- Konu Sahibi lightcola fun
-
- #5.461
valla sempatik doğru söylüyor arkadaşım ben bile 1,55 boyla 52 iken çocuk gibi oluyorum incecik filan.bizim göğüsler bol miktarda olduğu için daha da tombul duruyoruz.sorunun bölgeselse bişey diyemem ama kilonu koru yeterli bence senin için
iyi geceler kizlar valla bilgisayari herufun:jeyyar: elinden alip zorla oyle giriyorum ben buraya giremesemde aklim hep burda sizde ve kilolarda cicilerim o yuzden ben hala buralardayim yani gitmeyede kilo almayada niyetim yok sizleri cok seviyorum firsat buldukca ugrucam ben rejim yapmasamda yediklerime dikkat ediyorum bakalim kilo vercemmi bu hafta optum kizlar hepinizi gorusmek uzerea.s.
selam arkadaşlar bende aranızdan ayrılıyorm sizlerle iletişim kurmak için uğraştım ama yok olmuyo nedense arada iletişimsizlik oldu sebebi ne bilmiyorm sizlerle en güzen anlarımı en özel anlarımı paylaştım ama olmadı cevap gelmedi bu topikte pen pek paylaşım göremiyorm herkes kendi kafasına göre takılıyo artık
ben hedefimin büyük bi çoğunluğuna ulaştım sayılır böylede gayet iyi görünüyorm benim boyum 172 cm kilomla arada şu anda 12 birim var kalanıda yavaş yavaş vercm artık sizlere başarılar dilerim böyle giderse ayrılan çok olur neyse hepinize kolay gelsin sempatikçm benide silersen sevinirm canım
Merhaba arkadaşlar,
ben dün yeni oldum. kilo vermek istiyorum.şuan 62 kiloyum ve 55 kiloya inmem lazım.
bu arada vegafit diye bi lahana kapsülü kullanıyorum. kullanan varsa sonuçları nasıl söylermisiniz
kızLar bu ne ya 0 payLaşım .... benim sınavlarım var o yüzden katılamıyorum aranıza en kısa zamanda gene dönecem kızLar ...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?