Zayıflamak İsteyenlerin Paylaşım Alanı ( Yöntemlerimiz ve Deneyimlerimiz )

aman sevsınler okulu bırak bişey olmaz allahın iznıyle darısı basıma bende kucugu bı yollasaydım krese ama kıyamıyorum ya 3yasında bazen esım goturuyo iş yerıne ben napıcamı sasırıyorumsudan cıkmıs balıga donuyom:)) neyse ortım sonra gorusuruz benım oglan dururken bıraz iş yapıyım sonra gorusuruz sanada kolay gelsın

peki canim gorusuruz ben de cikiorm zaten.kolay gelsin.

Kızlar yaaaa, ben günde 2 kupa tarcınlı yeşilçay içiyorum 2 litre de su iciyorum, idrara cok cıkıyorum ama öbürksünü hiç rahatlıkla gidemiyorum mesela bugun hiç gitmedim. Off Anlamıyorum yaaa

Birde siz karışım falan içiyormusunuz ? :

Bendede oluyo bazen canim
Ayni sorun kayisili form cayi ic baya ise yariyo

selam arkadaşlar.nasılsınız?
salı gününden beri felaket gribim.kafamı kaldıracak halim yok.:2:bugün işe filan gidemedim,yattım akşama kadar.ne yediğim belli ne içtiğim.regli bir yandan,grip bir yandan mahvoldum ben.
bu hafta kilo bile veremiycem heralde.bal tarçında yapamıyorum,uğraşcak halim yok.
sizler napıyorsunuz?diyetler nasıl gidiyor?

cok gecmis olsun serenay.insallah iyilesmissindir.benimkizim da hasta oksuruyo bide.ilaclar da kar etmedi.napicaz bilmiorm
bende de bi yorgunluk,halsizlik var.camasirlarimi bile katlayamadim bu saate kadar.sadece bi marketalisverisi yaptim.4 gun suren kabizlik sonucu 2 kilo aldim ben decook uzuldum.ve asiri agri yapti.simdi onu tekrar vermeye calisiyorum.tarcina devam ediyorum ama 2 gun ara vermek istiyorum.kabizlik icin de kayisili form cayi iciyorum.artik diyetisyeni ve mezoterapiyide biraktim.
yarin bildirimlerinizi bekliyorum.kilo almis olsaniz bile bildirim yapin lutfen.

kızlarrr acilen motiveye ihtiyacım var (((
her gün giricem artık buraya.yarın sabah yürüyüşe baslıyorum.biraz zayıflama öyküleride okursam kendime gelirim sanırım ((
bu ay bitti bişi kalmadı
ocak-şubat-mart-hadi nisanın ortası olsun 3 buçuk ay sonra gelinliğime baslanması lazım.3 buçuk ayda ne yaparsam kar.kötü durumdayım.şişko gelin olmak istemiyorum nişanlımı şaşırtmak istiyorum (

günaydın kızlarrr nasılsınızzzz.

filizcim 94,5 im.

bu sabah birden kesemedimde bikaç günyavas yavas azaltarak bikaç gün sonra sıkı diyete gircem.

kahvaltıda 1 dilim kepek ekmeğiyle herşyden yedim.

beyaz peynir
kaşar oeynir
1 çay kaşığı incir reçeli
1 çay kaşıgı nutella
2 çatal patates kavurması

şimdi form çayımı içicem.

ve öğlen gibi dışarı çıkcam.

biraz dolancam esya bakcam fiyat arastırcam gazete alıp gelcem.planlar böle fıstıklar.aksama kadar mevye falan düşünüyorum.

aksam 1 kase mercimek çorbası
1 tabak taze fasulye yemeği bu kadarr.
tabi aralarda yine form çay içicem.bismillahirrahmanirrahimmm

selam kızlar
teşekkür ederim filizcim.iyiyim artık allahıma şükür.
ben geçen hafta 69,9 dım. bu hafta 70,9 olmuşum.hastalığımdan hiç dikkat edemedim.neyse bu hafta dikkat edicem inşallah.
önce sağlık.

canim çok uzuldum yaa kabizlikta ayri bir dert...insallah gecerde verirsin aldigin kilolari mezoterapiyi neden biraktin peki???

meraba mervecimevet bencede daha dikkat etmelisin artik dugune az kaldi eski merve geri gelsin...nerde o azimli her hafta kilo veren merve??ne oldu ona??:44:

selam herkese nasilsiniz umarim iyisinizdir canlar...
filizcim benim kilomu ayni kaydet canim ben aslinda iki gun once 300 gr vermistim 61.1 dim ama iki gunde ya geri aldim yada hic vermemisim...su anda gecen haftakiyle ayniyim yani 61.4 canim...ama dert etmedim bu hafta verememeyi ,bekliyordum zaten... cunku gecen hafta ani kilo kaybim olmustu hemde baya fazla...

kizlar ne oluyor yine bu ara dokuluyorsunuz...herkes kilo almis bu hafta ...sanirim bu hafta en cok kilo alan birinci olacak, herkes bu birincilik için yarismis sanki

mehayy bende özledim eski beniii ne kadar istikrarlı ilerliyodum bunaldım bu durumdan ((
bi de nişanlılık ve işsizlik de eklendiya iyice mal oldum desem boşa hakaret etmiş olmam kendime yani ((

Kızlar günaydın, dün evde olmadığım için tartılamadım.
Dün aksam erkek arkadasımla dısarda yediğimiz için biraz fazla yedim sanırım. Daha doğrusu yağlı
1 dilim sinitzel
pilav vardı kasede döndürülmüş onun yarısını
biraz da patates kızartma 10 dene falan.

ondan önce yarım lt su içtiğim için bunlar beni tıkadı. Eve dönünce hiçbirşey yiyemedim.

Sabahta, 1 yumurta peynir maydonoz ve 1 dilim ekmek yedim.

sanırım sabahları az yiyorum ben ama zamanım olmuyor..

Ben kendimde cok değişik görüyorum, pazar günü amcamlardaydım bi tanecik bitter cikolata yedim türk kahvesiylen yengem eski Esra olsaydı bu cikolata ve poğcalar kalırmıydı diyor

bu arada sabah 63 kilo cıktım.Bu hafta 1,3 kilo

Son düzenleme:
mehayy bende özledim eski beniii ne kadar istikrarlı ilerliyodum bunaldım bu durumdan ((
bi de nişanlılık ve işsizlik de eklendiya iyice mal oldum desem boşa hakaret etmiş olmam kendime yani ((

sen genede hakaret etme kendine , soyle bir sirkelensen eski merve çikacaktir ortaya ben eminim

nick---------gecen hafta---------bu hafta-------fark
-filizzz64........70.5kg............72kg.............+1.5kg

-bilge85.........66.1kg...........66.1kg.................000

-nisam_81......72 kg..............72kg..................000

-mehay..........3.1kg.............3.1kg..................000

-emyay_8990....94kg................94.5...........+500gr

-nazlibahar.......67.1 kg.........68.1kg..............+1 kg

-kkontess......61.3kg........................................

-incirreceli.......64.3kg.......................................

-serenay.........69.9kg.............70.9................+1kg

kizlar kusura bakmayin biraz gec oldu ama sonunda biraz vakit bulup yapabildim.aslinda arada bir baktim buraya ve bekledim acaba baska bildirim yapan olurmu diye ama malesef olmadi.hepimiz dokuluoruz.bu hafta biraz daha SIKI tutmak lazim bu isi.
bendede biraz saglik sorunlari var cok yogunum ama cok da ilac kullaniyorum belki de o kabiz yapio anlamadim.cok kafaya takmaya firsatim yok bu aralar kiloyu.insallah hersey yoluna girecek
bu arada yukardaki ilk yaptigim listeyi gormemis olun yanlisliklar var.asil liste burdakidir
paylasimlarinizi bekliyorum kizlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…