Zayıflamak İsteyenlerin Paylaşım Alanı ( Yöntemlerimiz ve Deneyimlerimiz )

Günaydın arkadaslar..

Filizcim liste için teşekkürler ama beni eklememişsin yukarı yazmıstım..
Bende dün sabah 63 kilo cıktımm..

nick---------gecen hafta---------bu hafta-------fark
-filizzz64........70.5kg............72kg.............+1.5kg

-bilge85.........66.1kg...........66.1kg.................000

-nisam_81......72 kg..............72kg..................000

-mehay..........61.4kg...........61.4kg..................000

-emyay_8990....94kg................94.5...........+500gr

-nazlibahar.......67.1 kg.........68.1kg..............+1 kg

-kkontess......61.3kg........................................

-incirreceli.......64.3kg.......................................

-serenay.........69.9kg.............70.9................+1kg

-incirreceli........64.3kg.................63kg...........-1.3kg

evet cok kotu kabizlik gercekten.agrilari cekilmez.butun vucut kaskati kesiliyo.belin sirtininagrisindan uyumayi birak yatamiyosun bile.hic istemeyerek icinde sinameki de iceren caylar iciyorum.yavas yavas cozulmeye basladim ama icim rahat degil cunku cayi biraktigimda eskisinden daha kotu duruma gelecegimin farkindayim.napiim denize dusen yilana sarilirmis.
mezoyu da biraktim.arkadasimla beraber gidiyoduk.ona cok fazla alerji yapti.morardi heryeri.bende pek bisey yoktu ama bikac gun icinde gecen kucuk kizarikliklar oluodu.sonra arkadasimmin doldurusuna geldim.biz mezosuz da veririz bosver sen de gitme bak ben ne hale geldim deyince randevumu sildirdim.bakalim bide boyle deniycem.guzel inceltiyodu amainkar edemem.az bile kilo versem fazladan inceliodum

kızlar ben dayanamadım dukan kitabı aldım artık, muhtemelen yılbaşında dukana başlıyorum. kitabı okurum o arada inş.
sizi de gelişmelerden haberdar ederim, inş güzel haberlerim olur...

Kızlar ben de üstünden yıllar geçmiş bi diyet hikayemi anlatmak istiyorum.Lisedeyken fena halde gaza gelip 18 günde 15 kilo verdim , 68 kg dan 53 e düştüm.
Sabahları sadece birer salatalık domates çok az da peynir yiyodum.Gün boyunca 2 lt su içiyodum mutlaka ve başka da hiçbişey yemiyodum.
Akşam herkes yemek yerken ben çekebildiğim kadar mekik çekiyodum gücüm elverdiğince spor yapıyodum.
Ama gelin görünki bikaç gün içinde merdiven çıkamıcak hale geldim, aşırı sinirliydim, ağlayıp duruyodum, rüyamda sürekli yemek görüyodum, hatta geceleri uyuyamıyordum.Herkes delirdiğimi düşünüyodu artık.Tartıya çıkmıcağıma söz vermiştim ama 18 günün sonunda arkadaşlarımın ısrarına dayanamayıp tartıya çıktım.Heralde 60 falan oldum derken bi baktım 53 olmuşum.Deli gibi sevindim tabi, diyetten biraz fire vermeye başladım meyve falan yedim.Sonra okulda sınavlarım başlayınca gözüm hepten dönmüş vaziyette kusana kadar yemek yedim :125: aşırı yiyodum ve yedikten sonra hüngür hüngür ağlıyodum aşırı psikolojim bozuldu .Böyle bi süre devam etti ama 60 dan yukarı çıkmadım,sonra kendimi rahat bıraktım ve kendiliğinden 55e indim tekrar.Tabi bu 4 sene önceki olaydı şuanda yeniden 62 yim yavaş yavaş aldım bu kiloyu ve iradem çok zayıfladı 2-3 kiloyu bile veremiyorum sonum kötü

gunaydin kizlar bildirimlerinizi bekliyorum.
baslangic: x kg
gecen hafta;x kg
bu hafta;x kg
giden(ya da gelen):x kg
toplam giden:x kg
hedef:x kg

lutfen bildirimleri bu sekilde yapalim.
yeni listeye katilmak isteyenleri de ekliyorum ama lutfen her ptesi bildirim yapmayi unutmayin.

günaydın filizcim nasılsın??

ben bu hafta hergün davetteydim,ne kadar çok sevenim var yawwwtabii bişe yemeyince kırılıyolar falan..ben de onları hiç kırmadan yedim yedim yedim....o yememin üstüne bi de şişlik eklendi,patlayacak bi bomba gibiyim:))bu nedenle bu hafta doğal olarak kilo veremedim,ama beklediğimden az almışım şoklara girdim....
filizcim senin istediğin şekilde yazıyorum:

baslangic: 69.3
gecen hafta;66.1
bu hafta;66.7
aldığım kilo:) 600 gr.
toplam giden:2.600 gr.
hedef:64 kg.

başlangıç 64
geçen hafta 61.3
bu hafta 61.2
hedef 58

100 gr gitmiş
2.8 toplam giden

ama bu gidenleri de biz mi yazacağız
o zaman liste yapmanın ne amacı var:26:

başlangıç 64
geçen hafta 61.3
bu hafta 61.2
hedef 58

100 gr gitmiş
2.8 toplam giden

ama bu gidenleri de biz mi yazacağız
o zaman liste yapmanın ne amacı var:26:

hepsini ayni anda bir listede gormek ve karsilastirmak amaciyla yapiliyor liste.ustelik yeni degil canim bikac haftadir bu sekilde yapiliyor ve bu benim icadim degil tabiki.diger zayiflama topiklerinde de bu sekilde yapiliyor.hatta kurallar daha da sert.bu sekilde yapmayip bir veriyi bile eksik yapan listeye alinmiyor.ben oyle seyler yapmiyorum.mesela listeye girmek isteyeni hemlen aliyorum.ama baska topiklerde en az 1 hafta oncesinden on bildirim yapmak gerekiyor.yani listeye girmeye adayim diye en az 1 hafta onceden bildirim yapiosun.ama ben cok kati olmanin bir yarari olmadigini dusunuyorum.son andan bile ilk kez gelip bildirim yapani liste yapilmis olsa bile eklemeye calisiyorum.sadece herkes "kendisi icin "iki kelime fazladan yazip daha ayrintili bir bildirim yaparlarsa daha saglikli olacagina inaniyorum.bikac kez gecen haftanin kilolari yanlis yazilmisti.bazilarimiz 1 hafta once hangi kilodaoldugunu kendisi bile unutuyor.iki hafta farkli bildirimler yapiyor.ben her ne kadar kopyalasam da bildirimler uymayabiliyor.ama yine de zor geliyorsa zorunlu degil tabi.herkes bildigi gibi bildirim yapsin.ben eklemeye calisirim.

gunaydin kizlarr
2012 ye az kaldiiii.her yer i$il i$il buralarda.dun esim bizi bruxele yemege goturdu.hele orasi daha bir hareketli.yemekte rejimi unuttum tabi.bol salatayla bastirmak istesem de dayanamayip yedim cislardan.
bugun de kendime alisverise gitmek istiyorum.cicisler almak lazim.ama benim prensesler sabah sabah basladilar bile anne bana ne alican ?etek al ,elbise al,toka al,oyuncak al....
esim de bana kiziyo,ne zaman kendin icin alisverise gitsen kizlara doldurup geliosun bu son olsun diyo.ama bu kizlar varken bana sira gelmedigini anlamiyo.herseyi paylasir olduk.makyaj malzemelerim,takilarim,hatta bazen kiyafetlerimi bile giyiyolar sacimi nasil yaptiysam ayni model istiyolar.etek giyersem pantolon giymezler.tam kokoslar yani.

herkeze selam nasıl kilo verilir hiç bilmiyorum yadımcı olurmusunuz

hosgeldin 0534
biz de kendimizce arastirip ,dogru bulduklarimizi kendimize gore uyarlayarak zayiflamaya calisiyoruz.
en onemlisi su icmek.gunde en az 2 litre su icmelisin.ama 3 litre icebilirsen de super olur.yemeklerden once cok soguk olmamak sartiyla ictigin 1 buyuk bardak su senin istahini azaltir.
ayrica ogun atlamaman gerekiyor.rejimde olmak yemeden icmeden kesilmek demek degil.uygun olcude yeteri kadar yememiz lazim.ara ogunlerde abur cubur yememeliyiz.meyve yada coook aciktiysan 1 dilim siyah ekmek uzerine ligth peynirle gecistirebiliriz mesela.beyaz ekmegi unutmaya calismaliyiz.bol yesilcay ve bitki caylari tuketmeliyiz.bol sekrli iceceklerden de uzak durmaliyiz.kizartmalarin yerini bugulama yada haslamalar almali.......burada durdukca paylasimlardan da arkadaslarin ne yiyerek ne e kadar kilo verdiklerinden de anlayacagin cok sey olabilir.kolay gelsin.

baslangic:75 kg
gecen hafta:72 kg
bu hafta:71 kg
giden :1kg
toplamda giden:4 kg
hedef:65 kg

yine wc den once tartilmak zorunda kaldim.bu saate kadar bekledim ama nafile

slm arkadaslar fılızcım nasılsın ya goremıyorum kac gundur özelede msj atamıyom doluymus kutun:))
başlangıç:95
gecen hafta:72
bu hafta:70.800
giden:1.200
toplam gıden:24.200

selam kizlar nasilsiniz??

dun giremedim kilo bildirimi için dunun pazartesi oldugunu bile unutmusum kac gundur oglumun hastaligiyla ugrasiyorum dun cok fenaydi...cok az yedi ve buna ragmen ne yediyse agiz dolusu kustu ictigi su bile midesini bulandiriyordu yavrumun..neyseki bugun daha iyi...kilom gecen haftakiyle ayni filizcim yani 61.4 zaten bu hafta hamur isi cok yedim almadigima sukur...

baslangic: 65 kg
gecen hafta;61.4 kg
bu hafta;61 kg
giden:0 kg
toplam giden:3.6 kg
hedef:52 kg

iste boyle filizcim

Son düzenleme:
selam kızlar nasılsınızzzz.
işe basladım bugün ve umarım benm için güzel bi baslangıc olur dua edn.

sabah kahvaltı yapmadım yeniyimya bi düzeni görim dedim.öğlende eve gittim.
mahallemizin basında iş yeri.
1 kase mercimek çorbası içtim 2 mandalina yedim bu kadaarrrrr :))) yuppiiiiii

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…