- Konu Sahibi lightcola fun
-
- #54.921
baslangic: 65 kg
gecen hafta;61.4 kg
bu hafta;61 kg
giden:0 kg
toplam giden:3.6 kg
hedef:52 kg
iste boyle filizcim
hosgeldin 0534
biz de kendimizce arastirip ,dogru bulduklarimizi kendimize gore uyarlayarak zayiflamaya calisiyoruz.
en onemlisi su icmek.gunde en az 2 litre su icmelisin.ama 3 litre icebilirsen de super olur.yemeklerden once cok soguk olmamak sartiyla ictigin 1 buyuk bardak su senin istahini azaltir.
ayrica ogun atlamaman gerekiyor.rejimde olmak yemeden icmeden kesilmek demek degil.uygun olcude yeteri kadar yememiz lazim.ara ogunlerde abur cubur yememeliyiz.meyve yada coook aciktiysan 1 dilim siyah ekmek uzerine ligth peynirle gecistirebiliriz mesela.beyaz ekmegi unutmaya calismaliyiz.bol yesilcay ve bitki caylari tuketmeliyiz.bol sekrli iceceklerden de uzak durmaliyiz.kizartmalarin yerini bugulama yada haslamalar almali.......burada durdukca paylasimlardan da arkadaslarin ne yiyerek ne e kadar kilo verdiklerinden de anlayacagin cok sey olabilir.kolay gelsin.
pardon bana gülmeyin ama siyah ekmek ne ilk defa duydum :26::26::26:
günaydın kızlarr dünkü menüm şöyleydi.
kahvaltı yapmamıştım.
öğlen:
1 kase mercimek çorbası
2 mandalina
ara:
1 armut
aksam:
1 kase mercimek çorbası
2 kaşık fasulye yemeği
salata
tekrar ara:))
6-7 kestane ve çay
1 muz
nasıl kızlarrrr
pardon ben anlatamadim.neden gulelim askolsun
siyah ekmekten kastim,beyaz unla yapilmis olmayan,tam tahilli,cavdar,yada ozel rejim ekmeklerinden birisini tercih etmeliyiz demek istemistim.
rengi koyu olan ekmekler daha cok yardimci oluyor kilo vermeye.daha gec aciktiriyor ustelik.eger imkanimiz varsa makarnanin,yada pirincin de koyu renkte olanini tercih etsek daha iyi olur tabi.biraz daha gec pisiyor ama deger.[/QUOTE
teşekkür ederim
slm kızlar bende geleyim miiiiii???
SELAM kızlar...dünkü menüm:
sabah:
2 şekersiz çay
beyaz peynir
3 zeytin
3 kuru kayısı
maydonoz+domates
2 dilim tam buğday ekmeği
öğlen:
3 kaşık pırasa
maydonoz
2 dilim tam buğday ekmeği
bi bardak ayran
ara:
3 çatal yaş pasta
3 lokma yufka böreği(yine davetteydim ama baya tuttum kendimi:)
akşam:
5-6 adet bulgurlu lahana sarması
bi ayran
ara:
bi elma
yarıma yakın nar
kızlar görüşleriniz nasıl??bi 65 i göremedim yaa....sinir oluyorum...bu hafta görmek istiyorum artık(((
katılıyorum sana,ama inan arkadaş neler neler yapmıştı,herkes yerken tuttum kendimi,inanamadım kendime...sabahla öğlen arasına meyve sıkıştıramyorum,çünkü kahvaltıyı 10 gibi,öğle yemeğini de 1 gibi yiyorum..arları baya kısa....canım bence listen gayet güzel pasta işi bozmuş gibi görünüyor ama davette olup da bu kadar yemen bence normal bana göre sabahla öğlen arasına da bir meyve sıkıştırırsan daha iyi olur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?