak istiyor bazı şeylerden cimcimeciğime hak veriyorum bu konuda ama dayanamaz o önümüzdeki haftalarda görürüz yarışmamızda :))
benimki de ayrıldı yarışmadan ama paylaşımını sürdürüyor , rakibem olmaya devam ediyor bu arada nerde bu şimdi yine erken gelmemiş

dünki yediklerim;
sabah :klasik kahvaltımı yaptım yine
öğlen: 1 tabak lahana yemeği,karışık salata
ara: 1 avuç beyaz leblebi
akşam: 1 tabak sebzeli et güveci,1 küçük dilim mısır ekmeği

herkese kolaylıklar dilerim
ben burdayımm da :1closedeyes:
sen niye dünkü yazdıklarımı okumuyon bakim :dilcikar:

günaydın kızlarrr

ben burdayımm da :1closedeyes:
sen niye dünkü yazdıklarımı okumuyon bakim :dilcikar:

aman da aman benim seni geçtiğimi anlayınca hemen yazdın değilmi eteğe girdiğini kaydirigubbakcemile3

tebrik ederim şekerim Şeniz ne kadar mutlu oluyor insan değil mi? bende pazar günü alışveriş yaptım . 40 bedenlerin bana büyük olduğunu görünce oturup ağlayasım geldi valla mutlulukdan hihoyyyt

aman da aman benim seni geçtiğimi anlayınca hemen yazdın değilmi eteğe girdiğini kaydirigubbakcemile3

tebrik ederim şekerim Şeniz ne kadar mutlu oluyor insan değil mi? bende pazar günü alışveriş yaptım . 40 bedenlerin bana büyük olduğunu görünce oturup ağlayasım geldi valla mutlulukdan hihoyyyt
teşekkürlerr arkadaşımm gerçekten öylee nasıll mutlu oldum anlatamam yaa hihoyyyt
bende senü tebrük ederümmm :jeyyar: hihoyyyt

slm kizlanasilsiniz bakim ,ben aksam yemegimi yemedim bi kac atistirdim bu kadar
artik aksamlari yeiyorum ins verebilirim
gerci bu hafta reglim acayip kendimi sis hissediyorum ,bakalim hayirlisi

6-13 nisan arası zayıflama yarışmasında olanlar​

sympathique..................................….56

moonserose0………………….……..….58,7

yarisci………………………………...….78

bambaskaben.………………..…….…..53,2

muson……………………...……………..60,8

reyyan_06…………...……………….……75

princess of rain…………………...….……69

şişgo………………………………………..61,4

reyyan_06…………………………….…….74

not: arkadaslar lutfen yarismada oldugumuzu unutmayalim ,kilo bildirimi yapmayanlari o hafta listeden cikarcam ,ve lutfen paylasimda bulunalim

bi zamanlar kac kisiydik kac kisi kaldik, galiba gelenler burayio begenmiyo ,gerci begenilmemeside normal cunku belirli kisilerden haric kimse gelmiyo :(

evet cimcimecim
herkesler burayi terketti kimse yok ,kimse olmayinca insan motivede olamiyo ,2 hafta sonra dugun var ben hala kilo veremedim offf sinir oluyorum kendime, bide suan reglmi oyuzdenmi fazla cikiyorum ne tartida

merhaba hatunlar,cidden ne gelen var ne soran yaa. ben bugün dehşet yoğundum hatta öğle yemeği yemedim henüz siparişi verdim o arada bir bakayım neler kaçırdım dedim ama hiçbirşey kaçırmamışım malesef :((

rakibemde gelmemiş oda çok yoğun buaralar zaten
dünki yediklerim;
sabah:klasik kahvaltı
öğlen : 5-6 adet kara lahana sarması
ara: bir avuç beyaz leblebi
akşam:1 tas mercimek çorbası
2 adet közlenmiş biber
ara:5-6 adet fındık

herkese kolaylıklar dilerim....

evet cimcimecim
herkesler burayi terketti kimse yok ,kimse olmayinca insan motivede olamiyo ,2 hafta sonra dugun var ben hala kilo veremedim offf sinir oluyorum kendime, bide suan reglmi oyuzdenmi fazla cikiyorum ne tartida

güzelim sen gene 56 sın..ben ne yapayım...göğüslerim o kadar şişti ki...çamaşırlarım olmuyo malesef...özellikle akşam 6 dan sora başlıyorum şişmeye...gündüzki halime dayanamıyorum...geceyi düşün artık...

ay canim ya iste herkes kendini goruyo
seninki daha kotu ,rgl olunca sisisiyosun ,olmasan daha kotu olmuyo, valla okadar zor bu kadinlarin hali
doktora gittiysen madem regl olman icin bi ilac falan verseydi, sen boyle olmazsa gittikce kilo alirsin vermeyi birak ,
insllah olursun canim bisey diyemiyorum

merhaba hatunlar,cidden ne gelen var ne soran yaa. ben bugün dehşet yoğundum hatta öğle yemeği yemedim henüz siparişi verdim o arada bir bakayım neler kaçırdım dedim ama hiçbirşey kaçırmamışım malesef :((

rakibemde gelmemiş oda çok yoğun buaralar zaten
dünki yediklerim;
sabah:klasik kahvaltı
öğlen : 5-6 adet kara lahana sarması
ara: bir avuç beyaz leblebi
akşam:1 tas mercimek çorbası
2 adet közlenmiş biber
ara:5-6 adet fındık

herkese kolaylıklar dilerim....

canim ya ne guzel diyet yapiyosun ,hic bosmuyosun masallahyediklerini ,ve haftada kac kilo veriyosun
bende gunduz yesemde aksamlari yememeye calisiyorum ,o kilo verdiriyo bana gerci bu hafta reglim bakalim verebilcekmiyim

selam şekerler ne olmuş bize yaprak dökümü yaşanmış burda herkeste bi pes etme bi bezginlik ne oluyo bakayım daha verilecek kilolar var onlar gitmeden pes etmek yok bugün sabah 1 saat tempolu yürüdüm eve geldim kahvaltımı yaptım arada 500 tane ip atladım inanılmaz terletiyo tavsiye ederim şimdide öğlen yemeğimi yedim 2 köfte bi bardakta hazır çorba içtim akşama bol salata yapcam
havalar nefis atın kendinizi dışarı kurtulalım şu kilolarımızdan
bugün 300 gr vermişim bile bugün akşam soğan kürüne başlıyorm inş şu adetimde bi düzene girer

canim ya ne guzel diyet yapiyosun ,hic bosmuyosun masallahyediklerini ,ve haftada kac kilo veriyosun
bende gunduz yesemde aksamlari yememeye calisiyorum ,o kilo verdiriyo bana gerci bu hafta reglim bakalim verebilcekmiyim

ayy şekerim ne kilo vermesi takıldım kaldım valla aynı kiloda benneyaptımki geçen hafta 300 gr verdim işde düşün yani , ben akşam yemeğimi yiyorum ama 9dan sonra birşey yemiyorum.sende verirsin normalde de diyetin istikrarlı değil takip ettiğim kadarıyla fazla kaçırıyorsun arada seni gidi seniii :1hug:

kızlar ben giremiyorum pek kusura bakmayın sınavlarım falan var bu durumda diyette güme gitti :(
yarın çok önemli bir sınavım var o yüzden kaçmak zorundayım şekerler..
9 kişi kalmışız ya :1shok:

ayy şekerim ne kilo vermesi takıldım kaldım valla aynı kiloda benneyaptımki geçen hafta 300 gr verdim işde düşün yani , ben akşam yemeğimi yiyorum ama 9dan sonra birşey yemiyorum.sende verirsin normalde de diyetin istikrarlı değil takip ettiğim kadarıyla fazla kaçırıyorsun arada seni gidi seniii :1hug:

evet canim cok kacamaklarim oluyo ,bazen kalorisi fazla bisey yiyorum cok az ,krnimi doyurmuyo ,ama sanki karnim bos olunca bisey yememis gibi oluyorum ,buda dogal olarak kiloyu etkiliyo ,genelde 50 li kilolara gelince takiliniyo baksana ,bende 57 56 arasi takildim kaldim ,ama sen israrcisin verirsin ins

kızlar ben giremiyorum pek kusura bakmayın sınavlarım falan var bu durumda diyette güme gitti :(
yarın çok önemli bir sınavım var o yüzden kaçmak zorundayım şekerler..
9 kişi kalmışız ya :1shok:

evet canim ya sorma gittikce azaliyoz ,bakalim hayirlisi ,gerci onemli olan kalanlarin kilo verebilmesi ve sabretmesi ,insallah veririz bizde
fazla kendi salma sende 53 52 arasinda kaldin verdigi geri alma sinav stresinden
sana kolay gelsin canim iyi calis derslerine gec sinavini

sevgili sympathique,

burası yalnız kalmış.

neler yapıyorsun nasıl gidiyor diyet, senin çizelgen çok güzel görünüyor valla bravo sana
Ne kadar zamanda verdin 6 kiloyu, bir de boyun kaç ?

bende üzerimdeki fazlalıklardan kurtulmak istiyorum.

Back