• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Zayıflamak İsteyenlerin Paylaşım Alanı ( Yöntemlerimiz ve Deneyimlerimiz )

gunaydin kizlar ben artik kilo veremiyorum ya ne yapcam ben ya bazi sorunlarim var bunlarin yuzunden diyetime yogunlasamiyorum 2 haftadir ayni kilodayim hala 69 delirmek uzereyim nasil vercem ben bu kilolari ya yardim edin banasenağlama

30 mart -6 nisan arası zayıflama yarışmasında olanlar

sympathique............................ ……57….56

myocean76............................. …….....………..57….57

whitehall... …………………………….………72…..72
..
aSkiTo.......................... .......... ……......…..70,7

moonserose0………………….…….…….59….58,7

yarisci………………………………..………79….78

bambaskaben.………………..…….. ….54…..53,2

melihim........ …………………………….64

muson……………………...……………….61,5…..60,8

reyyan_06…………...……………….……75

princess of rain…………………...……………69……69

şişgo………………………………………..61,4

secil00……………………………………100,6

siyah 24………………………..…….…….72,5

reyyan_06……………………………….75…….74

kızlar selam herkese...bu aralar kendimi pek ii hissetmiyorum....motivasyonum da çok düşük....ne topiğe giriyorum..ne kilo verebiliyorum....sanırım bir süre ara vermem lazım diyete falan...çünkü kendimi zorladıkça daha kötü oluyorum....bambaşkam canım listeyi hala istiyosan sen alabilir misin...ben sildim kendimi zaten...hala kilom aynı .almadım yani...ama 1 aydır veremiyorum neredeyse....

kızlar selam herkese...bu aralar kendimi pek ii hissetmiyorum....motivasyonum da çok düşük....ne topiğe giriyorum..ne kilo verebiliyorum....sanırım bir süre ara vermem lazım diyete falan...çünkü kendimi zorladıkça daha kötü oluyorum....bambaşkam canım listeyi hala istiyosan sen alabilir misin...ben sildim kendimi zaten...hala kilom aynı .almadım yani...ama 1 aydır veremiyorum neredeyse....

canim ya demek sende cikmak istiyosun , bu ne ya boyle herkes gidiyo ,bu hafta liseden 4 kisi cikiyo valla ,biz ne yapcaksak boyle ,
listeylede bambaskaben ilgilenebilirmi bilmiyorum ben girdikce yapmaya calisirim yinede
ama sende kendini salma
hala regl olamadiysan oyuzdendir, bence bi doktora git

canim ya demek sende cikmak istiyosun , bu ne ya boyle herkes gidiyo ,bu hafta liseden 4 kisi cikiyo valla ,biz ne yapcaksak boyle ,
listeylede bambaskaben ilgilenebilirmi bilmiyorum ben girdikce yapmaya calisirim yinede
ama sende kendini salma
hala regl olamadiysan oyuzdendir, bence bi doktora git

bırakmıyorum bitanem...sadece yarışmaya biraz ara vermek istiyorum...bir kaç hafta sora gene yarışmaya da girerim...hen hastalanmış ta olurum o zamana kadar...

merhaba arkadaşlar

ben bir ara süper güzel sağlıklı diyet spor filan yaptım. sonr aişler karıştı!!!1

eski alışkanlıklara döndüm filan. neyse uzatmayım bir de iş gezileri filan derken ne buraya ne aynalara selam verdim!
nihayet geri döndüm!

yarın şehir dışına çıkıyorum yeniden. bu kez yanımda spor cdlerim var.

planım şu: her akşam bir spor cdsi yapcam. akşam yemeği yerine- otelde zor oluyor yeme içme meseleleri- süt ve cornflakes yicem. cilde de iyi geliyormuş. bitki çayları ve hazır çorbada kullancam.

arada prebiyotik yoğurt filan. zaten cildim yüzünden kendime daha iyi bakmalıyım.

anlayacağınız 1 ay boyunca akşam otele döndükten sonra sadece kendimle ilgilencem. spor yapcam. duş alırken kese yapcam. selilütler için... body shoptan bir fırça ve sabun almıştım onunla. sonra selillüt kremleri kullancam. cilt bakımı yapcam. yapcam d yapcam.

1 ay boyunca kendimi acaip disipline etcem. bakalım! becerebilirsem ne ala!

ben 64 kilo filanım. gene. 55 olmak istiyorum!

ağustos 15te tatile çıkarım sanırım! o vakte kadar direnebildiğim kadar direncem

uzun yazdım bağışlayın! ama buraya yazıyım sizde naptın diye sorun ki kendimden utanıyım!

bu kezzzzzzzz kararlıyım!!!!!!!!!!!!!!!!!

hadi bakalim canim kararli olma guzel ,zaten o olmazsa basarida olmuyo
yazdiklarin cok guzel am iste bunlari uygulamak onemli ,insallah birakmadan yaparsan ,verirsin kilolari
sanirim daha once vermis ve almisin ,ve bu okadr kotu oluyoki ,okadr yeme az biseyden hemen al kiloyu cok kotu oluyo

hadi bakalim canim kararli olma guzel ,zaten o olmazsa basarida olmuyo
yazdiklarin cok guzel am iste bunlari uygulamak onemli ,insallah birakmadan yaparsan ,verirsin kilolari
sanirim daha once vermis ve almisin ,ve bu okadr kotu oluyoki ,okadr yeme az biseyden hemen al kiloyu cok kotu oluyo

saol canım... ben biraz rahat birisiyim... kolay kilo veriyorum diye şımarık yapıyorum. bu sefer iş gezisini avantja çevircem inş.

hepimize kolay gelsin diyorum!!!!

cimcimecim evlimisin bekarmısın yada erkek arkadaşın varmı bilmiyorm ama ben adet olmadığım zaman ilk aklıma gelen hamile olmam canım hemen bi test alıp yapıyorm sen de yap istersen ben hala olmadım sitreste yapma canım

6-13 nisan arası zayıflama yarışmasında olanlar​

sympathique..................................….56

moonserose0………………….……..….58,7

yarisci………………………………...….78

bambaskaben.………………..…….…..53,2

muson……………………...……………..60,8

reyyan_06…………...……………….……75

princess of rain…………………...….……69

şişgo………………………………………..61,4

reyyan_06…………………………….…….74

zamansiz.............................................64

not: arkadaslar lutfen yarismada oldugumuzu unutmayalim ,kilo bildirimi yapmayanlari o hafta listeden cikarcam ,ve lutfen paylasimda bulunalim:oklava:

Son düzenleme:
cimcime 81
merhaba

yarışma geleneği devam eidyor anlaşılan hala?

yeni yarışma yarınmı başlıyor???beni de alırmısınız?

liste bende artik canim ,pazartesiden pazartesiye oluyo yarismamiz, pzartesi kilo bildirince diger haftanin yarismasi basliyo anlicagin bugun basladik ben seni listeye ekledim ,insallah sende pes etmeden kilolarini verirsin
canim seni 64 olarak ekledim tam olarak dogrumu bilmiyorum

liste bende artik canim ,pazartesiden pazartesiye oluyo yarismamiz, pzartesi kilo bildirince diger haftanin yarismasi basliyo anlicagin bugun basladik ben seni listeye ekledim ,insallah sende pes etmeden kilolarini verirsin
canim seni 64 olarak ekledim tam olarak dogrumu bilmiyorum

canım çok teşekkür ederim.. günü maalesef hastanede btirdim ben... bu hafta yolculuk etmem filan herşey yasaklandı... yarın sebeplerini araştırmak üzere tetkikler başlıcakmış. o yüzden ben bu hafta ne yapacağımı öngöremiyorum. hayat işte! bir kaç saatte herşey değişti!

kusuruma bakmayın. yarın doktorların söyleyeceği şeye göre katılıp katılamayacağımı bildiricem. olurmu!

cimcimecim evlimisin bekarmısın yada erkek arkadaşın varmı bilmiyorm ama ben adet olmadığım zaman ilk aklıma gelen hamile olmam canım hemen bi test alıp yapıyorm sen de yap istersen ben hala olmadım sitreste yapma canım

ayrılmana üzüldm inan

test yaptım güzelim...çıkmadı bişey...tamamaen ayrılmadım zaten...hastalanayım bitsin gene gelicem...kilo veremedikçe stres yapıyorum...kafama daha çok takıyorum ondan çıktım...:1hug:

Back