- Konu Sahibi lightcola fun
-
- #54.881
iyi yaptin.bazen dinlenmeklazim tabi.ben de gec kalkiim dedim ama basimda bidir bidir uyutmadilar goturdum artik okula.evet.sukur ki okulu seviolar.hastalik falan tanimiolar.ben de okula tembih ettim fenalasirlarsa arayin gelip alicam dedim.kucuk neyse daha anaokulu son sinifta ama buyuk ilkokul 3. sinifa gidio.dersinden kalmak istemio.o oyle yaptikca hosuma gidio ama bi taraftan da aklim onlarda.
aman sevsınler okulu bırak bişey olmaz allahın iznıyle darısı basıma bende kucugu bı yollasaydım krese ama kıyamıyorum ya 3yasında bazen esım goturuyo iş yerıne ben napıcamı sasırıyorumsudan cıkmıs balıga donuyom:)) neyse ortım sonra gorusuruz benım oglan dururken bıraz iş yapıyım sonra gorusuruz sanada kolay gelsın
Kızlar yaaaa, ben günde 2 kupa tarcınlı yeşilçay içiyorum 2 litre de su iciyorum, idrara cok cıkıyorum ama öbürksünü hiç rahatlıkla gidemiyorum mesela bugun hiç gitmedim. OffAnlamıyorum yaaa
Birde siz karışım falan içiyormusunuz ? :
Bendede oluyo bazen canim
Ayni sorun kayisili form cayi ic baya ise yariyo
selam arkadaşlar.nasılsınız?
salı gününden beri felaket gribim.kafamı kaldıracak halim yok.:2:bugün işe filan gidemedim,yattım akşama kadar.ne yediğim belli ne içtiğim.regli bir yandan,grip bir yandan mahvoldum ben.
bu hafta kilo bile veremiycem heralde.bal tarçında yapamıyorum,uğraşcak halim yok.
sizler napıyorsunuz?diyetler nasıl gidiyor?
canim çok uzuldum yaa kabizlikta ayri bir dert...cok gecmis olsun serenay.insallah iyilesmissindir.benimkizim da hasta oksuruyo bide.ilaclar da kar etmedi.napicaz bilmiorm
bende de bi yorgunluk,halsizlik var.camasirlarimi bile katlayamadim bu saate kadar.sadece bi marketalisverisi yaptim.4 gun suren kabizlik sonucu 2 kilo aldim ben decook uzuldum.ve asiri agri yapti.simdi onu tekrar vermeye calisiyorum.tarcina devam ediyorum ama 2 gun ara vermek istiyorum.kabizlik icin de kayisili form cayi iciyorum.artik diyetisyeni ve mezoterapiyide biraktim.
yarin bildirimlerinizi bekliyorum.kilo almis olsaniz bile bildirim yapin lutfen.
kızlarrr acilen motiveye ihtiyacım var(((
her gün giricem artık buraya.yarın sabah yürüyüşe baslıyorum.biraz zayıflama öyküleride okursam kendime gelirim sanırım((
bu ay bitti bişi kalmadı
ocak-şubat-mart-hadi nisanın ortası olsun 3 buçuk ay sonra gelinliğime baslanması lazım.3 buçuk ayda ne yaparsam kar.kötü durumdayım.şişko gelin olmak istemiyorumnişanlımı şaşırtmak istiyorum (
mehayy bende özledim eski beniii ne kadar istikrarlı ilerliyodum bunaldım bu durumdan((
bi de nişanlılık ve işsizlik de eklendiya iyice mal oldum desem boşa hakaret etmiş olmam kendime yani((
nick---------gecen hafta---------bu hafta-------fark
-filizzz64........70.5kg............72kg.............+1.5kg
-bilge85.........66.1kg...........66.1kg.................000
-nisam_81......72 kg..............72kg..................000
-mehay............61.4kg...............61.4kg.............000
-emyay_8990....94kg................94.5...........+500gr
-nazlibahar.......67.1 kg.........68.1kg..............+1 kg
-kkontess..........61.3kg..........................................
-incirreceli.......64.3kg.......................................
-serenay.........69.9kg.............70.9................+1kg
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?